Amerika'da Hamilelik

Esra varya anlataamam cok duygulandim, cok guzel bir haber senin adina cok sevimdim allah saglicakla kavustursun cnm anneni,,dua gercekten hamile iken cok makbul dogrulugunu cok defa kanimsadim bu yuzden seni cok iyi anliyorum..darisi dedigin gibi diger kizlarin basina ins..

Al bendende o kadar, Tr de eskiye oranla cok sey degisti ama su son gittigimde an azindan kapimi calicak insanlar oluyordu ve basim sikissa kapisini calabilecegin insanlar..simdi bende dusunuyorum oglum burda dogdu geri donersem oglumun istikbali ne yonde etkilenir kafam cok karisik benimde, cemrecik demis ya simit ve krem peynir o bile baska istanbulda yoksa ayni tadi istesekte burda buluruz mesele ortam ve insanlar ;bu tadi baska kilan

Sagolun kizlar. Ben de cok sasirdim annem insallah bu hafta sonu bizimle.

Doktorda nst ye baglandim.Hersey normal cikti cok sukur.
Onumuzdeki hafta yada diger hafta dogum dediler :)) Biz iyiydik boyle dicektim :)

2 saat cok agrin olur ve bu agrilar 3 dakikaya inerse once bizi ariyacaksiniz sonra hastaneye gideceksiniz dediler.

Koko nun dedigi gibi garip bir rahatlik geldi uzerime.Arada bir sinirlerim bozuluyor agliyorum ama hic bu kadar rahat olacagim aklima gelmezdi.

Hem artik kizima kavusmak istiyorum hemde rahatca egilip kalkmayi ,sirt ustu uyumayi,kahve icmeyi ozledim yahuu :)

Korktugum zamanlarda dusunuyorum bir sekilde doguracaz bunun baska yolu yok :) Allah yeterki hayirli saglikli dogum versin.

esra soyle dusun...suan dunyada ortalama 5 milyar insan var...demek ki en 5 milyar kez gerceklesmis senin yasayacagin bu tecrube

ben daha neler diycem de simitten baska, hele su hamisler bi dogursunlar da...:86:

Iste aynen boyle dusuneceksin, bir sekilde cikacak o kiz oradan, insallah en guzel ve kolay sekilde cikar. cemre'nin dedigi gibi bunca kadin kacyillardir ne sartlarda doguruyor, biz sansliyiz, dogumda isteklerimizi yerine getirtebilecek bir ortamdayiz. hepimizin dogumlari guzel olacak insallah.

eh, anneanne haftasonu burada. kadincagiz jetlagi 2-3 gune atlatir, ondan sonra gelsin artik Lara kokosu, cok bekletmesin bence, biz de kirk dogurmayalim ha bugun ha yarin diye :) hazirsiniz degil mi siz?

dogum demisken ben de bu civarda bir doula ile konustum placenta encapsulation icin. cok cilgin bir is farkindayim ama postpartum depresyonu engellemek icin bu tur cilginliklari bile goze aldim. ben deli degilimmmm (biraz şamanliktan kimseye zarar gelmez, atalarimizin bir bildigi vardi belki?)

Esracım gözün aydın ne güzel anneciğin geliyormuş,Allah kavuştursun.En güzeli bir de 5 ay yanında kalması bonus olmuş,Lara anneannesi dönerken kocaman olur:))Süper!
Ultrasona girmiyormusun en son bebeğin kilosunu falan söylemeyecekler mi? Benim de bugün dr kontrolü vardı, her zamanki gibi aynıydı.Doktor yine 6 pound minik bebek doğurmak 9 pound doğurmaktan kolay dedi,teselli çabaları mı ne artık:)) kalp atışlarını dinlerken bizimki show yaptı, miniğim ama gösterimi yaparım dercesine. Pediatrician seçimi yaptınız mı? Liste verdiler bana, gerçi sigorta arayıp bana yakın doktor isimleri vermişti ama doğumdan sonra mı randevu alacağız bilmiyorum:) 2 hafta sonra kontrolüm var,sonrasında 1 haftaya düşecekmiş ve sanırım çatı muayenesi yapacaklar.37.haftada ultrasona girebileceğim sanırım:))

Şimdi heyecanla Lara'yı bekliyoruz.Anneanne de geliyor:)) artık bizi bekletmeden gelebilir

Bugün emzirme kursuna katıldık eşimle doktor sonrası...Emzirmenin ne kadar önemli olduğunu defalarca söyleyip durdular, işte bebeği nasıl emzirmek gerektiğini gösterdiler ama doğunca herşey belli olacak.İnşallah hepimizin bol sütü olur, löp löp içer yavrular:)

Sagol marlincim :) Yok girmedim ultrasona haftaya ben isticem.Kilosunuda soylemiyorlar tek soyledikleri good size :)) bizde masallah deyip cikiyoruz :) Pediatrician secimide yapmadik daha.Ben haftaya sali gunu cati muayenesi olucam.

Ay bizim de ct gunu tum gun dersimiz var, dogum, emzirme, bebek bakimi hepsi birarada :) cok hevesliyim, insallah faydali olur :). 1 inde de yine tum gun sirf dogum dersi var.

esra ya, snin gobegin indi mi? diyorlar ki dogum yaklasinca gobk inermis. ne demk bilmiyorum, merak ettigimden soruyorum. Oyle bir sey farkedersen gobis fotosu cek bizde gorelim.

kizlar merhaba

bizden guzel haberler yok malesef

sag kalcamiz cikik hala. gittigimiz doktor baska bi doktora devretti bizi yapacagi bisey kalmadigi icin.p.tesi yeni doktorla randevumz var.alciya yada ameliyata dogru gidiyoruz gibime geliyor.
esimde bende moral olarak kotu durumdayiz iyi dileklerinizi eksik etmeyin nolur

esracim zamanin daraldi artik. saglikla kolayca larana kavusurun ins

senden sonrada koko siligi ve marlin de ins saglikla kavusurlar.

cemreciktende en kisa surede guzel haberler aliriz ins hep birlikte ona hamilelik, testler ve dogum ile ilgili tecrubelerimzi aktaririz :)))

Cnm allah sizlere sabir ve metanet , kizin Berfin ede ins sifa versin..dualarim sizlerle allah yardimcin olsun

Canan Allah yardimciniz olsun, insallah en kisa surede atlatirsiniz. hep aklimda dua ediyorum. kendinize dikkat edin.

kizlar cok moralim bozuk, birkac gundur cok yogun, koyu sari renkte akintim vardi. bugun farkettim ki icinde ince kahverengi cizgiler de var. kotu bisey midir diye cok korkuyorum, sizde de var mi boyle seyler? normal midir? ilk baslarda daha seffafti akinti.

Hadi hayirlisi ile kolay ve tek nefeste atlatirsin cnm, sen boyle yazinca bende cok heyecanlandim hatta ayyy bebek geliyor bebek diye farkinda olmadan sesli soylenmisim..Esra senle birlikte biz de doguruyoruz haberin ola, sen ne zaman oh dediginde bizde bir oh cok sukur diyicez kesin..

Takma kafani Marlimcim adamlar iyi diyorsa iyidir, benim oglanda minik dogdu ne olcakki, onemli olan guclu ve cevik olmasi...saglikli olsunlarda bosver kiloyu, sen ona eminimki cok iyi bakip tontik bir kiz yapiverirsin..

Silgi cim doktoruna ara bugun ihmal etme.Aklina kotu birsey gelmesin ama yinede ara.Benim cok akintim geliyor ama beyaz renkte krem gibi. Ben bunu defalarca sordum doktora beyaz renkte kokusuz normal dedi. En cok ornek alinip bakildida.

Bugun doktorunu araki icin rahatlasin.

esra ya, snin gobegin indi mi? diyorlar ki dogum yaklasinca gobk inermis. ne demk bilmiyorum, merak ettigimden soruyorum. Oyle bir sey farkedersen gobis fotosu cek bizde gorelim.

Son zamanlarda bebek kanala girer ve gobek asagiya iner bu yuzden karindaki sivrilik azda olsa azalir, bu yuzden kuculuyor derler..benim bildigim bu cnm

Canan cim Alah yardimciniz olsun. Inan hep aklimdasin dualarim Berfin icin. Allah in izniyle iyi olacak .Guzel haberlerini alicaz.

Guzel dileklerin icin sagol.

gidicem bugun, cok endiselendim. gecer dedim bikac gun ama hala var. hic ornek almadi benden, belki alir bugun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…