- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #4.461
DUn aksam pek bir depresiftim agrilarim var diye agladim birde daha cok drama katarak anne diye agladim.Annemin dogumdan 2 hafta sonra gelebilmesi pek canimi sIKtI.
Neyi dusunecegmi sasirmis bir sekilde uyumusum.
Sabah cok guzel bir telefonla uyandim.Annem cuma gunu biniyor ve cumartesi ALlahin izniyle burada olacak :))
Bir kere daha anladimki hamilelein duasi oluyormus .
Pek bir heyecanliyim.Haa birde 3 ay kalacakti burada bileti 5 ay uzattirmislar :)) Ehh daha ne isterim birde kizimi saglikla kucagima almaktan baska.
Darisi sizin basiniza kizlar :)
istanbul dan ozel bir univ ile bir yazisma oldu. daha dogrusu onlar beni buldular, konsolosluktan mi buldular ya da tektek okul listelerine bakip mecburi hizmeti olmayan Turk ogrenci mi ariyorlar bilemiyorum...ucret gayet iyi, hatta studyo bir daire de veriyor lojman olarak. ancak ogrencilerin iq lari konusunda supheliyim. esasen bu isi cok zevk alarak yapmiyorum. belki yavas yavas orta yas bunalimina giriyorum bilemiyorum ama suan tek dusundugum rahat rahat yiyip icebilecegim, denizin karsisinda oturup bira midye kumpir muhabbetleri yapabilecegim ortamlar ariyorum. bu tip seyleri yasayabileyim ki icimde bir durtu olsun bolbol yayin yapabilmek icin. hani nasil insan bedeni hareketsizlestikce hamlasir, inan ruhum da oyle... ruhumun antremana ihtiyaci var anlayacagin, cigkofte yemem lazim, balik ekmek yemem lazim, haydarpasa'da cay icmem lazim, gece 12 de kokorec yemem lazim, arkadaslarimla oturup bogazin esintisini hissetmem lazim...son bes yil gercekten ileri derecede asosyal ve hareketsiz gecti...
icimde bi gol olsun, bir bebis olsun, belki degisir hersey...
Ah ah öyle bir söylemişsin ki aynısını bende istiyorum:)) 1 yıldır buradayız ama şu an çok güzel bir iş teklifi gelse hemen dönerim gibime geliyor. Eşimle daha dün aynı şeyleri söylüyorduk,ben hareket istiyorum.İstanbulun renki hayatından sonra burası çok sakin,bazen iyi ama çoğu zaman çekilmiyor.Eşim boğaz bebesi..boğazda yüzmeyi öğrenmiş ve büyümüş, sahilde biramı içmeyi, balık ekmek yemeyi, dostlarla muhabbeti özledim diyor.Sabahları işe giderken meşhur poğaçacı abilerimiz vardı, arabalar kuyruk olurdu önlerinde.Çayımla simidi yemeyi özledim.Arkadaşlarım şimdiden dönmüyor musun diyor? bebeği yap gel, bizden ayrı büyütme diyor.O kadar arada kaldık bizde:) özlem bende yüksek dozajda yani.Şurda birileri dönmeyi planlıyorum falan dese açıkcası arkasından bende balıklama atlayacak mışım gibi.
esra soyle dusun...suan dunyada ortalama 5 milyar insan var...demek ki en 5 milyar kez gerceklesmis senin yasayacagin bu tecrubeSagolun kizlar. Ben de cok sasirdim annem insallah bu hafta sonu bizimle.
Doktorda nst ye baglandim.Hersey normal cikti cok sukur.
Onumuzdeki hafta yada diger hafta dogum dediler :)) Biz iyiydik boyle dicektim :)
2 saat cok agrin olur ve bu agrilar 3 dakikaya inerse once bizi ariyacaksiniz sonra hastaneye gideceksiniz dediler.
Koko nun dedigi gibi garip bir rahatlik geldi uzerime.Arada bir sinirlerim bozuluyor agliyorum ama hic bu kadar rahat olacagim aklima gelmezdi.
Hem artik kizima kavusmak istiyorum hemde rahatca egilip kalkmayi ,sirt ustu uyumayi,kahve icmeyi ozledim yahuu :)
Korktugum zamanlarda dusunuyorum bir sekilde doguracaz bunun baska yolu yok :) Allah yeterki hayirli saglikli dogum versin.
Al bendende o kadar, Tr de eskiye oranla cok sey degisti ama su son gittigimde an azindan kapimi calicak insanlar oluyordu ve basim sikissa kapisini calabilecegin insanlar..simdi bende dusunuyorum oglum burda dogdu geri donersem oglumun istikbali ne yonde etkilenirkafam cok karisik benimde, cemrecik demis ya simit ve krem peynir o bile baska istanbulda yoksa ayni tadi istesekte burda buluruz mesele ortam ve insanlar ;bu tadi baska kilan
Sagolun kizlar. Ben de cok sasirdim annem insallah bu hafta sonu bizimle.
Onumuzdeki hafta yada diger hafta dogum dediler :)) Biz iyiydik boyle dicektim :)
2 saat cok agrin olur ve bu agrilar 3 dakikaya inerse once bizi ariyacaksiniz sonra hastaneye gideceksiniz dediler.
Koko nun dedigi gibi garip bir rahatlik geldi uzerime.Arada bir sinirlerim bozuluyor agliyorum ama hic bu kadar rahat olacagim aklima gelmezdi.
Hem artik kizima kavusmak istiyorum hemde rahatca egilip kalkmayi ,sirt ustu uyumayi,kahve icmeyi ozledim yahuu :)
Korktugum zamanlarda dusunuyorum bir sekilde doguracaz bunun baska yolu yok :) Allah yeterki hayirli saglikli dogum versin.
Esracım gözün aydın ne güzel anneciğin geliyormuş,Allah kavuştursun.En güzeli bir de 5 ay yanında kalması bonus olmuş,Lara anneannesi dönerken kocaman olur:))Süper!
Ultrasona girmiyormusun en son bebeğin kilosunu falan söylemeyecekler mi? Benim de bugün dr kontrolü vardı, her zamanki gibi aynıydı.Doktor yine 6 pound minik bebek doğurmak 9 pound doğurmaktan kolay dedi,teselli çabaları mı ne artık:)) kalp atışlarını dinlerken bizimki show yaptı, miniğim ama gösterimi yaparım dercesine. Pediatrician seçimi yaptınız mı? Liste verdiler bana, gerçi sigorta arayıp bana yakın doktor isimleri vermişti ama doğumdan sonra mı randevu alacağız bilmiyorum:) 2 hafta sonra kontrolüm var,sonrasında 1 haftaya düşecekmiş ve sanırım çatı muayenesi yapacaklar.37.haftada ultrasona girebileceğim sanırım:))
Şimdi heyecanla Lara'yı bekliyoruz.Anneanne de geliyor:)) artık bizi bekletmeden gelebilir
Bugün emzirme kursuna katıldık eşimle doktor sonrası...Emzirmenin ne kadar önemli olduğunu defalarca söyleyip durdular, işte bebeği nasıl emzirmek gerektiğini gösterdiler ama doğunca herşey belli olacak.İnşallah hepimizin bol sütü olur, löp löp içer yavrular:)
kizlar merhaba
bizden guzel haberler yok malesef
sag kalcamiz cikik hala. gittigimiz doktor baska bi doktora devretti bizi yapacagi bisey kalmadigi icin.p.tesi yeni doktorla randevumz var.alciya yada ameliyata dogru gidiyoruz gibime geliyor.
esimde bende moral olarak kotu durumdayiz iyi dileklerinizi eksik etmeyin nolur
esracim zamanin daraldi artik. saglikla kolayca larana kavusurun ins
senden sonrada koko siligi ve marlin de ins saglikla kavusurlar.
cemreciktende en kisa surede guzel haberler aliriz ins hep birlikte ona hamilelik, testler ve dogum ile ilgili tecrubelerimzi aktaririz :)))
Esracım gözün aydın ne güzel anneciğin geliyormuş,Allah kavuştursun.En güzeli bir de 5 ay yanında kalması bonus olmuş,Lara anneannesi dönerken kocaman olur:))Süper!
Ultrasona girmiyormusun en son bebeğin kilosunu falan söylemeyecekler mi? Benim de bugün dr kontrolü vardı, her zamanki gibi aynıydı.Doktor yine 6 pound minik bebek doğurmak 9 pound doğurmaktan kolay dedi,teselli çabaları mı ne artık:)) kalp atışlarını dinlerken bizimki show yaptı, miniğim ama gösterimi yaparım dercesine. Pediatrician seçimi yaptınız mı? Liste verdiler bana, gerçi sigorta arayıp bana yakın doktor isimleri vermişti ama doğumdan sonra mı randevu alacağız bilmiyorum:) 2 hafta sonra kontrolüm var,sonrasında 1 haftaya düşecekmiş ve sanırım çatı muayenesi yapacaklar.37.haftada ultrasona girebileceğim sanırım:))
Şimdi heyecanla Lara'yı bekliyoruz.Anneanne de geliyor:)) artık bizi bekletmeden gelebilir
Sagolun kizlar. Ben de cok sasirdim annem insallah bu hafta sonu bizimle.
kizlar cok moralim bozuk, birkac gundur cok yogun, koyu sari renkte akintim vardi. bugun farkettim ki icinde ince kahverengi cizgiler de var. kotu bisey midir diye cok korkuyorum, sizde de var mi boyle seyler? normal midir? ilk baslarda daha seffafti akinti.
esra ya, snin gobegin indi mi? diyorlar ki dogum yaklasinca gobk inermis. ne demk bilmiyorum, merak ettigimden soruyorum. Oyle bir sey farkedersen gobis fotosu cek bizde gorelim.
kizlar merhaba
bizden guzel haberler yok malesef
sag kalcamiz cikik hala. gittigimiz doktor baska bi doktora devretti bizi yapacagi bisey kalmadigi icin.p.tesi yeni doktorla randevumz var.alciya yada ameliyata dogru gidiyoruz gibime geliyor.
esimde bende moral olarak kotu durumdayiz iyi dileklerinizi eksik etmeyin nolur
esracim zamanin daraldi artik. saglikla kolayca larana kavusurun ins
senden sonrada koko siligi ve marlin de ins saglikla kavusurlar.
cemreciktende en kisa surede guzel haberler aliriz ins hep birlikte ona hamilelik, testler ve dogum ile ilgili tecrubelerimzi aktaririz :)))
Silgi cim doktoruna ara bugun ihmal etme.Aklina kotu birsey gelmesin ama yinede ara.Benim cok akintim geliyor ama beyaz renkte krem gibi. Ben bunu defalarca sordum doktora beyaz renkte kokusuz normal dedi. En cok ornek alinip bakildida.
Bugun doktorunu araki icin rahatlasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?