- Konu Sahibi citaknuray
-
- #4.541
Selam kızlar sürekli takip esıyordum kısmet bugüne üye olmakmis.ben 3 Aylik Hamileyim Nj den im .
Selam kızlar sürekli takip esıyordum kısmet bugüne üye olmakmis.ben 3 Aylik Hamileyim Nj den im .
Sagolun kizlar darisi sizin annelere ,sizlere
Koko fotograf koymaya calisirim.Nevresim takimi bizim criblere olur ama 6 aydan sonra kullanabiliriz cunku yorgan kilifi filanda var istersen battaniyeyede gecirebiliriz o kilifi.iki tanede ufak yastik kilifi var.Benim cok hosuma gitti organik olmasida cok iyi.
Yook yahu ne isali bugun bile cok afedersiniz zor ciktim.
Bugun sancim cok hafif ama surekli keyfimde kacik biraz farkli hissediyorum hadi baklim hayirlisi olsun.
kizlar bir sorum olacak.Dogum icin ablamin gelmesini istyorum bunun icin benim ona davet mektubu veya ona benzer ne gonderecegim ne tur evraklar isteyecekler kendisinden cevaplarinizi bekliyorum mayis gibi burda olmasini istyorum :)
kizlar nerdesiniz ??
esra nerdegin dogurmadin dimi
bugun ikea ya gidicem ordan almam gereken bisey var mi onereceginiz :26:
cunku cok uzak ikea bizim eve zirt pirt gidemem
kizlar bir sorum olacak.Dogum icin ablamin gelmesini istyorum bunun icin benim ona davet mektubu veya ona benzer ne gonderecegim ne tur evraklar isteyecekler kendisinden cevaplarinizi bekliyorum mayis gibi burda olmasini istyorum :)
oncelikle hosgeldin, umarim guzel bir hamilelik gecirirsin (geri kalan 6 ayi yani!).
silgi, marlin ve esra yakin zamanda bu vize islerini hallettiler, hepsinin aileler de kolay aldi. esra'nin bu ds160 miydi neydi, online bir form var, onu buradan annesi icin doldurdugunu hatirliyorum. bir de kizlar kendilerinin buradaki kalis belgelerinin (green card, vize vs.) fotokopisini yolladiklarini hatirliyorum. doktordan hamile olduklarina dair belge alip yollayan da oldu ama bence o kadari gereksiz. kizimi ziyarete gidecegim yeterli bir gerekce olmali. sana daha detay onlar yazar online olurlarsa.
Esra'yi merak ediyorum. Gun icinde hic online olmayinca, yazmayinca doguma falan gitmis olabilir mi diye dusunuyorum. Imzasinda 40. hafta icindeyim, doguma 6 gun kaldi falan yaziyor, cok heyecanli ya. Bir yandan "daha dun gibi amniyosentez yaptirisi, tembel lara'yi sonradan sonraya ilk hissedisi" diyorum, bir yandan "bir bakmissin biz ocakcilarin dogum zamani da gelivermis" diyorum. Umarim her sey yolundadir, yolunda gider ve esra bize guzel haberlerle gelir!
Esra doğurmuyor, anneciğinin mamalarını götürüyor:)) Facebook'ta paylaşmış da ileti, ordan biliyorum:)) Esra doğum sancısı tutunca buraya yazamasan da facebookta Lara geliyor de, ben haberi uçururum:))
Vize görüşmesi kolay geçiyor, belgelere bakmıyorlar önemli olan sitede yer alan o formun dikkatlice doldurulması.Davetiye mektubu, green card fotokopilerimiz yolladık bakmadılar bile:) Sadece birkaç soru soruyorlar, burda bizim çalışma durumumuz falan.Merak etme kolayca alırlar inşallah.
benimde annem babam gelicek insallah nisan gibi, yarin vize gorusmeleri var!
biz doktordan yazi da aldik, kendimiz davet mektubu da yazdik, bilmiyorum bakacaklar mi nolur nolmaz dedik yarin ogrenicem artik haber veririm
hosgeldin bu arada :)
Tesekkurler kizlar,esra biranonce kizini kucagin almak allah nasip etsin.Verdiginiz bilgiler dogrultusunda bizimkilere evraklari yavas yavas hazirliyayim .Kismet sonucta Benim gibi Nj yasayaniniz varmi ?
selam, hosgeldin:)
ny'de yasiyorum ama haftasonlari arada giderim nj'ye, hem alisverise hem de pide yemeye...paterson ya da cliffside park'a giderim...sen nerdesin nj'de?
Tesekkurler kizlar,esra biranonce kizini kucagin almak allah nasip etsin.Verdiginiz bilgiler dogrultusunda bizimkilere evraklari yavas yavas hazirliyayim .Kismet sonucta Benim gibi Nj yasayaniniz varmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?