Amerika'da Hamilelik

aa, gozun aydin. marlin'le ben davul zurnayla ilan ettik annelerin gelislerini seninki sessiz sakin oldu :)
valla ben annem geldiginden beri yayiliyorum, biraz is ucundan tutuyorum (sofrayi hazirlamak gibi). yemek pisiren birilerinin olmasi cok super. bence sen de yavas yavas elini etegini cek, yorma kendini enerji ihtiyacin olacak.

gobegin inmis ha, benim fotograflara herkes inmis inmis dedi ama ben ne o "lightening"i yasadim ne de idrar sıkışması oluyor. ebe de bir sey demedi zaten. neyse, 20 kusur gun sonra bir sekilde cikacak yavrular, inmis inmemis ne farkeder :) yalniz ben gobek kalip seti almistim onu su siralar yapsam iyi olacak, bebek geliverirse elimde kalmasin!!!!

silgicim senin de gozun aydin...guleoynaya yasarsin insallah dogumunu ve ilk annelik tecrubeni...
bu arada kizlar, kordon kani muhabbetine girecek misiniz?

silgicim senin de gozun aydin...guleoynaya yasarsin insallah dogumunu ve ilk annelik tecrubeni...
bu arada kizlar, kordon kani muhabbetine girecek misiniz?

Biz girmiyoruz. Kendisine bir faydasi olmaz, kardesi olacagi supheli. Donate etmek isterdik ama onu da her yerde yapmiyorlar falan filan. Ben placenta encapsulation yaptiriyorum ama, hehehe, igrenmeyin benden!

Biz girmiyoruz. Kendisine bir faydasi olmaz, kardesi olacagi supheli. Donate etmek isterdik ama onu da her yerde yapmiyorlar falan filan. Ben placenta encapsulation yaptiriyorum ama, hehehe, igrenmeyin benden!

daha once duymustum...kapsulu bosver, direk izgara sis yaptir bence
kis gelmedi derken bugun buralarda hava iyice sogudu..
cok guzel bebek gunlukleri gordum bugun...ilk saci, ilk uykunun ve mama ya da emzirmenin resimleri, hatta gebelik testini koymak icin bir cep, akliniza gelecek tum ilk leri depolayabileceginiz bir album...

Gozun aydin cnm, annen gelmis seninde cok sukur kavusmussunuz..cok sevimdim sizlerin adina..Bundan sonra dort gozle bekleriz artik bebisleri..bir gelselerde gorsek yaa cok merak ediyorum :))
Herseyin en iyisi olmasini diliyorum her biriniz icin kizlar, opuyorum anneciklerinizin ellerinden

Hayirli haberlerle donersin ins...

Marlininde bugun kontrolu vardi ins hersey iyidir..gelsede yazsa ne oldugunu merak ettim valla..
Koko evt cnm cok kiziyorum :)) cantani artik tamamla cnm geciktirme
Esra cim herseyin yoluna girmesine cok sevimdim, ins Lara dahada iyi olur
Canan cim Berfin nasil, varmi bir yaramazlik..fistigi cok opuyorum annesi benim icinde bir buse kondur yanakciklarina :))
Cemrecik ins sigara olayini halletmissindir, malum mide bulantilarin baslamis belki artik tiksinme olur icmezsin,ins birakabilirsin cnm

Meleğim canım doktor kontrolümü hatırlayıp sormuşsun:) teşekkür ederim canım gayet iyi geçti,doktor ultrason sözü vermişti.Ellerini parmaklarını poposunu gördük, her yerini açmış bizimki:)doktor kızdı değil mi dedi bizim sıpa sere serpe yatıyordu annemde yanımdaydı, 10 dk da olsa gördük ben çok anlayamasam da:) Şu an 5.5 pound falanmış,haftasında doğarsa 7 pound olur dedi:) Doktor erken bekleme zamanını bile geçirebilir dedi, gelecek hafta alttan muayene yapacağım artık zaman yaklaştı dedi.Eşimin izin günüydü annemi epey gezdirdik, alışveriş yaptık.Bebek gelmeden gezelim dedik yoksa epey bir süre çıkamayacağız dışarı.

Sizler nasılsınız kızlar? biz günümüzü beklermişiz,hatta geçer dedi doktor.Bakalım nasıl olacak.Erken gelmesin ama gününü de geçirirse her an daha sabırsızlanıyor insan.Bizimkinin hareketleri geceleri hala aktif!yeri de daraldı ama dürtüklemeye devam ediyor:) hele şu çiş baskısı beni deli ediyor.Bazen kaçıracakmışım gibi zor atıyorum kendimi wc ye:)) gece uykumuz az çoğunluk wc ziyaretleriyle:))

oh oh, ne guzel, kucuk mucuk dediler ama eva hanim full size gelecek :)

bizimki ultrason yapti ama hic kilo milo soylemedi. henuz gelis zamani konusunda bir tahminde de bulunmadi. gelecek haftaki randevuda bir tahmin alayim bari :)

biz de dun ciktik turk marketine ikea'ya falan gittik. bebisin odasina perde takacagiz ve raf yapacagiz, onun icin. asure malzemesi aldik, hehe, bebek dogunca asureleri yuvarlayacagim artik sut yapsin diye.

bu aralar bayagi yoruluyorum, daha dogrus hicbir sey yapmsasam bile yorgun hissediyorum. gece uyuyabiliyorum, cise kalkmiyorum bile ama gunduz hep siziyorum. 20 gun kaldi, hadi bakalim.

E guzelmis iyimis yani bizim Eva guzeli, ne guzel cok sevimdim..ins sona kadar sorunsuz devam eder cnm.. annelerle alisveris, gezmeler oh masallah gezin tosun sekerlerim iyi gelir sizlerede hareket , ama 30 dk bir 10 dk soluklanmayi kesinlikle unutmayin olurmu :)) icerdekide yoruluyor kuzum onuda dusunun
Marlimcim ikinci isim simdi ne oldu yani son karar ne ? merak ettim

Oh ne güzel, derya sana baskı yapmıyor demek ki gece ciş yok,uyku var:) maşallah size.Aşureler inşallah bol bol süt olur.Haftaya artık sana çatı muayenesi falan yaparlar belki ona göre tahminde bulunur.Hadi bakalım sayılı günler ve heyecan dorukta

Ben annemle hergün yarım saat yürümeye çalışıyorum bugün zaman olmadı, zaten alışveriş ve gezmelerde yürüyüş oluyor, ama ben kendi canımı pek bilmiyorum.Annem zorla bir yerlere sokup yemek yedirip dinlendiriyor beni:) İsim olarak sanırım Eva NiL olacak..Babası hastanede Nil veya Ela ismine karar veririz dedi ama Nil ağırlıkta Ama biz ona ikinci ismiyle hiç seslenmeyeceğiz sanırım,Eva dışında ağzım bir şey söylemeye gitmiyor.Ama tr'de ilerde kullanmak isterse diye olsun bir isim.

Mahircim nasıl? gördüm anne-oğul pozunuzu,çok güzelsiniz.Allah ayırmasın sizi,bir ömür mutlu olun

selam herkese,

bebisler gelmeye hazirlaniyor ne guzel..

benim muayenede doktor placenta kireclenmesi var dedi, onun disinda hersey normalmis. haftaya tekrar bakicak, sorunluysa suni sanciyla haftaya dogumu baslaticaklarmis. yani bir ihtimal 1 haftam var, cok tuhaf hissediyorum. suni sanci nedir hic bilmiyorum, bebekler saglikli olsun da gerisi onemli degil. iyi bakin kendinize.

marlin nil guzel :)

koko oda fotosu isterizzz, suslu oda gorelim :)

amanıınnn tikican erken geliyor:)) çok heyecanlandım bak şimdi,hadi hayırlısı

suni sanci hakkinda her turlu bilgiyi esra'dan bekliyoruz, onda da plasenta yaslanmasi oluyor diye suni sanci yapmislardi ya. onunki gayet iyi gectigine gore korkulacak bir sey yok. 28inde benimki gelecekti tahminime gore tikicana bak sen, hizli cikti! e hadi, guzel guzel dogur sen, bizi habersiz birakma ama, gelismeleri bildir.

ya oda fotosu yollayacagim, bir hallolsa! su baby showeri aradan cikaralim da artik esime ultimatomu cekecegim, giris su perdeleri raflari hallet de yerlestirelim diye. onun da isleri yogun, fazla ustune gidemiyorum. dun sekerleri yaptik bitirdik (annemler getirmisti de iclerine seker koyup ustlerine etiket yapistirdik. cektigim fotograflari yukleyebilirsem yollarim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…