- Konu Sahibi citaknuray
-
- #5.321
Ztar cim gecmis olsun kotu birsey cikmayacak insallah.icini ferah tut.Marlin cim ben face den kutladim ama tekrar kutlayim mutlu saglikli yillar minnosunla esinle sevdiklerinle guzel anne :) Ben her markayi aldim nerdeyse hediyede geldi ama bir sor bakiyim ilk 40 gun kullanabiliyormusun diye :) Doktor 15 gun hicbir sey kullanmayacaksin dedi kokusu bebegi rahatsiz ediyormus.kullan desede ilk haftalar bebeler hicbir seyden hoslanmiyor zaten vakitte olmuyor yaglayip ovalamak icin :) acaba tuvaletemi girsem yoksa banyomu yapsam diye dusunup birine karar veriyorsun :) lara altini actigimda kiyameti kopariyordu yeni alisti ama kuzum suyu cok sevdi hergun yikiyorum sesi cikmiyor acele vucut kremini suruyorum .Avenoo suruyorum.Hastanede johnson sampoo filan verdi bunu kullanin dedi.Simdilik Avenoo urunlerini kullaniyorum.Kisaca hiiiiic acele etmeyin yaglar losyonlar icin cunku ilk zamanlar zaten ne bebis izin veriyor uzun uzun masaja nede sizin vaktiniz oluyor.Ben bu kadar kokosum 1 aydir pijama saclar tepede topuz gozler yari aglamaktan yari uykusuzluktan sis dolasiyorum :) dusunun artik :) ama herseye deger...dun gece 3 te kendimi kapinin onune attim yarim saat agladim girdim iceriye benim zilli aksam 7 de aglamaya basladi 2 de sustu.Amacim korkutmak degil :)))))) bosverin yagi filan yaneee :))))
Melegim seninde dogumgunun kutlu olsun Mahircikle sevdiklerinle uzuuun saglikli yillar diliyorum.Benimde 21 aralikti :)
Melegim seninde dogumgunun kutlu olsun Mahircikle sevdiklerinle uzuuun saglikli yillar diliyorum.Benimde 21 aralikti :)
Saolun kizlar..
Bize adam basi 250 dediker ce gittik. Ama bu sadece dr kontroluymus inanabiliyor musunuz? Dr un yaptigi muayeneyi gorseniz aglarsiniz. Biz doktorculuk oynarken ne yapiosak o.
Daha sonra iste belli basli asilar icin kisi basi tekrar ucret cikardilar. Ben zaten sadexe flu shot oldum bide su tuberkuloz icin deri alti
Olayi varya o. O sekilde hatirladigim kadariyla yaklasik 700 kusur falan oldu sonuc. Simdi de ct scan istiyor 349 dolar en ucuzu. Varin siz hesap edin.
Bana butun asilari vurabilselerdi bu rakam artacakti.
Yani bir yandan aklimdan sirf para icin yapiolar diye gecmiyor degil.
Bir yandan da korkuyorum.
Geci birsey ciksa bile ( Allah korusun ) artik tedavisi kolay bir hastalik. Ama insanin kafasini kurcalamaya yetiyor iste tahmin edersiniz.
Serra iyi kurtarmis! Ben yillar once yaptirdigimda cok aman aman bir mebla cikmamisti, o yuzden esinminkinde boyle olunca sasirdik. Benim asi kartim vardi, pek cok asim tamdi, o yuzden belki. Bu mmr falan bayagi pahali asilarmis. Serra'nin deri testi negatif cikmis herhalde o yuzden rontgen gerekmemis, ama rontgen positive deri testinde sart. Bende de yapilmisti. Esim 140 dolar verdi, deri testi dahil, rontgen icin ekstra 55 idi galiba. Muayene direkt komedi, dizine vurup refleks olcuyor!
Bu esinin rontgeninde tam olarak ne gormus ya? Verem belirtisi olacak bir sey mi? Verem nereden olacak ya? Ben bunu ciddiye almazdim, baska turlu bir sey dese belki ama verem? Bn de sen bir sey gordu deyince kanser gibi bir sey sandim eyvah eyvah dedim. Asisi varmis bir kere, arti veremin aktive olmasi icin bagisiklik sisteminin bayagi zayiflamasi gerekiyor, esin saglikli, dinctir saniyorum!! Bence siz ct scane gitmeden bir second opinion alin, cok sketchy geldi bu bana. Adam ct scan olup bunun verem olmadigini teyid etmeden vermem raporu falan mi dedi yoksa? Uscis web sayfasindaki onayli doktorlardan mi bu? Oyleyse boyle scamler yapmamasi gerekir ama kim denetliyor ki? Isi kendisine dusmus gocmen adaylarini bir de o somursun di mi?
Ha, ola ki gercekten verem verileri var, hiiic dert etme, dayiyorlar bir ilac rejimeni, hallediyorlar. Oyle ince hastalik, dermansiz dert degil turk filmlerindeki gibi.
Ztar cim gecmis olsun kotu birsey cikmayacak insallah.icini ferah tut.Marlin cim ben face den kutladim ama tekrar kutlayim mutlu saglikli yillar minnosunla esinle sevdiklerinle guzel anne :) Ben her markayi aldim nerdeyse hediyede geldi ama bir sor bakiyim ilk 40 gun kullanabiliyormusun diye :) Doktor 15 gun hicbir sey kullanmayacaksin dedi kokusu bebegi rahatsiz ediyormus.kullan desede ilk haftalar bebeler hicbir seyden hoslanmiyor zaten vakitte olmuyor yaglayip ovalamak icin :) acaba tuvaletemi girsem yoksa banyomu yapsam diye dusunup birine karar veriyorsun :) lara altini actigimda kiyameti kopariyordu yeni alisti ama kuzum suyu cok sevdi hergun yikiyorum sesi cikmiyor acele vucut kremini suruyorum .Avenoo suruyorum.Hastanede johnson sampoo filan verdi bunu kullanin dedi.Simdilik Avenoo urunlerini kullaniyorum.Kisaca hiiiiic acele etmeyin yaglar losyonlar icin cunku ilk zamanlar zaten ne bebis izin veriyor uzun uzun masaja nede sizin vaktiniz oluyor.Ben bu kadar kokosum 1 aydir pijama saclar tepede topuz gozler yari aglamaktan yari uykusuzluktan sis dolasiyorum :) dusunun artik :) ama herseye deger...dun gece 3 te kendimi kapinin onune attim yarim saat agladim girdim iceriye benim zilli aksam 7 de aglamaya basladi 2 de sustu.Amacim korkutmak degil :)))))) bosverin yagi filan yaneee :))))
E, seni dogum gunun de kutlu olsun melegim! Bir gun varmis derken, dun muydu dogum gunun yarin mi? Her turlu umarim cok guzel gecer! Mahir'i ope ope kutla, oh ne guzel!
ztarcim insallah onemli bisey degildir, ciddiye alsin ama esin baska doktora da gosterin. ben de erken dogururum diyodum bu panikle ama hala tik yok, bak senin de oyle olacak :)
melegim dogum gunun kutlu olsun! isimler icin sagol, cogunu not ettim. emre'yi seviyoruz ama cok var ve kararsiz kaldik :) koko da emre demisti yanlis hatoirlamiyorsam. bizim oglan isimsiz olacak bu gidisle :)
melegimin de mi dogum gunuymus.. senin de dogum gunun kutlu olsun melegim !!..
dogum dununu kutlarim.yeni ysinda umarim hersey istedigin gibi olur.
mahirunde uyku sorunu var sanirim.berfinde bu gunlerde cok huysuzz.gulen yuz gitti surekli aglama huzursuzluk var.duzelir sairim yakinda.
Meleğim de oğlakmış,meleğim de yılın son günü doğanlardanmış:) ne güzel! senin de dogum günün kutlu olsun canım,oğluşunla sonsuz mutluluklar,torunlarını goresin emiberaber olsak aynı zamanda kutlardık.Yanında olup sarılıp öptüğümü varsay:)
?
Esra ve melegimin de dogum gunusu kutlu olsun:) kuzucuk ve esinizle yani cekirdek ailenizle tatli huzurlu bir hayat sizlerle olsun..
E, seni dogum gunun de kutlu olsun melegim! Bir gun varmis derken, dun muydu dogum gunun yarin mi? Her turlu umarim cok guzel gecer! Mahir'i ope ope kutla, oh ne guzel!
melegim dogum gunun kutlu olsun! isimler icin sagol, cogunu not ettim. emre'yi seviyoruz ama cok var ve kararsiz kaldik :) koko da emre demisti yanlis hatoirlamiyorsam. bizim oglan isimsiz olacak bu gidisle :)
marlin ve melegim, ailelerinizle birlikte nice nice seneleriniz olsun, kalpleriniz hep ferah olsun!...
kokocum dr dioki ben bu rongteni koyarim belgeye ama netlik olmadigindan ct scan isterler dosyayi geri yollarlar diyor.
dedigi de su gorunen birsye var ama bu zarin yapisi da olabilir ya hut tuberkuloz da olabilir. goruntu net degil. aynen senin gibi esim ciddiye bile almiyor olayi. ben ondan daha cok sttresliyim.
uscis onayli tabisi., ikinci defa da cekmiyor adam rontgen. tekrar ceksinler diyorum. hayir ct scan yapilacakmis. yapsinnlar ne yapalim .
ve dedigin gibi turkiyede hepimiz daha bicirikken bua silari vurulduk . bilmiyorum ya pazartesi olacak bu ct scan i esim. sonucu yazarim size insaallah..
Valla bu adam sizi yiyor gibime geliyor ama hadi hayirlisi. Isiniz aksamasin, green card basvurusu teklemesin de ct scan ne gerekiyorsa yapin bari.
Bir kere benim bildigim oyle uscis'e gidecek doktor raporuna rontgen montgen koyulmuyor. Ben esimin basvurusunu kendim yaptigim icin biliyorum doktorun doldurmasi gereken formu, rontgeni ekleyin falan demiyor, rontgende verem bulgusu var mi onu var ya da yok isaretliyor doktor. Goren de sanacak uscis'te doktor gorevli var, doktor raporlari onun onayindan geciyor, geri yollayip ct scan yapin diyor, hahahayt diye gulerim buna. Siz bu adamin cektigi rontgen ve ct scan kopyalarini isteyin bence, size ait sonucta vermek zorunda. Olur da baska bir doktora giderseniz gosterirsiniz. insallah her sey temiz cikar, basvurunuz da sorunsuz ilerler. su doktorun ismini dm yazsana bir yelpten falan bakayim, baskalarina da boyle ct scan istediyse yazmislardir belki.
hayir isin bir de radyasyon boyutu var...ct scan da radyasyona maruz kalacak ki bana da bosu bosuna yapiliyormus gibi geliyor...simdi anlamadigim verem kan tahlili+rontgen ile kesin teshis ediliyor mu edilmiyor mu? ben ediliyor diye biliyorum...haa, diyelim adam veremden degil de baska bir cesit tumorden suphelendi...o zaman ilk once daha detayli blood work istemesi lazim...scanlar en son...
kizlar bloga kendi cep telefonumla cekilmis bir iki fotograf koydum showerdan (yazinin en sonunda). Esimin makineden fotograflar gelene kadar bunlarla idare edin :) (silgi, sandalyelere bak!)
Baby Shower ve daha neler neler | Sapkadan Cikan Tavsanlar
kizlar bloga kendi cep telefonumla cekilmis bir iki fotograf koydum showerdan (yazinin en sonunda). Esimin makineden fotograflar gelene kadar bunlarla idare edin :) (silgi, sandalyelere bak!)
Baby Shower ve daha neler neler | Sapkadan Cikan Tavsanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?