- Konu Sahibi citaknuray
-
- #8.721
Kizlar merhaba
Yazamadim size Bu haftasonu annem dondu TurkiyeyeIyiydik valla 3 ay her isimizi yapiyordu. Simdi kayinvalidem geldi. Sizler nasilsiniz ?
Ezoemo ne durumdasin canim , soyledigin o kasilmalar agrilar hepsi normal e dogum yaklasti artik.
Hanifecim kimsenin dedigine kulak asma, bizde boyle bosbogaz insanlar cok malesef. Rabbim bilir uygun zamani, sen iste yeterki.
Eminegul sen nasilsin canim sana bisey sormak istiyorum. Kayinvalidemden rezene cayi istemistim, sut yapiyormus diye. Dogadan marka getirmis ama sadece rezene degil anasonda varmis meger icinde. Anason dokunur mu acaba bebege bi bilgin var mi ?
Swancigim sen nasilsin, annelik nasil gidiyor ?Yusuf bebek nasil alistinizmi birbirinize ?
Tabi canım mutlaka arastır sor doktora allah buyuktur ıyı haberlerını beklıyoruz sende allaha emanet ol sagol
Canim Allah kavustursun oncelikle. Cayi sormussun sade rezene bulamamistik bizde anason rezene poset cayi bulmustuk. Onu ictim ben arada. Bi zarari yok sadece biraz uyku yapiyor bebekte. Basta sut olsun diye iciyordum sonradan uyku yapsin diye ictim:)) bizimkinin hala uykulari duzenli degil dun gece yine saat basi kalktikKizlar merhaba
Yazamadim size Bu haftasonu annem dondu TurkiyeyeIyiydik valla 3 ay her isimizi yapiyordu. Simdi kayinvalidem geldi. Sizler nasilsiniz ?
Ezoemo ne durumdasin canim , soyledigin o kasilmalar agrilar hepsi normal e dogum yaklasti artik.
Hanifecim kimsenin dedigine kulak asma, bizde boyle bosbogaz insanlar cok malesef. Rabbim bilir uygun zamani, sen iste yeterki.
Eminegul sen nasilsin canim sana bisey sormak istiyorum. Kayinvalidemden rezene cayi istemistim, sut yapiyormus diye. Dogadan marka getirmis ama sadece rezene degil anasonda varmis meger icinde. Anason dokunur mu acaba bebege bi bilgin var mi ?
Swancigim sen nasilsin, annelik nasil gidiyor ?Yusuf bebek nasil alistinizmi birbirinize ?
Kizlar merhaba nasilsiniz kimler nerelerde oturuyor bilmiyorum connecticuttan kimse var mi :) ben connecticuttan dun turk marketine gittik bir saat uzaklikta ya kocaman bi yer her sey var biraz pahaliya patladi ama cok eglendim cok mutlu oldum :) ben amerikaya geleli 5 ay oldu ve cidden turkiyeyi ne kadar ozledigimi farkettim ardindan bi de turk restauranti yaptik eve geldigimde nasil bir enerji ile dolmussam gece bir bucuga kadar temizlik yaptim
kizlaaarr nasilsiniz hepinizi cook merak ediyorum ama bir turlu giremiyorum girsem de yazamiyorum okuyamiyorum oglusumla 20 gunu devirdik cok sukur... biliyorsunuz kimsemiz yok bir babamiz bir ben bir oglusum.. bu yuzden her is bana bakiyor ayy kizlaar sormayin baslarda baya bir zorlandik ama yavas yavas isleri duzene girmeye basladi... oglum gazli bir bebekee ne olsun annesi surekli mutfakta bulasikta camasirda.. annesi bi dinlenmedi ki oglusum da malesef gazli oluyor anne adaylari siz siz olun yaniniza bir buyugunuzu cagirin 10 gun bile olsa gelsin gercekten zor esimden Allah bin kere razi olsun adamcagiz her seyi yapiyor ama 2miz de yetmiyoruz ki esim carsiya bisey almya gidiyor hadii tek basima kaliyorum oglani emzirirken kussa agiz bezi isteyecek kimsem yok esimin yolunu gozluyorum :)
Ezoemo canim dogum yapmadin dimi dahaaa??? agrilardan bahsetmisin hepsi gayet normal canim insallah acilmalarin yavastan yavastan baslar da kolayca doguruverirsin... hastanede bize herseyi vermislerdi bebek bezi islak mendil kiyafet havlu kundak aklina ne gelirse... benim icinde herseyi verdiler ilaclar pedler yiyecekler... emergency medicaide de 1gun oncesinde basvurmustuk. ama hastanede yine evrak filan doldurttular esime. vbiz hastaneden cikip eve gelene kadar bebisimin ve benm medicaid kartlarimiz gelmisti eve. oglusun birth certificate i de hastande doldurduk canim. iste hemen dogar dogmaz asi filan yaptilar bir suru prosedur.. cok birsey hatrlamiyorum prosedur isleri hep esim halletmisti canim. Ezoemo bu arada hastanede mama vermediler sen sen ol mama al canim benim oglan ememedi 3 gunde 370 gram kaybettiaklima geldikce hala vicdan azabi cekiyorum hastaneden kmse de mama verin demedi emzirme hemsiresi geldi nemrut suratli kadin, 2-3 defa birlikte emzirmeye calistik oglum emdi ama cocugumun megerse 2-3 saatte bir emmesi lazimmis biz bilemedik ki yavrum dogdugu ilk gun full uyudu ama 2. ve 3. gun aglamaktan harap olu meger acmis oglum pompamiz vardi ama telasimizdan onu da hastaneye goturmemisiz neler neler canim yaa o gunler gitsin de geri gelmesin. sutun hemen inmezse ya da bebis ememez ise kimseyi dinleme arada mama ver canim bebisler mamaya filan alismiyorlar illaki anne gogsunu istiyorlar zaten...
hnseli beaden eminegul diger kizlar sizler nasilsiniz bebisler iyi demiii??? bu arada topic e yeni kizlar gelmis hepiniz hos geldiniz sefalar getirdiniz ben utah salt lake city de yim kizlar.. bu taraflarda olan varsa elimden geldigince seve seve yardimci olabilirim... yusufcuk kusu hepinizi opuyor selametle kalin...
Bilirim canim o duyguyu :) Benim onceden yasadigim eyalette arap marketlerde turk urunleri satiliyordu. O markete ilk gittigimde gordugum falim sakizlari bile beni cocuklar gibi mutlu etmisti :)
Ezoemo ve eminegul cok tesekkurler cevaplariniz icin. Ben arastirirken netten bir yerde bu anasonun anne sutu kalitesini bozdugunu sutteki folik asiti azalttigini okudum. Ne kadar dogru bilmiyorum o yuzden sordum size. Turkiyede cok meshur bi cay var anne sutu arttirici Humana still tea diye, cok alasim var ondan ama onun da icinde anason var, kafam karisti. Carsamba gunu doktor randevumuz var, ona da sorayim bari. Sizle de paylasirim.
Eminegulcum her saat basi uyanip emmek mi istiyor? Canim ins duzelir doymuyor mu acaba dedigin gibi ?
Ezoemo evet canim cok zor oldu annemden ayrilmak, agladi torununda ayrilirken. Ben de ozledim valla gittiginin ertesi gunu3 ay sonra biz gidicez ins biran once 3 ay gecer.
Canım allah kolaylık versın zordur tabı yanlızlık bebişlede allah güç kuvvet versin canım bızde bugün kontrole gıttık baya asagıda dedı doktor artık bundan sonra beklıcez dedı heran acılma yok ama pozisyona gırmıs yani gelirmi dersiniz öbür kontrole kadar mınnosum:) acıdı zaten bakarkende dahada dedıkı doktor assgıda baya yukarda olsa daha cok acırdı dedi bakarken:)) böyle beklıyoruz dualarınızı esırgemeyin bizde burda esım işsiz gozukuyo suan basvurduk bakıyolar herseyımıze yuzde yuz sonra doğumdan sonra artık işe gırdıgını gösterıcez atlatalımda su dogumu bakalımkizlaaarr nasilsiniz hepinizi cook merak ediyorum ama bir turlu giremiyorum girsem de yazamiyorum okuyamiyorum oglusumla 20 gunu devirdik cok sukur... biliyorsunuz kimsemiz yok bir babamiz bir ben bir oglusum.. bu yuzden her is bana bakiyor ayy kizlaar sormayin baslarda baya bir zorlandik ama yavas yavas isleri duzene girmeye basladi... oglum gazli bir bebekee ne olsun annesi surekli mutfakta bulasikta camasirda.. annesi bi dinlenmedi ki oglusum da malesef gazli oluyor anne adaylari siz siz olun yaniniza bir buyugunuzu cagirin 10 gun bile olsa gelsin gercekten zor esimden Allah bin kere razi olsun adamcagiz her seyi yapiyor ama 2miz de yetmiyoruz ki esim carsiya bisey almya gidiyor hadii tek basima kaliyorum oglani emzirirken kussa agiz bezi isteyecek kimsem yok esimin yolunu gozluyorum :)
Ezoemo canim dogum yapmadin dimi dahaaa??? agrilardan bahsetmisin hepsi gayet normal canim insallah acilmalarin yavastan yavastan baslar da kolayca doguruverirsin... hastanede bize herseyi vermislerdi bebek bezi islak mendil kiyafet havlu kundak aklina ne gelirse... benim icinde herseyi verdiler ilaclar pedler yiyecekler... emergency medicaide de 1gun oncesinde basvurmustuk. ama hastanede yine evrak filan doldurttular esime. vbiz hastaneden cikip eve gelene kadar bebisimin ve benm medicaid kartlarimiz gelmisti eve. oglusun birth certificate i de hastande doldurduk canim. iste hemen dogar dogmaz asi filan yaptilar bir suru prosedur.. cok birsey hatrlamiyorum prosedur isleri hep esim halletmisti canim. Ezoemo bu arada hastanede mama vermediler sen sen ol mama al canim benim oglan ememedi 3 gunde 370 gram kaybettiaklima geldikce hala vicdan azabi cekiyorum hastaneden kmse de mama verin demedi emzirme hemsiresi geldi nemrut suratli kadin, 2-3 defa birlikte emzirmeye calistik oglum emdi ama cocugumun megerse 2-3 saatte bir emmesi lazimmis biz bilemedik ki yavrum dogdugu ilk gun full uyudu ama 2. ve 3. gun aglamaktan harap olu meger acmis oglum pompamiz vardi ama telasimizdan onu da hastaneye goturmemisiz neler neler canim yaa o gunler gitsin de geri gelmesin. sutun hemen inmezse ya da bebis ememez ise kimseyi dinleme arada mama ver canim bebisler mamaya filan alismiyorlar illaki anne gogsunu istiyorlar zaten...
hnseli beaden eminegul diger kizlar sizler nasilsiniz bebisler iyi demiii??? bu arada topic e yeni kizlar gelmis hepiniz hos geldiniz sefalar getirdiniz ben utah salt lake city de yim kizlar.. bu taraflarda olan varsa elimden geldigince seve seve yardimci olabilirim... yusufcuk kusu hepinizi opuyor selametle kalin...
Evet canim insallah gecer az kaldi eger 3 ayin sonunda gececekse :) aci elma yagini suruyorum ama acikcasi ise yaradi mi bilemedimBenim oglumda baya hareketliydi ama yinede yetmiyor dedigin gibi. Evet uykudsn uyaniyordu gazi geldigi zaman hatta belli saati vardi sabaha dogruydu. Ben kullandigim gaz ilacindan memnun kaldim hemen farkediyordu. 2 kutu bitirdim 30 ml lik. Gece veya gunduz emip uyuya kaldiysa ben gaz cikarsin diye ugrasmadim sonralari, cunku ne kadar ugrasirsan ugras cikmiyordu. Uyandirma bosa sende. Karnina masaj yapabilirsin. Bide gazi geldigi zaman ayaklarini karnina dogru bastir yardimci oluyor. Eger 1 ay varsa az kalmis biraz daha sabret. Bu forumda okumustum aci elma yagi diye bisey varmis onunla masaj yspiliyormus gaz icin. Ben kullanmadim ama bi arastir istersen. Bide miktarina dikkat etmek gerekiyormus. Insallah gececek yakinda.
Evet canim insallah gecer az kaldi eger 3 ayin sonunda gececekse :) aci elma yagini suruyorum ama acikcasi ise yaradi mi bilemedimBenim oglumda baya hareketliydi ama yinede yetmiyor dedigin gibi. Evet uykudsn uyaniyordu gazi geldigi zaman hatta belli saati vardi sabaha dogruydu. Ben kullandigim gaz ilacindan memnun kaldim hemen farkediyordu. 2 kutu bitirdim 30 ml lik. Gece veya gunduz emip uyuya kaldiysa ben gaz cikarsin diye ugrasmadim sonralari, cunku ne kadar ugrasirsan ugras cikmiyordu. Uyandirma bosa sende. Karnina masaj yapabilirsin. Bide gazi geldigi zaman ayaklarini karnina dogru bastir yardimci oluyor. Eger 1 ay varsa az kalmis biraz daha sabret. Bu forumda okumustum aci elma yagi diye bisey varmis onunla masaj yspiliyormus gaz icin. Ben kullanmadim ama bi arastir istersen. Bide miktarina dikkat etmek gerekiyormus. Insallah gececek yakinda.
Arkadaslar merhaba, hepinizi takip ediyorum ama cok yazamiyorum... Kafama birsey takildi... Su anki doktorumdan gayet memnunum ve degistirmek istemiyorum, ama bu sehirdeki iki hastanede de NICU -yeni dogan yogun bakim unitesi yok... Benimki riskli gebelik kategorisinde degil ama yine de kafam cok karisik.. Evimizden yarim saat-40 dakika kadar uzaktaki baska bir sehirde var yogun bakim unitesi... Ama orada da hicbir doktoru tanimiyorum. Benim doktorum kafan rahat edecekse oraya sek edebilirim seni dedi ama su anda dogumla ilgili bir problem gormuyor. Yine de karari bana birakti. Ne yapmaliyim sizce? Sizin dogum yaptiginiz ya da yapacaginiz hastanelerde NICU var mi? Benim su anda gidecegim yer level 2. :44: Bu arada nakil soz konusu olursa diye iki hastane arasindaki mesafeye baktim; 30.7 mil; 29 dakika gorunuyor... Tabi ambulansla vs daha kisa olur... Allah korusun tabi:/
Canim benimkinde vardi cok sukur gerek olmadi. Bence onemli olmasi ama olan hastane de uzakmis bilemedim ondan etkilememek icin yorum yapmadimKizlar bununla ilgili bir yorumu , fikri olan yok muu ?
Kizlar bununla ilgili bir yorumu , fikri olan yok muu ?
Kizlar nasilsiniz gecmisi okuyamadim her sey yolundadir umarim. Bi gogsumdeki sut cok azaldi onu arttirma derdindeyim, ne duyuyorsam yapiyorum. Sizler de durumlar nedir? Ezoemo nasilsin canim hazir mi bebek icin her sey :)
Canım sagol ıyıyım bende gırıyorum hergün bakıyom kimse yok cıkıyprumhazır hazır heycanla beklemedeyiz bugünmü gelcek yarınmı yoksa gunundemı dıye beklıyoz hergün az kaldı ıyıce bakalım 28 ıne zor gun bulduk ozmana bakıcaklar ozmana doğmassa:) dua edin bize:) inşallah güzel rahat kolay bi doğum olur sağlıkla kavusuruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?