- 28 Aralık 2007
- 1.257
- 1
- 116
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #4.441
Soyle suruyorum:) Yatagin uzerine havlu serip oturuyorum.Sirtimada 3 tane yastik koyuyorum.Bacaklarimi karnima dogru cekip yanlardan suruyorum.Tirnaklarimida o sekilde kesiyorum.
lazer olayi soyle...ksinlikle yuze yaptirmiyorsunuz, soyle ki yuzunuzdekileri tuyleri tamamen yokedilir de ama aksine daha da arttirabilir de.%50 sans var, hangisi denk gelirse...nedeni bilinmiyor. yani neden bazi kadinlarda yuz daha dogrusu ayva tuylerini arttirdigi...simdi yeni bir yontem uygulanmaya basladi ancak heryer uygulanmiyor, ben bu yaz ozel bir hastanede yaptirmistim...yani yuz tuyleri azalacagina artan gruptayim ancak dedigim gibi bu yaz iki seans yaptirarak %70 inden kurtuldum diyebilirim (yeni yontemle)...
onun haricinde tum vucuda eski yontem uygulanmisti 5-6 sene once...ve tamamen ise yaradi...tabi burda cok pahali bu isler, anca Turkiye'de...
universite olayin cok guzel...aslinda Turkiyedekine benziyor baslangiz kismi...tenure almak da yok'un docentlik jurisinden gecmek gibi bisey olmali...sonucta senin tenur almana birileri karar veriyor degil mi?
Burda beni hocalarin odalari bunaltiyor..minicik odalar, dosyalar kitaplar ustuste...Turkiye'de bir vakif universitesine baslarsam yayla gibi bi odam olur diye ekzantirik hayallere daliyorum bazen...
silgicim ben o aleti hic kullanmadim. ben oraya da yaptirdim hatta bastan popoyakoko biliyorum renk takintisizligini, yazmistin bir kere daha. hatta ben de oglusuma pempe giydirmek istiyorum diye dusunmustum ama biraz buyusun pembe tshirtler, pantolonlar alicam ogluma:) ama once saglikla gelsin insallah hepimizin bebisi.
cemre akademik insan, lazer super rahatlik kesinlikle. birkac bolgeye yaptirdim ben de burada, tek tuk cikiyor. hamilelikte lazerin etkisi gecer, killar cikar dediler ve aksine o cikan bikac sey de az cikmaya basladi. genital bolge cesaret edemiyorum ama. sen oraya mi yaptirdin, cok acimaz mi? aci var mi aciiii :) ve yeni yontem dedigin ne? yeni alet mi? bu arada
evde yuz bazi bolgelere uygulamak icin de bunu almistim, hatta hamileyken de bikac kez yaptim dudak ustu vb:
Silk'n Flash&Go Permanent Hair Removal Device: Shop Hair Removal | Sephora
dokmedi ama cok gec cikiyor tuyler. kalin tuylerde etkilidir belki.
yazik ne iskenceler cekiyorsun ya:) ben de corap giyerken koy agalari gibi oturup giyiyorum :))
marlin sen daha ne kadar calisacaksin? hastane cantani isyerine gotur :) aynen 3muz ayni gibi, benim cok karnim agrimaya basladi su siralar. cokta korkuyorum aslinda, nasil yapicaz dogumu hic bilmiyorum. sok olmus bir sekilde basliycak o process galiba. Allah yardimcimiz olsun, kolay dogum yasayalim.
koko biliyorum renk takintisizligini, yazmistin bir kere daha. hatta ben de oglusuma pempe giydirmek istiyorum diye dusunmustum ama biraz buyusun pembe tshirtler, pantolonlar alicam ogluma:) ama once saglikla gelsin insallah hepimizin bebisi.
cemre akademik insan, lazer super rahatlik kesinlikle. birkac bolgeye yaptirdim ben de burada, tek tuk cikiyor. hamilelikte lazerin etkisi gecer, killar cikar dediler ve aksine o cikan bikac sey de az cikmaya basladi. genital bolge cesaret edemiyorum ama. sen oraya mi yaptirdin, cok acimaz mi? aci var mi aciiii :) ve yeni yontem dedigin ne? yeni alet mi? bu arada
evde yuz bazi bolgelere uygulamak icin de bunu almistim, hatta hamileyken de bikac kez yaptim dudak ustu vb:
Silk'n Flash&Go Permanent Hair Removal Device: Shop Hair Removal | Sephora
dokmedi ama cok gec cikiyor tuyler. kalin tuylerde etkilidir belki.
yazik ne iskenceler cekiyorsun ya:) ben de corap giyerken koy agalari gibi oturup giyiyorum :))
marlin sen daha ne kadar calisacaksin? hastane cantani isyerine gotur :) aynen 3muz ayni gibi, benim cok karnim agrimaya basladi su siralar. cokta korkuyorum aslinda, nasil yapicaz dogumu hic bilmiyorum. sok olmus bir sekilde basliycak o process galiba. Allah yardimcimiz olsun, kolay dogum yasayalim.
Burada kadro bekleme olayi yok, ve dahi kadro cikinca ese dosta gitme diye bir sey yok, isin konusuyor. Vakif universitelerinin hepsi bir degil bu arada, bazilari devlet universitesinden beter imkanlar ve yonetim tarzi acisindan. Koc sabanci bilkent, belki bilgi, gerisi yalan. Benim odam cok ufak degil dogrusu :). Ozel universitelerde ne prof odalari gordum :). Sen burada bir job marketa cikmadan tr'a donmeyi dusunme bence.
istanbul dan ozel bir univ ile bir yazisma oldu. daha dogrusu onlar beni buldular, konsolosluktan mi buldular ya da tektek okul listelerine bakip mecburi hizmeti olmayan Turk ogrenci mi ariyorlar bilemiyorum...ucret gayet iyi, hatta studyo bir daire de veriyor lojman olarak. ancak ogrencilerin iq lari konusunda supheliyim. esasen bu isi cok zevk alarak yapmiyorum. belki yavas yavas orta yas bunalimina giriyorum bilemiyorum ama suan tek dusundugum rahat rahat yiyip icebilecegim, denizin karsisinda oturup bira midye kumpir muhabbetleri yapabilecegim ortamlar ariyorum. bu tip seyleri yasayabileyim ki icimde bir durtu olsun bolbol yayin yapabilmek icin. hani nasil insan bedeni hareketsizlestikce hamlasir, inan ruhum da oyle... ruhumun antremana ihtiyaci var anlayacagin, cigkofte yemem lazim, balik ekmek yemem lazim, haydarpasa'da cay icmem lazim, gece 12 de kokorec yemem lazim, arkadaslarimla oturup bogazin esintisini hissetmem lazim...son bes yil gercekten ileri derecede asosyal ve hareketsiz gecti...
icimde bi gol olsun, bir bebis olsun, belki degisir hersey...
istanbul dan ozel bir univ ile bir yazisma oldu. daha dogrusu onlar beni buldular, konsolosluktan mi buldular ya da tektek okul listelerine bakip mecburi hizmeti olmayan Turk ogrenci mi ariyorlar bilemiyorum...ucret gayet iyi, hatta studyo bir daire de veriyor lojman olarak. ancak ogrencilerin iq lari konusunda supheliyim. esasen bu isi cok zevk alarak yapmiyorum. belki yavas yavas orta yas bunalimina giriyorum bilemiyorum ama suan tek dusundugum rahat rahat yiyip icebilecegim, denizin karsisinda oturup bira midye kumpir muhabbetleri yapabilecegim ortamlar ariyorum. bu tip seyleri yasayabileyim ki icimde bir durtu olsun bolbol yayin yapabilmek icin. hani nasil insan bedeni hareketsizlestikce hamlasir, inan ruhum da oyle... ruhumun antremana ihtiyaci var anlayacagin, cigkofte yemem lazim, balik ekmek yemem lazim, haydarpasa'da cay icmem lazim, gece 12 de kokorec yemem lazim, arkadaslarimla oturup bogazin esintisini hissetmem lazim...son bes yil gercekten ileri derecede asosyal ve hareketsiz gecti...
icimde bi gol olsun, bir bebis olsun, belki degisir hersey...
Kiz n'aptin? Hamileli topicte midye kokorec cigkofte denir mi? Hahaha. Neyse ki cogumuzun aserme donemleri coktan gecti
Ah ah öyle bir söylemişsin ki aynısını bende istiyorum:)) 1 yıldır buradayız ama şu an çok güzel bir iş teklifi gelse hemen dönerim gibime geliyor. Eşimle daha dün aynı şeyleri söylüyorduk,ben hareket istiyorum.İstanbulun renki hayatından sonra burası çok sakin,bazen iyi ama çoğu zaman çekilmiyor.Eşim boğaz bebesi..boğazda yüzmeyi öğrenmiş ve büyümüş, sahilde biramı içmeyi, balık ekmek yemeyi, dostlarla muhabbeti özledim diyor.Sabahları işe giderken meşhur poğaçacı abilerimiz vardı, arabalar kuyruk olurdu önlerinde.Çayımla simidi yemeyi özledim.Arkadaşlarım şimdiden dönmüyor musun diyor? bebeği yap gel, bizden ayrı büyütme diyor.O kadar arada kaldık bizde:) özlem bende yüksek dozajda yani.Şurda birileri dönmeyi planlıyorum falan dese açıkcası arkasından bende balıklama atlayacak mışım gibi.
bir anne olarak sizlerin bir de sunu dusunmesi gerekiyor...okul oncesi cocuklar nasil bir ortamda buyuorlar...burada bakiyorum, sokak oyunlari yok, aksam yemeginden sonratoplasmalar yok,,tamam, simdi biraz bilgisayar iphone billmem ne cagi ama bu yaz gittigimde Turkiye'ye yazin, aksamlari parklar cocuk gruplariyla doluydu...yurtdisinda dogumgunleri disinda pek bir araya gelinmiyor gordugum kadari ile...
cay simit deme bana marlincigim...
sey...yanina da ucgen peynir..., ay fena oluyorum...
DUn aksam pek bir depresiftim agrilarim var diye agladim birde daha cok drama katarak anne diye agladim.Annemin dogumdan 2 hafta sonra gelebilmesi pek canimi sIKtI.
Neyi dusunecegmi sasirmis bir sekilde uyumusum.
Sabah cok guzel bir telefonla uyandim.Annem cuma gunu biniyor ve cumartesi ALlahin izniyle burada olacak :))
Bir kere daha anladimki hamilelein duasi oluyormus .
Pek bir heyecanliyim.Haa birde 3 ay kalacakti burada bileti 5 ay uzattirmislar :)) Ehh daha ne isterim birde kizimi saglikla kucagima almaktan baska.
Darisi sizin basiniza kizlar :)
Yaa ben sabah samsirligi yanlis anlamisim annem cuma gunu burada olacakmis.
bir anne olarak sizlerin bir de sunu dusunmesi gerekiyor...okul oncesi cocuklar nasil bir ortamda buyuorlar...burada bakiyorum, sokak oyunlari yok, aksam yemeginden sonratoplasmalar yok,,tamam, simdi biraz bilgisayar iphone billmem ne cagi ama bu yaz gittigimde Turkiye'ye yazin, aksamlari parklar cocuk gruplariyla doluydu...yurtdisinda dogumgunleri disinda pek bir araya gelinmiyor gordugum kadari ile...
cay simit deme bana marlincigim...
sey...yanina da ucgen peynir..., ay fena oluyorum...
vallahi sonradan aklima geldi ama mesaj degistirme suresini coktan gecmistim. neyseki az kaldi dogumlariniza, dogumdan sonra yasak olan herseyden bir halil ibrahim sofrasi yaparsiniz artik
mantar universiteyi birak, daha bolum bile acilmamis, yeni acilacakmis iste, idari bilimler fakultesi namina tek bir prof var, mail de ondan geldi zaten. ders yuku cok olur muhtemelen ama maas araligi gercekten cok iyi, burda alabilme ihtimalim olan maasa yakin yani. koc sabanci surekli performan bekler, yayin kotalari bile vardir belki iki senede bir doldurmak icin...benim alan finans, lakin piyasada hic pratigim yok,..borsadan uc bes bisey yapiyorum ama gerisi tamamen teorik...internshipligim bile yok, ama Turkiye'de sermaye piyasalari hizla ilerledigi icin akademik eleman sikintisi fazlasiyla varmis tabi...
kokopelli bir de blogunu okurken gebelik testleri ile ilgili yorumuna cok guldum, ayni beni anlatmissin. teste degisik acilardan bakmalar, gozleri kismalar falan...boyle bir tuhaflik birtek bende var zannederdim ki degilmis, yapyigin testin fotografini cekip positif mi degil mi diye oylamaya sunabilecegin siteler bile varmis...aslinda bu sekilde test sapigi degildim onceden, dusuk yaptikdan sonra basladi. offf, varya sizin testler ne gusel pozitifdir simdi
bu arada canan'i cok merak ediyorum. insallah kizi ve kendisi gayet iyidirler, tedavi yolunda gidiyordur...canan, bu mesaji okursan iki kelime de olsa yaz...biliyorsun, senin benim icin yerin iki kere ayri. hem seninle eskiden ayni gebelik topigindeydik hem de hic ummadigim ama en cok yalniz oldugum zamanda hatirimi sormustun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?