Amerika'da Hamilelik

e ne yapicazki o zaman, spor belki 2 ay filan sonra o da salona gitmeden evde cok zor. cok mu sarkiyo gobek?

O kullandigin antibiyotik benim midemi bozmustu sonra duzeldi.Sayet ishal varsa o agri ondandir merak etme yoksa doktoruna telefon ac pazartesi gunu sor silgi cim.Eee ben gerimi vereyim Avenoo yu.Iyi degilse kullanmayim.

evet ishalde yapiyor. bilmiyorumki herkes bisey diyor. ama kokonun dedigi gibi mustela da pahali. burt's bees nasil acaba, body shopta da var bebek sampuani. orada birde bazen iyi indirimler oluyor. eskiden johnson populerdi trde, cogu cocukta onlarla temizlendi. biseyde olmadi. biz mi abatiyoruz acaba, ablamin organik sampuan aradigini hatirlamam :)

koko linkteki listede mustela da var :) arap sabunuyla yikiycaz artik :)

tebrikler hayirli olsun. Allah anali babali buyutsun.

20 gunluk anne olarak sana soyleyecegim sey emzirmeyi ve sutunu kafana takma. benimde 4 gun gelmedi.pazar dogum yaptim cumaya kadar gelir dediler carsamba gunu geldi.ama ben berfini surekli emzirdim. yani emzirmeye calistim. sonra sagdim bisi olmamasina ragmen.ve canim feci tatli cekti ve hep yedim.
sana tavsiyem sikma canini.rezenenin sutu arttirdigi soyleniyor.bir dene istersen.
bu emzirme isi alisana kadar cok stresli bisi ama telas yapma kendini yipratma.

Vallahi bulsam gercek arap sabunu ne mustela ne de baska birsey kullanirim.Yikarim mis gibi sabunla 100 % organik :)))))

Ay yazdiklarim gitti. Su web sayfasi bebe sampuanlarini degerlendirmis, aveenonun bir modeli gayet iyi health rating almis. Onunla beraber bir cok organik urun var bakilabilecek. Earth's mama angels disindakileri bilmiyordum. Buradan fiyati uygun bir seyler cikar insallah. Mustelanin ratingi bayagi kotu detayina bakmadim, bakacagim birazdan. Nytimes haberi buldum bir tane, johnsons o deminki linkteki haberler uzerine bu kimyasallari butun urunlerinden phase out edecegini duyurmus, belki bu iyi rating alan aveeno o yeni urunlerdendir?

Best Baby Shampoo: Ratings and Reviews | Product Search | GoodGuide

Benim iyice aklim karisti belliki organik disindakiletin hepsinde kimyasal maddeler var.Organikmi alsak ? Yoksa abartiyormuyuz?

Selam arkadaslar,
Umarim hepiniz ve bebisleriniz iyisinizdir gorusmeyeli.
Bir konuda onerilerinize ihtiyacim var.
Yarin skype uzerinde Turkiyedeki aileme ve esimin ailesine bebek bekledigimiz haberini surpriz bir sekilde vermek istiyoruz.
Aklimiza orjinal bir fikir gelmedi.
Direk soylemekten cekiniyorum, esprili bir sekilde bu haberi onlara nasil verebilecegim konusunda onerilerinizi bekliyorum.
Hepinize simdiden tesekkurler, saglikla kalin:)

Benim iyice aklim karisti belliki organik disindakiletin hepsinde kimyasal maddeler var.Organikmi alsak ? Yoksa abartiyormuyuz?

Biraz abartiyoruz muhtemelen :) ama elimizin altindaki bilgiye bakmayalim mi di mi yani? Ben health ratingi olarak 10 verdikleri aveenodan alirim herhalde. Organiklerle ilgili sorunum da cok fazla bitkisel icerikleri olmasi.. Bu iyi bir sey denebilir ama bebegin neye alerjisi hassasiyeti olacak bilemeyiz ki. Benim cevremde icinde lavanta ve coconut olan urunlere feci tepki veren cocuklar var!

Anaaaa! 10. haftaya geldiniz hala hic soylemediniz mi? Sizdeki de iyi ketumlukmus ha! Biz kan testinde bhcg yukselmesini gordugumu gibi soyledik. Uzun suredir ugrastigimiz icin size bir haberimiz var dedigimiz gibi anladilar, surprizi olmadi :))) Bir arkadaslar iki bilgisayardan ayni anda aramislar iki tarafin annelerini de, daha dogrusu oyle yapmaya calismislar ama olmamis, biri acmis biri acmamis falan. Elinizde ultrason resmi var mi, hic ultrasona girdiniz mi? varsa videoyu actiklarinda o resmi dayayin kameraya onu gosterin direkt, enteresan olabilir, o ne falan derken jeton dusunce eglenceli olur. olmadi gidip bir emzik alin emzik gosterin :))

biz hic surpriz yapmaya kasmayip direk blaaaaah diye soyleyiverdigimiz icin aklima pek bir sey de gelmiyor. yapinca ne yaptiginizi anlatin, merak ettim.

Kokopelli ultrason resmini gosterme fikri cok hosuma gitti ama babam ve kayinpedermden cekinebilirim.Aslinda biz aralikta tr'yeye gitmeyi planliyorduk ozaman kismetse 5ayliga yakin olacakti ve aileler gorunce surpriz olacakti.Fakat planlar degisti ve boylelikle soyleyelim dedik,dahada ketum olacaktik nerdeyse:)
Esimde bende bebege birsey olacagindan endise ediyoruz, cunku kanamam oldu, dusuk tehlikem vardi ve anneminde 4 bebek kaybi var buyuzden bir rahat hissedip soyleyemedik.Yarin Haberdar edicem ins,hoscakalin:)

Aman hatunlar ne çok kaynatmışsınız oku oku biteremedim! hele şampuan kısmında oy oy dedim ne alacağız yahu) neyse siz araştırın da ben ortak neye karar verdiyseniz onu alırım:))
ama organik falan abartmam heralde) çok araştırıp eleyince zaten insan ne alacağını şaşırıyor. Lansinoh kreminden bende aldım, 2-3 kere sürdüm ama silginin dediği gibi katı birşey elde yumuşatmak lazım,sürümü biraz zor.Silgicim adet sancısına benzer ağrılar bende hep oluyor, 2-3 dk sürüp geçiyor.Dediğin gibi şu 34.haftaya hayırlısıyla bir gelelim de, benim kasılmalar biraz azaldı bir ara noluyoruz olmuştum,içerdeki de durmuyordu dedim eyvah ama çok şükür yolunda herşey:)

Mert12 hayırlı olsun, facebookta gördük sizleri) Maşallah oğluşuna..sütün de inşallah en kısa zamanda gelir...
Yawrukuş, ben eczaneden aldığım hamilelik testimin pozitif sonucunu tlfda çekip annem ve ablama mail atmıştım, her sabah maillerine bakıyorlar:)) ben geceden mail attım, bir de yazdım bu ne demek oluyoki şimdi falan diye espirili birşeyler yazmıştım.Ama ekranda karşılıklı görüşürken söylemek daha heyecanlı olur:)

Silgi de 2 öğün yiyormuş!! Esra bana 3 öğünü tembihledi ben 3 çıkarmaya gayret ediyorum silgicim, sende öyle yap:)) Muzu hergün yiyorum ben.Eşim sayesinde muz manyağı her yedikçe bana da veriyor.Ayrıca bazı şeyleri gözümün önünde tutuyorum ben unutmamak için:) ceviz,badem,muz hep karşımdalar:)) gördükçe atıyorum ağzıma..Çikolata ve diğer zararlı tadımlıkları da görmeyeceğim yere koyuyorum ama hep nedense aklıma geliyorlar:))

Ben turkiye'ye gitmeden daha bir duzenli besleniyordum, geldigimizden beri bir duzen kalmadi, yemek yiyorum da guzel yemiyorum diye uzuluyorum. muz keske yiyebilsem, bende aninda kabizlik yapiyor, cok feci! Ama elmaya sardim, ben yillardir eve elma falan almazdim, alsam da yemeyi unuturdum. Simdi her gun 1 tane yiyorum cunku nedense mideye cok iyi geliyor (silgi duy bunu!), ayiptir soylemesi burp yaptiriyor rahatlatiyor.

cok sarkma yokta.bende catlaklar fazla ve ister istemez gobek tuhaf oluyor silgicim. zamanla duzelir heralde.bende bilemiyorum duzelir diye umit ediyorum.

insallah duzelir, cok sarkma yoksa o da iyi. bazilarinin cok sarkiyor. catlak gorunumunu azaltan kremler var mi acaba, arastirmak lazim.
esra son ay catlamisti galiba cananin.
ben de suruyorum krem vb ama cok gerilmeye basladi, bakalim son ay nolucak. erken dogsa bebis catlak olmaz, ne bencil anneyim :))
koko elma bana da iyi geliyor, muz da yiyorum ama. ben hep kabiz olurdum ama hamilelikte olmadim cok. galiba su iciyorum iyi.

29. haftadan yakisikli ve karizmatik oglumun fotosu :)

marlin gobus gobus diyordun, al sana bombe :)

Merhaba Kizlar,
Sizinle paylasmak istedim :) Bugun ailelerimize bebek haberini verdik sonunda.
Kokopellinin tavsiyesi cok hosuma gitmisti.Kamerayi actik hos bes yaptiktan sonra bir suredir evde misafirimiz var sizlerle de tanistirmak istiyoruz dedik.
Sonrada ultrason resmini ekrana yapistirdik:) Iki ailenin halleride gormeye degerdi, bagirislar, sevinc gozyaslari, neler neler..
Bu guzel tavsiye icin Kokopelli coook tesekkur ediyoruz sana.Hepinize, mutlu, hayirli, guzel haftasonlari :)

ay ne guzel olmus, aileler de seviniyor torun haberini alinca. insallah saglikla devam ettirirsin ahmileligini. icime dogdu senin oglun olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…