Amerika'da Hamilelik

Teşekkürler kızlar ,hamilelik birgun iyi birgun vasat geçiyor .henuz alisamasamda o kendini bir sekilde belli ediyor hayırlısı ile önümüzdeki 6 ay da inşallah biter ve hemencicik geliverir :) Anne olmak ilk etapta sabır mis meger benim gibi sabırsız biri bakalım nasil geçirecek onca zamanı diyordum, ve 3 ay ımiz bitti bile Allah hepimize yardımcı olsun :)

Selam kızlar sürekli takip esıyordum kısmet bugüne üye olmakmis.ben 3 Aylik Hamileyim Nj den im .

Selam canim hosgeldin topikimize :) hayirla, saglikla hepimiz kucaklariz bebisleri insaallah:)

Esra gozunaydin:) ne guzel kavustunuz bende tahmin etmistim hasret gideriyorlardir diye..

Ay masallah ya cok cok kisa bir sure sonrra evinize minik bir prensesle doneceksiniz insaallah:)

Hamilelik gercekten bastan asagi sabir sinavi senin bitti gibi bisey. Hadi hayirlisi ! Bir avazda derler ya aynen oyle kolaylikla al yavrunu kucagina..

kizlar bir sorum olacak.Dogum icin ablamin gelmesini istyorum bunun icin benim ona davet mektubu veya ona benzer ne gonderecegim ne tur evraklar isteyecekler kendisinden cevaplarinizi bekliyorum mayis gibi burda olmasini istyorum :)

kizlar bir sorum olacak.Dogum icin ablamin gelmesini istyorum bunun icin benim ona davet mektubu veya ona benzer ne gonderecegim ne tur evraklar isteyecekler kendisinden cevaplarinizi bekliyorum mayis gibi burda olmasini istyorum :)

canim benim annemle babam basvurmustu. biz burdan bizde kalacaklarina dair bir mektup yazmistik.

bir de babam icin halen is hayatinda aktif olduguna dair esnaf odasindan belge almistik, kardeslerimin okullarindan ogrenci olduklarina karsi belge almistik, babamin banka hesap dokumleri, banka hesabi falan . hatirladiklarim bunlar. ama cogu belgeye bakmiolar bile. verecegi varsa oylesine bakio guya bir iki soru tik. vermeyecekse ki annemler ilk seferinde alamadilar, belgelerine bakmamislar bile. ama biz hic vakit kaybetmeden ikinci sefere randevu almistik. oyle yani hatirlayabildigim kadariyla bu tarz seylerdi

kizlar nerdesiniz ??

esra nerdegin dogurmadin dimi

bugun ikea ya gidicem ordan almam gereken bisey var mi onereceginiz :26:

cunku cok uzak ikea bizim eve zirt pirt gidemem

kizlar nerdesiniz ??

esra nerdegin dogurmadin dimi

bugun ikea ya gidicem ordan almam gereken bisey var mi onereceginiz :26:

cunku cok uzak ikea bizim eve zirt pirt gidemem

ikea'dan esra ve ben camasir askisi aldik, bebek kiyafetlerini kurutmak icin. carter's lar kurutma makinesinde cekiyormus. ben bir cift bebek karyolasi icin carsaf aldim. waterproof liner vardi bebek icin uygun gormedim ama keske alsaydim, son haftalarda kendi altima sererdim, suyum gelirse yatagi korumak icin, ucuzdu da. bebis icin bir oyuncak aldim, cekiyorsun muzik caliyor falan, daha binbir turlu oyuncak var. silgi dresser almis, bebisin esyalarini cekmecelerine yerlestirmek icin. Baskaaa... aklima gelmiyor ya. Gece lambasi falan bakabilirsin. Ha biz daha cok erken ama antelope mama sandalyesi aldikti, bir de evi babyproof yapacak bir seyler -priz tikaci, cekmece kilidi, sehpa kenari seysi falan.. aklima baska bir sey gelirse yazarim.

oncelikle hosgeldin, umarim guzel bir hamilelik gecirirsin (geri kalan 6 ayi yani!).

silgi, marlin ve esra yakin zamanda bu vize islerini hallettiler, hepsinin aileler de kolay aldi. esra'nin bu ds160 miydi neydi, online bir form var, onu buradan annesi icin doldurdugunu hatirliyorum. bir de kizlar kendilerinin buradaki kalis belgelerinin (green card, vize vs.) fotokopisini yolladiklarini hatirliyorum. doktordan hamile olduklarina dair belge alip yollayan da oldu ama bence o kadari gereksiz. kizimi ziyarete gidecegim yeterli bir gerekce olmali. sana daha detay onlar yazar online olurlarsa.

Esra'yi merak ediyorum. Gun icinde hic online olmayinca, yazmayinca doguma falan gitmis olabilir mi diye dusunuyorum. Imzasinda 40. hafta icindeyim, doguma 6 gun kaldi falan yaziyor, cok heyecanli ya. Bir yandan "daha dun gibi amniyosentez yaptirisi, tembel lara'yi sonradan sonraya ilk hissedisi" diyorum, bir yandan "bir bakmissin biz ocakcilarin dogum zamani da gelivermis" diyorum. Umarim her sey yolundadir, yolunda gider ve esra bize guzel haberlerle gelir!

Tesekkurler ,bu hafta doktor randevumuz var doktor dan istiyeyim her ihtihame karsi ablamin elinde bulunsun.diger ds160 ne oldugunu bilmiyorum onuda esim baksin ne ise artik .Cok sagolun

Bende cok merak ediyorum,insallah hayirlisi olur onun icin ..allah ikisinide aramiza saglicakla kavustursun

Esra; cnm annen gelmis gozun aydin, umarim hersey yolundadir suan..bugun hic girmemissin topige, gerci annemi biraz gezdiririm demistim belki yorgunluktan firsatin olmamistir yada Lara nin geliyorum sinyalleri gelmeye baslamistir...kimse bilemez ama senden en kisa zamanda durum raporu umarim alabiliriz..Bol bol hurma yemeyi unutma cnm

benimde annem babam gelicek insallah nisan gibi, yarin vize gorusmeleri var!

biz doktordan yazi da aldik, kendimiz davet mektubu da yazdik, bilmiyorum bakacaklar mi nolur nolmaz dedik yarin ogrenicem artik haber veririm

hosgeldin bu arada :)

Kizlaaaar daha dogurmadin :)) Bugun evden calistim annemde mamalar yapti.

Sancilar az az oluyor yarin doktor randevum var cati muayenesi olacam.Acilma varmi yokmu belli olur.1 cm.filan derse eve gitmeyi dusunuyorum erkenden hastaneye gitmek istemiyorum.

Serra hosgelgin aramiza. Guzel saglikli hamilelik geciririsin insallah.Ben de cok sabirsizimdir yerimdede oturamam :))) cabuk geciyor merak etme.

Annenler icin doktordan kagit al d160 formu sart .O olmazsa gorusmeye alinmiyor.Konsoloslugun resmi sitesinden bulabilirsiniz.Ben anneme davetiye calistigim sirketten kagit filan aldim ama hicbir seye bakmadilar.Bir tek neden gidiyorsun diye sormuslar o kadar.

Esra annen insallah alir vizeyi yarin.

Esra doğurmuyor, anneciğinin mamalarını götürüyor:)) Facebook'ta paylaşmış da ileti, ordan biliyorum:)) Esra doğum sancısı tutunca buraya yazamasan da facebookta Lara geliyor de, ben haberi uçururum:))

Vize görüşmesi kolay geçiyor, belgelere bakmıyorlar önemli olan sitede yer alan o formun dikkatlice doldurulması.Davetiye mektubu, green card fotokopilerimiz yolladık bakmadılar bile:) Sadece birkaç soru soruyorlar, burda bizim çalışma durumumuz falan.Merak etme kolayca alırlar inşallah.

Tesekkurler kizlar,esra biranonce kizini kucagin almak allah nasip etsin.Verdiginiz bilgiler dogrultusunda bizimkilere evraklari yavas yavas hazirliyayim .Kismet sonucta Benim gibi Nj yasayaniniz varmi ?

benimde annem babam gelicek insallah nisan gibi, yarin vize gorusmeleri var!

biz doktordan yazi da aldik, kendimiz davet mektubu da yazdik, bilmiyorum bakacaklar mi nolur nolmaz dedik yarin ogrenicem artik haber veririm

hosgeldin bu arada :)

Tesekkurler .Insallah guzel haberlerini yarin alirsin.

Tesekkurler kizlar,esra biranonce kizini kucagin almak allah nasip etsin.Verdiginiz bilgiler dogrultusunda bizimkilere evraklari yavas yavas hazirliyayim .Kismet sonucta Benim gibi Nj yasayaniniz varmi ?

selam, hosgeldin:)
ny'de yasiyorum ama haftasonlari arada giderim nj'ye, hem alisverise hem de pide yemeye...paterson ya da cliffside park'a giderim...sen nerdesin nj'de?

Silgi var nj de. Esra connecticut da, o da yakin sayilir. Silgi nj'in neresinde bilmiyorum ama turk restoranlarina yakin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…