Amerika'da Hamilelik

sanirim detayli ultrason ya ben de korktum bir an :)) yani bu 20. haftada cinsiyetini falan ogrenmek icin baktiklari detayli oluyor dimi cunku biz talep etmedik

benim ingilizcem pek iyi degil esim konusuyor genelde doktorla ben yanlis anlamisimdir.

neyse icim rahatladi simdi :))

tesekkur ederim, sana da Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah cok az kalmis...

Sagol ,tesekkur ederim :)

Ben de detayliya girecegini tahmin etmistim zaten.20. hafta tam zamani detayli icin.Cinsiyetinide ogrenirsin :) Bebisin herbir yerine,olculerine bakiyorlar detaylida.Allah korusun gelisiminde herhangi birsey varmi diye.Sende uzun uzun seyrediyorsun bebisini.Keyfini cikart derim ben.Detaylidan sonra hicbirimiz o kadar uzun goremedik bebislerimizi :)

Herkese Selamlar,

Malum sabahçı olduk, saat farkından sebep dün gece hiç uyuyamadık bizde:)) herkes ayaktaymış 5'TE! Ben mide ağrısından zaten uyuyamadım bir de erken kalkma telaşı eklenince dikildik erkenden:) keşke daha önce değiştirseymişim vardiyamı, daha az yoruldum, daha az insan daha az sorun:)) sabahın 8'inde kumara gelen var şaştım yinede:) Kulağım düne göre iyi ama hala tıkalı..içinde su ve hava var gibi:)) Esra gibi alışacağım bu duruma sanırım.Esracım hayırlı olsun aldıkların herşeyi tamam gibi Lara'nın.Elbiseleri yıkamak çok güzel oluyor değil mi:))Annen alır vizeyi merak etme, benim yolladığım davetiyeye bakmamışlar bile.Annem tapu götürmüştü ama dediği sadece forma bakmışlar.

Koko park yatak için çarşaflara baktım da bana 2 koruyucu vermiş kadın:) çarşaflarda yanlardan geçirmeli.Kullanışlı gibi duruyor.Ben yatağı kurunca sanırım ekstra bir pad daha alacağım ya da yatak alacağım.Çünkü crib falan için yer yok.1 sene yatar bunda artık.

Ultrasona ben 4 kere girdim! artık hiç giremiyoruz, arkadaşlar kilosunu soruyor bilmiyorum diyorum:) cidden bir daha girmeyecek miyiz yahu! Bu arada bende kıyafet almadım, Esra gibi eşofman takılıyorum dışarıda.Zaten işyerinde uniforma giyiyorum kıyafet derdim yok, ama kışlık montlarım hep minicik sanırım şal atkı idare ederim.

sabah vardiyasi oley!

ben soyle bir sey alacagim galiba, amazondan olmadi babiesrus'tan orada da gordumdu bunlardan. Amazon.com: Dream On Me 3" Playard Mattress, White: Baby Bunlar ince ya normal yataktan, carsaflari da ona gore mi ki diye merak ettimdi.

Geceki uyku sorunu yuzunden feci leylayim, saftim kaydi resmen...

Bak ne zamandir soracagim unutuyorum, bu vesileyle sorayim. sen palmer's lotion kullaniyormussun, ben krem kullaniyorum. link bulalimmmm, buldum: Amazon.com: Palmer's Cocoa Butter Formula Massage Cream for Stretch Marks, 4.4 Ounce (Pack of 2): Beauty bu ikisinin farki ne ola ki? ayni gorevi goruyor mudur? Losyon pompali bir ambalajda kolay oluyordur kullanimi. Oburu tupte, cok zor degil yine de ama pompali pratik. bu krem bayagi yogun bir krem, losyon daha sivica olmali. ben biotherm, palmer's, lierac kullaniyorum, bir birini bir oburunu, degisik degisik. Bunlara ragmen catlarsam artik bir dahaki hamileliklerde dersimi almis olacagim!!!

Ben de amazondan bakmıştım bu yatağa başka bir yerde de göremedim.Benim yatağı aldığım kadın o incecik pad üzerinde bebeyi 3 yıl yatırmış! anlamadım:))
bu arada bende palmer's losyonunu kullanıyorum.Çatlak yok ama benim bir bacağımda varisler oldu sanırım ayakta çalışmaktan, bir de selülit problemim zaten vardı iyice arttı gibi:)

Gecmis olsun Marlimcim uzuldum kulak rahatsizligina, bende cok cektim kulaklarimdan bunlarda iste hamileligin cilveleri olmazsa olmuyor malasef (allah sifa versin cnm umarim tez vakitte gecer , sen o doktora saydirmak yerine baska bir doktora gorun derim daha fazla cekme yazik sanada Evacigada..

Guzel guzel alisverisler yapiliyor ne guzel gule gule kullansin bebisleriniz, kizlar varya bu alisverislerin sonu gelmiyor demissiniz ya mama sandelyesinde de gormek var bebekleri ben suan arastiriyorum mama sandelyesi malum Mahir 6 aylik olmak uzere ve biz kasik mamalarina basladik yavastan simdi sirada ek gidalar var ...bunun icinde Avent in bir arkadas tavsiyesi ile blender aldim, hem buharla pisiriyor hemde rendeliyor ve ayrica %BPA ozelligi var tam bebisler icin geden hafta sonu hallettik onuda..kisaca zevkli ama bir kadar mesakatli alisveris suruvenlerimiz tam gaz devam ediyor ,,sizler gibi :))

Marlincim annen icin yatak sormussun bence Esranin fikri cok guzel Istikbal varsa netten siparis ver getirsinler ne varsa yurdum malinda var yine, bu yabancilarin orta sekerli bir yatagi bes para etmez , edenlerde dunyanin parasi bu yuzden bir fikri dusun bir cnm cim..

Catlaklar demissiniz yaa bende olmasi hic ama dogum lekelerim var , sakaklarda ve gobegimdeki cizgi halan gecmedi yaa merak ettim Silgi sende de oldumu sakaklarda leke Tr dekiler erkek bebek annelerinde olur diyorlar bende cok kulak asmadim bir dunya anne gordum hic oyle rastladigimi hatirlamiyorum ..

Canancim nasil gidiyor annelik seni cok merak ediyorum ve Berfin bebegide,gaz sorununuzu ne yaptiniz birsey kullamaya basladinimiz ...Anason da cok iyi geliyor bir dene istersen hemde bebegi iyi uyutuyor..

Bu arada Crazymom dan hic haber alan varmi nereye gitti bizim emektar annemiz , Nuray cnm seni ariyordur belki ne yapiyormus bir yazsana bizede ..

Uyku sorunlariniz icin uzgunum kizlar ama doganin kanunu sanki simdiden bebekler sizleri alistiyor malum dogduktan sonra sik uyanma ve surekli yari uykulu olma vaziyetleri cok olucak bir anlamda alistirma donemindesiniz , mevlam ins sizlere rahat uyumayi ve bebeklerinizle guzel ruyalar gormeyi nasip etsin ..temmennim bu olabiliyor sadece kizlar kusura bakmayin

Eki Görüntüle 537635

29. haftadan yakisikli ve karizmatik oglumun fotosu :)

marlin gobus gobus diyordun, al sana bombe :)

Masallah ne guzel buyumus oyle, ismi ne olcak bu yakisikli delikanlinin Silgicim halan karar vermediniz mi , isim olsaydi simdi ismi ile hitap etmek vardi delikanliya..
neyse umarim en guzel ve icinize sinen bir isim bulabilirsiniz ..

tesekkurler. isim hala karar vermedik, berk olacak gibi. bakiyorum arada ama icime sinen bisey yok.

yuzde simdiye kadar leke olmadi, yuzden kilo da almadim ama gobegimde yukariya dogru uzanan bir cizgi var. yuz lekeleri icin leke acan kozmetikler var sephora varsa oralarda bir sor, yardimci olurlar. gobekteki cizgi de 1 yila gecer ya takma daha yeni annesin sen de, 6 ay olmus. yuzdeki leke de gecer bence, dogal seyler vb arastirmak lazim web den kozmetiklerin yani sira. hamilelikte bicok seyden fedakarlik ediyoruz, kilo, catlaklar vb vb ama insallah 1 yila toparlariz.

unluler dogum yapiyor hop eskisi gibiler, yasasin estetik mucizesi.

koko ben de losyonunu kullaniyorum palmers'in.

Meleğim sağol canım. Buarada o profildeki tombul yanak Mahir değil mi:)) offff!! öp öp öp yerime

Ztar hayrola? niye bunalımdasın

Ben pompalisini kullaniyorum cok sivida degil.Cok guzel nemlendiriyor.Koko pahali ,ucuz krem farketmiyor bence bu biraz genetik birazda surekli nemli tutma ile ilgili.Benim arkadalardan pahali kremler kullanip catir catir catlayanini bilirim kuzenim hic birsey surmedi 9 ay inan bana kadinin karninda cizik yok.Sinir bozucu :))

Bu arada koko sonradan icime batti.Bulgur obur evde kaldi demistin istersen gonderirim sana cok ciddiyim laf olsun diye soylemiyorum ver adresi mesajla gondereyim hemen.Kizlar sizin icinde gecerli.Bulgur bulamiyorsaniz caninizda istediyse gonderirim.Ben de dusuncesizce yazdim sonrada uzuldum.

Valla ben de oyle dusunuyorum, nemlendirmek lazim bu urunler bir yere kadar. Bol bol su icmek de iyi geliyordur kesin. ben o koskoca biothermi ne ucuza almistim, sonra hep baktim out of stock dedi dedi sonra urun yokoldu websitesinden. Simdi el kadar tup icin 45-50 dolar istiyorlar cus. Bu bittigi zaman devam etmem biotherme valla.

Ah canim ya, yok dert etme bulguru. Obur ev dedigim de 1 saat mesafede. Oyle cilginca asersem falan birak evi, yakinda uluslararasi marketler falan var, turk bakkali var, gider alirdim. Evde olaydi bugun yapardim (hem ne pisirsem derdinden kurtulurdum!) ama yok, haftasonu eve gidecegiz o zaman yaparim :)) Bugun cacik yaptim yedim oglen hehehe. Icin rahat olsun, vallahi aserme maserme olmadi.

Artik aserme kalmadi bende ama acikiyorum hep. Ha, aciktigimda yiyeyim degil mi ama bir yandan da midem feci. Hep bir rahatsiz, reflu meflu. Yemek istiyorum ama yiyemiyorum Eger hamileligi daha mantikli bir kiloyla sonlandiracak olursam bu tamamen reflu sayesinde olacak!!!

Sana afiyet olsun!

ben geldim

esim bu aksam gec gelicek bende attim kendimi sokaklara. cok bunaldim evde tek basina. sanirim durdukca da kuruyorum.

cok ozledim ailemi, turkiyeyi

Selulit sorunu bende de bu ay basladi.Sonradan azalir yada gecer diye umuyorum.
Anneler sizde de oldumu ?

O hoo hem de nasil. Onceden yok degildi ama bildigin azdi aldi basini gitti. Dogum sonrasi bacaklara ozel bir seyler yapmam lazim. Bebisi ayagimda sallayarak mi eritsem ne yapsam

Son düzenleme:
Meleğim sağol canım. Buarada o profildeki tombul yanak Mahir değil mi:)) offff!! öp öp öp yerime

Ztar hayrola? niye bunalımdasın

Cnm operim,evt yanaklar Mahir pasanin taa kendisi ne guzel elma gibi gozukuyorlar di mi benimde baktikca isirasim geliyor

O hoo hem de nasil. Onceden yok degildi ama bildigin azdi aldi basini gitti. Dogum sonrasi bacaklara ozel bir seyler yapmam lazim. Bebisi ayagimda sallayarak mi eritsem ne yapsam

Ooo sallama ile oluyorsa ben her gece salliyorum olan birsey yok, bence bogazi kismak lazim ama nasil iste orasi bir muamma neyse sizler bir saglicakla dogurunda sonra dusunulur artik ne yapilacagi..

Ztar; Hayirdir bacim neyin var , bu ozlem ise allah ins bebeginle sevdiklerini gormeni nasip eder ..bende 15 ay uzerine gittim Tr ye ..hamilelik ve 4 ay asilari bitmesini bekledik ancak gidebildik iyi oldu gayri,seninde olur ins cnm sabirdan baska birsey dileyemiyorum sana, uzme kendini gecer bu zamanlarda nede olsa sayili gun cabuk gecer..

melelgim tesekkurederim dun cok fena oldum.. hormon patlamasi yasadim. dediklerine amin diyorum sadece. bugun daha iyiyim cok sukur.

melelgim tesekkurederim dun cok fena oldum.. hormon patlamasi yasadim. dediklerine amin diyorum sadece. bugun daha iyiyim cok sukur.

Canli gormek gibi olmuyor belki ama benim bu msn den web camle gorusmek cok isime yaramisti en azindan hic yoktan iyidir diyorum..
Hormonlar hamilelikte duragan disi ne zaman patlak vercek bilinmez, ben hamile iken oyle acaip aliskanliklarim cikti ki halan dusundukce akil erdiremiyorum ..Aslinda icimizdeki yavrununda istekleri uzerimizde tecelli ediyor belki ondandir bu anlamsiz haller..kim bilir!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…