Amerika'da Hamilelik

Canim seninde 37 gun kalmis.. Bir sonraki guzel haberleride senle kokodan alicaz Insallah.. Laracik dogdu sanirim Esra'dan ses cikmadigina gore.

Ay evet janım sen söyleyince bir garip oldum bizim de zamanlar yaklaşıyor, inşallah ben,silgi ve koko...sonra sizlerden güzel haberlerle burası şenlenecek!

Lara doğmuş arkadaşlar:) Esra facebooktan 6 saat önce paylaşmış yani dün gece aramıza katılmış minik, eminim Esra toparlayınca buraya da yazacaktır..

Lara doğmuş arkadaşlar:) Esra facebooktan 6 saat önce paylaşmış yani dün gece aramıza katılmış minik, eminim Esra toparlayınca buraya da yazacaktır..

Lara dogmus demek:) Iyi, cok sukur, Mujdeyi veren Marline de tesekurler :)

Janim senin durumunu okumustum daha once, Allah yardimcin olsun, bebeklerimiz saglikli dogsunlar da kucuk yada buyuk, geriden ileriden artik onemli degil.
MInyon tipliyim dedim ama oyle minnacik da degilim buarada:) 1.60 boyum var, 55 kilo hamile kalmistim, 31+2 haftada 9 kilo almisim.
Kafama takmayacagim insallah, guzel bir kahvalti ile gune basliyorum artik, daha cooook yiyemmmm :)

Allah anneli babali buyutsun Lara bebegi, Esrada en kisa zamanda toparlansin ins.
Darisi dogumu ve bebisini bekleyen biz annelerin basina:)
Sabah sabah ne guzel bir haber oldu, herkese selamlar.

esracim hadi gecmis olsun lara'ya kavusmussun :) Allah anali babali ve saglikli bir omur nasib etsin. uyuyosundur simdi, iyi olda bize yaz detaylari, tum detaylari amaa:)

esrasim hayirli olsun, cinsiyeti ogrenmissin. erkekler cogaliyoor :)

esintos, herseyi saglikliymis bebisin. onlar cok guclu, minikte olsa dunyaya gelir toparlar insallah. hem daha vakti var, son ay hizli hizli buyuyolar :) sıkma canini.

Gözünüz aydın, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

Hayırlı olsun, tebrik ederim.Bir oğluşumuz daha geliyor.

cok tesekkurler kizlar.Ya bende simdi yorumlari okudum.Bebegin kucuk olusu ile ilgili ya ben vejetaryanim bu yuzden et ve turevi seyleri yemiyorum bu ileride problem olurmu henuz bebisim 14 haftalik cunku

cok tesekkurler kizlar.Ya bende simdi yorumlari okudum.Bebegin kucuk olusu ile ilgili ya ben vejetaryanim bu yuzden et ve turevi seyleri yemiyorum bu ileride problem olurmu henuz bebisim 14 haftalik cunku

selam kizlar!

Lara gelmis, cok sevindim. Esra'nin kk'a donusu muhtesem olacak, umarim cabucak kendine gelip bize uzun uzun yazar.

Girip hizlica okuyup cikiyorum, tek tek cevap yazamiyorum, donem sonu pek bir mesgulum, yapilacak o kadar cok sey var ki kafam patlayacak. bugun ebe randevumuz var umarim her sey yolundadir. ben ise cok iyi durumda degilim, belim kopuyor sanki. yururken cok cok canim yaniyor, o yuzden evde koltuga cakili kaliyorum cogunlukla.

marlin bilegini burkmussun, gecti mi? ben de turkiye'deyken burkmustum hem sagi hem solu. birkac gun sararak bilek hareketlerini minimize etmeni tavsiye ederim. uzerine basabiliyorsan cok buyuk sorun olmasa gerek ama baglarin kendilerini onarmalari icin zorlamaman lazim. firsat buldugunda da ayagini kaldir (kalbinden yuksege ideali ama oturdugun yerde uzatsan da kardir).

opuyorum hepinizi.

Cok tesekkur ederim kizlar.Kizim cok sukur geldi darisi sizin basiniza ve insallah hepiniz benim gibi dogum yaparsiniz.

Sifir sanciyla 4 cm.kadar acildim zaten sonra epidural istedim ve hic sncisiz 10 cm.dogum gerceklesti.

Nasil oldu bende bilmiyorum.Mucize gibi.Sukurler olsun Allaha.

O gun aksam hastaneye yattigimda vajinaya kramp ve kasilma icin ilac konuldu.Doktor bu gece sancin olur ama kotu degil yarin sabah vajinaya konulan baska bir ilacla suni sanci baslatilacak dedi.

Benim o gece hic sancim olmadi.Hatta misil misil uyudum

Sabah doktor geldi kramp varmi diye sordu. Yok. Kontrol etti acilmada yok.Tekrar vajinadan ilacla suni sanci baslattilar.
En sIkIci tarafi nst ye ve seruma bagli olmamdi.Serumda belki searyan olur diye verildi.
Ilaci 8 de verdiler saat 12 de hic sancim olmadidi icin yuruyebilirsin dediler .Hastanede turladim. Tekrar kontrol ettiklerin 2 cm.acilma vardi. Saat 4 civari acilma 4 cm.oldu ve mucize gibi hic sancim gelmedi.Bu sefer damar yoluyla daha cok kramp icin ilac verdiler cok az makatimda kramp hissedince epudiral istermisin sancilar cogalacak dediler.Tamam dedim ve 10 cm.kadar hic sanci cekmedim.

Saat aksam 8.30 da push yapmaya basladim 10.30 da kizim geldi.Tam 2 saat sonra. tek yorucu kismi oydu ama aralarda konusarak gulerek gecirdik.
Bu arada esim 1 dakika yanimdan ayrilmadi adamcagiz bacagimi tutarak resmen benimle push yapti.Kordonuda kesti.

Tek kotu tarafi ikinmalardan sonra ertesi gun makatta cok agri oluyor.

Gelelim nazli kizima.Cok nazli kimse dokunsun hoslanmiyor :) bir babada birde bende aglamiyor.Ikimizede benziyor.
3 bucuk kilo dogdu masallah. Dogumdan beri hic uyumadim desem inanairmisiniz .Butun gece kizimi seyrettim.Sutum gelmesede emzirdim.Israrlada emziriyorum gelecek insallah.

Hala hastanedeyiz firsatini buldum yazayim dedim.Tekrar tesekkurler kizlar.
Iyi ki normal dogum yapmisim.Nasil guzel bir duyguymus gelir gelmez kucagina almak.Darisi sizlere insallah.

ay ne guzel yaaaaaaaaaa

tebrik ederim esra yaa Rabbim evladina hayirli, huzurlu, saglikli, bereketli omurler versin insaallah..

eeee bize ne demek duser ?

esra erdi muradina, darisi basimiza

masallah canim sizlere,insallah dogumu gibi buyutmesi kolay olan bi bebek olur kizin....Allah sizi nazardan saklasin..bu arada yazini okurken gozlerim doldu yaaa guzel bi dogum hikayen var,Allaha emanet olun.

Hepimizin seninki gibi sancısız doğumu olur inşallah:) Allah sizlerle birlikte uzun ve sağlık bir ömür versin Lara'ya...Ben hep bize güzel bir doğum hikayesi anlatacağına emindim.Çok güzel Allahım bizlere de nasip etsin.Sütünde gelecek inşallah.Uyumadan izledik demek, şu an senin anlattıkların gözümün önünde:) çok hoş çok güzel...Babaya da tebrikler, eşime anlattım cesaret gelsin diye:) Ortaya karışık bir güzellik gelmiş demek,nazlı kuzu.Kilosu da çok iyiymiş maşallah ona! Yerimize kokla nazlı kuzuyu annesi

Son düzenleme:

Bileğim geçti sayılır, dediğin gibi ayağımı kaldırarak oturdum ve birkaç gün sardım.Şimdi daha iyiyim çok şükür. Senin de bel ağrıların devam ediyormuş Benim öyle ağrısa heralde çalışamazdım çünkü bel ağrısı fena oluyor.Arada kasılmalar ve regl sanıcısı dışında pek bir şikayetim yok.Doktor kontrolümüz vardı bizimde, alttan muayene yapıldı.Bakteri testi için örnek alındı ayrıca şu çatı muayenesi olayı yapıldı.Daha dilated değilsin dedi zaten erken değil mi.Sonuçta daha 1 aydan fazla var Doktor arada yine yapıp açılma durumuna bakacağız dedi.Ne gerek varsa Esra gününe kadar açılmadı bak son anda sıfır sancıyla hop doğurdu:)süper! Neyseki çok ağrılı bir işlem değil birkaç saniye sürüyor.Nts'ye bağlamıyorlar beni daha.Ultrasonda yok.37.haftada bakarız dedi doktor.Şimdilik bizde durumlar iyi.Doktor açılma yok, herşey yolunda, daha çok zaman var.Yola devam! dedi..

benim
esracim tebrikler... guzel bir dogum hikayesi olmus.benim esimde tipki senin esin gibiydi ..sol bacagimi o sagi hemsire tuttmusrtu kordonuda esim kesmistii :))))

darisi sirasiyka arkadaslarin basina

Masallah Esra ya ne kolay bir dogum olmus, bize de moral oldu:) Darisi basimiza

Hayirli ugurlu olsun, Allah anali babali buyutsun

Ne guzel mis gibi kokuyordur simdi Lara :)

Merhaba bende yeni anne adayiyim:) Amerika'nin maine eyaletinde yasiyoruz.Hala soktayim gerci daha dr kontrolune gitmedik hem sigortam yok hemde 8.haftada bakiyorlarmis sanirim:/Ben bu sigorta olayini nasil yapicaz bilmiyorum daha green kartimida almadim cok geriliyorum

esra cok rahat bir dogum yasamissin, sevindim senin adina. bizim yerimize de op fistigi. bu arada hep b asisi oldu mu? yaptirmak zorundamiyiz acaba... sen iyiles daha neler sorucam sana :)

hayirli olsun, zaman ilerledikce alisirsin hamileligine :) sigorta olayini pek bilmiyorum ama alirsin bir sekilde,hamile oldugun icin.

marlin hersey iyiymis sevindim, ben de daha vakit var diye kendimi disari atiyorum hep. hakkimizda hayirli olsun, az kaldi aslinda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…