Amerika'da Hamilelik

Ztar'cim soyle bir 28.haftalara gel hele birde 30 u devir vajinan dusecek gibi ariyacak.Totonda agriyacak :) Totonun agrisi bacagina vuracak.Alt tarfta agrimayan yer kalmayacak.Ordek yavrusu gibi yurumeye baslayacaksin.Yani bunlar iyi gunlerin canimcim keyfini cikar o agri batar, cikar, gecer hic merak etme coooook normal.

Bu sekilde acikladim sana cunku eminim simdi rahatladin :))) Bayramin kutlu olsun seker :) Keyfini cikar dusunme.Lara ile optuk seni .

annemde senin gibi diyor.. ilerledikce agrilarin artacak diyor bende bebegin buyumesiyle alakali oldugunu dusunuyorum.. dinlenirlen hic sorunum yok cunku..

saol esra hizir acil servisimsin benim

bizde daha ismi belli olmayan :26: kizimla opuyoruz sizii

bugun ikea'da incecik crib yastigi gordum. alsam mi bilmiyorum, nuray yastiksiz uyutuyorum demisti ama bebek yastikla rahat etmez mi acaba bilemedim. bir de cok inceydi aslinda. canan sen yastik almis miydin?

bu arada su drawer'in kirmizisi haftaya ikea'da 99 dolara dusecekmis. cok guzel bir kirmiziydi, vintage bir havasi var:

HEMNES 3 drawer chest - gray-brown - IKEA

bunu alip, yanina da beyaz crib dusunuyorum ama karar veremedim. esra sen aldin mi nursery seti?

Child of Mine by Carters Woodhaven Crib - Walmart.com

bu seninkinin beyazi galiba, set olmayani.

graco'larda hosuma gitti. su guzel gibi;
Graco Lauren Classic 4-in-1 White Convertible Crib - Walmart.com

ikeadakiler convertible degil diye vazgectim.

canim hic onemli degil cunku zaten sen bedding set alacaksin icine .. yatagin kenarlarina bumper geciriliyor cocugun kafasini cikarmasi gibi bisi olmaz. benim oglum simdi cribte yatiyor tabi simdilik cok donmuyor falan ama bence safe yani.. bide sears sayfasi acilmadi yaa :))))

canim kirmizi drawer ile beyaz crib hoc olabilir ama onu kombin edici seylerde alman lazim. ins bakalim iyice bi yerlestir odayi resimleri bekliyoruz...

ya nekadar güzel amerikada yaşıyorsunuz orda bebkleriniz inşalah dünyay getirceksiniz ahhh ne güzel ya güzelmi amerika zenci varmı orda kadınalrı nasıl insanları yemekelri felan ay biri olsada anlatsa

Silgi cim ben aldim.Dun mesaj gondermisler bana magazadan gelip alabilirsiniz diye.Bugun is cikisi gidip alacaz.
Ben o beyaz cribe bayildim ama sonra 3 lu setini crib fiyatina gorunce beyazdan istemeye istemeye vazgectim.
Ikea da gordugun drawer in fiyati iyiymis.

Hem ne cakaaal :)) hahahaaa :)

Annelere yatak ne dusunuyorsunuz kizlar .Ben futon alayin diyorum .Daha sonrada oturma odasinin bir kosesinde kullanirim diye dusundum.

http://www.walmart.com/ip/Emily-Convertible-Futon-Vanilla/16550066

buna benzer olabilir.

Bugun ebeye gidiyoruz, bakalim ne pozisyonda baligim. Oncesinde de seker icin kan verecegim. Meshur icecek bir aydir dolapta duruyor bakalim tadi nasilmis, birazdan icecegim.

Ne guzeeel! Gelince hemen kuracak misiniz? Kurarsaniz hemen fotograf cekip yolla, lara'nin yatagini gorelim :). Bazen yeni criblerde boya kokusu olabiliyormus, o koku da lara gelene kadar gitsin varsa. Gule gule kullanin, iyi fiyata kapattin bu isi sen :)

ya nekadar güzel amerikada yaşıyorsunuz orda bebkleriniz inşalah dünyay getirceksiniz ahhh ne güzel ya güzelmi amerika zenci varmı orda kadınalrı nasıl insanları yemekelri felan ay biri olsada anlatsa

zenci yok amerikadaa :)))) ay guldum alemsin.

Nuray, ben asil senin el ayak izi resmi koydugun cerceveleri hatirliyorum, onlri nereden almistin? Ben bakindim, butun cerceveler duvara asmalik, masa ustu bulamadim. Bir dsaha yazar misin? Seninkiler tam istedigim gibi renk olarak da.

maeshalls'da gormustum, tjmax'de de vardi.

bizim var acilan koseli koltuk tarzi bisey, onun uzerine mattress topper alirim rahat olsun diye. bu da guzelmis ama bunlar fotolarda hep guzel gozukuyor. ikeada da gordum kocaman bu tarz bisey, daha uygundu ama goruntu olarak sevmedim.

su an bebek odasi yapmiycaz bunlari yatak odasina yerlestiricez :) kombin ederim ya, zit renkleri seviyorum.
bumperda buyudukce safe degilmis vb diye seyler okudum, iyice kafam karisti zaten.
cok guzelmis yatagi bebisin, misl misil uyusun :)

Nuray, ben asil senin el ayak izi resmi koydugun cerceveleri hatirliyorum, onlri nereden almistin? Ben bakindim, butun cerceveler duvara asmalik, masa ustu bulamadim. Bir dsaha yazar misin? Seninkiler tam istedigim gibi renk olarak da.

Silgi nin dedigi gibi tj max ve marshal da satiliyor koko cercevesiyle birlikte.Ben de alacam.Hatirliyorum Nuray da ordan almisti hatta hastaneye goturmus Vali Esat bey:) gelir gelmez hemsireye vermisler ayak izlerini cikartsinlar diye .
Ben de alacam onlardan.Sen gobus kalibi filanda diyordun .Tj max te gordum gecen hafta.

Bugun ebeye gidiyoruz, bakalim ne pozisyonda baligim. Oncesinde de seker icin kan verecegim. Meshur icecek bir aydir dolapta duruyor bakalim tadi nasilmis, birazdan icecegim.

Benim zilli donup duruyor galiba.Bir yanlardan hissediyorum minnak elleriyle ayaklarini bazende asagida hickiriklari hissediyorum.Sali gunu ben de sorayim ne pozisyonda benimkisi.

Dun senin blogunu okudum biraz .Koko biz ayni zamanlarda Ankara da yasamisiz galiba :) Ben Ankara dogumluyum.Babam askerdi gorev icabi Ankara ya tasinmislar ben dogmadan once.83 yilina kadar kaldik.Yenimahalle de oturuyorduk.Sonra Kibris a Tasindik.Benim annem kibrisli.Ben de yari Kibrisliyim:)

Hem cok guldum hemde gozlerim doldu okurken su cis kacirma yazini.Ben de senin abin gibi asla girmezdim okulun tuvaletine( hala da giremem her yerde) tam eve yaklasirken ya karda duserdim cisimi birakirdim :) yada sogukta tutamazdim.Dumanlar cikardi dedigin gibi :)
Iyi sen birkez yapmissin.Ben sabikaliydim o konuda.Rahmetli babacigim beni gezmeye goturmeden once cisin yok degilmi kizim derdi.Yok baba derdim. Hemen hemen her seferinde altima yapardim utanir soylemezdimde :) sogukta sakliyamiyorsunda dumanlar cikiyor :) Babacim hic kizmazdi utanmayim diye birseyde demezdi.Hadi kizim evimize gidelim gec olmadan derdi.
Yazini okurken o gunlere gittim. Insallah benim zilli bu konuda anasina degil babasina ceker :)

Baliginin umarim keyfi yerindedir slm soyle bizdende Derya kuzusuna :)) cnm ins temiz cikar sonuclar sende saglicakla atlatirsin bu seker testinden ..

Senin zilliyi yerim ben yaa donsun bakalim , bulmus yumusak yeri ohh gel keyfim gel :)) o donmesinde biz mi donelim :)) yani ...bu cis tutma olayina cok guldum ya benim cocukluk anilarim canlandi birden, ozellikle birinci sinifta okul yolum uzundu ve gidene kadar dayanamayip altima yaptigimi bilirim, bide kisin dediginiz gibi duman oluyor ne komikti yaa :))

Cnm yani sorunu sorarken ciddimiydin bilemem ama zencinin olmadigi artik ulke yok bu dunyada , bizim ulke bile cok rastlanir hale geldi..

Gule gule kullansin Lara bebisimiz, misil misil uyusunlar ,hastaliksiz dertsiz yatsin icinde ins ..
Benim cribte mobilya renginde idi ama oyle aman aman icime sinen birsey degildi ama ne yapalim ev kucuk yer olmayinca oyle oldu,,eger olurda tanisirsam oglana oda yaparim soyle icimde ukte kalan herseyi alirim, o kadar cok sey var ki ,allah ins bizede nasip ederde aliriz..

burda her ne kadarbayramin bayram oldugunu anlamasakta herkese hayirli bayramlar...

sayenizde ben de simdiden cribti changing table di arastirmaya basladim :))

1 saatlik glukoz testimde yuksek cikti (148), haftaya 3 saatlik test icin gidecegim, onda da yuksek cikarsa gelsin diyet! 10 hafta diyet yaparim, basta zor olur ama alisirim. Bu vesileyle daha dikkatli ve saglikli beslenirim belki :))
Ayni zamanda bir de kan sayimi testi yaptilar, benim alyuvar ve hemoglobin yine dusuk cikti. Anlamiyorum ya, her gun aksatmadan demir hapi aliyorum aylardir. Sanirim pekmez yeme vakti geldi :)) seker sorunlu cikarsa pekmezi nasil yiyeceksem!!!
Boyle iste kizlar. Bebisin kalp atislari, gobek boyutu falan normal. Baktilar kafasi bildigin gobek deligim hizasinda. Donup duruyor bu kiz ya! Bazi gunler basasagi dondugunu anliyorum hickirik/tekmelerden, bugun de boyle. ebe doner daha dedi, 36. haftada basasagi donmemisse dondurmek icin girisimlere basliyorlarmis!! Bebis iyi ama test sonuclarimiz parlak degil. Ebe/doktor bu sonuclara bakip bir seyler tavsiye eder herhalde, telefon edip soylerler bugun ya da haftaya.

bundan sonraki randevulari da ayarladik gitmisken, bir sonraki 1 ay sonra, ondan sonraki 15 gun sonra ondan sonra her hafta.

Ben gecenlerde amazon'dan ismarladim gobis kalibi Esra'cim, hem kalip kiti hem de ayrica gobis boyama kiti. Bu haftasonu firsat bulursak bir kere boyayacagiz, sonra bir de iyice kocaman olunca boyariz. Boya birkac sefer boyamaya yetiyormus. Kalibi son haftalara sakliyorum!

dun gece agrimdan uyuyamadim, simdi biraz uzanacagim, oyle leylayim ki.

Ben 1 yasimdan liseyi bitirene kadar Ankara'daydim, manevi angaraliyim. Biz bu olayin oldugu zaman Asagi Ayranci'da oturuyorduk, sonra guvercinlik'e tasindik, aynen asker cocuguyum. Benim o yazdigimdan baska vukuatim olmadi ama cok sanci cektigimi hatirlarim, soguklardan midir nedir, simdi anliyorum ki devamli idrar yollari iltihabi oluyordu bende, o yanma neden olacak baska. Hic de doktora falan goturmezlerdi, kaniksamisiz herhalde o sanciyi. Allahtan bobreklere bir sey olmamis!!! Ankara'da hos idrar yollari anilarimiz yok ikimizin de anlasilan!!! O duman cikmasi olayina guluyorum simdi ama hala da o mahcubiyeti, utanci hissediyorum. simdi her hapsurmamda "cisimi yapmadim, oley!" diyorum!!!

Insallah 3 saatlik test yapildiginda yuksek cikmaz. Demir hapi aldigin halde dusuk cikmis ne dedi ebe yada doktor bunun icin? Az kaldi koko.Bebiste cok sukur iyiymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…