Amerika'da Hamilelik

Biz iyiyiz canim, senin de iyi olmana sevindim, emzirme skintinizi da cabuk atlattiniz masallah. Duru'da da olmustu o bir iki damla kan, cok kanadigi zaman problem oluyormus, randevumuz var demissin sen de ogrenmissindir zaten.
Yusufcugu op benim yerime annesi :)

Swan25 canim korkma bizim de bi kucuk parca olmustu doktor eliyle aldi kan da gelmisti aynen doktor sakin bsy surmeyin ellemeyin normal ama cok kanarsa haberim olsun demisti.
Kizlar sunnet yaptirdik biz maasallah gobeginden once iyilesti. Turkiyeye gelince buradaki doktor da begendi. Dikis mikis yoktu 3 gobeginden once iyilesti tavsiye ederim herkese

Bizimkisi liteway plus canim, sanirim farki su plus olanina carseat koyuluyor. Tezgahi yok canim malesef. Yok yahu cok degil birbirimize yardimci oluyoruz ne guzel :)

arkadaşlar biz texasta geçiçi süreliğine bulunuyoruz 2 ay sonra türkiyeye dönücez sanırım 5 haftalık hamileyim sigorta falanda yok bazı arkadaşlar 8 haftada doktora gittiklerini yazmışlar peki dış gebeliği nasıl elimine ediyorlar kontrolsuz anlamadım.ben şimdi ne zamn gidiyim kontrole bide kontrollerin fiyatı ne kadardır acaba,fikri olan varsa sevinirim,ne yapıcam bilemedim

:26:

Canim yeni yeriniz hayirli olsun. Minik prensesin de herseyi hazir olmus ne guzel:)) hayirlisiyla gelsin bakalim sira onda:))

Sagol canımm tesekkurler:) evet mınnos herseyı hazır beklıyoruz hastane cantamızıda yaptık heyecan ve mutlulukla bakalım az kaldı aynen sıra bızımkınde bakalım akıllı akıllı gelır onsallah:)) kızlar canta demısken burdaki hastaneler herseyı verıyo duyduguma ve sızın paylasımlarınızdan edındıgım bılgılere gore ped bebek bezi falan ben gercı herseyı koydum ama en cok lazım olan nelerdı sıze? Yada hastane hersyı verdimi meselabebek havlusunu falan koyayımmı bilemedim? Tesekkurler şimdiden duanızı eksik etmeyin benım ıcınde:) bebişleri öpüyorum:)

Canim bize her seyi vermislerdi havlu falan koyma bence. Sadece cikis icin kendi kiyafetlerini giydirmek istersen onlari getir dediler. Ama her hastane farkli sanirim. Bunlar icin bilgi kagitlari var orada yaziyordu neler lazim diye. Sen bir sor veriyorlar mi her seyi diye bence

Merhaba, malesef 8. Haftadan once bakmiyorlar eger bi sikayetin yoksa. Problem varsa hamilelikte zaten kendini belli eder o zamana kadar diye dusunuyorlar sanirim. Eger sikayetin varsa soyle hemen bakarlar zaten randevu alirken soracaklar. Ilk tahlil icin cagirirlar hamilelik var mi bakmak icin, sonra da 8. Haftaya randevu verirler, hepimizin boyle oldu skinti etmeyin her sey yolundadir ins.
Sigortasiz fiyatlar ne kadar hic bilmiyorum.

Canim hatta en erken 8.hafta sen hastaneden randevunu al zaten basta ucret felan odemiyorsun faturayi sonra yolluyorlar o zamana kadar sigorta icin basvurursun o da olmazsa hastaneye odeyemeyecek gucte oldugunuzu belirtirseniz karsilayabiliyorlar burdan bi arkadas oyle yapti dogumdan sonra da temelli donduler zaten sen bu iki ayda 1 ya da 2 kez muayene olursun

Hosgeldin :) Hamileligin hayirli olsun... Evet aynen dedigin gibi aksi bir durum olmadikca :)

hosgeldin latika ve hamileliğin hayırlı olsun
ben 2013 eylül annesi oldum, sende 2014 eylül annesi olacaksın sanırım inşallah güzel bir süreç geçirirsin..

Tesekkur ederim kizlar ilk rabdevuma gittim iki hafta once turkiyedeki gibi olmadi alttan yaptilar sizlerde de mi oyle olmustu netse atlattim cok sukur

Bizimkisi liteway plus canim, sanirim farki su plus olanina carseat koyuluyor. Tezgahi yok canim malesef. Yok yahu cok degil birbirimize yardimci oluyoruz ne guzel :)
sağol canım ben de galiba bundan alacağım. tezgah olsaydı ıyı olurdu ama sanırım umbrella olanlarda genelde yok. iyi ki varsınız:))
nisanda Türkiye ye gideceğiz gitmeden alayım istiyorum. bi soru daha:)) nerden almıştın canım, amazondan mı?

canım hastanede herşeyi verdiler bizimde çoğu şeyi boşa koymuşum ama insan ne olur ne olmaz diye düşünüyor. ben kendim için gecelik, sabahlık, iç çamaşırı,terlik ve çorap kullandım sadece. oğluma da hastaneden çıkarken kıyafetlerinden giydirdim. gerisi olduğu gibi geri geldi valizde. havlu falan gerek yok zaten yıkamazsın, yani biz oğlumu göbeği düşene kadar yıkamadık zaten. allah yardımcın olsun çok az kaldı:) gönlünü ferah tut dualarımız seninle

Yok canim Targettan almistik indirim vardi. Carseatle ikisini birlikte almistik.

Hastaneden verıyolar bazı seyleri ama bence sen yine her seyini gotur nolur nolmaz. Ben de eminegul gibi gecelik, hirka, ic camasir, terlik kullanmistim. Bebek havlusuna gerek yok canim gobegi dusmeden yikayamazsin zaten hemsireler bebegi temizliyorlar. Heyecan dorukta dimi :) ne guzel bebegine kavusacaksin ins. Biz de seni opuyoruz canim

Sagolun kızlar bilgiler için:) bende dediğiniz gibi iç çamaşırı çorap onları koydum bez falam koydum yıne ne olur ne olmaz dıye ıslak mendıl bebişe battanıye bı kac hastane cıkısı oyke yanı bugun gıttım kontrole cok guzel bı klinikte zaten hastanede baya buyuk güzel inşallah hersey güzel olur güzel dilekleriniz ve dualarınız için tesekkür ederim öpüyorum:)

Sen nasilsin canim kasilmalar oluyordur karninda ?

eminegul rabbim saglikli sihatli bebegini kucagina almayi nasip etsin dua et de benimde olsun tam 12 yil oldu bekliyorum bebegim olsun.dogum odasinda dulara kabul olurmus rica ediyorum dualarini eksit etme allah herkese nasip etsin de benim icin de et ismim hanife simdiden cok gecmis olsun.

hanifecim hamile olan ben değilim ezoemo arkadaşımız bekliyor doğumunu az kaldı oda mesajını görecektir. ama bende dua ettim senin için isminle. inşallah Allah daha fazla bekletmeden hayırlı bir evlat nasip eder sana ve tüm isteyenlere.. ben de okuyunca çok duygulandım çok zor olsa gerek ama sabırla istemeye devam canım. Allahım bu duyguyu isteyen herkese tattır diyorum genelde, ama seni de isminle anacağım canım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…