- Konu Sahibi citaknuray
-
- #4.601
Sagol janim insallah. Canim benim arayi kapatmaya calisiyor kapatacakta insallah annesi Allah in izniyle saglikla alacaksin oglunu kucagina bizde buradan guzel haberlerini alacagiz.
Selam kizlar,
Dun ultrasona girdik ve bebek gectigimiz ultrasonda 13 gun geriden gelirken dunku ultrasonda 10 gun geriden geliyordu.. Yani acigi kapatmaya calisiyor yavrum.. Doktor doguma kadar 10 gunluk acigi kapatacagini dusunmedigini ama ufak ufakta olsa acigi kapatmasinin harika oldugunu soyledi.. Doktor 34 ile 36. haftalar arasi yuksek ihtimallle erken dogum yapabilecegimi dusunuyor (bebegin gelisimi geriden geldigi icin stres altinda olma olasiligi yuksekmis)
Ayrica cinsiyetini ogrendikkkk.. bir oglumuz olacak :) Simdi dustuk isim telasina haha.. Kiz ismi icin cok alternatif var ama erkek ismi cok zor.. Iki isim koyacagiz biz, bir tanesi kesin gibi ama digerine karar veremiyoruz. Onerilere acigiz :) Sooooyle telafuzu kolay birseyler harika olur :)
Esracim birkac gunun kaldi Allah kurtarsin tatlim.. Bir avazda gelecek Insallah kizimiz :)
Insallah Esracim.. En buyuk dilegimiz bu..
Bu araada daha simdi yarim kiloya yakin profiterol yedim kizlar.. Oha diyorum baska birsey demek istemiyorum. Canim hic tatli cekmiyordu bugun kudurdum nedense.
Insallah canim.. Geriden takipte arayi acmasinda ben 10 gun gerilige raziyim.. Senin bebisin kac haftalikti dogdugunda? Ve ne kadar kucuk dogdu?
Insallah canim.. Geriden takipte arayi acmasinda ben 10 gun gerilige raziyim.. Senin bebisin kac haftalikti dogdugunda? Ve ne kadar kucuk dogdu?
Bence gayet sağlıklı ve yakışıklı doğacak annesi:) baksana arayı da kapatmaya çalışıyormuş canım ya.. Benim bebeğime de doktorum küçük doğacağını söyledi, 6 pound dedi 3 kilo bile olmayacak, annem de diyor küçük bebek daha çabuk toparlıyor kendini diyor, minik olsun bizim olsun:) Bu arada ben sana hep oğlun olacakmış gibi diyordum sen de öyle hissediyorum diyordun, demekki yine anne hisleri doğru çıkıyormuş:) hayırlı olsun, ilk ismine uyumlu mu düşünüyorsunuz? ayrıca ne o olacak ilk isim:) ona göre belki öneri de bulunuruz, erkeklerde çift ismi ben seviyorum ama bizde sanırım kızımıza çift koyacağız Eva çok kısa kalıyor, herkes ikinci bir ismi yok mu diyor, burda da iki isim yaygın,memlekete yaraşır bir ikinci isim arıyoruz bizde:))
Silgiyi ben de çok merak ediyorum, inşallah herşey yolundadır.Umarım kısa zamanda ses verir.
Esracım her gün iş çıkışı hemen foruma bakıyorum Lara'dan haber var mı diye:)) dün ben o kadar ağırlaştım ki eşime diyorum amanın bu Lara'dan önce mi doğacak nedir bu ya diyorum:)) başı çok aşağıdaydı, hıçkırıklarını çok aşağıda hissettim, ayaklarını da dayadı nefes aldırmadı zilli!
Biz şükran günümüzü işyerinde kutladık ve hindimizi orda yedik:) Buzlukta 2 hindi var, iş yeri verdiama ben asla pişiremem,annemi bekliyorlar:) Black friday için bu göbekle itiş kalkışın orasında mal kaçırsak ne komik olur heryerde bol indirim var ama annem çok fazla kıyafet getireceği için biz o defteri bitirdik, diğer ihtiyaçlar için bu indirimler iyi olabilir
Benim oglan 38ay 5 gunluk dogdu yani erken dogum olmadi ve kilosuda 2430 kg boyuda 48 cm idi ..dodugunda iki avucumun icinde tutabiliyorduk o kadar minikti yani, ama gercekten hizli buyuyorlar ..Marlin nin annesinin dedigine katiliyorum, zayif ve minik bebekler daha cabuk toparlaniyor..hem baska bir avandaji daha var, kolay dogum olur; bebek minik oldugu icin
Dogru diyorsun Marlin.. Ben hep erkek diye dusumustum sende erkek demistin.. Esimin tarafinda ilk cocuklar hep kiz o yuzden o kiz olacak diyordu :) Biz isim konusunda hala cok kararsiziz.. Isimlerden biri Devin olacak digerine henuz karar vermedik, Devin hareketli demek.. Kaya ismini cok seviyorum ama buralarda daha cok kiz ismi olarak kullaniliyor Kaya veya Kaia olarak.. Can isminide begeniyorum oda ingilizcede tuvalet anlaminada geliyor bu sebeple oda olmaz.. Mert guzel isim sonraaaaaa Eren'de fena degil.. Devin ile uyumlu olmasina gerek yok.
Bu arada Eva Turkce'de geciyormu emin degilim ama Turkiye'de nufusa kayit yaptirirken isim yabanci ise sorun cikarabiliyorlarmis. Bunu bir arastir istersen. Cok guzel bir isim secmissiniz bence.. Ben kiz ismi Eliz'i begeniyorum.. Eliz Eva veya Eva Eliz olabilir senin kuzun :)
Ah benimkide 2.5 kilo dogsa daha ne isterim.. dedigin gibi dogumda kolay olur egerki normal dogum yaparsam.. Esin ve sen ufak tefek insanlarmisiniz? Biz hic ama hic ufak tefek degiliz.. Esim kocaman bir adam bende uzun boyluyum bu yuzden bizden ufak bebek kimse beklemez :)
Benim kardeşim fransızla evli ve oğlunun bir ismi yabancı bir ismi Türkçe ama sorun olmadı sanırım.Ama eşi fransız olduğu için mi bilmem.Gerçi Türkiyede yaşayıp bu tarz isimlerde koyanlar var artık memurlar nasıl anlaşıyorlar bilemicem) Eliz ismi güzelmiş ama eşime beğendirmem lazım.Eva'yı da o buldu zaten, herşeyi beğendiremiyorum kendisine:) Onun ismi de Can ama burda gerçekten zorlanıyor ilerde john yapcam diyor:)eheheh.. Ben erkek olsa Kayra ismini koyacaktım soyadımızla da çok uyumluydu. Kaya ismi bence güzel, Eren ismini daha önce Silgi düşünüyordu ama vazgeçti sanırım.Bence çok güzel bir erkek ismi.Kolay da telaffuz edilir. Silgi koymadı sen koy bari
İkinizde ufak tefek değilseniz bence çok küçük bir adam olmayacak:) Boylu olur annesi, kiloyu da zamanla alır. Ben ufak tefeğim, o nedenle doktor bana minik bebek dediğinde şaşırmadım, benim cüsseden bir dev çıkamaz:) Sağlıklı olsunlar yeterki
Selam kizlar,
Dun ultrasona girdik ve bebek gectigimiz ultrasonda 13 gun geriden gelirken dunku ultrasonda 10 gun geriden geliyordu.. Yani acigi kapatmaya calisiyor yavrum.. Doktor doguma kadar 10 gunluk acigi kapatacagini dusunmedigini ama ufak ufakta olsa acigi kapatmasinin harika oldugunu soyledi.. Doktor 34 ile 36. haftalar arasi yuksek ihtimallle erken dogum yapabilecegimi dusunuyor (bebegin gelisimi geriden geldigi icin stres altinda olma olasiligi yuksekmis)
Ayrica cinsiyetini ogrendikkkk.. bir oglumuz olacak :) Simdi dustuk isim telasina haha.. Kiz ismi icin cok alternatif var ama erkek ismi cok zor.. Iki isim koyacagiz biz, bir tanesi kesin gibi ama digerine karar veremiyoruz. Onerilere acigiz :) Sooooyle telafuzu kolay birseyler harika olur :)
Esracim birkac gunun kaldi Allah kurtarsin tatlim.. Bir avazda gelecek Insallah kizimiz :)
ztar, ilacin etken maddesini doktoruna soylersen anlar, Turkiye'de de uretilse latin kokenli bir kelime olacagi icin anlar, direk ilacin adini soylersen anlamaz dedigin gibi, sonucta Turkiye'ye has, ama prospektusune bak ya da kutunun kenarina...
kac yildir Amerika'dayim hic kara cuma alisverisi yapmadim:))) ben daha cok christmas sonrasi alisverisi yapiyorum, ayni black friday gibi buyuk indirimler oluyor satislar buyuk olcude dustugu icin...
ya nasil agliyorum su anda var ya cok sinir oldum kocama.
disariya cikiodumagazalara ugruyacak tatli istiyorum ne olur diyorum yalvariyorum. asermiyorsun, tv de gordun diye canin cekiyor, yememen lazim, 1500 tane sey sayiyo. coka cidim kendime ya canim tatli cekio onu bile almio.
bide dioki cocukluk yapma. bunun cocuklukla ne alakasi var ya.. hamile bi insanim canim cekti cekemez mi kalbimi kiriosun diyorum. cok sinir oldum ya.
İşte Bunu Anlamıyorum..
Gebe Olan Biz, Tribe Bağlanan Herifler..
ya nasil agliyorum su anda var ya cok sinir oldum kocama.
disariya cikiodumagazalara ugruyacak tatli istiyorum ne olur diyorum yalvariyorum. asermiyorsun, tv de gordun diye canin cekiyor, yememen lazim, 1500 tane sey sayiyo. coka cidim kendime ya canim tatli cekio onu bile almio.
bide dioki cocukluk yapma. bunun cocuklukla ne alakasi var ya.. hamile bi insanim canim cekti cekemez mi kalbimi kiriosun diyorum. cok sinir oldum ya.
hadi hayirli ugurlu olsun minik erkekin :)
bebegin bir kac gun geriden ya da ileriden gitmesi sorun degil diye biliyorum canim meraklanma. arayi da kapatir , goz acip kapayincaya kadar kocamanda olur anlamazsin bile insaallah ..
saol canim Insallah bir sorun olmaz.. Esini kafana takma fazla.. Bazen onlarinda regl donemleri oluyor.. :)
hamurlu tatlilardan ziyade sutlu tatlilardan yemelisin ama tabi surekli degil, cok canin istediginde...keskul falan yapimi cok basit, internetten bulup yapmayi deneyebilirsin...:101:...hadi hayirli ugurlu olsun minik erkekin :)
bebegin bir kac gun geriden ya da ileriden gitmesi sorun degil diye biliyorum canim meraklanma. arayi da kapatir , goz acip kapayincaya kadar kocamanda olur anlamazsin bile insaallah ..
canim benim
ilacin tek etken maddesi laktuloz hatirladigim kadariyla. hatta direk ilac bile degil sekerli cozelti diye geciyor . hic bir zarari da yok normalde.
aksam yemeginden sonra yine sersem gibi oldum. hemen tansiyonumu olctum 10-6 . ki o benim normal degerim zaten. bilemiyorum ya neyse..
ya napicam ben bu tatli istegimle. haftaya da seker yuklemem var ama canim cooookkkk istio. ve aninda kilo patlamasi yasiyorum yiyince. meyve falan kesmio beni yaaa...
su publix de satilan kucuk cesitli cheesecake ler var ya. heh iste o. hepsini yiyebilirim su anda o paketin:84::84:
silgicim yapmayi dusunursen toz halinde satiliyor badem ama kendin robotton gecirirsen daha guzel oluyor, kokusunu hissediyorsun...
sutlu tatlilari aldigin yerde sirkulasyonun cok olmasina dikkat et...ben nedense pek guvenmiyorum Turk pastanelerine...baklava aliyorum birtek bi firindan cunku cok musterisi oldugunu duyuyorum...ama orda da sutlu tatli yok iste...dogum sonrasi baklava ikram etmeyi dusunurseniz adresini yazabilirim firinin:))...zaten bildigim nj'de bir tane Turk firini var...
kizlar selamlar,
esra, melegim ve marlin sagolun iyiyim. bu hafta is yerinde calistim, simdi de yakinlarda baska bir yere geldik, oradayim. yogun gecti ve ben koca gobegimle hala geziyorum.
esracim dogum olmamis hala. heyecanla guzel haberlerini bekliyorum, larayi (ve diger minikleri) uzaktan da olsa aylardir burada seninle buyuttuk sayiliriz yani cici anneleriyiz bir nevi :)) kolayca atlatirsin ins. catlak da olmamissss, daha ne istersinnn :)
janim oglun olacakmis, cok sevindim. arada erkek bebisler de olsun. kiz populasyonunda patlama var topicte :) 10 gun nedir ki ya, o arayi 7'ye dusurur sonra sifirlar yakisikli oglun, saglikli olsun da.. ve soyledigin haftalarda dogsa da 34'u gecmis oluyor. doktor bana en son gittigimde dahi riskli haftalar bitti dedi. ilk ismi de cok guzelmis, eren de cokk guzel :) biz hala bulamadik. son anda bonuslardan birini koycaz artik.
marlin hindileri goturmussun ohh :) eva'nin ikinci ismini merak ediyorum. zeynep gibi bisey mi koycaksiniz acaba, klasik demissin. anneleri de potansiyel asci gibi goruyoruz. anne yemegi ozledim, ben hep ayni seyleri yapiyorum. zavalla esim. asure yapsana diyor bugun, hey allahim ya. ben kim asure kim hala umitli benden:)
cemrecik keskul bademle yapilmiyor mu? bana o yuzden hp zor geliyor, allahtan turk pastanesi var burada o tarz seyler satan.
canan iyisinizdir umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?