- Konu Sahibi citaknuray
-
- #3.861
Eki Görüntüle 537635
29. haftadan yakisikli ve karizmatik oglumun fotosu :)
marlin gobus gobus diyordun, al sana bombe :)
Canan cim catlak son haftalarmi oluyor ?
son 15 gunde catladim ben.hele hele son gunler feci oldu kirmizi kirmizi derin catlaklar.
Eki Görüntüle 537635
Merhaba Kizlar,
Sizinle paylasmak istedim :) Bugun ailelerimize bebek haberini verdik sonunda.
Kokopellinin tavsiyesi cok hosuma gitmisti.Kamerayi actik hos bes yaptiktan sonra bir suredir evde misafirimiz var sizlerle de tanistirmak istiyoruz dedik.
Sonrada ultrason resmini ekrana yapistirdik:) Iki ailenin halleride gormeye degerdi, bagirislar, sevinc gozyaslari, neler neler..
Bu guzel tavsiye icin Kokopelli coook tesekkur ediyoruz sana.Hepinize, mutlu, hayirli, guzel haftasonlari :)
son 15 gunde catladim ben.hele hele son gunler feci oldu kirmizi kirmizi derin catlaklar.
Canan cim ablaminda kirmizi derin catlaklari vardi.Onun hatta 7.ayda baslamisti catlaklar.Bir sure sonra beyazlasiyor.Tamamiyle gecmesede kotu goruntu gidiyor
Eki Görüntüle 537635
Merhaba Kizlar,
Kokopellinin tavsiyesi cok hosuma gitmisti.Kamerayi actik hos bes yaptiktan sonra bir suredir evde misafirimiz var sizlerle de tanistirmak istiyoruz dedik.
Sonrada ultrason resmini ekrana yapistirdik:) Iki ailenin halleride gormeye degerdi, bagirislar, sevinc gozyaslari, neler neler..
Bu guzel tavsiye icin Kokopelli coook tesekkur ediyoruz sana.Hepinize, mutlu, hayirli, guzel haftasonlari :)
sagolun kizlar, buyuttuk oglani :)
bisey sorucam size;
http://www.amazon.com/Sleep-ViscO2-Ventilated-Memory-Mattress/dp/B000LQG09S/ref=pd_sim_hg_5
boyle bisey kullandiniz mi? kullanisli midir sizce? annemler gelince acilan bir koltuk var, onun uzerine rahat olsun diye boyle bisey almayi dusunuyorum ama karar veremedim.
Benim daha anamı yatıracak yerim yok:)) koltuğumuz ne yazik ki yatak olmuyor, futon falan baktım walmarta rahat gibi durmuyor.Zaten futonu alırsam koyacak yer yok:) koltuğu atarsam futonlar oturmak için rahat değil:)) mobilya olayını sevmedim burda iyi bir şey alayım diyorum hep hoşuma gitmiyor hem çok pahalı.Geçen katlanan yataklara baktım pek bir dandik geldi,annem kilolu benim kadın 3 ay rahat edemez.ben de napcağımı şaşırdım,bebelerimize bakmaya memleketten geliyorlar insan rahat ettirmek istiyor.
Bu arada bugün kulağımda hamilelikten önce yaşanan tıkanma rahatsızlığı için kliniğe gittim.Aslında çok önceden hastaneden randevu almıştım kulak burun boğaz bölümünden ama önce primary care doctora gitmem gerekiyormuş o doktor gerekli görürse hastaneye sevk ediyormuş, neyse pazar günü tatil olunca klinikte sakin iken gidelim dedik.Sağ kulağımdaki problem için gittim doktor efendi bu kulağın normal ama diğerinde kulakta kirlenme var dedi.Temizledi ve yıkadı! her iki kulağımıda, problemli olan kulağıma temiz ve normal demesine rağmen onu da temizledi.Doktordan çıktıktan sonra kirli olan kulak sorunsuz ama zaten problemli olan kulağım tıkandı.Ben tıkanma problemi için gitmiştim ama herif hepten kapadı kulağı.Hala kulak kapalı oturuyorum doktora küfür saydırıyorum.3-4 saat sonra tekrar gittim, benim kulağımda tıkanma prob.vardı ama şu an tamamen tıkandı dedim, herif kulak bölümüne gideceksin dedi.Ulen işlem yapmadan önce desene bunu.Yarına kadar geçmezse şimdi bir de bununla uğraşacağım.Ay gitmez olaydım hiç olmazsa arada tıkanıp açılıyordu, şimdi hepten gitti(
Canan cim ablaminda kirmizi derin catlaklari vardi.Onun hatta 7.ayda baslamisti catlaklar.Bir sure sonra beyazlasiyor.Tamamiyle gecmesede kotu goruntu gidiyor
doğum çatlakları sonradan hafifler ama yine de çatlak kremi kullansanız cildinizin çatlamaması için daha iyi olur :13:
Benim daha anamı yatıracak yerim yok:)) koltuğumuz ne yazik ki yatak olmuyor, futon falan baktım walmarta rahat gibi durmuyor.Zaten futonu alırsam koyacak yer yok:) koltuğu atarsam futonlar oturmak için rahat değil:)) mobilya olayını sevmedim burda iyi bir şey alayım diyorum hep hoşuma gitmiyor hem çok pahalı.Geçen katlanan yataklara baktım pek bir dandik geldi,annem kilolu benim kadın 3 ay rahat edemez.ben de napcağımı şaşırdım,bebelerimize bakmaya memleketten geliyorlar insan rahat ettirmek istiyor.
Bu arada bugün kulağımda hamilelikten önce yaşanan tıkanma rahatsızlığı için kliniğe gittim.Aslında çok önceden hastaneden randevu almıştım kulak burun boğaz bölümünden ama önce primary care doctora gitmem gerekiyormuş o doktor gerekli görürse hastaneye sevk ediyormuş, neyse pazar günü tatil olunca klinikte sakin iken gidelim dedik.Sağ kulağımdaki problem için gittim doktor efendi bu kulağın normal ama diğerinde kulakta kirlenme var dedi.Temizledi ve yıkadı! her iki kulağımıda, problemli olan kulağıma temiz ve normal demesine rağmen onu da temizledi.Doktordan çıktıktan sonra kirli olan kulak sorunsuz ama zaten problemli olan kulağım tıkandı.Ben tıkanma problemi için gitmiştim ama herif hepten kapadı kulağı.Hala kulak kapalı oturuyorum doktora küfür saydırıyorum.3-4 saat sonra tekrar gittim, benim kulağımda tıkanma prob.vardı ama şu an tamamen tıkandı dedim, herif kulak bölümüne gideceksin dedi.Ulen işlem yapmadan önce desene bunu.Yarına kadar geçmezse şimdi bir de bununla uğraşacağım.Ay gitmez olaydım hiç olmazsa arada tıkanıp açılıyordu, şimdi hepten gitti(
Merhaba Kizlar,
Eki Görüntüle 537635
sagolun kizlar, buyuttuk oglani :)
bisey sorucam size;
Amazon.com: Sleep Joy® 2" ViscO2 Ventilated Memory Foam Mattress Topper: Home & Kitchen
boyle bisey kullandiniz mi? kullanisli midir sizce? annemler gelince acilan bir koltuk var, onun uzerine rahat olsun diye boyle bisey almayi dusunuyorum ama karar veremedim.
gecmis olsun, insallah ciddi bisey yoktur. kulak bolumunde ne var ne yok ogrenirsin, en kisa zamanda git bence.
istikbal var burada, biz oradan almistik yatak olan bi kose takimi. yanlis hatirlamiyosam farkli bolgelere shipping yapiyorlar, bir arayin konusun isterseniz. istikbal amerika yazarsan cikar web sitesi.. buradaki dandik mobilyalardan daha iyi, altina biseyler koyabiliysun. bir de gelenleri rahat ettirme telasi var dedigin gibi.
ay ne guzel olmus, aileler de seviniyor torun haberini alinca. insallah saglikla devam ettirirsin ahmileligini. icime dogdu senin oglun olucak
Kokocum, kuzuya epey birşey almışsınız) mama sandalyesi zamanları ne tatlı olurlar şimdi onlar ya, güle oynaya kullanın inşallah:))
Doktor pazar günü olduğu için referral falan vermediyarına geçmezse uğraşcam.. Bu arada şu linkte bebe emziklerine ismini yazdırıyosunuz eheh komik yahu
https://www.myrazbaby.com/index.html ... derya kuzusu, lara, silginin isimsiz karizmatik oğluşu! Eva.. bizim baba çok sevdi sipariş edelim diyor) herşeyimiz tamam bu kalmıştı kızlar:)
Hayirli olsun Yawrukush.Hep guzel haberlerle tamamlarsin insallah hamileligini.
wooww!! çok sevimli bir bombe bu!! çok karizmatik walla..beğendik) Eva' da tekmeleriyle onaylıyor..sivri sivri ne güzel bir göbüş bu:)) alt taraf sanırım sende incecik olunca göbek daha çok ortaya çıkmış:)) çok şekersiniz ana-oğul..
Ne kadar güzel olmuş:)) bu heyecan mutluluk hep daim olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?