Amerika'da Hamilelik

Geri sayiyoruz artik Lara icin :) Cati muayenesi abartildigi gibi degil ama sevimsiz birsey :) Sali ya kadar dogurmazsam amniyo sivisi kontrolu icin ultrasona girecekmisim Marlin cim.

ayyy cok heyecanli yaaa..

esra soylesene bu zamanlar daha mi cabuk geciyor yoksa daha mi zor..

cok heyecanli. kizlar nazli yahu bu zilliler

aman gununu doldursun nur topu gibi acsin gozlerini dunyaya ins

Bana gore zaman cok cabuk geciyor Ztarcim.SOn zamanlar heyecan,korku,saskinlik,mutluluk birbirine karisiyor.

Yok benim oglana yaramaz onlar, sanki bizimki baska yerden gelmis gibi ..milletin cocugu elektrik supurgesinde ve sa kurutma makinesinde uyur rahatlar bizimkide aglar hemde oyle boyle degil sanki oglani bogazliyorlarmis gibi agliyor..
Derya da doner annesi merak etme var biraz daha zamani var, eli kulaginda dir , suan onun dunyasi orasi ve bu yuzden keyfi alem yapiyor fistik :))

Umarim butun sonuclar guzel cikar hayirlisi ile.,,guzel haberlerle gelirsin ins

Son zamanlarda oyle bir kalca agrisi oluyorki ben resmen yataktan kalkinca kitleniyorm adim atamiyorum .
Son hafta golunu atmazsa sifir catlakla kapatacam.MASALLAH diyim kendime :)))))))

aa niye hic yazmiyorsunuz yahuuuu

deal arastirmalarina mi giristiniz black friday icin :))

ayyy carters kupon yollamis bana ne kadan da cok indirimler var yahu..

esracim dogurmadan haber et edebilirsen e mi

aa niye hic yazmiyorsunuz yahuuuu

deal arastirmalarina mi giristiniz black friday icin :))

ayyy carters kupon yollamis bana ne kadan da cok indirimler var yahu..

esracim dogurmadan haber et edebilirsen e mi

biz black friday olayina girmiyoruz valla, talandan mal kacirmak bana gore degil. enayilik belki ama hiiiic gelemem bu piyasa ekonomisinin ucuz numaralarina.
ha ama bak kuponlara neylere itirazim yok, carter's yollasin bana da kupon. giysi ihtiyacimiz yok ama baska bir seyler bulunur oradan alinacak. ben bizim bebeye bir suru sey almistim, cok guzel indirim olmustu hem dukkan indirimi hem kupon indirimi, o zaman pek keyifli oluyor :)

biz yayilarak geciriyoruz thanksgiving'i, arkadaslara gidip hindi pisirip yiyecegiz ogleden sonra :)

ya bende gicik oluyorum black friday a :) ama esim icin pek bi eglenceli yani ne zevk aliyor bilmiyorum.

ya ben birseyler aldim ama carters da hakikaten cok ucuz e kuponlarim da var eksik zaten hic bitmez. alirim bende yarin ya da daha sonra. ama gece gece magazalarin onunde yatmak hic bana gore degil dogrusu.

esim arkadaslariyla hindisini coktan yedi

esim pisirdi firinda oyle de guzel kokuyordu ki ama hic yemedim daha once o yuzden bakmadim bile tadina, bende daha once yemedigim seyleri yiyememe gibi bir durum var cok sinir

bu arada kokocum sana birsye sorayim bi fikrin var mi neden olabilir. yoksa dr randevum carsamba gunu bir hafta kendi kendime kurucam gibi gozukuyor..

bende bu aralar ozellikle sabahlari hafif bas donmesi gibi. cok siddetli birsey degil de yani bi hos oluyor kafam oyle birsey oluyor iste,, bir de her sabah olmasa da midem de bulaniyor .. o kadar zamandir cok rahattim. neden olabilir ki bu durum :26:

bir arkadas da demisti mide bulantisi bazen kotuye isaret olabiliyor diye, e ben zaten pimpirik kralicesi. taktim kafaya. bebegim iyidir insaallah

valla sen black friday falan deyince ben babies r us'a carter's a baktim. dukkan onunde yatmadan online indirimler varsa faydalanayim dedim :))) almayi dusundugumuz baby monitor babies r us'ta indirimdeymis, baby registry'den cikartip kendim satin aldim :))) black friday'imiz eksik kalmadi cok sukur (iste sukran da yaptim, thanksgiving de tam oldu). bizde daha saat 12, hindi ogleden sonra. bi tadina baksaydin ya, guzel olunca guzel oluyor hindi, ama cogu zaman guzel pisiremedilerse kuru oluyor. ben hindiden cok etrafindakileri seviyorum, stuffing falan :) bak carter's online 50% indirimleri var, eger kiyafet eksigin varsa kacirma, pijamalar falan.

mide bulantisini bilmiyorum dogrusu, mide rahatsizligi olabilir en basiti ya da bazen vucut agriya mide bulantisi ile cevap veriyor ama agrin yok. ama bu bas donmesi tansiyonla alakali muhtemelen. sirtustu mu yatiyorsun? hep diyorlar ya sirtustu yatmayin sola yatin diye, kayinvalideme sormustum nedir ne degildir. o da dedi ki herkes icin gecerli degil o. bazi kisilerde tansiyon sorunu ortaya cikiyormus, ama onlarda da bariz oluyormus. diyordu ki muayene icin sirtustu yatirdigimda iki dakikada hemen kendilerinden geciyorlar. bebegin agirligi bu vena cava denen ana damarin ustune baski yapip kan akisini engelliyor ve kan akisi aksayinca bas donmesi goz kararmasi su bu. sende de kan akisi yatarken yavasliyor ve ayaga kalkinca birden kan basina akin ediyor olabilir. cok ciddi bir sey degildir herhalde, cok dert etme, icin icini yemesin. randevun bayagi yakin. bebegin hareketlerini takip et, iyi beslen o vakte kadar sadece.

tesekkur ederim ya kokocum.

evet cartersa ugrucaz hala cok eksigimiz var sanirim.

ya tansiyon sorunum bilmiyorum cok yok gibi ama sirtustu ozellikle bebebegimi dinlemek istedigimde yatiyorum 15-20 dk baska turlu hareket ettigi belli olmuyor her zaman. ama gece bilmiyorum bazen yattigim oluyor dogrusu. ona daha bi dikkat edeyim o zaman.

mide nin derdi nedir bilmiyorum. beslenmemle alakali da olabilir. turkiye de duphalac surup getirtmistim kkabizlik icin falan onu duzenli kullanmaya baslayinca bu sorun oldu. ben kendi doktoruma sormadim cunku bilmiyor zaten ilac ayni ilac degil. tr de herkese butun gebelere verilen ve safe gorulen bir ilac bu. ama onu kesicem iste simdi. ondan suphelendim cunku.

bilmiyorum bi takip edeyim kendimi hayirlisi artik. dr a az kaldi dedigin gibi. bunlar normal seylerdir insaallah

ztar, ilacin etken maddesini doktoruna soylersen anlar, Turkiye'de de uretilse latin kokenli bir kelime olacagi icin anlar, direk ilacin adini soylersen anlamaz dedigin gibi, sonucta Turkiye'ye has, ama prospektusune bak ya da kutunun kenarina...
kac yildir Amerika'dayim hic kara cuma alisverisi yapmadim:))) ben daha cok christmas sonrasi alisverisi yapiyorum, ayni black friday gibi buyuk indirimler oluyor satislar buyuk olcude dustugu icin...

Son düzenleme:
Selam kizlar,

Dun ultrasona girdik ve bebek gectigimiz ultrasonda 13 gun geriden gelirken dunku ultrasonda 10 gun geriden geliyordu.. Yani acigi kapatmaya calisiyor yavrum.. Doktor doguma kadar 10 gunluk acigi kapatacagini dusunmedigini ama ufak ufakta olsa acigi kapatmasinin harika oldugunu soyledi.. Doktor 34 ile 36. haftalar arasi yuksek ihtimallle erken dogum yapabilecegimi dusunuyor (bebegin gelisimi geriden geldigi icin stres altinda olma olasiligi yuksekmis)

Ayrica cinsiyetini ogrendikkkk.. bir oglumuz olacak :) Simdi dustuk isim telasina haha.. Kiz ismi icin cok alternatif var ama erkek ismi cok zor.. Iki isim koyacagiz biz, bir tanesi kesin gibi ama digerine karar veremiyoruz. Onerilere acigiz :) Sooooyle telafuzu kolay birseyler harika olur :)

Esracim birkac gunun kaldi Allah kurtarsin tatlim.. Bir avazda gelecek Insallah kizimiz :)

Son düzenleme:

Canim sakin sikma canini her bebegin mutlaka iki haftaya kadar geriden takip etmesi icin obsiyonu vardir , iki haftaya kadar geriden gelmesi normal ondan fazlasi belki ufak bir endise olusturabilir..saana sunuda soylemeden edimeyecem benim oglum o kadar kucuk dogdu ki ama herseye ragmen toparladi ve buyudu, inan bunlara takilmamaya calis,bosuna uzme kendini ..bebeklerimiz sandigimizdan guclu ve mucadelici ruhuna sahipler bunu sende goreceksin..
Hakkinda en hayirlisi olur ins, oglun olcakmis hayirli olsun cok sevimdim demek bir pipican daha aramiza geliyor...isimde zamanla gelir akliniza , evt kiza gore biraz daha zor bulmak ama niyede guzel isimler var yok degil hani.,,umarim icinize sinen isimler bulabilirsiniz..
Allah tamamini erdirir ins. kolay dogum olmasini dilerim cnm saglicakla

Esra ne yapiyorsun ve nasil gidiyor bilmiyorum ama aklim hep sen ve Lara da ins kolayca atlarisiniz , dualarim sizinle allah yardimciniz olsun cnm

Silgi Merak ettim cnm seni ne oldu , umarim iyisindir..neden gelmiyorsun, birseyin yok dimi..bir ses ver cnm

Sagol janim insallah. Canim benim arayi kapatmaya calisiyor kapatacakta insallah annesi Allah in izniyle saglikla alacaksin oglunu kucagina bizde buradan guzel haberlerini alacagiz.

Uzanmisim Melegim aylarin yorgunlugunu cikarmaya calisiyorum.Sagolsun annem herseyi yapiyor.Arada sancilarim geliyor belim kasiklarim agriyor hiiiih sanirim geliyor diyorum geciyor sonra :)

Evet yaaa Silgi nerede? Onsuz olmuyor.Hersey yolundadir insallah.

Insallah canim.. Geriden takipte arayi acmasinda ben 10 gun gerilige raziyim.. Senin bebisin kac haftalikti dogdugunda? Ve ne kadar kucuk dogdu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…