- Konu Sahibi citaknuray
-
- #4.581
sevindim her seyin yolunda olmasina, insallah bu testte cok guzel bir yuzde cikar da bir daha ugrasmazsin testlerle falan. silgi ve marlin testleri dusuk risk ciktigi icin bir daha test yaptirmadilar.
Lara'nın yeri rahat keyfi yerinde o zaman:) çatı muayenesi nasıldı? bana da 2 hafta sonra sanırım yapılacak, yapılacağını biliyorum ama haftasını bilmiyorum:)) silgi yırttı o iştensağlıkla gelsinde gününü doldursun da gelsin, bu ilk bebekler için geç geliyor genellemesi doğru galiba. Bana da sürekli erken doğuracaksın diyorlar ama bak sende sürekli hareketli ve aktiftin kuzu yine de gününü bekliyor.Ya popo,sırt falan anlayamıyorum ben nerede ama ayaklar nerede geziniyor çok iyi biliyorum:) bazen sağdan bazen soldan böğrümü deliyor
Lara için son 4 gün diyorşaka gibi, ay nasıl geçti bu zaman, aslında çok uzun geliyor insana ama bak vakit geliyor işte:)) heyecan dorukta! sağlıkla gel kuzucuk
ayyy cok heyecanli yaaa..
esra soylesene bu zamanlar daha mi cabuk geciyor yoksa daha mi zor..
cok heyecanli. kizlar nazli yahu bu zilliler
aman gununu doldursun nur topu gibi acsin gozlerini dunyaya ins
Melegim bizim kiz biraz cilgin cikti, gecen gun ters dondu diye endiselenmistim ama aksama yine basasagi dondu, su anda -yanlis hissetmiyorsam- basasagi duruyor. Artik kafasini iyice dogum kanalina soksa ben de rahatlayacagim. Diger kizlarin soyledigi kasilmalar, sertlesmeler, regl agrisi gibi agrilar bende hic mi hic olmuyor. Gec olsun da guc olmasin, umarim vakti gelince yolunu bulur derya kuzusu. Kizim sezaryen senin icin iyi degil, travmatize olacaksin bak, gel pasa pasa oturt kafani asagi diyorum kendisiyle konusurken :)
Jon Mahir geceleri uyutmuyor demek. Sen hic white noise machine kullanmayi denedin mi? Anne karnindaki gurultuleri hatirlatiyormus, bebek daha rahat uyuyormus.
cok tesekkurler amin.Yarin doktor randevumuz var .35 yas ustu gebeliklerde yapilacak test ve ultrason yapilacak.Parmagimdan kan alinacakmic biraz korkuyorum aslinda yas 36 ve ilk bebek ve birkac gundur uyuyamiyorum yarin hersey guzel olacak diyorum .allah tum bebek bekleyenlere bebislereri korusun.
Bende olmadi hic. Acaba pubic kemigin doguma hazirlik icin ayriliyor da onun sesi mi? Artik legen kemigi omurganin alt kismi falan iyice ayrilacak ki bebelerin kafasi girebilsin. Engage etmek diyorlar, doktorun kullaniyiodur belki bu terimi. O degilse ne cit cit eder ki? Gobegin catliyor diyecegim ama onun sessiz gerceklesen bir sey olduguna eminim!!!
Bu kemik degisimlerinden midir, butun gun toplantida sandalye tepesinde oturmaktan midir bilmem dun belim oyle feci agridi ki, kopuyor sandim. Resmen topallayarak yurudum. Esrada da olan kalca agrima alistim artik ama bu yeni ve feciydi. Bizim zilli de arada tekmelerini bogrume sokuyor, bazen ayaklari kaburgama ittirince aciyor ama o cok kotu degil. Aman basasagi dursun da...
Esra, birkac gune kalca agrilarin gececeeeekk! Hem de saniriim catlaksiz kapatiyorsun defteri!
Son zamanlarda oyle bir kalca agrisi oluyorki ben resmen yataktan kalkinca kitleniyorm adim atamiyorum .
Son hafta golunu atmazsa sifir catlakla kapatacam.MASALLAH diyim kendime :)))))))
aa niye hic yazmiyorsunuz yahuuuu
deal arastirmalarina mi giristiniz black friday icin :))
ayyy carters kupon yollamis bana ne kadan da cok indirimler var yahu..
esracim dogurmadan haber et edebilirsen e mi
biz black friday olayina girmiyoruz valla, talandan mal kacirmak bana gore degil. enayilik belki ama hiiiic gelemem bu piyasa ekonomisinin ucuz numaralarina.
ha ama bak kuponlara neylere itirazim yok, carter's yollasin bana da kupon. giysi ihtiyacimiz yok ama baska bir seyler bulunur oradan alinacak. ben bizim bebeye bir suru sey almistim, cok guzel indirim olmustu hem dukkan indirimi hem kupon indirimi, o zaman pek keyifli oluyor :)
biz yayilarak geciriyoruz thanksgiving'i, arkadaslara gidip hindi pisirip yiyecegiz ogleden sonra :)
ya bende gicik oluyorum black friday a :) ama esim icin pek bi eglenceli yani ne zevk aliyor bilmiyorum.
ya ben birseyler aldim ama carters da hakikaten cok ucuz e kuponlarim da var eksik zaten hic bitmez. alirim bende yarin ya da daha sonra. ama gece gece magazalarin onunde yatmak hic bana gore degil dogrusu.
esim arkadaslariyla hindisini coktan yedi
esim pisirdi firinda oyle de guzel kokuyordu ki ama hic yemedim daha once o yuzden bakmadim bile tadina, bende daha once yemedigim seyleri yiyememe gibi bir durum var cok sinir
bu arada kokocum sana birsye sorayim bi fikrin var mi neden olabilir. yoksa dr randevum carsamba gunu bir hafta kendi kendime kurucam gibi gozukuyor..
bende bu aralar ozellikle sabahlari hafif bas donmesi gibi. cok siddetli birsey degil de yani bi hos oluyor kafam oyle birsey oluyor iste,, bir de her sabah olmasa da midem de bulaniyor .. o kadar zamandir cok rahattim. neden olabilir ki bu durum :26:
bir arkadas da demisti mide bulantisi bazen kotuye isaret olabiliyor diye, e ben zaten pimpirik kralicesi. taktim kafaya. bebegim iyidir insaallah
valla sen black friday falan deyince ben babies r us'a carter's a baktim. dukkan onunde yatmadan online indirimler varsa faydalanayim dedim :))) almayi dusundugumuz baby monitor babies r us'ta indirimdeymis, baby registry'den cikartip kendim satin aldim :))) black friday'imiz eksik kalmadi cok sukur (iste sukran da yaptim, thanksgiving de tam oldu). bizde daha saat 12, hindi ogleden sonra. bi tadina baksaydin ya, guzel olunca guzel oluyor hindi, ama cogu zaman guzel pisiremedilerse kuru oluyor. ben hindiden cok etrafindakileri seviyorum, stuffing falan :) bak carter's online 50% indirimleri var, eger kiyafet eksigin varsa kacirma, pijamalar falan.
mide bulantisini bilmiyorum dogrusu, mide rahatsizligi olabilir en basiti ya da bazen vucut agriya mide bulantisi ile cevap veriyor ama agrin yok. ama bu bas donmesi tansiyonla alakali muhtemelen. sirtustu mu yatiyorsun? hep diyorlar ya sirtustu yatmayin sola yatin diye, kayinvalideme sormustum nedir ne degildir. o da dedi ki herkes icin gecerli degil o. bazi kisilerde tansiyon sorunu ortaya cikiyormus, ama onlarda da bariz oluyormus. diyordu ki muayene icin sirtustu yatirdigimda iki dakikada hemen kendilerinden geciyorlar. bebegin agirligi bu vena cava denen ana damarin ustune baski yapip kan akisini engelliyor ve kan akisi aksayinca bas donmesi goz kararmasi su bu. sende de kan akisi yatarken yavasliyor ve ayaga kalkinca birden kan basina akin ediyor olabilir. cok ciddi bir sey degildir herhalde, cok dert etme, icin icini yemesin. randevun bayagi yakin. bebegin hareketlerini takip et, iyi beslen o vakte kadar sadece.
Selam kizlar,
Dun ultrasona girdik ve bebek gectigimiz ultrasonda 13 gun geriden gelirken dunku ultrasonda 10 gun geriden geliyordu.. Yani acigi kapatmaya calisiyor yavrum.. Doktor doguma kadar 10 gunluk acigi kapatacagini dusunmedigini ama ufak ufakta olsa acigi kapatmasinin harika oldugunu soyledi.. Doktor 34 ile 36. haftalar arasi yuksek ihtimallle erken dogum yapabilecegimi dusunuyor (bebegin gelisimi geriden geldigi icin stres altinda olma olasiligi yuksekmis)
Ayrica cinsiyetini ogrendikkkk.. bir oglumuz olacak :) Simdi dustuk isim telasina haha.. Kiz ismi icin cok alternatif var ama erkek ismi cok zor.. Iki isim koyacagiz biz, bir tanesi kesin gibi ama digerine karar veremiyoruz. Onerilere acigiz :) Sooooyle telafuzu kolay birseyler harika olur :)
Esracim birkac gunun kaldi Allah kurtarsin tatlim.. Bir avazda gelecek Insallah kizimiz :)
Selam kizlar,
Dun ultrasona girdik ve bebek gectigimiz ultrasonda 13 gun geriden gelirken dunku ultrasonda 10 gun geriden geliyordu.. Yani acigi kapatmaya calisiyor yavrum.. Doktor doguma kadar 10 gunluk acigi kapatacagini dusunmedigini ama ufak ufakta olsa acigi kapatmasinin harika oldugunu soyledi.. Doktor 34 ile 36. haftalar arasi yuksek ihtimallle erken dogum yapabilecegimi dusunuyor (bebegin gelisimi geriden geldigi icin stres altinda olma olasiligi yuksekmis)
Ayrica cinsiyetini ogrendikkkk.. bir oglumuz olacak :) Simdi dustuk isim telasina haha.. Kiz ismi icin cok alternatif var ama erkek ismi cok zor.. Iki isim koyacagiz biz, bir tanesi kesin gibi ama digerine karar veremiyoruz. Onerilere acigiz :) Sooooyle telafuzu kolay birseyler harika olur :)
Esracim birkac gunun kaldi Allah kurtarsin tatlim.. Bir avazda gelecek Insallah kizimiz :)
Esra ne yapiyorsun ve nasil gidiyor bilmiyorum ama aklim hep sen ve Lara da ins kolayca atlarisiniz , dualarim sizinle allah yardimciniz olsun cnm
Silgi Merak ettim cnm seni ne oldu , umarim iyisindir..neden gelmiyorsun, birseyin yok dimi..bir ses ver cnm
Canim sakin sikma canini her bebegin mutlaka iki haftaya kadar geriden takip etmesi icin obsiyonu vardir , iki haftaya kadar geriden gelmesi normal ondan fazlasi belki ufak bir endise olusturabilir..saana sunuda soylemeden edimeyecem benim oglum o kadar kucuk dogdu ki ama herseye ragmen toparladi ve buyudu, inan bunlara takilmamaya calis,bosuna uzme kendini ..bebeklerimiz sandigimizdan guclu ve mucadelici ruhuna sahipler bunu sende goreceksin..
Hakkinda en hayirlisi olur ins, oglun olcakmis hayirli olsun cok sevimdim demek bir pipican daha aramiza geliyor...isimde zamanla gelir akliniza , evt kiza gore biraz daha zor bulmak ama niyede guzel isimler var yok degil hani.,,umarim icinize sinen isimler bulabilirsiniz..
Allah tamamini erdirir ins. kolay dogum olmasini dilerim cnm saglicakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?