- Konu Sahibi citaknuray
-
- #4.481
kizlar merhaba
bizden guzel haberler yok malesef
sag kalcamiz cikik hala. gittigimiz doktor baska bi doktora devretti bizi yapacagi bisey kalmadigi icin.p.tesi yeni doktorla randevumz var.alciya yada ameliyata dogru gidiyoruz gibime geliyor.
esimde bende moral olarak kotu durumdayiz iyi dileklerinizi eksik etmeyin nolur
esracim zamanin daraldi artik. saglikla kolayca larana kavusurun ins
senden sonrada koko siligi ve marlin de ins saglikla kavusurlar.
cemreciktende en kisa surede guzel haberler aliriz ins hep birlikte ona hamilelik, testler ve dogum ile ilgili tecrubelerimzi aktaririz :)))
gidicem bugun, cok endiselendim. gecer dedim bikac gun ama hala var. hic ornek almadi benden, belki alir bugun.
esra ya, snin gobegin indi mi? diyorlar ki dogum yaklasinca gobk inermis. ne demk bilmiyorum, merak ettigimden soruyorum. Oyle bir sey farkedersen gobis fotosu cek bizde gorelim.
kizlar cok moralim bozuk, birkac gundur cok yogun, koyu sari renkte akintim vardi. bugun farkettim ki icinde ince kahverengi cizgiler de var. kotu bisey midir diye cok korkuyorum, sizde de var mi boyle seyler? normal midir? ilk baslarda daha seffafti akinti.
Iniyor gobek koko. Farketmemek mumkun degil cunku gogus altin rahatliyor goruntu farklilasiyor. Zaten dun ebe de karnin inmis dedi.
yok koku, akinti vb. ama cok yogun ve sari. o kahverengiler belki cok koyu saridir anlamadim. bebek hareket ediyor allahtan. oglen gidicem insallah bisey yoktur.
kultur alindi, akintiya bakti normal dedi doktor. son zamanlarda olurmus vb. simdilik sorun yok gibi sonuclari bekliyoruz.
33 haftadan sonra bebekler saglikli dogarmis cogunlukla, erken dogum falan olursa. insallah vaktinde gelir fistiklar.
canan cim gecmis olsun canim ya., Moral bozma demek kolay tabiiki ama Allah dermansiz dert vermesin. en kisa surede ameliyata gerek kalmadan berfincik iyilesir insaallah. benim kuzenimde de varmis ayni problem dogdugunda ameliyatsiz duzeldi onunki ki sizinki cok erkenden anlasildi.
esra ya gozunaydin hem annen geliyor hem de lara ne guzel :)) Su son gunleri de sikintisiz atlatir, kolayca alirsin insaallah yavrunu kucagina
kultur alindi, akintiya bakti normal dedi doktor. son zamanlarda olurmus vb. simdilik sorun yok gibi sonuclari bekliyoruz.
33 haftadan sonra bebekler saglikli dogarmis cogunlukla, erken dogum falan olursa. insallah vaktinde gelir fistiklar.
kizlar ben size kordon kanini sormak istiyorum...dogumda ne yapmayi dusunuyorsunuz?almak isteyen varmi aranizda?ben bagis yapmak istiyorum...
iyi sevindim normal demesine. Insallah erken dogum filan olmayacak tam zamaninda gelecek tikican Berk :) Soyle ona annesi cok soz dinliyorlar :)
Ben "bekle anneanneyi gelsin 1 haftada onunla gezelim tam zamaninda gel annecim" dedim.Tamam dedi :)
Gecmis olsun allahtan birsey cikmamis cok sukur, 34 . haftadan sonra dogan cocuk tamamlanmistir bu yuzden artik hepiniz yirttiniz, allahtan mani olmazsa bebekleriniz dogsalar bile yasabilecek gucteler, yinede gunlerini tamamlamalari onlarin yag oranlarini arttiracagi icin en guzeli sonunu beklemek olucaktir..
sagolun kizlar, kotu seyler yasamadan atlatalim istiyorum cok.
:) aferin lara'ya. bizim tikican asi olursa yandik, niye bilmiyorum hep erken gelecekmis gibi bir his var icimde. ocakta dogsun cok istiyorum ama hayirlisi olsun tabii ki. doktor cati muayenesine gerek yok dedi, zaten dogum olacagi zaman normal mi sezeryan mi anlasilir dedi. ondan yirttim yani.
kesinlikle, soyle 36'ya gelseler en azindan :)
marlincim gule gule kullanin sofa bedinizi :) topper hemen gelir zaten, baktiniz rahat etmedi.. biz de yillardir gidecez trye diye bazi seyleri salladik ama son 2 yildir artik aliyoruz, gidersekte satariz bisey yapariz. gidecez gidecez diye de biseylerden mahrum olmanin anlami yok, zaman da geciyor cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?