Amerika'da Hamilelik

Hosbulduk Silgi ve Esra,

Esra sen ne guzel bebegine bakacak anneni getirmissin. benim annem de gelecek ins ama ramazandan once donmem gerekir dedi. ben ise baslayinca ne olacak daha dusunmek bile istemiyorum.cunku dusundukce icinden cikamiyorum

Alize benim annem dev16 Nisan da donuyor.Benim de o dondukten sonra ne yapacagim hakkinda hicbir fikrim yok.
2 gun evden 3 gun sirkette calisma teklifi yapicam kabul ederlerse.

Mamun 28inde umarim guzel haberler verirsin bizlere;simdi hersey sana belirsiz gibi geldigi icin daha da cok kafana takiyorsun.Bebeginin saglik haberlerini alinca onunla ilgili seyler yapmaya baslayacaksin.Benimde tum cevre trdeydi buralarda yeniyiz;tek gezmek tabiki zevk vermez.Insan sohbet edip vakit gecirecegi dostlarini ariyor;iste bebeklerle oyalanacagiz:)

Benim de anne donunce ne yapacagim bilinmez ama sanirim ise donemeyecegim.Belli bir zaman en az 6 ay olana kadar bebek ben bakacagim sonra birseyler arastiracagiz.
Dun ilk defa bel agrisi yasadim yalanci sinyaller geldi:) belden agrim basladi karnima verdi;karnim tas gibi sertti zaten.Bana kasilmalar agri geldikce bizim zilli zevk mi aliyor nedir; tazmanya canavarina donuyor asiri hareketleniyor;cozemedim:) Esim de erken gelsin istiyor bir an once kucagina almak istiyormus; bugun yarin dogsun artik diyor; bugun dogsa beraber kutlardik dogumgunumuzu:) zaten yakinlarda da dogsa onun dogumgunu benimkini golgede birakacak iki inatci keci tokusacak misiz babamiz da durumdan zevk alacak:)

Koko oda hazir mi? annemde balonlar ve cibinlik isine giriselim diyor; ayrica renkli harfler biseler aldirtti;yazilar yazacakmis;ben Turkce yazarim sizde ing.yazin diyor:)

marlin anladigim kadariyla bugun dogum gunun ,

dogum gununu kutlarim.bundan sonraki yaslarin daha farkli olcak guzel kizinla.

ailenle kizinla daha guzel nice saglikli yaslar alman dilegiyle :)))

marlin anladigim kadariyla bugun dogum gunun ,

dogum gununu kutlarim.bundan sonraki yaslarin daha farkli olcak guzel kizinla.

ailenle kizinla daha guzel nice saglikli yaslar alman dilegiyle :)))

Tesekkur ederim Canancim:) Bugune kadar kendimiz icin yasadik; bundan sonra kizimiz icin yasayip yaslanacagiz insallah...
Hepimiz yavrularimizla guzel ve saglikli yillara insallah

Son düzenleme:
ben de daha once yazmistim buraya..size birsey soracagim..gebeligimin 6.haftasindayim. ama ben de fiziksel olarak hic degisiklik yok. ne gogus agrisi/siskinligi ne bas donmesi ne de aserme.. hicbir belirti yok..sadece karnim biraz gergin.azcik da mide bulantisi.. o da cok degil..sizce bu normal mi?..

Fmlaaa merhaba

Benim 9 ay bu soylediklerinin hicbiri olmadi.Ne midem bulandi ne basim dondu ne de aserdim.Yani gobegim buyumese hamile oldugumu anlamazdim bile.Bence bu normal :)))

Saglikla hamileligini tamamlarsin insallah.

Fmlaaa merhaba

Benim 9 ay bu soylediklerinin hicbiri olmadi.Ne midem bulandi ne basim dondu ne de aserdim.Yani gobegim buyumese hamile oldugumu anlamazdim bile.Bence bu normal :)))

Aynen fmlaa bende cogu zaman hamile oldugumu unuttugum oldu:) insallah sende boyle rahat hamilelik gecirip saglikla bebegini kucagina alirsin

Evet Green Card başvurusu için yanlış yazmışım:)Evet birkaç aşıyı yapmadılar doktor not düşeceğini banada söyledi bakalım 28inden sonra ona göre hareket ediceğim

Umarım canım ya herşeyin hayırlısı hepimiz için.Seninde az kalmış allah kolaylık versin valla allahtan anneciğin yanında:)Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara ailenle beraber:)

Alize benim annem dev16 Nisan da donuyor.Benim de o dondukten sonra ne yapacagim hakkinda hicbir fikrim yok.
2 gun evden 3 gun sirkette calisma teklifi yapicam kabul ederlerse.

cok iyi dusunmussun. 12 haftalik fmla iznini o sekilde kullanmaya izin veren sirketler duymustum. bizim sirkete muthemelen ben teklif edemem gibi geliyor, belki de kabul ederler aslinda pek dusunmedim daha dogrusu. ben daycare dusunemiyorum cunku isten cikip eve gelmem aksam 7yi buluyor, daycare de aksam 6 da kapandigi icin cocugu kim alacak derdi var. evinde bi kac bebege bakan lisansli home daycare isleten bayanlar varmis, onlardan da hic tanidigim yok etrafimda oyle bir ihtimal olsa daha iyi olur yoksa naparim bilmiyorum

Fmlaaa merhaba

bence de normal. ben 6 haftalik hamileyken hamile oldugumun bile farkinda degildim

benimde hic migdemm bulanmadi bi rahatsizlik duymadim.endise etme. sanirim bir kizimiz daha yolda geliyor:))

cinsiyeti ogrendiginde bizide bilgilendir bakalim tutacak mi?

benimde hic migdemm bulanmadi bi rahatsizlik duymadim.endise etme. sanirim bir kizimiz daha yolda geliyor:))

cinsiyeti ogrendiginde bizide bilgilendir bakalim tutacak mi?

cin takvimine gore ve benim ruyama gore cinsiyeti erkek..ama allah saglikli eli ayagi duzgun seklinde versin de hic onemli degil cinsiyeti..kiz yada erkek farketmez..:)) cinsiyetini ogrendigimde yazacagim..:))

Hosbulduk kokopelli.bizim bebek gelenr kadar sizler tecrubeli anneler olacaksiniz o zaman ins.ne guzel

Hosgeldin cnm aramiza, epey tecrubeli bir anne olaraktan :)) her zaman yardimci olmaya haziriz ..Allah kavustursun saglicakla bebegini ins.

Emreeeeee!
Bizim shower bitti biraz ortalığı topladık. Güzel oldu, biraz yorulsak da pek eğlenceliydi. Fotograf albüm yapıp link yollayayım, eşimden fotoları alayım da.

Ooo gozun aydin bitmis baby shower in cok iyi ya atlattin bunuda ne guzel...hayirli olsun ve resimleri bende dort gozle bekliyorum bilesin

Dogum gunun kutlu olsun, mutlu olsun cnm ..gec kaldim biraz ama kusura bakma bugunlerde Mahirin uykusuz gecen geceleri ile ugras veriyoruz ..Birde cok sasirdim benim dogum gunumle seninki arasinda bir gun varmis demek sende aralik sonuna dogru dogdun ne guzell :)) epey sevindirik olduk, ne diye oldugumu sorma onu bilmiyom iste :)) herhalde seni yakin hissetmemdendir baska bir yorum yapamiyorum tikandim :))
Koko daki ve sendeki tum kasilmalar ve bel agrilari cok normal kizlar, bunlaraa sebep olan aslinda bebeklerden cok sizin rahminiz, yani suan dogum antremanlari yapiyor ve bunu yaparkende sizi ister istemez geriyor...bebeklerin orda hareketleri cok kisitlandi yani bebecikler degil bu gerilmelere sebep, almayin gunahlarini yazik onlar cok masum kuzucuklar anneleri :)) daha buyuk mahsumiyetlerini dogduktan sonra yaasicaksiniz emin olun :))
Bebek gelisimini tamamladiginda kendiliginden vericektir sinyallerini ve dunyaya merhaba diyecektir, en guzeli nasil olgun bir meyve agactan olgulasinca dusuyor iste sizin bebelerde ins normal sureclerinde kendi istekleri ile dunyaya gelirler, her biriniz icin temmennim bu yonde kizlar...simdilik sizleri opuyorum.sonrasinda bebeler dogsun onlarada bol bol opucuk gondericem, ama benim icin karinlarinizi soyle bir sivazlayin olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…