- Konu Sahibi citaknuray
-
- #8.681
kizlar hepinize tesekkur ederim. Ezoemo yazdigim dogum hikayemi okuyunca valla kendim bile tirstim dogum hikayemdenama canim korkma sen, vallahi bak beni zorlayan kisim 1-2 saatlik ikinma kismiydi kaldi ki ben suni snci almadim o yuzden dogumum yavas ilerledi epidurali de aldim ama son anda aldigim icin ise yaramadi yani bunlar bana ozgu seyler, sen epidurali 4-5 cm de iken alirsin suni sanci da alirsin hooop 3-5 saat sonra bebis kucaginda :) hem normal dogumdan sonra dogumhaneden bebis kucaginda dinc bir sekilde cikiyorsun benim dikisim de cok azdi 2-3 tane dikisim var dusunsene... normal dogum gibisi yok canim benim... yeni yerinize de tasindiginiza cook sevindim hadi hayirli olsun bundan sonra kendini cok yorma cunku bebis dogunca enerjiye ihtiyacin olacak canim.
hnseli beaden eminegul ve diger bebisli arkaadaslar bebislerniz nasil iyiler demi? cook sukur emzirme skntisini yavas yavas atlatiyoruz, anck bir sorum olacak size, gobegimiz 3gun once dustu ama cok azcik bir kismi kaldi gobek deliginin orda. ve ben hic dokunmadim araya haftasonu girdi doktorada gitmediik yarin gidecegiz ama biraz once bezini degistirken farkettim de azicik bir iki damla kan gelmis kiyafetine gobek deligindeki kalan parcadan.. o parca neden kaldi ki kizlar... kurumus bir parca... ama kendisi dusecektir demi? aklima takildi keske gobegi duser dusmez acile gotureydim bu ne diye?
Cok sagol canim. Simdilik yemek yeme disinda oyun masasi yerine kullaniyoruz. Oyuncaklari atarak oyun yapiyor gercekten hosuna gidiyor:) Duru da yakinda sesli gulup agulamaya baslar. Cok tatli oluyorlar:)
Canim bende chicco carseat le frame kullandim ama artik oglum yatmak istemiyor kucaga aliyorum kapali yerlerde gezerken ama oda yoruyor. Stroller alayimda belki oturarak gezme hosuna gider. Bunun bide liteway plus olani varmis seninki hangisinden cnm? Bide ikisinin ne farki var onu anlayamadim. Bide onunde tezgah gibi bir yeri var mi canim ben goremedim de. Anlatanildimmi bilmiyorum bardak falan koyma yeri cocuk icin. Cok soru sordum galiba:))
Canim yeni yeriniz hayirli olsun. Minik prensesin de herseyi hazir olmus ne guzel:)) hayirlisiyla gelsin bakalim sira onda:))
Sagol canımm tesekkurler:) evet mınnos herseyı hazır beklıyoruz hastane cantamızıda yaptıkheyecan ve mutlulukla bakalım az kaldı aynen sıra bızımkınde bakalım akıllı akıllı gelır onsallah:)) kızlar canta demısken burdaki hastaneler herseyı verıyo duyduguma ve sızın paylasımlarınızdan edındıgım bılgılere gore ped bebek bezi falan ben gercı herseyı koydum ama en cok lazım olan nelerdı sıze? Yada hastane hersyı verdimi meselabebek havlusunu falan koyayımmı bilemedim? Tesekkurler şimdiden duanızı eksik etmeyin benım ıcınde:) bebişleri öpüyorum:)
arkadaşlar biz texasta geçiçi süreliğine bulunuyoruz 2 ay sonra türkiyeye dönücez sanırım 5 haftalık hamileyim sigorta falanda yok bazı arkadaşlar 8 haftada doktora gittiklerini yazmışlar peki dış gebeliği nasıl elimine ediyorlar kontrolsuz anlamadım.ben şimdi ne zamn gidiyim kontrole bide kontrollerin fiyatı ne kadardır acaba,fikri olan varsa sevinirim,ne yapıcam bilemedim
:26:
arkadaşlar biz texasta geçiçi süreliğine bulunuyoruz 2 ay sonra türkiyeye dönücez sanırım 5 haftalık hamileyim sigorta falanda yok bazı arkadaşlar 8 haftada doktora gittiklerini yazmışlar peki dış gebeliği nasıl elimine ediyorlar kontrolsuz anlamadım.ben şimdi ne zamn gidiyim kontrole bide kontrollerin fiyatı ne kadardır acaba,fikri olan varsa sevinirim,ne yapıcam bilemedim
:26:
Hosgeldin :) Hamileligin hayirli olsun... Evet aynen dedigin gibi aksi bir durum olmadikca :)
hosgeldin latika ve hamileliğin hayırlı olsun
ben 2013 eylül annesi oldum, sende 2014 eylül annesi olacaksın sanırıminşallah güzel bir süreç geçirirsin..
sağol canım ben de galiba bundan alacağım. tezgah olsaydı ıyı olurdu ama sanırım umbrella olanlarda genelde yok. iyi ki varsınız:))Bizimkisi liteway plus canim, sanirim farki su plus olanina carseat koyuluyor. Tezgahi yok canim malesef. Yok yahu cok degil birbirimize yardimci oluyoruz ne guzel :)
canım hastanede herşeyi verdiler bizimde çoğu şeyi boşa koymuşum ama insan ne olur ne olmaz diye düşünüyor. ben kendim için gecelik, sabahlık, iç çamaşırı,terlik ve çorap kullandım sadece. oğluma da hastaneden çıkarken kıyafetlerinden giydirdim. gerisi olduğu gibi geri geldi valizde. havlu falan gerek yok zaten yıkamazsın, yani biz oğlumu göbeği düşene kadar yıkamadık zaten. allah yardımcın olsun çok az kaldı:) gönlünü ferah tut dualarımız seninleSagol canımm tesekkurler:) evet mınnos herseyı hazır beklıyoruz hastane cantamızıda yaptıkheyecan ve mutlulukla bakalım az kaldı aynen sıra bızımkınde bakalım akıllı akıllı gelır onsallah:)) kızlar canta demısken burdaki hastaneler herseyı verıyo duyduguma ve sızın paylasımlarınızdan edındıgım bılgılere gore ped bebek bezi falan ben gercı herseyı koydum ama en cok lazım olan nelerdı sıze? Yada hastane hersyı verdimi meselabebek havlusunu falan koyayımmı bilemedim? Tesekkurler şimdiden duanızı eksik etmeyin benım ıcınde:) bebişleri öpüyorum:)
gözün aydın canım hayırlı olsun tekrardan. benim karından yapmışlardı muayenemi.Tesekkur ederim kizlar ilk rabdevuma gittim iki hafta once turkiyedeki gibi olmadi alttan yaptilar sizlerde de mi oyle olmustu netse atlattim cok sukur
sağol canım ben de galiba bundan alacağım. tezgah olsaydı ıyı olurdu ama sanırım umbrella olanlarda genelde yok. iyi ki varsınız:))
nisanda Türkiye ye gideceğiz gitmeden alayım istiyorum. bi soru daha:)) nerden almıştın canım, amazondan mı?
Sagol canımm tesekkurler:) evet mınnos herseyı hazır beklıyoruz hastane cantamızıda yaptıkheyecan ve mutlulukla bakalım az kaldı aynen sıra bızımkınde bakalım akıllı akıllı gelır onsallah:)) kızlar canta demısken burdaki hastaneler herseyı verıyo duyduguma ve sızın paylasımlarınızdan edındıgım bılgılere gore ped bebek bezi falan ben gercı herseyı koydum ama en cok lazım olan nelerdı sıze? Yada hastane hersyı verdimi meselabebek havlusunu falan koyayımmı bilemedim? Tesekkurler şimdiden duanızı eksik etmeyin benım ıcınde:) bebişleri öpüyorum:)
tesekkürler canım:)Yok canim Targettan almistik indirim vardi. Carseatle ikisini birlikte almistik.
tesekkürler canım:)
Sagolun kızlar bilgiler için:) bende dediğiniz gibi iç çamaşırı çorap onları koydum bez falam koydum yıne ne olur ne olmaz dıye ıslak mendıl bebişe battanıye bı kac hastane cıkısı oyke yanıbugun gıttım kontrole cok guzel bı klinikte zaten hastanede baya buyuk güzel inşallah hersey güzel olur güzel dilekleriniz ve dualarınız için tesekkür ederim öpüyorum:)
hanifecim hamile olan ben değilim ezoemo arkadaşımız bekliyor doğumunu az kaldı oda mesajını görecektir. ama bende dua ettim senin için isminle. inşallah Allah daha fazla bekletmeden hayırlı bir evlat nasip eder sana ve tüm isteyenlere.. ben de okuyunca çok duygulandım çok zor olsa gerek ama sabırla istemeye devam canım. Allahım bu duyguyu isteyen herkese tattır diyorum genelde, ama seni de isminle anacağım canım...eminegul rabbim saglikli sihatli bebegini kucagina almayi nasip etsin dua et de benimde olsun tam 12 yil oldu bekliyorum bebegim olsun.dogum odasinda dulara kabul olurmus rica ediyorum dualarini eksit etme allah herkese nasip etsin de benim icin de et ismim hanife simdiden cok gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?