- 28 Aralık 2007
- 1.257
- 1
- 116
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #3.841
esracim aldiklarinigule gule kullan. korse bende almistim. silginin 2. linkte gosterdiginden ancak doktorlar kaslari zayifkattigi icin onermiyorlar. ben doktoruma sordum o da onermedi.bendekullanmadim.epidural aldigim icinde kullanmadim aslinda.ama gobegim kotu duruyor
O kullandigin antibiyotik benim midemi bozmustu sonra duzeldi.Sayet ishal varsa o agri ondandir merak etme yoksa doktoruna telefon ac pazartesi gunu sor silgi cim.Eee ben gerimi vereyim Avenoo yu.Iyi degilse kullanmayim.
Kizlar selamm,coksukur dogumum oldu kuzuma kavustum..Suan sadece slm verebiliyorum sizlere,,ins musahit oldugum ilk zmn girip dogumum nasil oldu detayli yazarim..
Buara emzirme sikintisiyla ugrasiyorumMalesef sutum cok az ve kuzuyu besleyemiyorum emzirmeyide beceremedim..Dogumum sezeryan olmak zorunda kaldi..ilk 3 gun dikislerimin agrisindan zaten emziremedim o surecte mamayla bslendi hastanede,cocuk biberona alistigi icinmi nedir bilmiyorum artik ememiyor,zaten dedigim gibi sutumde cok yetersiz ne yapicam ben ya Ne olur tavsiyeleriniz olursa yazarsiniz..hepinize bizden sevgiler kizlarr...
e ne yapicazki o zaman, spor belki 2 ay filan sonra o da salona gitmeden evde cok zor. cok mu sarkiyo gobek?
evet ishalde yapiyor. bilmiyorumki herkes bisey diyor. ama kokonun dedigi gibi mustela da pahali. burt's bees nasil acaba, body shopta da var bebek sampuani. orada birde bazen iyi indirimler oluyor. eskiden johnson populerdi trde, cogu cocukta onlarla temizlendi. biseyde olmadi. biz mi abatiyoruz acaba, ablamin organik sampuan aradigini hatirlamam :)
koko linkteki listede mustela da var :) arap sabunuyla yikiycaz artik :)
Vallahi bulsam gercek arap sabunu ne mustela ne de baska birsey kullanirim.Yikarim mis gibi sabunla 100 % organik :)))))
rastali olur hem laranin saclari :))
e ne yapicazki o zaman, spor belki 2 ay filan sonra o da salona gitmeden evde cok zor. cok mu sarkiyo gobek?
evet ishalde yapiyor. bilmiyorumki herkes bisey diyor. ama kokonun dedigi gibi mustela da pahali. burt's bees nasil acaba, body shopta da var bebek sampuani. orada birde bazen iyi indirimler oluyor. eskiden johnson populerdi trde, cogu cocukta onlarla temizlendi. biseyde olmadi. biz mi abatiyoruz acaba, ablamin organik sampuan aradigini hatirlamam :)
koko linkteki listede mustela da var :) arap sabunuyla yikiycaz artik :)
Ay yazdiklarim gitti. Su web sayfasi bebe sampuanlarini degerlendirmis, aveenonun bir modeli gayet iyi health rating almis. Onunla beraber bir cok organik urun var bakilabilecek. Earth's mama angels disindakileri bilmiyordum. Buradan fiyati uygun bir seyler cikar insallah. Mustelanin ratingi bayagi kotu detayina bakmadim, bakacagim birazdan. Nytimes haberi buldum bir tane, johnsons o deminki linkteki haberler uzerine bu kimyasallari butun urunlerinden phase out edecegini duyurmus, belki bu iyi rating alan aveeno o yeni urunlerdendir?
Best Baby Shampoo: Ratings and Reviews | Product Search | GoodGuide
Benim iyice aklim karisti belliki organik disindakiletin hepsinde kimyasal maddeler var.Organikmi alsak ? Yoksa abartiyormuyuz?
Selam arkadaslar,
Umarim hepiniz ve bebisleriniz iyisinizdir gorusmeyeli.
Bir konuda onerilerinize ihtiyacim var.
Yarin skype uzerinde Turkiyedeki aileme ve esimin ailesine bebek bekledigimiz haberini surpriz bir sekilde vermek istiyoruz.
Aklimiza orjinal bir fikir gelmedi.
Direk soylemekten cekiniyorum, esprili bir sekilde bu haberi onlara nasil verebilecegim konusunda onerilerinizi bekliyorum.
Hepinize simdiden tesekkurler, saglikla kalin:)
Anaaaa! 10. haftaya geldiniz hala hic soylemediniz mi? Sizdeki de iyi ketumlukmus ha! Biz kan testinde bhcg yukselmesini gordugumu gibi soyledik. Uzun suredir ugrastigimiz icin size bir haberimiz var dedigimiz gibi anladilar, surprizi olmadi :))) Bir arkadaslar iki bilgisayardan ayni anda aramislar iki tarafin annelerini de, daha dogrusu oyle yapmaya calismislar ama olmamis, biri acmis biri acmamis falan. Elinizde ultrason resmi var mi, hic ultrasona girdiniz mi? varsa videoyu actiklarinda o resmi dayayin kameraya onu gosterin direkt, enteresan olabilir, o ne falan derken jeton dusunce eglenceli olur. olmadi gidip bir emzik alin emzik gosterin :))
biz hic surpriz yapmaya kasmayip direk blaaaaah diye soyleyiverdigimiz icin aklima pek bir sey de gelmiyor. yapinca ne yaptiginizi anlatin, merak ettim.
cok sarkma yokta.bende catlaklar fazla ve ister istemez gobek tuhaf oluyor silgicim. zamanla duzelir heralde.bende bilemiyorum duzelir diye umit ediyorum.
cok sarkma yokta.bende catlaklar fazla ve ister istemez gobek tuhaf oluyor silgicim. zamanla duzelir heralde.bende bilemiyorum duzelir diye umit ediyorum.
Canan cim catlak son haftalarmi oluyor ?
Aman hatunlar ne çok kaynatmışsınız oku oku biteremedim! hele şampuan kısmında oy oy dedim ne alacağız yahu) neyse siz araştırın da ben ortak neye karar verdiyseniz onu alırım:))
ama organik falan abartmam heralde) çok araştırıp eleyince zaten insan ne alacağını şaşırıyor. Lansinoh kreminden bende aldım, 2-3 kere sürdüm ama silginin dediği gibi katı birşey elde yumuşatmak lazım,sürümü biraz zor.Silgicim adet sancısına benzer ağrılar bende hep oluyor, 2-3 dk sürüp geçiyor.Dediğin gibi şu 34.haftaya hayırlısıyla bir gelelim de, benim kasılmalar biraz azaldı bir ara noluyoruz olmuştum,içerdeki de durmuyordu dedim eyvah ama çok şükür yolunda herşey:)
Mert12 hayırlı olsun, facebookta gördük sizleri) Maşallah oğluşuna..sütün de inşallah en kısa zamanda gelir...
Yawrukuş, ben eczaneden aldığım hamilelik testimin pozitif sonucunu tlfda çekip annem ve ablama mail atmıştım, her sabah maillerine bakıyorlar:)) ben geceden mail attım, bir de yazdım bu ne demek oluyoki şimdi falan diye espirili birşeyler yazmıştım.Ama ekranda karşılıklı görüşürken söylemek daha heyecanlı olur:)
Silgi de 2 öğün yiyormuş!! Esra bana 3 öğünü tembihledi ben 3 çıkarmaya gayret ediyorum silgicim, sende öyle yap:)) Muzu hergün yiyorum ben.Eşim sayesinde muz manyağı her yedikçe bana da veriyor.Ayrıca bazı şeyleri gözümün önünde tutuyorum ben unutmamak için:) ceviz,badem,muz hep karşımdalar:)) gördükçe atıyorum ağzıma..Çikolata ve diğer zararlı tadımlıkları da görmeyeceğim yere koyuyorum ama hep nedense aklıma geliyorlar:))
Merhaba Kizlar,
Sizinle paylasmak istedim :) Bugun ailelerimize bebek haberini verdik sonunda.
Kokopellinin tavsiyesi cok hosuma gitmisti.Kamerayi actik hos bes yaptiktan sonra bir suredir evde misafirimiz var sizlerle de tanistirmak istiyoruz dedik.
Sonrada ultrason resmini ekrana yapistirdik:) Iki ailenin halleride gormeye degerdi, bagirislar, sevinc gozyaslari, neler neler..
Bu guzel tavsiye icin Kokopelli coook tesekkur ediyoruz sana.Hepinize, mutlu, hayirli, guzel haftasonlari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?