Amerika'da Hamilelik

Selam kizlar, nasil geciyor black friday?
Cemrecik, hindiyi fazla kacirdim ama sukur midemi rahatsiz etmedi, bu iki gundur midem kotu olmadi :)

Bu aralar keyifsizim, arada girip okuyorum, guzel haberleri, tatli krizlerini... Salidan beri belim ve sag kalcam cok agriyor. Yurumeyi birak oturmam bile rahat degil. Sikayet eder gibi gorunmeyeyim, rahatsizim sadece. Gun sayiyorum. Annem gelmeden once bebek odasi hazir olur diye umuyordum, o is de yatti, o gelince hallolur artik. Onumuzdeki birkac hafta yogun gececek, bir an once gecsin, rahatlayalim, annem gelsin istiyorum.

Umarim hepinizin herbirseyi iyidir, canan berfin'in araliktaki randevusunda guzel sonuc cikar umarim. Arada gelir bakinirim ama sanirim cok yazamayacagim su siralar.

Ins 10 aralikta hersey yolunda olur ve bandajla halletmis olursunuz..dua ediyorum Minik Berfin kizimiza ..

Nasil birsey bu yaaa, offf icim ciz etti,esin seni dusunuyor diye bir olay olamaz bu resmen insafsizlik.. azda olsa sana bulup almasi lazim...benim bu konuda hic hosgorum olamaz ve esinin sonradan almis olmasi bile yaptigi ayibi ortmez diye dusunuyorum..

Esra; Saskinlik konusunda haklisin insan bir dumur oluryor, ne hissedecegini bilemiyor..neyse ama az kaldi, Lara annesine gec olsun guc olmasin diyordur , o yuzden gelmiyordur annesi..kim ne derse desin bebek gelisimi tamamladigi zaman kendiliginden verir zaten sinyallerini ve sonrasinda da merhaba der dunyaya, beklemek en guzeli tabii sureci asamamak sarti ile ki 42 haftaya kadar yolu var..ins saglicakla gelsin aramiza, biz kizimiz daha olsun NUR TOPU gibi

Silgi; kujum ya insn bir gelir, hey ben iyiyim der cikar , merak ettim yaw,,cnm zor tabiki calisiyorsun ve karninda burnunda ama olsun sen gel aradabir hi de oda yeter,,sonra yoksa ben kotu seneryolar kuruyorum kafamda

Marlin; ya cnm senin kiz belki cevizci olcak, icerde ceviz yiyor olmasin :)) sen yoksa ona kabuklarini kirmadan mi verdin cevizleri eline :)) hay allah guldurdunuz beni valla...icerden gelen sesler kanimca senin kizinin spor yaparken cikardigi sesler baska ne olabilirki, atletik bi kizin var diyim sana sekerim :))

Koko; gecmis olsun cnm, hindi demek cok kacti, ins atlatmissindir , agrilarin konusunda da sana bol sifa dilerim..

iyi dilekleriniz icin hepinize cook tesekkur ederim.iyiki varsiniz. yazarak bile olsa yanimda oldugunuzu hissediyorum.

koko dikkat et kendine yorma kendini keyifsizligin gecer ins biran once

ben size hep berfinin hastaligini anlattim ama asil berfini anlatmadim

kocaman oldu benim kizim 54 gunluguz.gulmelerimiz var annesi gibi yanaginda gamzesi var.... agularimiz basladi. babayla sohbet etmelere basladi.babasiyla hallerinizi gormenizi isterim ama cogumuzun kizi oluyor sizlerde yasayacaksiniz. erkegi olacaklar bence erkek cocuk anneci oluyor onun keyfini cikarsinlar.kizlarda babaci.

babasi konusurken bizimki bir basliyor agu agu sanki konusur gibi ciddi ifadeyle.muhtesemler Allah hepimizin cocuklarini bagislasin.olmayanalarada en kisa surede hayirli evlatlar nasip etsin...

araligin 10na kaar gayet keyifli gunler gecirecegiz. ins baska bisi takmadan yani ona aci yada rahatsizlik verecek bisiler takmadan kurtulabilirz.

Daha bugün aklıma geldi ama dedim şimdi güzel haberleri alalım öyle fotoğraf isteyelim diye:) çok merak ediyorum gamzeli güzeli...benim de gamzem var, babamızın da, gamzeli bebişler gülünce çok tatlı oluyorlar.Benim ki de gamzeli olsun! Agularını sevsinler onun...Kızların kesinlikle babacı olduğunu kendi ablamın kızlarından ve etrafımdan biliyorum.İlk aşkları,ilk erkekleri babaları...Bak sen minik Berfine babasına pozlar atıyor demek, Allah muhabbetlerini daim etsin.Bizim pabuçlar da dama artık neyse ilerde kendimiz için bir oğlan doğurmaya çalışırız bizde:) Günleriniz hep keyifli,neşe ve sağlık içinde geçsin...

Son düzenleme:

Ohh Koko sensiz olmaz buralar! İnşallah ağrıların sızıların tez zamanda geçer..Benim de bazen keyifsiz kendimi hissetmediğim günler oluyor ama çok şükür dayanılmayacak gibi değil.Kalça ağrısı çok fena, benim geçenlerde işyerinde ağrım tuttu günü zor ettim,yürümek imkansız, oturunca hafifliyor ama dediğin gibi ağrı çoksa oturmak bile ne fayda.Ama aralıksız hergün ağrıması fena, bebek çok baskı yapıyor desene.Annen gelince beraber yaparsınız artık, işlerin yoğunluğu arasında yine de dinlenmeyi unutma.

Canancim 10 Aralikta guzel haberler almaniz dilegiyle.. Insallah hersey yoluna girer en kisa zamanda..

koko gecmis olsun, en kisa zamanda gecer umarim. az kaldi 1-21 bucuk ay sonra kurtulucaz bu sıkıntılardan.

canan ne cabuk gecmis zaman, 50 gunluk olmus demek. ne tatlidir o simdi. bugun aklima geldi kulagina ezan okutmak istiyordun, ismiyle. buldunuz mu birini?

melegim useniyor insan bazen yazmaya yorgun da olunca, oyle donemler. sen de bizi habersiz birakma.

bu arada somon baligi safe diye bahsetmistik, ben de cok sık yiyorum bu aralar. simdi okudum da tr'deki bir kisim da buyuk balik, yuksek civa diyor salmon icin. kafam karisti..

babasi okudu mecburen.21 gunluktu sanirim okundugunda

bu arada bende cok somon yedim iyimi ettim kotumu bilemem

Kizlar omega 3 en cok somom baliginda vardir ve hamileler icin cok yararli.Benim doktorum somon baligi tavsiye etmisti ben 3 aylikken. Cokta yedim.Kilic baliginda civa coktur hamilelere safe degildir.

Gece bir ruya gordum Marlin in ruyalarini aratmayacak bir ruyaydi :))

Evde dogum yapiyorum ama ne agri ne aci ne kordon bagi hicbir sey yok.Ben kendim tutup cekiyorum bebegi.Uzerinde tulumuyla doguyor:) 3 aylik neredeyse kocaman :)

Hemen emziriyorum cuk cuk emiyor :) Kumral saclari lule lule acik renk esime benziyor.Icimden diyorumki bu hic kiza benzemiyor.Bir aciyorum tulumunu anaaaaam pipican :)) Acaba diyorum geri koysam iceriye hastaneye gitsem kiz cikarmi:) Sonra dusunuyorum hersey pembe nasil olacak en iyisi ben dava acayim bunlara amniyosentez yaptilar kiz dediler erkek cikti diye :)

Esime diyorumki erkek cikti ama cok guzelmis o da yok ben kizimi istiyorum diyor :) uyandim.

esra nasil bir ruya bu okurkrn guldum.dusunerek uyuyorsunya ondandir.azkaldi az kiziniza kavusmaya.berfin gibi acelesi yok laranin

Merhaba arkadaslar,
Nasilsiniz? İyi misiniz? Esra hala dogum yapmadı, heyecanla ben de bekliyorum haberlerini, daha sık kontrol ediyorum forumu acaba Esra dogum yaptı mı diye merakımdan )) Lara hanım cok Nazlı olacak galiba, hiç acelesi yok hanımefendinin değil mı :))) maşallah günümü doldurmadan çıkmam abi diyor diğer benim gibi expecting arkadaslarım sizler nasılsınız? Ben 31 hafta olmak uzereyim, 30 haftadan sonra bebeğin hareketleri nasıl da değişiyormuş, hiç söylemediniz :))))buarada black friday nasıl geçiyor arkadaslar. Ya ben bazı alışverişler icin bugünü beklemiştim, belki bi indirim olur diye, doğru düzgün bi indirim de göremedim bebek arabası ve car seat britax agile almayı düşünüyorum. Bebek telsizi alan var mı aranızda? Motorola nasıl bi marka? Ya bu telsizlerin görüntülü olanları çıkmış, wireless ile çalışıyormuş. Bu wireless bebeğe iyi olmaz diye goruntusuz bebek telsizi mı alsan acaba? Ay ne bileyim ) melegim34 ve canan ; sizler telsiz aldınız mı?

benim evim kucuk oldugu icin bebek telsizine ihtiyac duymadik ve almadik. bu konuda bisey diyemeyecegim :))

Esra en az benim rüyalarım kadar tuhaf bir rüya görmüşsün aynı rüyayı kuzenim doğumuna yakın görmüştü, anne bu bebek erkek diye ağlayıp tekrar sokmaya çalışıyormuş)
Ama güzel bebekmiş bak, lüle saçlımı olacak Lara, ay ne sevimli oluuurr:) hazır tulumuyla çıkması falanda süpermiş yani hadi bakalım yarın gelsin, pazar keyfi olsun beklemek ne kadar heyecanlı ve zor ya.

Silgicim somonu burda doktorlar tavsiye ediyor.Bana salmon ve tilapia dedi güvenle yiyebilirsin dedi.Ben her hafta yiyorum, ayrıca internetteki araştırmalarım da ikisinin en az civar içerdiğini ve hamilelikte tüketilebileceğini okumuştum.

Benim de evim hap kadar olduğu için bebek ıhhh dese herbir yandan duyulur o yüzden telsize ihtiyaç duymadık:)

esra bu ruya bence doguma yaklastiginin gostergesi yorumunu da ben yapiyim. bugun yarin gidersin hadi bakalim ya cok heyecanlaniyorum sende niye bilmiyorum :) bir de pipican gelirmis, pembe pembe yatak setinde uyutursun artik :)

ben de monitor almam sanirim, ev cok buyuk degil. travel sistem britax b-agile almayi dusunuyorum ama. siz ne iyi stroller vb arastirmadiniz, hazir var. en zor ismis. kac yasina kadar kullanir, ne kadar hafif, yollarda nasil gider gibi bir suru seye takiliyorsun. canan ve diger anneler ne kullaniyor bilmiyorum.

bikac gundur cok halsizim, oglenleri hic uyuyamazdim ama 2 gundur uyuyorum. enerjim yok artik resmen.

Ayyy tek yatak pembe olsa keske firfirli etekler elbiseler ne olur :)) Amniyosentez oldugu icin icim rahat :) Olmasaydim dusunurdum kara kara :))

Ayy resmen koptum, hayirdir ins diyelim hayir olsun..marlin uzun suredir anlatmiyordu, ozlemisiz yaa boyle ruyalari..Ben inaniyorum bu dogum rahat olucak cnm, ben ruyani okurken cunku aklima ilk gelen bu oldu,,

Amin ins canim, daha da iyi olucak Berfin goreceksin emin ol...
O agularini yerim onlarin cok tatli oluyorlar, ben muhtelasi olmustum bu yuzden surekli videoya ya kaydettim,,oyle bir aguuu diyisi vardi ki bizimkininda yersin duysan ama zamanla bitiyor agulamalari bizimki galiba 4 aya gelmeden birakti, simdi de ozledikce acip video cekimlerini dinliyorum,,ne nasil sesse artik insan asik oluyor resmen,,,hatta saatlerce agulasin diye bekledigimi bile bilirim ben :))

Benim oglum babaci kizlar, bu yuzden su erkek bebek anaci olur kurami bize malasef uy-mu-yor ( uzgunum cok hemde (

Silgicim ve diğer arkadaslarım
Eğer hala bebek arabası travel sistemi almadıysanız ve britax b agileyi düşünüyorsanız; bugün b-agile+car seat+base= 399$ gorunuyor AMA %30 indirimli olarak diapers.com da cyber monday indirimine girdi, 279 $ a satiliyor.Ayrica 25$ lik organizer da hediye veriyor.. Gerekli promosyon kodlarını girmek yeterli:) ben aldım, size de haber vermek istedim. normalde amazonda 320 dolar. Hayat paylaşınca guzel hepinizi cok optum :) Esra canım takipteyim. resilient uterus bi nefeste:) insalllahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…