- Konu Sahibi citaknuray
-
- #4.641
tatli biseyler yedinmi ? bir dene birde en cok ne tarafta kimildiyorsa bi durt bakalim ben oyle yapardim :)) kimildar
ya saskinlik sapsallik cokuyor evet.doguma gidip sanci cektigindede o sapsallik devam ediyor yani silgicim korkulcak bisi yok bence dogumdan sonrasi asil dusunulecek kisim.
silgi bu arada berfini sormussun p.tesi uzman doktora gittik bizi ona yonlendirmislerdi. 2 farkli kisi daha bakti ultrason sonucuna pek guvenemediler 3 hafta sonraya yine ultrason ve muayene verdiler.bakalim aralik 10 da hersey ortaya cikacak.
ya nasil agliyorum su anda var ya cok sinir oldum kocama.
disariya cikiodumagazalara ugruyacak tatli istiyorum ne olur diyorum yalvariyorum. asermiyorsun, tv de gordun diye canin cekiyor, yememen lazim, 1500 tane sey sayiyo. coka cidim kendime ya canim tatli cekio onu bile almio.
bide dioki cocukluk yapma. bunun cocuklukla ne alakasi var ya.. hamile bi insanim canim cekti cekemez mi kalbimi kiriosun diyorum. cok sinir oldum ya.
iyi dilekleriniz icin hepinize cook tesekkur ederim.iyiki varsiniz. yazarak bile olsa yanimda oldugunuzu hissediyorum.
koko dikkat et kendine yorma kendini keyifsizligin gecer ins biran once
ben size hep berfinin hastaligini anlattim ama asil berfini anlatmadim
kocaman oldu benim kizim 54 gunluguz.gulmelerimiz var annesi gibi yanaginda gamzesi var.... agularimiz basladi. babayla sohbet etmelere basladi.babasiyla hallerinizi gormenizi isterim ama cogumuzun kizi oluyor sizlerde yasayacaksiniz. erkegi olacaklar bence erkek cocuk anneci oluyor onun keyfini cikarsinlar.kizlarda babaci.
babasi konusurken bizimki bir basliyor agu agu sanki konusur gibi ciddi ifadeyle.muhtesemler Allah hepimizin cocuklarini bagislasin.olmayanalarada en kisa surede hayirli evlatlar nasip etsin...
araligin 10na kaar gayet keyifli gunler gecirecegiz. ins baska bisi takmadan yani ona aci yada rahatsizlik verecek bisiler takmadan kurtulabilirz.
Selam kizlar, nasil geciyor black friday?
Cemrecik, hindiyi fazla kacirdim ama sukur midemi rahatsiz etmedi, bu iki gundur midem kotu olmadi :)
Bu aralar keyifsizim, arada girip okuyorum, guzel haberleri, tatli krizlerini... Salidan beri belim ve sag kalcam cok agriyor. Yurumeyi birak oturmam bile rahat degil. Sikayet eder gibi gorunmeyeyim, rahatsizim sadece. Gun sayiyorum. Annem gelmeden once bebek odasi hazir olur diye umuyordum, o is de yatti, o gelince hallolur artik. Onumuzdeki birkac hafta yogun gececek, bir an once gecsin, rahatlayalim, annem gelsin istiyorum.
Umarim hepinizin herbirseyi iyidir, canan berfin'in araliktaki randevusunda guzel sonuc cikar umarim. Arada gelir bakinirim ama sanirim cok yazamayacagim su siralar.
iyi dilekleriniz icin hepinize cook tesekkur ederim.iyiki varsiniz. yazarak bile olsa yanimda oldugunuzu hissediyorum.
kocaman oldu benim kizim 54 gunluguz.gulmelerimiz var annesi gibi yanaginda gamzesi var.... agularimiz basladi. babayla sohbet etmelere basladi.babasiyla hallerinizi gormenizi isterim ama cogumuzun kizi oluyor sizlerde yasayacaksiniz. erkegi olacaklar bence erkek cocuk anneci oluyor onun keyfini cikarsinlar.kizlarda babaci.
babasi konusurken bizimki bir basliyor agu agu sanki konusur gibi ciddi ifadeyle.muhtesemler Allah hepimizin cocuklarini bagislasin.olmayanalarada en kisa surede hayirli evlatlar nasip etsin...
araligin 10na kaar gayet keyifli gunler gecirecegiz. ins baska bisi takmadan yani ona aci yada rahatsizlik verecek bisiler takmadan kurtulabilirz.
koko gecmis olsun, en kisa zamanda gecer umarim. az kaldi 1-21 bucuk ay sonra kurtulucaz bu sıkıntılardan.
canan ne cabuk gecmis zaman, 50 gunluk olmus demek. ne tatlidir o simdi. bugun aklima geldi kulagina ezan okutmak istiyordun, ismiyle. buldunuz mu birini?
melegim useniyor insan bazen yazmaya yorgun da olunca, oyle donemler. sen de bizi habersiz birakma.
bu arada somon baligi safe diye bahsetmistik, ben de cok sık yiyorum bu aralar. simdi okudum da tr'deki bir kisim da buyuk balik, yuksek civa diyor salmon icin. kafam karisti..
Kizlar omega 3 en cok somom baliginda vardir ve hamileler icin cok yararli.Benim doktorum somon baligi tavsiye etmisti ben 3 aylikken. Cokta yedim.Kilic baliginda civa coktur hamilelere safe degildir.
Gece bir ruya gordum Marlin in ruyalarini aratmayacak bir ruyaydi :))
Evde dogum yapiyorum ama ne agri ne aci ne kordon bagi hicbir sey yok.Ben kendim tutup cekiyorum bebegi.Uzerinde tulumuyla doguyor:) 3 aylik neredeyse kocaman :)
Hemen emziriyorum cuk cuk emiyor :) Kumral saclari lule lule acik renk esime benziyor.Icimden diyorumki bu hic kiza benzemiyor.Bir aciyorum tulumunu anaaaaam pipican :)) Acaba diyorum geri koysam iceriye hastaneye gitsem kiz cikarmi:) Sonra dusunuyorum hersey pembe nasil olacak en iyisi ben dava acayim bunlara amniyosentez yaptilar kiz dediler erkek cikti diye :)
Esime diyorumki erkek cikti ama cok guzelmis o da yok ben kizimi istiyorum diyor :) uyandim.
Merhaba arkadaslar,
Nasilsiniz? İyi misiniz? Esra hala dogum yapmadı, heyecanla ben de bekliyorum haberlerini, daha sık kontrol ediyorum forumu acaba Esra dogum yaptı mı diye merakımdan)) Lara hanım cok Nazlı olacak galiba, hiç acelesi yok hanımefendinin değil mı :))) maşallah günümü doldurmadan çıkmam abi diyor diğer benim gibi expecting arkadaslarım sizler nasılsınız? Ben 31 hafta olmak uzereyim, 30 haftadan sonra bebeğin hareketleri nasıl da değişiyormuş, hiç söylemediniz :))))buarada black friday nasıl geçiyor arkadaslar. Ya ben bazı alışverişler icin bugünü beklemiştim, belki bi indirim olur diye, doğru düzgün bi indirim de göremedim bebek arabası ve car seat britax agile almayı düşünüyorum. Bebek telsizi alan var mı aranızda? Motorola nasıl bi marka? Ya bu telsizlerin görüntülü olanları çıkmış, wireless ile çalışıyormuş. Bu wireless bebeğe iyi olmaz diye goruntusuz bebek telsizi mı alsan acaba? Ay ne bileyim ) melegim34 ve canan ; sizler telsiz aldınız mı?
esra bu ruya bence doguma yaklastiginin gostergesi yorumunu da ben yapiyim. bugun yarin gidersin hadi bakalim ya cok heyecanlaniyorum sende niye bilmiyorum :) bir de pipican gelirmis, pembe pembe yatak setinde uyutursun artik :)
ben de monitor almam sanirim, ev cok buyuk degil. travel sistem britax b-agile almayi dusunuyorum ama. siz ne iyi stroller vb arastirmadiniz, hazir var. en zor ismis. kac yasina kadar kullanir, ne kadar hafif, yollarda nasil gider gibi bir suru seye takiliyorsun. canan ve diger anneler ne kullaniyor bilmiyorum.
bikac gundur cok halsizim, oglenleri hic uyuyamazdim ama 2 gundur uyuyorum. enerjim yok artik resmen.
Kizlar omega 3 en cok somom baliginda vardir ve hamileler icin cok yararli.Benim doktorum somon baligi tavsiye etmisti ben 3 aylikken. Cokta yedim.Kilic baliginda civa coktur hamilelere safe degildir.
Gece bir ruya gordum Marlin in ruyalarini aratmayacak bir ruyaydi :))
Evde dogum yapiyorum ama ne agri ne aci ne kordon bagi hicbir sey yok.Ben kendim tutup cekiyorum bebegi.Uzerinde tulumuyla doguyor:) 3 aylik neredeyse kocaman :)
Hemen emziriyorum cuk cuk emiyor :) Kumral saclari lule lule acik renk esime benziyor.Icimden diyorumki bu hic kiza benzemiyor.Bir aciyorum tulumunu anaaaaam pipican :)) Acaba diyorum geri koysam iceriye hastaneye gitsem kiz cikarmi:) Sonra dusunuyorum hersey pembe nasil olacak en iyisi ben dava acayim bunlara amniyosentez yaptilar kiz dediler erkek cikti diye :)
Esime diyorumki erkek cikti ama cok guzelmis o da yok ben kizimi istiyorum diyor :) uyandim.
esra bu ruya bence doguma yaklastiginin gostergesi yorumunu da ben yapiyim. bugun yarin gidersin hadi bakalim ya cok heyecanlaniyorum sende niye bilmiyorum :) bir de pipican gelirmis, pembe pembe yatak setinde uyutursun artik :)
ben de monitor almam sanirim, ev cok buyuk degil. travel sistem britax b-agile almayi dusunuyorum ama. siz ne iyi stroller vb arastirmadiniz, hazir var. en zor ismis. kac yasina kadar kullanir, ne kadar hafif, yollarda nasil gider gibi bir suru seye takiliyorsun. canan ve diger anneler ne kullaniyor bilmiyorum.
bikac gundur cok halsizim, oglenleri hic uyuyamazdim ama 2 gundur uyuyorum. enerjim yok artik resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?