- Konu Sahibi citaknuray
-
- #3.981
Arkadaslar oncelikle hepinizin bayrami mubarek olsun !!!
Ikincisi Nuraycim insaallah bizim de bir kizimiz olacak..
Ucuncusu kizlar size birsey sorayim..
Ya benim kasigimda. yani vajinanin tam ust bolgesinde alt gibegin alt kisminda bilmem anlatabildimmi sancim oluo ya.. ozellikle ayaktayken ya da hareket haindeyken, hani cok tuvaletimizi tutunca batma hissi gibi bir rahatsizlik ya da oyle birsey hissederiz ya oyle yani.. bazen karnimda da oluyor. gecen sag tarafimda hissettim cok siddetliydi bicak saplanmis gibi.. bu gece de sol tarafimda tuvalete otururken..
bu aralar bel agrimda var.. mesela arkadasla disari ciktik az once. korktum eve geldim.. vajinamin ust tarafinda yukarida dedigim yerde hem sanki batma gibi hem de icten ice gidiklaniyor gibi birsey oluyor ve karnim cok rahatsiz bu aralar,. ligament agrisi gibi olan agrim da var olmayan da.. bunlar normal mi.. her zaman boyle olmuyor donem dinem boyle rahatsizligim oluyor ama bu sefer uzun surdu ve daha belirgin.. normal mi sizce?
Dr randevum haftaya cuma..
Ztar'cim soyle bir 28.haftalara gel hele birde 30 u devir vajinan dusecek gibi ariyacak.Totonda agriyacak :) Totonun agrisi bacagina vuracak.Alt tarfta agrimayan yer kalmayacak.Ordek yavrusu gibi yurumeye baslayacaksin.Yani bunlar iyi gunlerin canimcim keyfini cikar o agri batar, cikar, gecer hic merak etme coooook normal.
Bu sekilde acikladim sana cunku eminim simdi rahatladin :))) Bayramin kutlu olsun seker :) Keyfini cikar dusunme.Lara ile optuk seni .
bisey okudum simdi de crib safety konusunda. bu criblerin bas ve ayak kismi tamamen kapali, butun olmaliymis, yani parmaklik tarzi degil. sizce bu onemli mi? off ne zor isler.
aa esra bak ne buldum haha, vay cakal sears!
http://www.sears.com/carter-s-child...M5888157103?prdNo=14&blockNo=39&blockType=G39
bugun ikea'da incecik crib yastigi gordum. alsam mi bilmiyorum, nuray yastiksiz uyutuyorum demisti ama bebek yastikla rahat etmez mi acaba bilemedim. bir de cok inceydi aslinda. canan sen yastik almis miydin?
bu arada su drawer'in kirmizisi haftaya ikea'da 99 dolara dusecekmis. cok guzel bir kirmiziydi, vintage bir havasi var:
HEMNES 3 drawer chest - gray-brown - IKEA
bunu alip, yanina da beyaz crib dusunuyorum ama karar veremedim. esra sen aldin mi nursery seti?
Child of Mine by Carters Woodhaven Crib - Walmart.com
bu seninkinin beyazi galiba, set olmayani.
graco'larda hosuma gitti. su guzel gibi;
Graco Lauren Classic 4-in-1 White Convertible Crib - Walmart.com
ikeadakiler convertible degil diye vazgectim.
bisey okudum simdi de crib safety konusunda. bu criblerin bas ve ayak kismi tamamen kapali, butun olmaliymis, yani parmaklik tarzi degil. sizce bu onemli mi? off ne zor isler.
aa esra bak ne buldum haha, vay cakal sears!
Carters Child of Mine My Nursery 3-in-1 Convertible Crib Changing Table Mattress Combo Set, Mocha - Baby - Furniture - Cribs
benim cribim ve changing table bu fikir olsun onceden ekledim galiba ama belki unutulmustur
Eki Görüntüle 539874 Eki Görüntüle 539875
Silgi cim ben aldim.Dun mesaj gondermisler bana magazadan gelip alabilirsiniz diye.Bugun is cikisi gidip alacaz.
Ben o beyaz cribe bayildim ama sonra 3 lu setini crib fiyatina gorunce beyazdan istemeye istemeye vazgectim.
Ikea da gordugun drawer in fiyati iyiymis.
ya nekadar güzel amerikada yaşıyorsunuz orda bebkleriniz inşalah dünyay getirceksiniz ahhh ne güzel ya güzelmi amerika zenci varmı orda kadınalrı nasıl insanları yemekelri felan ay biri olsada anlatsa
Nuray, ben asil senin el ayak izi resmi koydugun cerceveleri hatirliyorum, onlri nereden almistin? Ben bakindim, butun cerceveler duvara asmalik, masa ustu bulamadim. Bir dsaha yazar misin? Seninkiler tam istedigim gibi renk olarak da.
Hem ne cakaaal :)) hahahaaa :)
Annelere yatak ne dusunuyorsunuz kizlar .Ben futon alayin diyorum .Daha sonrada oturma odasinin bir kosesinde kullanirim diye dusundum.
Find the Emily Split Back Convertible Futon for an everyday low price at Walmart.com
buna benzer olabilir.
canim hic onemli degil cunku zaten sen bedding set alacaksin icine .. yatagin kenarlarina bumper geciriliyor cocugun kafasini cikarmasi gibi bisi olmaz. benim oglum simdi cribte yatiyor tabi simdilik cok donmuyor falan ama bence safe yani.. bide sears sayfasi acilmadi yaa :))))
canim kirmizi drawer ile beyaz crib hoc olabilir ama onu kombin edici seylerde alman lazim. ins bakalim iyice bi yerlestir odayi resimleri bekliyoruz...
Nuray, ben asil senin el ayak izi resmi koydugun cerceveleri hatirliyorum, onlri nereden almistin? Ben bakindim, butun cerceveler duvara asmalik, masa ustu bulamadim. Bir dsaha yazar misin? Seninkiler tam istedigim gibi renk olarak da.
Bugun ebeye gidiyoruz, bakalim ne pozisyonda baligim. Oncesinde de seker icin kan verecegim. Meshur icecek bir aydir dolapta duruyor bakalim tadi nasilmis, birazdan icecegim.
Bugun ebeye gidiyoruz, bakalim ne pozisyonda baligim. Oncesinde de seker icin kan verecegim. Meshur icecek bir aydir dolapta duruyor bakalim tadi nasilmis, birazdan icecegim.
Benim zilli donup duruyor galiba.Bir yanlardan hissediyorum minnak elleriyle ayaklarini bazende asagida hickiriklari hissediyorum.Sali gunu ben de sorayim ne pozisyonda benimkisi.
Dun senin blogunu okudum biraz .Koko biz ayni zamanlarda Ankara da yasamisiz galiba :) Ben Ankara dogumluyum.Babam askerdi gorev icabi Ankara ya tasinmislar ben dogmadan once.83 yilina kadar kaldik.Yenimahalle de oturuyorduk.Sonra Kibris a Tasindik.Benim annem kibrisli.Ben de yari Kibrisliyim:)
Hem cok guldum hemde gozlerim doldu okurken su cis kacirma yazini.Ben de senin abin gibi asla girmezdim okulun tuvaletine( hala da giremem her yerde) tam eve yaklasirken ya karda duserdim cisimi birakirdim :) yada sogukta tutamazdim.Dumanlar cikardi dedigin gibi :)
Iyi sen birkez yapmissin.Ben sabikaliydim o konuda.Rahmetli babacigim beni gezmeye goturmeden once cisin yok degilmi kizim derdi.Yok baba derdim. Hemen hemen her seferinde altima yapardim utanir soylemezdimde :) sogukta sakliyamiyorsunda dumanlar cikiyor :) Babacim hic kizmazdi utanmayim diye birseyde demezdi.Hadi kizim evimize gidelim gec olmadan derdi.
Yazini okurken o gunlere gittim. Insallah benim zilli bu konuda anasina degil babasina ceker :)
ya nekadar güzel amerikada yaşıyorsunuz orda bebkleriniz inşalah dünyay getirceksiniz ahhh ne güzel ya güzelmi amerika zenci varmı orda kadınalrı nasıl insanları yemekelri felan ay biri olsada anlatsa
Silgi cim ben aldim.Dun mesaj gondermisler bana magazadan gelip alabilirsiniz diye.Bugun is cikisi gidip alacaz.
Ben o beyaz cribe bayildim ama sonra 3 lu setini crib fiyatina gorunce beyazdan istemeye istemeye vazgectim.
Ikea da gordugun drawer in fiyati iyiymis.
Benim zilli donup duruyor galiba.Bir yanlardan hissediyorum minnak elleriyle ayaklarini bazende asagida hickiriklari hissediyorum.Sali gunu ben de sorayim ne pozisyonda benimkisi.
Dun senin blogunu okudum biraz .Koko biz ayni zamanlarda Ankara da yasamisiz galiba :) Ben Ankara dogumluyum.Babam askerdi gorev icabi Ankara ya tasinmislar ben dogmadan once.83 yilina kadar kaldik.Yenimahalle de oturuyorduk.Sonra Kibris a Tasindik.Benim annem kibrisli.Ben de yari Kibrisliyim:)
Hem cok guldum hemde gozlerim doldu okurken su cis kacirma yazini.Ben de senin abin gibi asla girmezdim okulun tuvaletine( hala da giremem her yerde) tam eve yaklasirken ya karda duserdim cisimi birakirdim :) yada sogukta tutamazdim.Dumanlar cikardi dedigin gibi :)
Iyi sen birkez yapmissin.Ben sabikaliydim o konuda.Rahmetli babacigim beni gezmeye goturmeden once cisin yok degilmi kizim derdi.Yok baba derdim. Hemen hemen her seferinde altima yapardim utanir soylemezdimde :) sogukta sakliyamiyorsunda dumanlar cikiyor :) Babacim hic kizmazdi utanmayim diye birseyde demezdi.Hadi kizim evimize gidelim gec olmadan derdi.
Yazini okurken o gunlere gittim. Insallah benim zilli bu konuda anasina degil babasina ceker :)
1 saatlik glukoz testimde yuksek cikti (148), haftaya 3 saatlik test icin gidecegim, onda da yuksek cikarsa gelsin diyet! 10 hafta diyet yaparim, basta zor olur ama alisirim. Bu vesileyle daha dikkatli ve saglikli beslenirim belki :))
Ayni zamanda bir de kan sayimi testi yaptilar, benim alyuvar ve hemoglobin yine dusuk cikti. Anlamiyorum ya, her gun aksatmadan demir hapi aliyorum aylardir. Sanirim pekmez yeme vakti geldi :)) seker sorunlu cikarsa pekmezi nasil yiyeceksem!!!
Boyle iste kizlar. Bebisin kalp atislari, gobek boyutu falan normal. Baktilar kafasi bildigin gobek deligim hizasinda. Donup duruyor bu kiz ya! Bazi gunler basasagi dondugunu anliyorum hickirik/tekmelerden, bugun de boyle. ebe doner daha dedi, 36. haftada basasagi donmemisse dondurmek icin girisimlere basliyorlarmis!! Bebis iyi ama test sonuclarimiz parlak degil. Ebe/doktor bu sonuclara bakip bir seyler tavsiye eder herhalde, telefon edip soylerler bugun ya da haftaya.
bundan sonraki randevulari da ayarladik gitmisken, bir sonraki 1 ay sonra, ondan sonraki 15 gun sonra ondan sonra her hafta.
Ben gecenlerde amazon'dan ismarladim gobis kalibi Esra'cim, hem kalip kiti hem de ayrica gobis boyama kiti. Bu haftasonu firsat bulursak bir kere boyayacagiz, sonra bir de iyice kocaman olunca boyariz. Boya birkac sefer boyamaya yetiyormus. Kalibi son haftalara sakliyorum!
dun gece agrimdan uyuyamadim, simdi biraz uzanacagim, oyle leylayim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?