Amerika'da Hamilelik

marlin dikkat et kendine ..aman bende masallah diyimde nazara gelmee :))

sen ne zaman ayriliyorsun isten.?

marlin dikkat et kendine ..aman bende masallah diyimde nazara gelmee :))

sen ne zaman ayriliyorsun isten.?

Sagol canancim,berfin kuzusuna da gecmis olsun,yazik ya oksuruyor mu
en korktugum sey hastalanmalari dertlerini de anlatamiyorlar,of canim ya tez zamanda iyi olur insallah
ben annem gelince isten ayrilmayi planliyorum onun da gelmesine 20gun falan var,
bakalim bu benim planim Eva musade ederse

Cok gecmis olsun verilmis sadakan varmis demek, allah daha beterlerinden sakinsin cnm seni..yazini okuyunca oyle bir hiiii dedim ki esim hatta ne oldu dedi, aman dikkat et guzelim..kendinede Eva sekerinede, az kaldi gayri kizlar hadi dayanin bakalim...
Esra bekli de dogurmustur sesi cikmiyor, merak ettim ..inns kolay olur dogumu ve saglicakla atlatir ikiside..

Pampers newborn iyi olmus, bence ilk sefer icin yeterli, diger markayi bilmmiyorum herhalde orda satilan bir urun..zaten deneme yanilma yolu ile bebege ne iyi gelecegini uygularak ogreniyorsun, kullandikca anliyorsun bunu...bazi bezler bebekte pisik yapabiliyor veyaz sizdirma ama bunlarin hepsini tecrube edinerek ogreniyor insan...bu yuzden her markayi deneme durumunda olabiliyor cnm..zamanla oturur artik..

Kiyamam minik Berfin e , gecmis olsun, bu bebeklerinde hic bitmiyor dertleri ..o kucuk bedenleri ile nelere gogus geliyorlar, agizlarida yokki desinler suram agriyor, sunu istiyorum diye..
Gazi olabilir mi Canan .,,bizimde gaz sorunumuz 4. aya kadar devam etti..ondan sonra zaten cok hareketlendikleri icin kolayca gaz atmaya basliyorlar ..anne olunca artik onlarin hicbir sikintisina insan dayanamaz oluyor,, benim sannki canim onla atiyor, o ihh dese ben hopluyorum yerimdem resmen o kadar bag olusuyor arada, cok garip bir duygu ve dusunuyorumda cok guzel ama bir kadarda zor bir is bu annelik...olsun yinede rabbim olmayan hekese nasip etsin, herkes tatsin bu guzel duyguyu..

canm burdasin, bu demek oluyorki daha Lara miz gelmedi..peki nasilsin, nasil gidiyor,,gelismeler nasil ..

Bugun doktor randevum vardi Ultrasona girdim amniyo sivisi icin.Amniyo sivisi tam sinira gelmis ve plesanta 40 haftayi gectigi icin yaslanmaya baslmis.Cati muayenesinde hic acilma yoktu.Nst testi iyiydi.

Sonuc bu aksam hastaneye yatiyorum sunu sanci ile dogum baslatilacak.Apar topar ve suni sanciyla olmasi biraz sinirlerimi bozdu.Ne kadar surer dedim 2 gunde suren var 4 gunde dediler.Insallah tez zamanda saglikla kuzumu alir eve gelirim.

Salak gibi agliyorumda cok kiziyorum bunun icin kendime ama tutamiyorum.

Kizlar dua edin bizim icin.Asil simdi basliyormus bugun anladim.

Ipad goturuyorum yanimda yazmaya calisirim sancilar baslamadan.

Ayy canimsin ins tez vakitte alirsin Lara yi kucagina, hersey saglicakla olsun oncelikle...suni sanci ile gelmesi sinirlerini bozmus olabilir ama kizini dusun ve ona olan ozleminde biticegini dusun belki o zaman bir nebzede olsa rahatlarsin...senin icin cok dua ediyorum, rabbim yar ve yardimcin olsun,,,allah buyuk ins. kolayca atlaticaksin cnm..soylenenlere sakin takma kafani suni ile kolay doguran ve kisa zamanda doguranda cok duydum sakin moralini bozma olur mu..

Esra dogum yapmis mi diye bir gireyim dedim iyi ki girmisim cok heyecanlandim insallah kolaya tlatirsin
Benim oglum da gunu doldugu halde dogmadi sezaryen ile aldilar
Lara.nin o pamuk yuzunu bizimle hemen paylas annesi
Allahimmm icerdeki son gece uyku fln tutmaz seni

canim Allah yardimcin olsun. kolay bir dogum olmasini ve bebegine saglikla kavusmani diliyorum. kendini uzme, atlaticaksin ins. sonra da guzel haberlerini paylasirsin buradan, aklima geldikce hep dua ediyorum. kendine iyi bak.

evet melegim, deneme yanilma yoluyla anliycaz artik. az az alip arada denerim artik. pampers iyiyse onunla devam ederim artik.

canan gecmis olsun berfine, ins. atlatir en kisa zamanda.

esracim icinde bulundugun duygu karmasasini anlayabiliyorum ama sakin ol. Allhin izniyle saglikla kolayca olcak dogumun. rahat tutu kendini

Allah yardimcin olsun..

Esra canım dualarımız inan seninle...Lara'mız sağlıkla doğacak inşallah, güzel haberlerini alana kadar aklımız ve kalbimiz seninle olacak.Allah yardımcın olsun. Kuzuna kavuşacağın anı düşün,bizi de uygun olduğun anda haberdar et.

sen cok karmasik duygulardasin ama ben inan cok duygulandim cok sevindim,. sende sevin. belki de zor olmucak oyle dusunme sakin. oyle ya da boyle melegin kucaginda olacak ya sonunda onu dusun ne guzel iste.

Allah yardimcin olsun guzel anne.

EN kisa zamanda hayirli, guzel haberlerini bekliyoruz.

Esra Allah yardimcin olsun insallah saglikla kucagina alirsin kizini, guzel haberlerini bekliyoruz

Bizim bebisde oglanmis ogrendik sonunda:)

Esra Allah yardimciniz olsun.
Sag salim , hayirlisiyla bebisinize kavusun ins.
Hic zor olacagini dusunmeyin bebeginize kavusacaginiz anin mutlulugunu hayal edin.
Dilerim agrilariniz, sancilariniz hafiflesin, bebisiniz su gibi gelsin kucaginiza, saglikli dogumlar :)

Beklenen gun geldi demek ki! Lara'nin iceride keyfi yerinde herhalde, cikmaya niyeti yok. Insallah suni sanci ile baslasa da hizli ve kolay bir dogum olur (olmamasi icin bir sebep yok). Aglama, uzulme, cok yakinda kizin kucaginda olacak. Hep diyorum ya, bir sekilde cikacak bu bebeler oradan. Doktoruna guveniyorsan rahat ol, onlar isini biliyor.

Ben cok giremiyorum ama arada bakiyorum, arada guncelleme gec ipadinle. Ve tabii ki guzel haberlerini de ilk firsatta bekliyoruz, hele de Lara fotografli olursa tadindan yenmez! Aklim sende olacak, kolay gelsin!

Esranin son yazdigi posta gore kendisi su anda hastanede. Ya sanci cekiyor yada coktan dogum yapti ve Lara geldi Cok merak ediyorum gercekten.
Allah yardimcisi olsun, dualarim onunla

Esracim Allah yardimcin olsun.. Insallah en kisa zamanda bir avazda Lara'ya kavusursun.. Haberdar et bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…