- Konu Sahibi citaknuray
-
- #3.881
Hic kullanmadim Silgi ama rahat birseye benziyor.
Gecmis olsun Marlin Koko nun dedigi gibi ben alistim artik kulak tikanmalarina zinlamalarina.Doktor ya ilac iceceksin yada cekeceksin hamilelik sonuna kadar dedi.
Yinede doktora git sen.
Koko, derya bebis gule gule kullansin aldiklarinizi.Sapkadan cikan tavsani bende gordum :) hatta cikinca keske alsaydim oldum.
Ben bugun annemin davetiye isini hallettim.Oradan crib bakmaya gittik.Nereye baksam ya cok pahali yada cok kullanissizdi hele ikea da olanlari hic sevmedim.En son online almaya karar verdim.
Child of Mine by Carter's My Nursery 3-in-1 Convertible Crib and Changing Table Combo - Walmart.com
Bunu aldim cekmeceli changing table, crib hepsi icinde $199 .Carters marka.Cok icime sindi.Cokta iyi fiyata dustu.Boyle 3 parca baktigim cogu magazada toplam $400-600 arasiydi.
Store dan pick up yapacagim icin shipping free.
Bir de car seat ile stroller a karar verirsem bitti sanirim.Bugun kizimin esyalarini yikamaya basladim.Pek bir heyecanlandim,hosuma gitti :)
Allah hepimize aldiklarimiza saglikla gule gule kullanmayi nasip eder insallah.
Gogus ucu icin kremi aldim,ped aldim baska birsey gerekiyormu kizlar ? Bir arkadas elektrikli ve bataryali iki tane gogus pompasi verecek bana yanliz ben onlarin uclarini yeni almak istiyorum.Bulabilirimiyim acaba?
guzelmis crib takimi, gule gule kullanin, icinde guzel guzel uyusun lara.
pompalari baskasindan kullanirken yeni uclar ve borular almak gerekiyor zaten, yani pompa disindaki parcalar yeni olmali. kesin satiliyor olmali bu durumda. amazon'dan bir arastirsana markasiyla falan, orada varsa baska yerde de bulabilirsin gerekirse.
Sabahin besi burada, wc icin kalktim ve uyuyamadim. Kalktim iceri geldim. Ooyle oturuyorum, yorgunum ama uykum yok. Birkac gundur uykum kaciyordu, bugun artik bosuna yatakta donmemeye karar verdim. Off uyku.
Kokocum, kuzuya epey birşey almışsınız) mama sandalyesi zamanları ne tatlı olurlar şimdi onlar ya, güle oynaya kullanın inşallah:))
Doktor pazar günü olduğu için referral falan vermediyarına geçmezse uğraşcam.. Bu arada şu linkte bebe emziklerine ismini yazdırıyosunuz eheh komik yahu
https://www.myrazbaby.com/index.html ... derya kuzusu, lara, silginin isimsiz karizmatik oğluşu! Eva.. bizim baba çok sevdi sipariş edelim diyor) herşeyimiz tamam bu kalmıştı kızlar:)
Hic kullanmadim Silgi ama rahat birseye benziyor.
Gecmis olsun Marlin Koko nun dedigi gibi ben alistim artik kulak tikanmalarina zinlamalarina.Doktor ya ilac iceceksin yada cekeceksin hamilelik sonuna kadar dedi.
Yinede doktora git sen.
Koko, derya bebis gule gule kullansin aldiklarinizi.Sapkadan cikan tavsani bende gordum :) hatta cikinca keske alsaydim oldum.
Ben bugun annemin davetiye isini hallettim.Oradan crib bakmaya gittik.Nereye baksam ya cok pahali yada cok kullanissizdi hele ikea da olanlari hic sevmedim.En son online almaya karar verdim.
Child of Mine by Carter's My Nursery 3-in-1 Convertible Crib and Changing Table Combo - Walmart.com
Bunu aldim cekmeceli changing table, crib hepsi icinde $199 .Carters marka.Cok icime sindi.Cokta iyi fiyata dustu.Boyle 3 parca baktigim cogu magazada toplam $400-600 arasiydi.
Store dan pick up yapacagim icin shipping free.
Bir de car seat ile stroller a karar verirsem bitti sanirim.Bugun kizimin esyalarini yikamaya basladim.Pek bir heyecanlandim,hosuma gitti :)
Allah hepimize aldiklarimiza saglikla gule gule kullanmayi nasip eder insallah.
Gogus ucu icin kremi aldim,ped aldim baska birsey gerekiyormu kizlar ? Bir arkadas elektrikli ve bataryali iki tane gogus pompasi verecek bana yanliz ben onlarin uclarini yeni almak istiyorum.Bulabilirimiyim acaba?
Arkadaşlar Selamlar,
Ben 20 haftalık hamileyim. İnşallah 7 aylıkken Amerika'ya gelicem ve kızımı orda doğum yapmayı planlıyorum.
Sizden ricam normal doğum fiyatları ve doktor kontrollerinin fiyatları hakkında bana bilgi verebilir misiniz?
Birde burda her ay ultrasona giriyoruz sanırım Amerika'da devamlı ultrason ile bakılmıyormuş zararlarından dolayı. Doğru mu bu?
Cevaplarınız için şimdiden çok çok teşekkür ederim.
Sevgiler
Aman da aman oglan simdiden cok gosterisli, cok guzel :) Benim gobek buyuyor ama yayila yayila, seninki ne guzel, top gibi, aciliiiin hamile geliyor diyor :))
Ben hic boyle bir sey kullanmadim ama alip kullanmaya karar verirsen degerlendirmeni duymak isterim. Bizde bir yatak var ama minderi biraz ince, onun uzerine bir topper olarak alsam mi diye dusunuyorum bazen.
bizim arkadaslar ta la'de bir yerde tesadufen bulmuslardi bir istikbal cekyat, ne alakaysa. onlar da cocuklar icin gelen anneleri onda yatirmislardi. magaza olmasa da istikbal urunleri satan yerler bulunabilir belki ama nasil aranir nereden bulunur bilmiyorum!
biz de bugun gezdik dolandik alisveris yaptik teyzeleri. kendime uzun kollu iki penye hamile bluzu aldim. Yazlik yine bir seylerim vardi da kislik pek bir seyim yoktu, hele de gobek buyudukce eski kiyafetler falan idare etmez olacak. Sonra ikea'ya gittik, oradan da bebise hazirlik seklinde bir suru ufak tefek sey aldik. Priz tikaclari, cekmece kilitleri, sehpa kosesi koruyuculari, camasir askisi (4 katli olandan aldik), 2li fitted sheet seti (penye, made in turkey imis megersem sonradan gorduk). bir de mama sandalyesi aldik bu antiloplardan, bizim arkadaslar kullaniyorlar cok memnunlar hem saglam (cocuk kendi itip deviremez) hem de temizligi cok kolay. pek cok restoran high chair olarak bunlardan kullaniyor artik, gormussunuzdur. bir de oyuncak aldik, sapkadan cikan tavsan tam, tavsan geri sapkaya girerken muzik caliyor cok tatli. criblere baktim, i ih. Cok kotu degil ama babies r us ta falan gorduklerim daha bir oturakliydi, bunlar flimsy geldi onlardan sonra. Nevresimlerinin bazilarinin kalitesi cok guzel, bizim simdi uyku seti var, yastik yorgan'a gectigimizde aliriz artik bizdiga onlardan. Boyle isteee! Bir gun, bir haftasonu daha bitti gitti.
cok guzellermis :) emzik eskiden zararli derlerdi ama ben de aldim iki tane. kulagin nasil oldu?
guzel gunlerde kullansin lara aldiklarini annesi. crib uygunmus. ikeadan crib ve dolap alsan 200e gelir yine ama doabin ust kismi iyiymis. kac ay kullanirlar bu changing table'i? almak sart mi acaba. esra begenirsen aldiklarini haber et :) dun cok guzel bir stroller gordum birisinde soramadim da. bizim bebekler minik olucak stroller da nasil otururlar. stroller ustune carseati mi takicaz? ped orkid tarzi regular bisey mi alicaz? ay ne cok sordum yine.
fiyatlari tam bilmiyorum, gelmeden once mutlaka bir yerlerle gorusursunuz. onlar daha saglikli bilgi verir cunku saglik oldukca pahali buralarda sigortaniz yoksa eger. ultrasona evet az giriyor arkadaslar, benim dr da son zamanlarda azaltti. bu arada doktor kontrol fiyatlari degil de testler, dogum ki normal olmayadabilir garantisi yok, bunlar cok fazla tutuyor.
evet cok firladi benim gobek :) sizinkiler son gorduklerim daha minikti. kiz erkek farkli oluyormus cidden.. topper alirsak yazarim, home goods da vardi bir tane, ona bakicam bir ara. en azindan return kolay olur begenmezsem.
derya bebek de sen de guzel gunlerde kullanin aldiklarinizi :) ben de eski hirkalarimla idare ediyorum simdilik, kisin napicam bilmiyorum. bebek icin sadece carsaf almak lazim galiba. bir de matress protector ki cis vb kacarsa diye di mi? nasil bisey alicaksin protector?
Arkadaşlar Selamlar,
Ben 20 haftalık hamileyim. İnşallah 7 aylıkken Amerika'ya gelicem ve kızımı orda doğum yapmayı planlıyorum.
Sizden ricam normal doğum fiyatları ve doktor kontrollerinin fiyatları hakkında bana bilgi verebilir misiniz?
Birde burda her ay ultrasona giriyoruz sanırım Amerika'da devamlı ultrason ile bakılmıyormuş zararlarından dolayı. Doğru mu bu?
Cevaplarınız için şimdiden çok çok teşekkür ederim.
Sevgiler
Silgi,Marlin,Nuray
sizinkiler gorusmeye giderken tapu,bankada para filan gosterdilermi?
Ne evraklar goturduler?
Ben bugun buradan FedEx ile davetiye,is yerinde 7 yildir calistigima,ne is yaptigima dair belde,green card fotokopisi ve d-16 ciktisi gonderdim anneme.
Annem nerler eklesin sizce kizlar.
tapulari aldilar, bankada para gostermediler hic. biz kendimize dair hic belge yollamadik green card ya da davetiye. sadece hamile olduguma dair bir yazi aldim doktordan ki ona bile oylesine bakmis. ds-16 onemli, fotograf bir tane, banka dekontu. emekliyse o cuzdanini alsin. nerede oldugumuzu ne is yaptigimizi sormus. aslinda annemlere soru bile sormamislar, sadece kardesime. senin annen tek gidecegi icin bunlari sorarlar ve verirler insallah. annelere sorun cikartmiyorlar.
Silgi cim peki d-160 formunda masraflarinizi kim karsilayacak diye bir soru vardi.Ona ne yazmiztiniz?
Kizlar birde bana bulgur pilavi olcusu versenize :)
Sagol Koko.
Yanilmiyorsam sen de arkadastan alacaktin pompayi.Bulabildinmi parcalarini?
Ben haftalardir oyleyim.Saat sabah 2-5 arasi oturma odasi saatim .Orada surekli battaniye yastik hazirda duruyor.
Bir dizi yada film aciyorum.Seyrederken uyuya kaliyorum.Sabah 7'de tekrar kalkmak cok zor oluyor tabi.
Diger turlu don don yatamiyorum.Donemiyorumda artik tosba gibi oldum :)
cok guzellermis :) emzik eskiden zararli derlerdi ama ben de aldim iki tane. kulagin nasil oldu?
guzel gunlerde kullansin lara aldiklarini annesi. crib uygunmus. ikeadan crib ve dolap alsan 200e gelir yine ama doabin ust kismi iyiymis. kac ay kullanirlar bu changing table'i? almak sart mi acaba. esra begenirsen aldiklarini haber et :) dun cok guzel bir stroller gordum birisinde soramadim da. bizim bebekler minik olucak stroller da nasil otururlar. stroller ustune carseati mi takicaz? ped orkid tarzi regular bisey mi alicaz? ay ne cok sordum yine.
fiyatlari tam bilmiyorum, gelmeden once mutlaka bir yerlerle gorusursunuz. onlar daha saglikli bilgi verir cunku saglik oldukca pahali buralarda sigortaniz yoksa eger. ultrasona evet az giriyor arkadaslar, benim dr da son zamanlarda azaltti. bu arada doktor kontrol fiyatlari degil de testler, dogum ki normal olmayadabilir garantisi yok, bunlar cok fazla tutuyor.
evet cok firladi benim gobek :) sizinkiler son gorduklerim daha minikti. kiz erkek farkli oluyormus cidden.. topper alirsak yazarim, home goods da vardi bir tane, ona bakicam bir ara. en azindan return kolay olur begenmezsem.
derya bebek de sen de guzel gunlerde kullanin aldiklarinizi :) ben de eski hirkalarimla idare ediyorum simdilik, kisin napicam bilmiyorum. bebek icin sadece carsaf almak lazim galiba. bir de matress protector ki cis vb kacarsa diye di mi? nasil bisey alicaksin protector?
Kizlar birde bana bulgur pilavi olcusu versenize :)
Esracim, benim arkadas pompayi verecek ama henuz elime gecmedi. Markasini bilmedigim icin yedek parca bakamadim. Daha dogrusu markasi medela da modeli bilmiyorum.
Of yaaaa, hep boyle mi olacak yani? Seninle agridasdik, simdi de uykusuzdas olacagiz anlasilan. Cok komik oluyor ya, uyku pat diye gidiyor, sanki gunduz vakti gibi. Ben de bir sure sonra yataga gittim, uyuyabildim. Gece emzirmelerine mi hazirlik bu neyin nesi? Boyle devam ederse ben de senin gibi iceriye duzenek kurayim. Adama da yazik, bari o uyusun.
Ped dedigi gogus pedi herhalde? Hani sizmalari emsin, ucuna kalkan olsun diye?
Ben de daha bir sey almam zaten hamile kiyafeti olarak, bunlar uc ay idare etsin. Kabanin uzerine otoran degil, daha bol bir modelse idare edersin bence. Icini kalin giyip onu acik birakabilirsin belki.
Ohhh bulgur pilavi, yarasin larama. Ben de kafadan yapiyorum, hic olcum yok. Annem hep pilavin ustunu iki parmak gececek kadar su koyar ama bulguru bilemedim, ona da boyle fena olmayabilir. Ben genelde meyhane pilavi gibi biberli, salcali, soganli yaparim, sade cok sevmiyorum. Ama bu mideyle sogansiz daha mantikli olur herhalde. Size cok cok afiyet olsun. Bizim bulgur obur evde kaldi, gidince ben de yapayim, besleyici saglikli, oh ,mis! Yanina da cacik yap, tam besleyici olsun, cok yakisirlar.
Silgi cim ben Ikea da baktim dolaplara,3 lu cekmecelere hic ucuz goremedim.En ucuzu $130 arti crib toplam $250-260 civari.Birde 3 cesit crib vardi ve gercekten kotuydu.Sadece 1 tanesi fena degildi o da $160.
Sayet changing table ayri olsaydi ben de almayi dusunmuyordum cunku dedigin gibi kac ay kullanacak.Hatta gecen hafta altini degistiemek icin ped aldim.Bu birlikte oldugu icin hosuma gitti.Buyudugu zaman raf amacli kullanirim.Uzerine bezlerini bakim setini filan koyarim .
Alayim begenirsem fotografini ceker yollarim sana.
Ben hic hamile kiyafeti almadim.Bir tane kot almistim 2 ay once sadece o.Elbiselerle birde esortmanlarimla idare ediyorum.Gobekle popo cektiginden elbisler cok kisa duruyor onuda kalin coraplarla kapatiyorum :)
Esortmanlarim hepsi oluyor.Gundelik onlari giyiyorum .Ise gelirken elbise yada tayt uzerine bluz .Gomleklerimin icine tisort giyip onune acik birakiyorum altina tayt giyiyorum.Bir sekilde uyduruyorum.Azda kaldi o yuzden almak istemiyorum.
Ben de meyhane pilavi yapacam soganli domatesli filan. Uzun zamandir yapmiyordum olcuyude unuttum.
Silgi galiba orkid soruyor dogumdan sonra kanama icin.Onu hastanede veriyorlar hatta kanamaya uygun ic camisiriyla birlikte veriyorlar.Yinede siz siz sorun ebelere.Ben gogus pedi aldim kucuk incecik birsey onlar.
Dun gogus ucu kreminide aldim.
Benim aklima takilan asil bu crib icin minnacik bebege yorgan olmaz ne kullanicaz.Carsafini filan alirim.Marshall da gormustum organic lastikli crib carsafi satiyorlar cokta ucuz $4.
ben doktordan geldim, sadece kalp atislarini dinledik normal dedi doktor ultrasona almadi...
Turkiyedekiler zirt pirt ultrasona giriyor bizim halimiz nedir boyle
5 hafta sonra 3 boyutluya gircem insallah bakalim cinsiyetini de ogrenecegiz insallah
doktordan karnim icin nemlendirici krem istedim hani catlaklari da onlesin diye, herhangi bi kremi kullanabilirsin dedi ama benim icime sinmedi, sizin kullandiginiz dogal ve guvenilir bir krem var mi?
ben doktordan geldim, sadece kalp atislarini dinledik normal dedi doktor ultrasona almadi...
Turkiyedekiler zirt pirt ultrasona giriyor bizim halimiz nedir boyle
5 hafta sonra 3 boyutluya gircem insallah bakalim cinsiyetini de ogrenecegiz insallah
doktordan karnim icin nemlendirici krem istedim hani catlaklari da onlesin diye, herhangi bi kremi kullanabilirsin dedi ama benim icime sinmedi, sizin kullandiginiz dogal ve guvenilir bir krem var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?