- Konu Sahibi citaknuray
-
- #5.281
Hosbulduk Silgi ve Esra,
Esra sen ne guzel bebegine bakacak anneni getirmissin. benim annem de gelecek ins ama ramazandan once donmem gerekir dedi. ben ise baslayinca ne olacak daha dusunmek bile istemiyorum.cunku dusundukce icinden cikamiyorum
Merhaba kizlar uzun zamandir bakmiyordum buralara biliyorsunuz ultrasonda bebegi goremedim bos gebelik olabilir tekrar kan alicaz ve tekrar ultrasona bakicaz demisti doktor ve kan degerlerim 2 katina cikinca bi kez daha ultrason istedi ama biz onu o hastanede yaptirmadik ayin 28inde evimin yakininda bi hastaneye gidicem orada doktor muayene edecek vs vs hala bilmiyorum yani bebek var mi yok muHerseyin hayirlisi tabi saglikli olmayacaksa hic olmasin.Ayrica vatandaslik icin doktor kontrolune gittim derimin altina bisey enjekte ettiler tuberkuloz testi o da pozitif cikmasin mi haydaaa bi de verem miyim dedim doktora deri testinin pozitif cikmasi o anlama gelmez sana ciger rontgenide cekemem hamilesin cunku dedi hamilelik sonrasi istersen kendin cektir dedi muayene etti ve bence bi sorun yok dedi ama beni aldi bi korku bebege zarari olsa doktor o riski goze almazdi degil mi?
Su siralar oyle psikolojim bozuk ki tum cevrem trdeydi ve burda dogru duzgun kimse yok skintidan patlicak gibi oluyorum bazen arabam var ama tek basima gezmek zevk vermiyorUmarim sizre gelismeler daha ic acicidir arkadaslar
Mamun 28inde umarim guzel haberler verirsin bizlere;simdi hersey sana belirsiz gibi geldigi icin daha da cok kafana takiyorsun.Bebeginin saglik haberlerini alinca onunla ilgili seyler yapmaya baslayacaksin.Benimde tum cevre trdeydi buralarda yeniyiz;tek gezmek tabiki zevk vermez.Insan sohbet edip vakit gecirecegi dostlarini ariyor;iste bebeklerle oyalanacagiz:)
Benim de anne donunce ne yapacagim bilinmez ama sanirim ise donemeyecegim.Belli bir zaman en az 6 ay olana kadar bebek ben bakacagim sonra birseyler arastiracagiz.
Dun ilk defa bel agrisi yasadim yalanci sinyaller geldi:) belden agrim basladi karnima verdi;karnim tas gibi sertti zaten.Bana kasilmalar agri geldikce bizim zilli zevk mi aliyor nedir; tazmanya canavarina donuyor asiri hareketleniyor;cozemedim:) Esim de erken gelsin istiyor bir an once kucagina almak istiyormus; bugun yarin dogsun artik diyor; bugun dogsa beraber kutlardik dogumgunumuzu:) zaten yakinlarda da dogsa onun dogumgunu benimkini golgede birakacakiki inatci keci tokusacak misiz babamiz da durumdan zevk alacak:)
Koko oda hazir mi? annemde balonlar ve cibinlik isine giriselim diyor; ayrica renkli harfler biseler aldirtti;yazilar yazacakmis;ben Turkce yazarim sizde ing.yazin diyor:)
marlin anladigim kadariyla bugun dogum gunun ,
dogum gununu kutlarim.bundan sonraki yaslarin daha farkli olcak guzel kizinla.
ailenle kizinla daha guzel nice saglikli yaslar alman dilegiyle :)))
ben de daha once yazmistim buraya..size birsey soracagim..gebeligimin 6.haftasindayim. ama ben de fiziksel olarak hic degisiklik yok. ne gogus agrisi/siskinligi ne bas donmesi ne de aserme.. hicbir belirti yok..sadece karnim biraz gergin.azcik da mide bulantisi.. o da cok degil..sizce bu normal mi?..
Fmlaaa merhaba
Benim 9 ay bu soylediklerinin hicbiri olmadi.Ne midem bulandi ne basim dondu ne de aserdim.Yani gobegim buyumese hamile oldugumu anlamazdim bile.Bence bu normal :)))
Saglikla hamileligini tamamlarsin insallah.
Vatandaslik icin saglik kontrolu/raporu gerekmiyor ki? Green card basvurusu mu yapiyorsun?
O deri testini sorun etme, biz turkiye'de verem asisi oldugumuz icin onlar mecbur pozitif cikiyor, verem degilsin korkma. Tabii hamile oldugun icin rontgen cekemezler. Yakin zamanda kimdi bizden biri de yaptirdi bunu, silgi miydi, hamile olunca doktor o formu farkli sekilde dolduruyormus, sorun olmuyor. Gerekli asilarin hepsini de olamazsin mesela, onlari aciklar doktor. Rontgen hamileyken kesin cektirmemen lazim. Bence dert etme, esimin kolu hala sis o testten.
Insallah ultrason sonucun guzel cikar, haber vermeyi ihmal etme.
Mamun 28inde umarim guzel haberler verirsin bizlere;simdi hersey sana belirsiz gibi geldigi icin daha da cok kafana takiyorsun.Bebeginin saglik haberlerini alinca onunla ilgili seyler yapmaya baslayacaksin.Benimde tum cevre trdeydi buralarda yeniyiz;tek gezmek tabiki zevk vermez.Insan sohbet edip vakit gecirecegi dostlarini ariyor;iste bebeklerle oyalanacagiz:)
Benim de anne donunce ne yapacagim bilinmez ama sanirim ise donemeyecegim.Belli bir zaman en az 6 ay olana kadar bebek ben bakacagim sonra birseyler arastiracagiz.
Dun ilk defa bel agrisi yasadim yalanci sinyaller geldi:) belden agrim basladi karnima verdi;karnim tas gibi sertti zaten.Bana kasilmalar agri geldikce bizim zilli zevk mi aliyor nedir; tazmanya canavarina donuyor asiri hareketleniyor;cozemedim:) Esim de erken gelsin istiyor bir an once kucagina almak istiyormus; bugun yarin dogsun artik diyor; bugun dogsa beraber kutlardik dogumgunumuzu:) zaten yakinlarda da dogsa onun dogumgunu benimkini golgede birakacakiki inatci keci tokusacak misiz babamiz da durumdan zevk alacak:)
Koko oda hazir mi? annemde balonlar ve cibinlik isine giriselim diyor; ayrica renkli harfler biseler aldirtti;yazilar yazacakmis;ben Turkce yazarim sizde ing.yazin diyor:)
Umarım canım ya herşeyin hayırlısı hepimiz için.Seninde az kalmış allah kolaylık versin valla allahtan anneciğin yanında:)Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara ailenle beraber:)
Alize benim annem dev16 Nisan da donuyor.Benim de o dondukten sonra ne yapacagim hakkinda hicbir fikrim yok.
2 gun evden 3 gun sirkette calisma teklifi yapicam kabul ederlerse.
marlin anladigim kadariyla bugun dogum gunun ,
dogum gununu kutlarim.bundan sonraki yaslarin daha farkli olcak guzel kizinla.
ailenle kizinla daha guzel nice saglikli yaslar alman dilegiyle :)))
Fmlaaa merhaba
Benim 9 ay bu soylediklerinin hicbiri olmadi.Ne midem bulandi ne basim dondu ne de aserdim.Yani gobegim buyumese hamile oldugumu anlamazdim bile.Bence bu normal :)))
Saglikla hamileligini tamamlarsin insallah.
Marlin dogum gunun kutlu olsun :)
ben de daha once yazmistim buraya..size birsey soracagim..gebeligimin 6.haftasindayim. ama ben de fiziksel olarak hic degisiklik yok. ne gogus agrisi/siskinligi ne bas donmesi ne de aserme.. hicbir belirti yok..sadece karnim biraz gergin.azcik da mide bulantisi.. o da cok degil..sizce bu normal mi?..
benimde hic migdemm bulanmadi bi rahatsizlik duymadim.endise etme. sanirim bir kizimiz daha yolda geliyor:))
cinsiyeti ogrendiginde bizide bilgilendir bakalim tutacak mi?
Marlin dogum gunun kutlu olsun :)
Tesekkur ederim alize
Hosbulduk kokopelli.bizim bebek gelenr kadar sizler tecrubeli anneler olacaksiniz o zaman ins.ne guzel
Emreeeeee!
Bizim shower bitti biraz ortalığı topladık. Güzel oldu, biraz yorulsak da pek eğlenceliydi. Fotograf albüm yapıp link yollayayım, eşimden fotoları alayım da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?