Amerika'da Hamilelik

Canancım doktorlara guvenmekten baska careniz yok.. Hamilelerin duasi kabul oluyorsa benim duam berfinin ameliyatsiz tedavi olabilmesi, kalcasinin duzelmesi. N'olur moralinizi cok bozmayin, iyi ki tedavisi mumkun olmayan bir rahatsizlik degil diye dusunun. Bak berfin buyuyup genc kiz oldugunda bu gunleri anip tey tey teeeyyy dersin. Insallah iyi olacak kalcasi minigin.

Ben de esra gibi dusunuyorum, doktorun haberi olsun. Mantar icin test yaparlar, bir sey varsa tedavi olsun. Sen israr et, mantar olmasindan endise ediyorum, test istiyorum de. Kasinti var mi? Kahverengi cizgiler ikirciklendirdi beni, nisanda olurmus oyle. Ama nisan seffaf olur sumuksu olur. Senin nisan gelmesi icin cok erken. Yine de gidersen cervix acilmasi var mi diye bakarlar. Doktor diyorum, ama moralini bozma, panik yapma.

yok koku, akinti vb. ama cok yogun ve sari. o kahverengiler belki cok koyu saridir anlamadim. bebek hareket ediyor allahtan. oglen gidicem insallah bisey yoktur.

yok koku, akinti vb. ama cok yogun ve sari. o kahverengiler belki cok koyu saridir anlamadim. bebek hareket ediyor allahtan. oglen gidicem insallah bisey yoktur.

Bence bebekle alakali degil, vajinal bir sey. Bebek baska yerde :) bu son donemde out of the ordinary bir sey olursa aramani istiyorlar zaten. Daha onceden olmayan bir agri, akinti, sisme su bu soyleyin mutlaka derler. Bir sey olmasa da kontrol altinda olmamiz icin. Sizde saat 11e geliyor arasana hemen.

kultur alindi, akintiya bakti normal dedi doktor. son zamanlarda olurmus vb. simdilik sorun yok gibi sonuclari bekliyoruz.
33 haftadan sonra bebekler saglikli dogarmis cogunlukla, erken dogum falan olursa. insallah vaktinde gelir fistiklar.

kultur alindi, akintiya bakti normal dedi doktor. son zamanlarda olurmus vb. simdilik sorun yok gibi sonuclari bekliyoruz.
33 haftadan sonra bebekler saglikli dogarmis cogunlukla, erken dogum falan olursa. insallah vaktinde gelir fistiklar.

iyi sevindim normal demesine. Insallah erken dogum filan olmayacak tam zamaninda gelecek tikican Berk :) Soyle ona annesi cok soz dinliyorlar :)
Ben "bekle anneanneyi gelsin 1 haftada onunla gezelim tam zamaninda gel annecim" dedim.Tamam dedi :)

canan cim gecmis olsun canim ya., Moral bozma demek kolay tabiiki ama Allah dermansiz dert vermesin. en kisa surede ameliyata gerek kalmadan berfincik iyilesir insaallah. benim kuzenimde de varmis ayni problem dogdugunda ameliyatsiz duzeldi onunki ki sizinki cok erkenden anlasildi.

esra ya gozunaydin hem annen geliyor hem de lara ne guzel :)) Su son gunleri de sikintisiz atlatir, kolayca alirsin insaallah yavrunu kucagina

Sagol ztar cim insallah.

Darisi sizin basiniza

Gecmis olsun allahtan birsey cikmamis cok sukur, 34 . haftadan sonra dogan cocuk tamamlanmistir bu yuzden artik hepiniz yirttiniz, allahtan mani olmazsa bebekleriniz dogsalar bile yasabilecek gucteler, yinede gunlerini tamamlamalari onlarin yag oranlarini arttiracagi icin en guzeli sonunu beklemek olucaktir..

benim kuzenimde kalca cikigi ile dogmus ve o zaman alciya alinmis ameliyat olmadan!!!! ve simdi kizi gorseniz manken mi dersiniz....insallah cok uzulecek bir sey yoktur,herseyin caresi var Allah dermansiz dert vermesin...bu rahatsizlik gecmisten beri var olan birsey ve bebeklerin kemikleri esnek oldugu icin ameliyat olmadan da iyilestirilebiliniyor.

kizlar ben size kordon kanini sormak istiyorum...dogumda ne yapmayi dusunuyorsunuz?almak isteyen varmi aranizda?ben bagis yapmak istiyorum...

Ben bir ara bakindim o ise. Kendim icin depolamayi cok mantikli bulmadim. Bagislamayada baktim, belirli hastanelerde oluyormus. Bagis isini arastir, sizin cevrede, sizin eyalette durum nedir ogren ona gore karar verirsin.

Canancım, dualarımız seninle.İnan hep aklımızdasınız,inşallah ameliyata gerek kalmadan Berfin düzelecek,çok iyi olacak. Hep böyle düşün nolur moralini yüksek tutmaya çalış, Allahım tez zamanda şifasını versin,sabır diliyorum size.

Silgicim geçmiş olsun.Önemli birşey yokmuş,merak etme annesi oğluşun tam zamanında gelir seni üzmez Bana geçenlerde arkadaş dedi senin göbeğin inmiş dedi, daha yukarıdaydı dedi.Anneme söyledim neyyy diyor daha vakti var senin göbeğin inmesine diyor)) ben çok farketmedim yani bencede son ay farkedilir derecede göbeklerimiz iner heralde.
Annemin yatma olayını bugün çözmüş bulunuyorum:) sofa bed aldık, yatağı çok mükemmel olmasa da oturması rahat, yatakta fena değil rahat etmezse memory foamlardan alırım.Dandik futonlara vereceğim para yerine üzerine biraz daha ekleyip adam gibi birşey almak daha mantıklı geldi.Zaten burada kalmaya kesin karar verdiğimizde artık ev moduna tamamen geçmem lazım:)) sanırım bebek bizi buralara bir süreliğine bağlayacak

Esra anneciğin yarın yanında olacak inşallah:) 1 hafta hasret giderirsiniz sonra gelsin Laracık)

sagolun kizlar, kotu seyler yasamadan atlatalim istiyorum cok.

iyi sevindim normal demesine. Insallah erken dogum filan olmayacak tam zamaninda gelecek tikican Berk :) Soyle ona annesi cok soz dinliyorlar :)
Ben "bekle anneanneyi gelsin 1 haftada onunla gezelim tam zamaninda gel annecim" dedim.Tamam dedi :)

:) aferin lara'ya. bizim tikican asi olursa yandik, niye bilmiyorum hep erken gelecekmis gibi bir his var icimde. ocakta dogsun cok istiyorum ama hayirlisi olsun tabii ki. doktor cati muayenesine gerek yok dedi, zaten dogum olacagi zaman normal mi sezeryan mi anlasilir dedi. ondan yirttim yani.

kesinlikle, soyle 36'ya gelseler en azindan :)

marlincim gule gule kullanin sofa bedinizi :) topper hemen gelir zaten, baktiniz rahat etmedi.. biz de yillardir gidecez trye diye bazi seyleri salladik ama son 2 yildir artik aliyoruz, gidersekte satariz bisey yapariz. gidecez gidecez diye de biseylerden mahrum olmanin anlami yok, zaman da geciyor cunku.

Son düzenleme:

Asi olmaz annesinin sözünden çıkmaz) öyle sev onu.. bende geçen gün rüyamda gördüm o kadar hareketli ve yaramazdıki, gözümün önünde kayboluyordu bir bakıyorum yatağın altına girmiş,ufacık da birşey.Ablamın küçük kızı çok hareketli, ablam bile rüyamda ben bizimkini silah zoruyla zor tutuyorum seninki benimkinden beter diyordu.Sabah uyandım, karnımı okşayıp hayır uslu ve akıllı olacak benim kuzum diye sevdim:)) tırstım baya bir rüyadaki bebeden! Bende de erken gelecekmiş hissi var, bu sabah karşı regl ağrısı gibi karnım ağrıyarak uyandım.Arada oluyor zaten normal sanırım.Erken gelmesinler lütfen, zaten benimkine bıdık diyorlar bir de gününde gelmezse eyvah) Çatı muayenesinden nasıl yırttın yaaa,oh oh!Benim doktor 35.haftada bakcaz dedi, dilate falan dedi.Sanırım çatı muayenesi oluyor:))

İlk zamanlar hiçbirşey almak istemiyor insan, zaten Tr'ye evim herşeyim yeniydi,daha 3 yıl olmuştu herşeyi alalı ama bırakıp geldik.O yüzden buraya gelince hiçbirşey gözümde yoktu, ama yaşayınca insan mecburen ihityaçları tamamlamak istiyor.Mutfakta yerim olmadığı için adam gibi bir yemek takımı alamadım.Öğrenci evinin mutfağından biraz daha gelişmiş durumda,anneme çok küçük gelecek kendi mutfağından sonra, onun güzel yemekleri hazırlayabilmesi için eksikleri tamamlamak gerek)

Son düzenleme:
canan, insallah ameliyatsiz bir sekilde atlatacak...sen cok guclu bir annesin, bak yaninda kimsen yok ve herseyle gayet gusel basacikiyorsun. bunun da ustesinden geleceksin...

aynen benim mutfak da ogrenci mutfaginin hafif bir ust versionu..hos hala ogrenciyim ya neyse:))
yeni bir ev esyasi ya da mutfak esyasi alacagim zaman moralim bozuluyor aslinda, sureyi uzatiyormusum gibime geliyor...ama ahtim var, yemek takimimi direk gidip kutahya'dan alacagim, tam yerinden yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…