- Konu Sahibi citaknuray
-
- #3.901
Esra hayirli olsun bebegin.
Buy Palmer's Cocoa Butter Formula, Massage Lotion For Stretch Marks & More | drugstore.com
Doktorumun bana verdigi bebek dergilerinde hep bunun reklami vardi.Ben bunu kullaniyorum.Simdilik hic catlagim yok ama son haftalarda olurmu bilemem.
Gecen haftaki randevuda esim doktora 3 boyutlu ulturasonu sordu ani olarak saklamak istiyorum dedi.Ben de zararlimi diye sordum.Doktor ne zarali diyebilirim ne de diyemem dedi.Bu beni cok dusundurdu.
Zaten ben gec kalmisim 3 boyutlu icin .Bu arada biz konusurken orada randevulari veren, calisan adam basini saga sola sallayarak sessizce bana hic tavsiye etmem dedi.
Aklini karistirmak istemem ama iyice sor ogren 3 boyutluyu istersen.
3.boyutluyami gireceksin detayli ultrasonami? Aklini karistirmak istemem cunku.Biliyorsun detayli ultrasona hepimiz girmek zorundayiz ilk cinsiyetinide o zaman ogreniyorsun.
3 boyutlu ultrason ekstra ucrete tabi.Sigorta karsilamiyor.Istersen giriyorsun.Ani olsun filan diye.
Bana 3 boyutluyu tavsiye etmediler.
sanirim detayli ultrason ya ben de korktum bir an :)) yani bu 20. haftada cinsiyetini falan ogrenmek icin baktiklari detayli oluyor dimi cunku biz talep etmedik
benim ingilizcem pek iyi degil esim konusuyor genelde doktorla ben yanlis anlamisimdir.
neyse icim rahatladi simdi :))
tesekkur ederim, sana da Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah cok az kalmis...
Herkese Selamlar,
Malum sabahçı olduk, saat farkından sebep dün gece hiç uyuyamadık bizde:)) herkes ayaktaymış 5'TE! Ben mide ağrısından zaten uyuyamadım bir de erken kalkma telaşı eklenince dikildik erkenden:) keşke daha önce değiştirseymişim vardiyamı, daha az yoruldum, daha az insan daha az sorun:)) sabahın 8'inde kumara gelen var şaştım yinede:) Kulağım düne göre iyi ama hala tıkalı..içinde su ve hava var gibi:)) Esra gibi alışacağım bu duruma sanırım.Esracım hayırlı olsun aldıkların herşeyi tamam gibi Lara'nın.Elbiseleri yıkamak çok güzel oluyor değil mi:))Annen alır vizeyi merak etme, benim yolladığım davetiyeye bakmamışlar bile.Annem tapu götürmüştü ama dediği sadece forma bakmışlar.
Koko park yatak için çarşaflara baktım da bana 2 koruyucu vermiş kadın:) çarşaflarda yanlardan geçirmeli.Kullanışlı gibi duruyor.Ben yatağı kurunca sanırım ekstra bir pad daha alacağım ya da yatak alacağım.Çünkü crib falan için yer yok.1 sene yatar bunda artık.
Ultrasona ben 4 kere girdim! artık hiç giremiyoruz, arkadaşlar kilosunu soruyor bilmiyorum diyorum:) cidden bir daha girmeyecek miyiz yahu! Bu arada bende kıyafet almadım, Esra gibi eşofman takılıyorum dışarıda.Zaten işyerinde uniforma giyiyorum kıyafet derdim yok, ama kışlık montlarım hep minicik sanırım şal atkı idare ederim.
Esra hayirli olsun bebegin.
Buy Palmer's Cocoa Butter Formula, Massage Lotion For Stretch Marks & More | drugstore.com
Doktorumun bana verdigi bebek dergilerinde hep bunun reklami vardi.Ben bunu kullaniyorum.Simdilik hic catlagim yok ama son haftalarda olurmu bilemem.
Gecen haftaki randevuda esim doktora 3 boyutlu ulturasonu sordu ani olarak saklamak istiyorum dedi.Ben de zararlimi diye sordum.Doktor ne zarali diyebilirim ne de diyemem dedi.Bu beni cok dusundurdu.
Zaten ben gec kalmisim 3 boyutlu icin .Bu arada biz konusurken orada randevulari veren, calisan adam basini saga sola sallayarak sessizce bana hic tavsiye etmem dedi.
Aklini karistirmak istemem ama iyice sor ogren 3 boyutluyu istersen.
sabah vardiyasi oley!
ben soyle bir sey alacagim galiba, amazondan olmadi babiesrus'tan orada da gordumdu bunlardan. Amazon.com: Dream On Me 3" Playard Mattress, White: Baby Bunlar ince ya normal yataktan, carsaflari da ona gore mi ki diye merak ettimdi.
Geceki uyku sorunu yuzunden feci leylayim, saftim kaydi resmen...
Eki Görüntüle 537635
29. haftadan yakisikli ve karizmatik oglumun fotosu :)
marlin gobus gobus diyordun, al sana bombe :)
Catlaklar demissiniz yaa bende olmasi hic ama dogum lekelerim var , sakaklarda ve gobegimdeki cizgi halan gecmedi yaa merak ettim Silgi sende de oldumu sakaklarda leke Tr dekiler erkek bebek annelerinde olur diyorlar bende cok kulak asmadim bir dunya anne gordum hic oyle rastladigimi hatirlamiyorum ..
Canancim nasil gidiyor annelik seni cok merak ediyorum ve Berfin bebegide,gaz sorununuzu ne yaptiniz birsey kullamaya basladinimiz ...Anason da cok iyi geliyor bir dene istersen hemde bebegi iyi uyutuyor..
Masallahne guzel buyumus oyle, ismi ne olcak bu yakisikli delikanlinin Silgicim halan karar vermediniz mi , isim olsaydi simdi ismi ile hitap etmek vardi delikanliya..
neyse umarim en guzel ve icinize sinen bir isim bulabilirsiniz ..
Meleğim sağol canım. Buarada o profildeki tombul yanak Mahir değil mi:)) offff!! öp öp öp yerime
Ztar hayrola? niye bunalımdasın
Bak ne zamandir soracagim unutuyorum, bu vesileyle sorayim. sen palmer's lotion kullaniyormussun, ben krem kullaniyorum. link bulalimmmm, buldum: Amazon.com: Palmer's Cocoa Butter Formula Massage Cream for Stretch Marks, 4.4 Ounce (Pack of 2): Beauty bu ikisinin farki ne ola ki? ayni gorevi goruyor mudur? Losyon pompali bir ambalajda kolay oluyordur kullanimi. Oburu tupte, cok zor degil yine de ama pompali pratik. bu krem bayagi yogun bir krem, losyon daha sivica olmali. ben biotherm, palmer's, lierac kullaniyorum, bir birini bir oburunu, degisik degisik. Bunlara ragmen catlarsam artik bir dahaki hamileliklerde dersimi almis olacagim!!!
Ben pompalisini kullaniyorum cok sivida degil.Cok guzel nemlendiriyor.Koko pahali ,ucuz krem farketmiyor bence bu biraz genetik birazda surekli nemli tutma ile ilgili.Benim arkadalardan pahali kremler kullanip catir catir catlayanini bilirim kuzenim hic birsey surmedi 9 ay inan bana kadinin karninda cizik yok.Sinir bozucu :))
Bu arada koko sonradan icime batti.Bulgur obur evde kaldi demistin istersen gonderirim sana cok ciddiyim laf olsun diye soylemiyorum ver adresi mesajla gondereyim hemen.Kizlar sizin icinde gecerli.Bulgur bulamiyorsaniz caninizda istediyse gonderirim.Ben de dusuncesizce yazdim sonrada uzuldum.
Selulit sorunu bende de bu ay basladi.Sonradan azalir yada gecer diye umuyorum.
Anneler sizde de oldumu ?
Meleğim sağol canım. Buarada o profildeki tombul yanak Mahir değil mi:)) offff!! öp öp öp yerime
Ztar hayrola? niye bunalımdasın
O hoo hem de nasil. Onceden yok degildi ama bildigin azdi aldi basini gitti. Dogum sonrasi bacaklara ozel bir seyler yapmam lazim. Bebisi ayagimda sallayarak mi eritsem ne yapsam
Cnm operim,evt yanaklar Mahir pasanin taa kendisi ne guzel elma gibi gozukuyorlar di mi benimde baktikca isirasim geliyor
Ooo sallama ile oluyorsa ben her gece salliyorum olan birsey yok, bence bogazi kismak lazim ama nasil iste orasi bir muamma neyse sizler bir saglicakla dogurunda sonra dusunulur artik ne yapilacagi..
Ztar; Hayirdir bacim neyin var , bu ozlem ise allah ins bebeginle sevdiklerini gormeni nasip eder ..bende 15 ay uzerine gittim Tr ye ..hamilelik ve 4 ay asilari bitmesini bekledik ancak gidebildik iyi oldu gayri,seninde olur ins cnm sabirdan baska birsey dileyemiyorum sana, uzme kendini gecer bu zamanlarda nede olsa sayili gun cabuk gecer..
melelgim tesekkurederim dun cok fena oldum.. hormon patlamasi yasadim. dediklerine amin diyorum sadece. bugun daha iyiyim cok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?