Amerika'da Hamilelik

esracim suan itibariylr hala dogurmamissin. dedigim cikiyor. belki larada berfin gibi 40+2 de katilir aramiza
dedigim gibi korku falan kalmadi demi bir an once kiina kavusmanin heyecani basmistir seni..
bi kac gune bitecek hersey .catlakta olmamis ne guzell

saol silgicim.. Insalah dedigin gibi arayi kapatirda uzmez bizi :) Eren dusundugum isimlerden biri ama favorilerimden degil acikcasi, daha cok zaman var dogmasina o yuzden dusunmek icin zamanimiz var :) Guzel isimler duyarsan haber ver :)

Marlin cim kasilmalarin disinda bir sanci yok .Saskin saskin dolasiyorum evin icinde.Annem disarida gondermiyor :))

Canan cim dedigin cikti doktor sali gunune randevu bile verdi bakalim.Korku yok ama bi saskinlik sapsallik coktu uzerime :))) nasil yapicam ne yapicam hicbir fikrim yok .

Sende de cok kasilma oluyormuydu bende bazen 10 dakika gitmiyor kasilmalar.

Bugun LAra da hic hareket etmedi sanki.

Silgi ben seni hep evde calisyor biliyordum.Nerede calisiyorsun ? Ihmal etme buralari merak ediyoruz seni Canan seni de.

gulluoglu dondurulmus baklava satiyor, burda yapmiyor...burada pisiriyor sadece...o yuzden sevmiyorum, zaten tadi da cok yavan geliyor ve cok agir oluyor baklavalari...
keske ben de erken uyansaydim da gidebilseydim, gec oldu artik, saat oglen 2...
bu arada kokopelli'den dun aksamdan beri ses cikmiyor...hindiyi fazla kacirdi galiba:)))

yahu marlinim ben her dakka tatli olsa yerim. aksam esim ben cildirinca hemen evin karsisindaki benzinlikten kek oreolar var ya ondan almis. bi paket yedim bi baktim son kullanma tarihi taaaa 2012 martta gecmis. bende kitkattan devam ettim

Kizlar ya son bir haftadir falan bende bi haller var. tansiyonum dusuk gibi saflasiyorum, halsizim falan. uzun zamandir mide skntsi cekmiyordum az once once aciktigimi hissettim sonra da ogrume geldi zor yetistim lavaboya. birsey yedikten sonra da midem rahatsiz oluyor. bulanti gibisinden ama er daim surmuyor bu durum. yahu bu nedir napsam bana sorsaniz silgi gibi hemen acile gidicem korktum yani durduk yere oldu ya bu normal mi ki :44: onemli bisey degildir insaallaj. kizimda pek bi sakin bugun.

Son düzenleme:

az kaldi az

Lara pabucu yarım çık dışarıya oynayalım) Kuzu gününü bekliyor, özgür yay hatunu olacak...
Geçenlerde yazmıştım koko da cevap vermişti.Bizim karnımızdan çıtırdılar geliyor, içerdeki napıyor bilemiyorum:)) sanırım ya sıvıdan ya da eklemlerden kaynaklanan bir ses. Hayır ağrı sızı yapmıyor ama noluyor arkadaş doktora bunu nasıl anlatacağım, sesi kendime bile tarif edemezken! belki bu nedenle ultrasonda bakar mı kuzumu görürüm bende:))

Allah Allah eva ne cevizler kiriyor icerde bakalim cit cit sesler.

yahu ne degisik bir surecmis bu daha neler gorecez, yasicaz bakalim

cit cit sesler, pit pit hareketler.. hadi hayirlisi

Bebek büyüyor baskı yapıyor ondandır.Bendeki mide yanması şeklinde. Bulantı şeklinde çok olmuyor ama dün kahvaltıda portakal suyu içtim iyi gelmedi bulantı ve yanma şeklinde geri döndü bana, sanırım senin ki de öyle birşey panik yapma, kontrollerinde doktora sor.

kesinlikle portakal suyu bana da iyi gelmedi.iciyordum ama simdi icmemeye calsiiyorum korkuyorum mideme daha kotu gelcek diye. anlamadim marlincim yani. bende direk bulanti degil ama bulanti gibi yahu senin dedigin gibi nasil anlaticam ki doktora ben derdimi

randevum carsamba gibi bekle diosun yani. ay bide bir tembelimki sorma.

bi de ben bugun carters tan kizima bi ton sey aldim ay cok ucuz yaaa.. online aldim magazada kalmamistir diye hersey yari fiyatina cok uygundu fiyatlar

Sağlıkla giysin güzel kızın..evet epey indirimde herşey bende online baktım! silgi mağazalara gidecekti, naptın silgi?

saol silgicim.. Insalah dedigin gibi arayi kapatirda uzmez bizi :) Eren dusundugum isimlerden biri ama favorilerimden degil acikcasi, daha cok zaman var dogmasina o yuzden dusunmek icin zamanimiz var :) Guzel isimler duyarsan haber ver :)

tamam, sen de paylas buradan benim de fikrim olsun :) biz cidden hala kararsiziz, cok zormus isim olayi.

demek ki anneler gelmeden gezmek lazim bol bol ama sen dinlen artik bence de :) evde calisiyorum aslinda ama arada sirkete de gidiyorum. multimedya firmasi.

ben de cit sesi olmuyor ama bazen sanki bebek iceriden cimcikliyor :) aniden vijt diye bisey yapiyor kerata ya. eva napiyoki acaba cit pit, ekipman mi yolladin cocuga oynuyor onlarla :)

Ztar demiş ya ne cevizler kırıyor, o kadar ceviz yedim onun sonucumudur bilmem Kordonuyla ip atlayıp suya mı çarpıyor desem)) ya da sıvısında taş mı sektiriyor!
Daha ilk ultrasonda doktor çok hareketli olduğunu söylemişti, o zamanda ayakta gibiydi dans ediyordu! çıt pıtlar benden mi ondan mı bilemiyorum. Göbeğim içten çatlıyor desem genişledikçe belki.Ama bir ara korktum kaşınıyor çatlayacam diye ama şükür daha birşey yok! Bu bebeler bizlere neler öğretecek. Silgi senin cool ağır abi de havalı havalı takılıyor içerde demek) oynatıyor bunlar bizleri yahuu

Sağlıkla giysin güzel kızın..evet epey indirimde herşey bende online baktım! silgi mağazalara gidecekti, naptın silgi?

gittik oglen ama cok dolasamiyorum zaten, bikac magazaya bakip ciktik. cok indirim yoktu bence, bikac gundur suren indirimlerin aynisi. en mantiklisi online almak bazi seyleri.

ztar guzel gunlerde kullansin kizin aldiklarini.

gittik oglen ama cok dolasamiyorum zaten, bikac magazaya bakip ciktik. cok indirim yoktu bence, bikac gundur suren indirimlerin aynisi. en mantiklisi online almak bazi seyleri.

ztar guzel gunlerde kullansin kizin aldiklarini.

saoal silgicim insaallah.

esim de dioki neden magazaya gitmedin ? napcam orda millet talan etmistir kalmaamistir ki bisey. bir de git dolan o kalabalikta, bi ton yorucu aktivite yani.

tatli biseyler yedinmi ? bir dene birde en cok ne tarafta kimildiyorsa bi durt bakalim ben oyle yapardim :)) kimildar

ya saskinlik sapsallik cokuyor evet.doguma gidip sanci cektigindede o sapsallik devam ediyor yani silgicim korkulcak bisi yok bence dogumdan sonrasi asil dusunulecek kisim.

silgi bu arada berfini sormussun p.tesi uzman doktora gittik bizi ona yonlendirmislerdi. 2 farkli kisi daha bakti ultrason sonucuna pek guvenemediler 3 hafta sonraya yine ultrason ve muayene verdiler.bakalim aralik 10 da hersey ortaya cikacak.

10 aralıkta güzel haberlerini bekliyoruz Canancım, Allah güzel kızımıza yardım etsin,şifasını versin inşallah

insallah guzel haberlerle gelirsin ve iyilesir en kisa zamanda bebegin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…