- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #5.181
Gözün aydın koko!
Annem yiyecek yok diyecekumarım açtırmazlar valizleri.Zaten annem 2 bavul hakkında 23 kg sınırı aşmış.32 kg'luk iki bavul ile geliyor,dışarda kalan yiyecek ve kıyafetler olmuş.Bir de fark ödeyecek 160 dolar sanırım.Yiyeceklere değer o farkta, kıyafet için yazık,ev dolu nereye sığdıracağımızı şaşırdık:)) Annem tek geliyor,bir de kadında fıtık ve kilo var:) valizler koy indir zor olacak ona.Hayırlısıyla bir gelsinler inşallah.
Ben poğaçayı bırak yemeği zor yetiştiririm:)) annem gelmeden evi toparlamaya koyuldum!biraz temizleyip toparlayayım da sonra işler ona bakacaz zaten:))
Esimi firina yolladim diyor ya! Lukse bak sen :))) bizim burada firin mirin yok valla, olsa olsa dandik muffinci falan var! Redstar marka maya guzel bulursan.
Babam yatti da annem biraz oturdu, bavul actik, o da dayanamadi! Kadin beyaz lohusa yatak takimi getirmis, etekli carsafi falan var. hey Allahim ya!!! Kizima da ne ciciler ne ciciler! Odasina kapi susu bile var, tam da kediyi cilgina cevirecek sey. Kapiya assam kapinin onunden ayrilmaz, ziplar durur yakalamak isirmak icin. Kedili evde tul, i ih! Gel de anneme anlat. Su kizin odasini bir hazirlayip doseyebilseydik, fotograf ceker yollardim. Yavas yavas artik.
Hadi bakalim, anneler bir bir geliyor, sonra sira bebelerde!
Şu isimleri oylamaya sunuyorum:) fikir belirtin lütfen! Bunlardan başka birşey bulamazsam sadece Eva kalacak)
ALYA... (ayla ile çok karıştırılabilir,anlamı güzel ama gök,sema demekmiş, havalarda gezer Eva)
NİL... Eva NiL olunca sanki ilaç markası gibi oluyor ama bilemedim:))
NİLDA... Bunu da yeni keşfettim ama pek mi uyduruk:) Kadın savaşçı demekmiş! Bizim zeyna gibi olmasın
ELA... Eşim çok beğeniyor, kızın gözleri ela olursa tadından yenmez ama Eva Ela da çok yakın,daha öncede demiştim ilkokul kitaplarındaki "eva ela elele hadi beraber gezmeye" gibi abuk fişleri hatırlayor
LEYLA... Klasik! Eşimin anneannesinin adı.Menekşe gözlü hoş hatunmuş.Eva ile yanyana nasıl gider bilemedim.
Selin ismi vardı ama şu bizi ortada bırakan kuzenlerin kızının adı olduğu için vazgeçtik:)) Ceren var ama böyle içime sinmedi.Uyuz kızlar Ceren olurmuş gibi:))
Beril var ama o da yabancı gibi duruyor ama telaffuz burda da kolaykoko sizinkinin diğer adı Beril miydi sanki öyle hatırlıyorum.
Yani sanırım bunlardan seçemezsem ya koymayacağız ikinci isim ya da hastanede uydurcam bişiler2.isim derdinde değilim ama memlekete dönersek çok el gibi kalmasın diyor babası,soyadımızı da biliyorsunuz hep garipseniyordu dışlanmasın bebeee
merhba..ben araniza yeni katildim..benim bir sorum olacakti..Kasim 3 son adet tarih baslangiciydi.Adet siklusum 42 de bir oldugu icin ben Aralik 12- 14 arasinda adet olmam lazimdi..ama hala adet olmadim...kasim 19 unda bende kahverengimsi bir akinti geldi..bi kac damla idi..iki gun once idrar testi yapmistim..negatif cikti..yani hamilelige yonelik gogus agrisi vss yok..sadece yogun bir beyaz akinti var .hafif karnimda sanki adet oalcakmisim gibi bir sislik var.onun disinda belirti ne olur bilemiyorum.negatif sonuca ragmen hamilelik ihtimali olabilir mi? kac haftadan sonra idrarda pozitif sonuc cikar..sorumu cevaplayabilirseniz cok sevinirim..
Merhaba, oncelikle hos geldin aramiza. Insallah en kisa surede gebe oldugun haberini alir, bizimle paylasirsin. Yalniz siklus suren cok uzunmus, duzenli mi peki bu 42 gunluk sure? Eger duzenli ise gebe labilirsin ancak stres vb. nedenlerle de adet gecikmesi yasanabiliyor. Sen bikzc gun daha bekle en iyisibeklemekten baska care yok, yada hergun test yapp
Anneye bak yaa.kiyamam iste ana yuregi, dayanamayip herseyi almak istemis senin icin..of of anam yokmu olsa eminim ki benimkide oyle olurdu..simdi anneyimde anliyorum senin anneni, sen onun icin halan minicik bir kizsin, annelerin gozunde hic buyunmuyorki..
Bende bekliyorum resim, ne olur beni unutmayin ..zaten su gobek fotolarinizi bana gondermediniz kirildim size(
Kokonun annesi babasi dun geldi, Marlinin annesi ise bugun geliyor sanirim. Silginin daha gelmedi yada o da mi bugun geliyorduneyse o zaman Ben cumleten ucunuzun ailesinin gelmesini toplu kutluyorum; gozunuz aydin kizlar )) benim anneme de vize cikti, o da 18 Ocakta geliyor, bileti bile aldik, heyoooo ) annemden ne isteyim burda olmadan diye dusunuyorum, bisey gelmiyo aklima. Aslinda Ayvalik zeytini ve tulum peyniri aklima:) rezene isteyim diyorum, bir de su suslemeler var ya kapi susu gibi onu anneme getirtsem mi burda bulabilir miyim, onu bilmiyorum. Kokonun annesi getirmis oh ne getirmis anneler kizlar, bana da soyleyin Ben de isteyim ))
bizimkilerin getirdiklerinden en faydalilar sunlar buldum:
tulbent gibi kumastan tukuruk silme bezi, burada oyle mendil boyutunda bulunmuyor onlar.
kimono zibin. iclik gibi bir sey, dugmesi neyi yok, bir nevi uzun kollu zibi atlet.
baby shower icin (ya da baska turlu dagitmalik) bebek sekeri. esra kendisi yapti sekerleri, yapilabiliniyor yani buradaki craft malzemeleri ile, ben hazira kondum.
kapi susu falan gibi detaylar bence onemli degil ama oyle seylere hevesliysen turkiye'den getirtmek daha ucuz ve daha cok cesit var. burada kapi susleme olayi yok galiba.
rezene iste, evet.
esra'nin annesi tac'tan organik nevresim takimi getirmisti, bayagi guzel siz de isteyin demisti.
onun disinda gelen seyleri burada da bir sekilde bulursun, patikler matikler :)
doga nihayet haber verdi, sabah dehset bir mide bulantisi ile uyandim....4-5 tane limn yiyince biraz hafifledi...esim yilbasinda beni biryerlere goturmekten yirtti gibiO kizlar hadi bakalim gozunuz aydin ana gibi yar olmaz en guzel yariniz hosgelmis, sefalar getirmis...
Ayyy ne heyecanli yaaaaa.. Cok mutluyum sizin adinizaa..
Bakim baska aklima ne geliyor:26:
Melekcim mahir nasil oldu? Iyidir insaallah..
Ha gayret kizlar az kaldi insaallah sirasiyla birbirinden guzel haberler aliriz.
Cemre guzel haberlerin devamini da bekliyoruz haberdar et bizi..
Sabah ebe randevumuz vardi, ultrason yapti, bakteri kulturu icin ornek aldi, gobegimi olctu, kan testi icin kan aldilar. kan testi sonucu cikti bile, hala da alyuvar ve hemoglobin limitlerin biraz altinda, o kadar demir hapi iciyorum bana misin demiyor!! ama bebisim iyi, kalp atislari guclu, suyu bol bol var, kafasi asagida. ebe engage etmis demedi, yani o inme henuz olmamis. bugun cok hareketli degil yalniz, ebe durttu durttu hic kipirdamadi. eve geldigimde biraz oynadi ama goreceli olarak bugun daha az hareketli. bakalim takip ediyorum, iskillenirsem direkt hastane. bana hala ne cati muayenesi ne nst yapmiyorlar. oyle iste.
baby showerimi organize eden arkadas haftasonu cosmus, ne susler ne dekorasyonlar. bayagi senlikli olacak bu cumartesi, fotograflari paylasirim. bir yandan shower icin bir yandan odayi hazirlamak icin ugrasiyoruz bakalim.
Anneye bak yaa.kiyamam iste ana yuregi, dayanamayip herseyi almak istemis senin icin..of of anam yokmu olsa eminim ki benimkide oyle olurdu..simdi anneyimde anliyorum senin anneni, sen onun icin halan minicik bir kizsin, annelerin gozunde hic buyunmuyorki..
Bende bekliyorum resim, ne olur beni unutmayin ..zaten su gobek fotolarinizi bana gondermediniz kirildim size(
Kokonun annesi babasi dun geldi, Marlinin annesi ise bugun geliyor sanirim. Silginin daha gelmedi yada o da mi bugun geliyorduneyse o zaman Ben cumleten ucunuzun ailesinin gelmesini toplu kutluyorum; gozunuz aydin kizlar )) benim anneme de vize cikti, o da 18 Ocakta geliyor, bileti bile aldik, heyoooo ) annemden ne isteyim burda olmadan diye dusunuyorum, bisey gelmiyo aklima. Aslinda Ayvalik zeytini ve tulum peyniri aklima:) rezene isteyim diyorum, bir de su suslemeler var ya kapi susu gibi onu anneme getirtsem mi burda bulabilir miyim, onu bilmiyorum. Kokonun annesi getirmis oh ne getirmis anneler kizlar, bana da soyleyin Ben de isteyim ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?