Amerika'da Hamilelik

Hayirli olsun Yawrukush.Hep guzel haberlerle tamamlarsin insallah hamileligini.

Eki Görüntüle 537635

29. haftadan yakisikli ve karizmatik oglumun fotosu :)

marlin gobus gobus diyordun, al sana bombe :)

wooww!! çok sevimli bir bombe bu!! çok karizmatik walla..beğendik) Eva' da tekmeleriyle onaylıyor..sivri sivri ne güzel bir göbüş bu:)) alt taraf sanırım sende incecik olunca göbek daha çok ortaya çıkmış:)) çok şekersiniz ana-oğul..

Ne kadar güzel olmuş:)) bu heyecan mutluluk hep daim olsun inşallah

Benim daha anamı yatıracak yerim yok:)) koltuğumuz ne yazik ki yatak olmuyor, futon falan baktım walmarta rahat gibi durmuyor.Zaten futonu alırsam koyacak yer yok:) koltuğu atarsam futonlar oturmak için rahat değil:)) mobilya olayını sevmedim burda iyi bir şey alayım diyorum hep hoşuma gitmiyor hem çok pahalı.Geçen katlanan yataklara baktım pek bir dandik geldi,annem kilolu benim kadın 3 ay rahat edemez.ben de napcağımı şaşırdım,bebelerimize bakmaya memleketten geliyorlar insan rahat ettirmek istiyor.

Bu arada bugün kulağımda hamilelikten önce yaşanan tıkanma rahatsızlığı için kliniğe gittim.Aslında çok önceden hastaneden randevu almıştım kulak burun boğaz bölümünden ama önce primary care doctora gitmem gerekiyormuş o doktor gerekli görürse hastaneye sevk ediyormuş, neyse pazar günü tatil olunca klinikte sakin iken gidelim dedik.Sağ kulağımdaki problem için gittim doktor efendi bu kulağın normal ama diğerinde kulakta kirlenme var dedi.Temizledi ve yıkadı! her iki kulağımıda, problemli olan kulağıma temiz ve normal demesine rağmen onu da temizledi.Doktordan çıktıktan sonra kirli olan kulak sorunsuz ama zaten problemli olan kulağım tıkandı.Ben tıkanma problemi için gitmiştim ama herif hepten kapadı kulağı.Hala kulak kapalı oturuyorum doktora küfür saydırıyorum.3-4 saat sonra tekrar gittim, benim kulağımda tıkanma prob.vardı ama şu an tamamen tıkandı dedim, herif kulak bölümüne gideceksin dedi.Ulen işlem yapmadan önce desene bunu.Yarına kadar geçmezse şimdi bir de bununla uğraşacağım.Ay gitmez olaydım hiç olmazsa arada tıkanıp açılıyordu, şimdi hepten gitti(

gecmis olsun, insallah ciddi bisey yoktur. kulak bolumunde ne var ne yok ogrenirsin, en kisa zamanda git bence.

istikbal var burada, biz oradan almistik yatak olan bi kose takimi. yanlis hatirlamiyosam farkli bolgelere shipping yapiyorlar, bir arayin konusun isterseniz. istikbal amerika yazarsan cikar web sitesi.. buradaki dandik mobilyalardan daha iyi, altina biseyler koyabiliysun. bir de gelenleri rahat ettirme telasi var dedigin gibi.

cok gecmis olsun malincim.su kulak yikama olayindan hep korkmusumdur ben.

Fikrimin ise yaramasina cok sevindim, cok guzel yapmissiniz, guzel bir ani olmus. Hadi bakalim, sana aynen boyle guzel ve neseli 30 hafta daha diliyorum :)))

Eki Görüntüle 537635

29. haftadan yakisikli ve karizmatik oglumun fotosu :)

marlin gobus gobus diyordun, al sana bombe :)

Aman da aman oglan simdiden cok gosterisli, cok guzel :) Benim gobek buyuyor ama yayila yayila, seninki ne guzel, top gibi, aciliiiin hamile geliyor diyor :))

Ben hic boyle bir sey kullanmadim ama alip kullanmaya karar verirsen degerlendirmeni duymak isterim. Bizde bir yatak var ama minderi biraz ince, onun uzerine bir topper olarak alsam mi diye dusunuyorum bazen.

gecmis olsun kulagin icin. referrali verdi mi simdi eleman, kbb uzmani insallah tikanikliga tam cozum olur. Esra da bir ara kulak uguldamasindan bahsediyordu, o herhalde geciremeyince basa gelen cekilir dedi.

Futonlara biraz daha bakin derim, cok dandik rahatsiz versiyonlari var, onlarda annen rahat edemez, aylarca olacak is degil. Ama daha rahat oturmasi yatmasi olanlar da var, cesitleri bir deneyin.

bizim arkadaslar ta la'de bir yerde tesadufen bulmuslardi bir istikbal cekyat, ne alakaysa. onlar da cocuklar icin gelen anneleri onda yatirmislardi. magaza olmasa da istikbal urunleri satan yerler bulunabilir belki ama nasil aranir nereden bulunur bilmiyorum!

biz de bugun gezdik dolandik alisveris yaptik teyzeleri. kendime uzun kollu iki penye hamile bluzu aldim. Yazlik yine bir seylerim vardi da kislik pek bir seyim yoktu, hele de gobek buyudukce eski kiyafetler falan idare etmez olacak. Sonra ikea'ya gittik, oradan da bebise hazirlik seklinde bir suru ufak tefek sey aldik. Priz tikaclari, cekmece kilitleri, sehpa kosesi koruyuculari, camasir askisi (4 katli olandan aldik), 2li fitted sheet seti (penye, made in turkey imis megersem sonradan gorduk). bir de mama sandalyesi aldik bu antiloplardan, bizim arkadaslar kullaniyorlar cok memnunlar hem saglam (cocuk kendi itip deviremez) hem de temizligi cok kolay. pek cok restoran high chair olarak bunlardan kullaniyor artik, gormussunuzdur. bir de oyuncak aldik, sapkadan cikan tavsan tam, tavsan geri sapkaya girerken muzik caliyor cok tatli. criblere baktim, i ih. Cok kotu degil ama babies r us ta falan gorduklerim daha bir oturakliydi, bunlar flimsy geldi onlardan sonra. Nevresimlerinin bazilarinin kalitesi cok guzel, bizim simdi uyku seti var, yastik yorgan'a gectigimizde aliriz artik bizdiga onlardan. Boyle isteee! Bir gun, bir haftasonu daha bitti gitti.

Kokocum, kuzuya epey birşey almışsınız) mama sandalyesi zamanları ne tatlı olurlar şimdi onlar ya, güle oynaya kullanın inşallah:))
Doktor pazar günü olduğu için referral falan vermedi yarına geçmezse uğraşcam.. Bu arada şu linkte bebe emziklerine ismini yazdırıyosunuz eheh komik yahu

https://www.myrazbaby.com/index.html ... derya kuzusu, lara, silginin isimsiz karizmatik oğluşu! Eva.. bizim baba çok sevdi sipariş edelim diyor) herşeyimiz tamam bu kalmıştı kızlar:)

Hic kullanmadim Silgi ama rahat birseye benziyor.

Gecmis olsun Marlin Koko nun dedigi gibi ben alistim artik kulak tikanmalarina zinlamalarina.Doktor ya ilac iceceksin yada cekeceksin hamilelik sonuna kadar dedi.
Yinede doktora git sen.

Koko, derya bebis gule gule kullansin aldiklarinizi.Sapkadan cikan tavsani bende gordum :) hatta cikinca keske alsaydim oldum.

Ben bugun annemin davetiye isini hallettim.Oradan crib bakmaya gittik.Nereye baksam ya cok pahali yada cok kullanissizdi hele ikea da olanlari hic sevmedim.En son online almaya karar verdim.

Child of Mine by Carter's My Nursery 3-in-1 Convertible Crib and Changing Table Combo - Walmart.com

Bunu aldim cekmeceli changing table, crib hepsi icinde $199 .Carters marka.Cok icime sindi.Cokta iyi fiyata dustu.Boyle 3 parca baktigim cogu magazada toplam $400-600 arasiydi.

Store dan pick up yapacagim icin shipping free.

Bir de car seat ile stroller a karar verirsem bitti sanirim.Bugun kizimin esyalarini yikamaya basladim.Pek bir heyecanlandim,hosuma gitti :)

Allah hepimize aldiklarimiza saglikla gule gule kullanmayi nasip eder insallah.

Gogus ucu icin kremi aldim,ped aldim baska birsey gerekiyormu kizlar ? Bir arkadas elektrikli ve bataryali iki tane gogus pompasi verecek bana yanliz ben onlarin uclarini yeni almak istiyorum.Bulabilirimiyim acaba?

ay ne guzel olmus, aileler de seviniyor torun haberini alinca. insallah saglikla devam ettirirsin ahmileligini. icime dogdu senin oglun olucak

Cok sevindiler gercekten bizde cok mutlu olduk.Ins herkes saglikla yavrusuna kavusur,sizlerde:)
Cinsiyeti ogrenir ogrenmezde nasip olursa paylasicam sizlerle,hayirlisi.
Hepinize sevgiler , selamlar..

Hahahah cok komikmis bunlar ya! Dunya aleme duyursunlar isimlerini daha el kadarken. Babalar da nereden buluyorlarsa boyle seyleri. Bizimki de star trek uniform onesie alacakmis. Emzigin dusunce kapaniyor olmasi cok enteresanmis, ama o kapanan kapak kisimlari acikken bebisin yanaklarini acitmaz mi? tombik yanakli olacak ya bebelerimiz, o acidan yaneeee.

Tesekkur ederim Marlin,hepimizin guzel heyecanlari,mutluluklari daim olsun.

Buarada Silgi fotografinizi gordum,masallah size.Sadece bir tatli bombeniz var,zapzayif kalmis vucudunuz.
Dogumdan sonra hicbirsey kalmayacak gibi duruyor,bayildim:)saglikla kavusun bebisinize ins.

Kokopelli cok guzel bir ani oldu gercekten.Her aklimiza geldiginde seni anacagiz.Birkez daha tesekkur ederim.
Marlin sizede cok gecmis olsun,umarim en kisa zamanda sagliginiza kavusursunuz.
Herkese simdiden guzel bir hafta diliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…