- Konu Sahibi citaknuray
-
- #5.221
esintos hic uzulme 37 hafta diger arkadaslarin da yazdigi gibi gec degil. bana 36'da doktorum cok guzel bir hafta, artik dogsa da bebekte sorun olmaz demisti. insallah senin de guzel haberlerini aliriz. ikiz bebekler daha erken doguyor ve minicik oluyorlar mesela. inan teselli degil, hepimiz ayni endiseleri yasadik. cok tartiyor ve dusunuyor insan herseyi hamileyken. ama basimiza gelene razi olucaz artik yapacak bisey yok. ben de dogum yaklastikca kendimi kurbanlik koyun gibi hissediyorum mesela :) korksam mi sevinsem mi bilemiyorum yaklasmasina. sen de birkac gune bu fikre alisicaksin ki belki de gerekmez demis. hakkinizda hayirlisi ve en guzeli olsun..
esracim geldi bizimkiler de. ben su an onlari memmnun edicem diye cirpiniyorum, onlar da beni yormamaya calisiyor ama ben israrlarimla yine herseyi kendim yapmaya calisiyorum, artik dogumdan sonra gucum kalmayinca pes edicem :) lara'nin carseat olayi ciddiymis demek, neyseki doktora sordunuz. islerin yoluna girmesine sevindim, daha da duzelir bence sen beceriklisin :)
koko, marlin ben de gece wc'de yatacak seviyeye geldim. gobek de dusmus baya, annem diyor bgun. korkuyorum cok. bakalim ne zamanlar gidecez doguma. ya ben hic hazir hissetmiyorum kendimi, o cesaret gelmedi hala.
silgicim senin de gozun aydin...guleoynaya yasarsin insallah dogumunu ve ilk annelik tecrubeni...
bu arada kizlar, kordon kani muhabbetine girecek misiniz?
Biz girmiyoruz. Kendisine bir faydasi olmaz, kardesi olacagi supheli. Donate etmek isterdik ama onu da her yerde yapmiyorlar falan filan. Ben placenta encapsulation yaptiriyorum ama, hehehe, igrenmeyin benden!
esintos hic uzulme 37 hafta diger arkadaslarin da yazdigi gibi gec degil. bana 36'da doktorum cok guzel bir hafta, artik dogsa da bebekte sorun olmaz demisti. insallah senin de guzel haberlerini aliriz. ikiz bebekler daha erken doguyor ve minicik oluyorlar mesela. inan teselli degil, hepimiz ayni endiseleri yasadik. cok tartiyor ve dusunuyor insan herseyi hamileyken. ama basimiza gelene razi olucaz artik yapacak bisey yok. ben de dogum yaklastikca kendimi kurbanlik koyun gibi hissediyorum mesela :) korksam mi sevinsem mi bilemiyorum yaklasmasina. sen de birkac gune bu fikre alisicaksin ki belki de gerekmez demis. hakkinizda hayirlisi ve en guzeli olsun..
esracim geldi bizimkiler de. ben su an onlari memmnun edicem diye cirpiniyorum, onlar da beni yormamaya calisiyor ama ben israrlarimla yine herseyi kendim yapmaya calisiyorum, artik dogumdan sonra gucum kalmayinca pes edicem :) lara'nin carseat olayi ciddiymis demek, neyseki doktora sordunuz. islerin yoluna girmesine sevindim, daha da duzelir bence sen beceriklisin :)
koko, marlin ben de gece wc'de yatacak seviyeye geldim. gobek de dusmus baya, annem diyor bgun. korkuyorum cok. bakalim ne zamanlar gidecez doguma. ya ben hic hazir hissetmiyorum kendimi, o cesaret gelmedi hala.
Melegim bizde iyiyiz cok sukur canim yarin randevumuz var insaallah guzel seyler duyariz. Bizde isim yok hala ya calismalardayiz ama zor ismis :26:
Esra, ne guzel ya duzene giriyor demekki laracik cikti jetlag den seninde ustun katkilarinla
napiosun peki simdi cribine koyuyorsun uyuyor mu oylece ?
Birde birsey sorcam ya cribini nasil ayarladin. sizinle ayni odada mi yatiyor ? cribin onunu acip yatgaina mi yapistirdin yoksa normal kenarda mi duruo? anlatabildimmi ya :26:
esintos canim doktorlara teslim olmak her zaman en iyisi bizim ilk tecrubemiz ama onlarin kim bilir kacinci. hem zaten cocuk artik full term olmus oluyor. senin hasretin daha kisa surecek oyle dusun :))
simdi sakinlesip yetistirmen gereken islere odaklan bir de annenin biletini one alma imkaniniz yok mu?
Dizimag - Dizi keyfinize keyif katın
kizlar bu siteden dizi seyredebiliyor musunuz? sadece fragmanlar cikiyor karsima(
Meleğim canım doktor kontrolümü hatırlayıp sormuşsun:) teşekkür ederim canım gayet iyi geçti,doktor ultrason sözü vermişti.Ellerini parmaklarını poposunu gördük, her yerini açmış bizimki:)doktor kızdı değil mi dedi bizim sıpa sere serpe yatıyorduannemde yanımdaydı, 10 dk da olsa gördük ben çok anlayamasam da:) Şu an 5.5 pound falanmış,haftasında doğarsa 7 pound olur dedi:) Doktor erken bekleme zamanını bile geçirebilir dedi, gelecek hafta alttan muayene yapacağım artık zaman yaklaştı dedi.Eşimin izin günüydü annemi epey gezdirdik, alışveriş yaptık.Bebek gelmeden gezelim dedik yoksa epey bir süre çıkamayacağız dışarı.
Sizler nasılsınız kızlar? biz günümüzü beklermişiz,hatta geçer dedi doktor.Bakalım nasıl olacak.Erken gelmesin ama gününü de geçirirse her an daha sabırsızlanıyor insan.Bizimkinin hareketleri geceleri hala aktif!yeri de daraldı ama dürtüklemeye devam ediyor:) hele şu çiş baskısı beni deli ediyor.Bazen kaçıracakmışım gibi zor atıyorum kendimi wc ye:)) gece uykumuz az çoğunluk wc ziyaretleriyle:))
Meleğim canım doktor kontrolümü hatırlayıp sormuşsun:) teşekkür ederim canım gayet iyi geçti,doktor ultrason sözü vermişti.Ellerini parmaklarını poposunu gördük, her yerini açmış bizimki:)doktor kızdı değil mi dedi bizim sıpa sere serpe yatıyorduannemde yanımdaydı, 10 dk da olsa gördük ben çok anlayamasam da:) Şu an 5.5 pound falanmış,haftasında doğarsa 7 pound olur dedi:) Doktor erken bekleme zamanını bile geçirebilir dedi, gelecek hafta alttan muayene yapacağım artık zaman yaklaştı dedi.Eşimin izin günüydü annemi epey gezdirdik, alışveriş yaptık.Bebek gelmeden gezelim dedik yoksa epey bir süre çıkamayacağız dışarı.
Sizler nasılsınız kızlar? biz günümüzü beklermişiz,hatta geçer dedi doktor.Bakalım nasıl olacak.Erken gelmesin ama gününü de geçirirse her an daha sabırsızlanıyor insan.Bizimkinin hareketleri geceleri hala aktif!yeri de daraldı ama dürtüklemeye devam ediyor:) hele şu çiş baskısı beni deli ediyor.Bazen kaçıracakmışım gibi zor atıyorum kendimi wc ye:)) gece uykumuz az çoğunluk wc ziyaretleriyle:))
Dizimag - Dizi keyfinize keyif katın
kizlar bu siteden dizi seyredebiliyor musunuz? sadece fragmanlar cikiyor karsima(
oh oh, ne guzel, kucuk mucuk dediler ama eva hanim full size gelecek :)
bizimki ultrason yapti ama hic kilo milo soylemedi. henuz gelis zamani konusunda bir tahminde de bulunmadi. gelecek haftaki randevuda bir tahmin alayim bari :)
biz de dun ciktik turk marketine ikea'ya falan gittik. bebisin odasina perde takacagiz ve raf yapacagiz, onun icin. asure malzemesi aldik, hehe, bebek dogunca asureleri yuvarlayacagim artik sut yapsin diye.
bu aralar bayagi yoruluyorum, daha dogrus hicbir sey yapmsasam bile yorgun hissediyorum. gece uyuyabiliyorum, cise kalkmiyorum bile ama gunduz hep siziyorum. 20 gun kaldi, hadi bakalim.
E guzelmis iyimis yani bizim Eva guzeli, ne guzel cok sevimdim..ins sona kadar sorunsuz devam eder cnm.. annelerle alisveris, gezmeler oh masallah gezin tosun sekerlerim iyi gelir sizlerede hareket , ama 30 dk bir 10 dk soluklanmayi kesinlikle unutmayin olurmu :)) icerdekide yoruluyor kuzum onuda dusunun
Marlimcim ikinci isim simdi ne oldu yani son karar ne ? merak ettim
selam herkese,
bebisler gelmeye hazirlaniyor ne guzel..
benim muayenede doktor placenta kireclenmesi var dedi, onun disinda hersey normalmis. haftaya tekrar bakicak, sorunluysa suni sanciyla haftaya dogumu baslaticaklarmis. yani bir ihtimal 1 haftam var, cok tuhaf hissediyorum. suni sanci nedir hic bilmiyorum, bebekler saglikli olsun da gerisi onemli degil. iyi bakin kendinize.
marlin nil guzel :)
koko oda fotosu isterizzz, suslu oda gorelim :)
amanıınnn tikican erken geliyor:)) çok heyecanlandım bak şimdi,hadi hayırlısı
selam herkese,
bebisler gelmeye hazirlaniyor ne guzel..
benim muayenede doktor placenta kireclenmesi var dedi, onun disinda hersey normalmis. haftaya tekrar bakicak, sorunluysa suni sanciyla haftaya dogumu baslaticaklarmis. yani bir ihtimal 1 haftam var, cok tuhaf hissediyorum. suni sanci nedir hic bilmiyorum, bebekler saglikli olsun da gerisi onemli degil. iyi bakin kendinize.
marlin nil guzel :)
koko oda fotosu isterizzz, suslu oda gorelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?