- Konu Sahibi citaknuray
-
- #8.701
Canim, Rabbim sana ve isteyen herkese bu guzel duyguyu yasatsin. Umudunu yitirme olur ins hayirlisiyla.eminegul rabbim saglikli sihatli bebegini kucagina almayi nasip etsin dua et de benimde olsun tam 12 yil oldu bekliyorum bebegim olsun.dogum odasinda dulara kabul olurmus rica ediyorum dualarini eksit etme allah herkese nasip etsin de benim icin de et ismim hanife simdiden cok gecmis olsun.
Kizlar kar altinda kaldiniz mi ? New york tarafindakiler ezoemo, Eminegul ? Cok guzel kar yagiyor burada ve ben bayilirim kara :)
eminegul rabbim saglikli sihatli bebegini kucagina almayi nasip etsin dua et de benimde olsun tam 12 yil oldu bekliyorum bebegim olsun.dogum odasinda dulara kabul olurmus rica ediyorum dualarini eksit etme allah herkese nasip etsin de benim icin de et ismim hanife simdiden cok gecmis olsun.
Sen nasilsin canim kasilmalar oluyordur karninda ?
evet canım çok fena kar yağıyor lapa lapa buraya ben de çok severim karı :) ve ben bu karda arkadaşıma kahvaltıya gittim yeni geldim eve hem de arabaylaKizlar kar altinda kaldiniz mi ? New york tarafindakiler ezoemo, Eminegul ? Cok guzel kar yagiyor burada ve ben bayilirim kara :)
Hanifecim gördüm şimdi okudum allahım isteyen herkeze içinde sanada nasip etsin inşallah tez zamanda allah sanada göstersin canım dua ettim şimdi yine ederiz sen hiç metak etme içini ferah tut umudunu kesme rabbim istedikten sonra hersey olur alllah sanada bu gunleri göstersin inşallah canım[/QUOT
Amin cnm inşallah dogum yaptinmi yoksa yaptiysan rabbim saglikli sihatli yaslara erdirsin inşallah yavrunda olduysa allah onu nazarlardan korususun inşallah bizede nasip etsin inşallah
Insallah kucagina sag salim alir yavrusunu gormus cnm allah razı olsun. Aminnnnnnnnnnnnnn inşallah cumlemizieinsanlarin laflari olmasa sabirla beklicemde cnm bu insanlar varya neyse tekrardan allah razı olsun senide allah tez zamanda kurtarsin inşallah o hastane koselerinde hic bekletmesin tez zamanda kurtulursunuz inşallah yavrularinizi alirsiniz. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Amin cnm guzel dileklerin icin sikiliyo iste cnm yaa moralim de iyi ama insanlarin konusmalari sikiyo canimi inaniyorum sabirla bekliyorum amin cnm aliriz inşallah hepimiz o guzel haberleri rabbim senide kurtarsin inşallah tez vakitte yavrun ne olucak bu arada kiz mi erkekmi
İnşallah cnm oyyy maşallah tabiki en onemlisi saglik gerisi teferruat once saglik sihatli olsun. İnşallah rabbim yardimcin olsun.
Amin canım cok sagol :) dun bı haber izledim belki sende izlemişsindir ama yinede söylemek istedim bi çiftinde 9 senedır olmuyomus bebeklerı herseyı denemısler halbuki kadının tüplerının bırınde sıvı bırıkmesı oluyomus kac sene anlammaıs doktorlar 5 doktor 10 hastane dolasmıslar ve bi doktor fark etmıs bunu ve bu sık goruluyomus tupte sıvı bırıkmesı sen geldım aklıma canım belki faydası olur dedım kadın tupunden bı operasyon olmus ve normal yolla hemen hamıle kalmıs sende arastır mutlaka sor danıs doktora kedınde arastır cok allah buyuk canım bılgın olsun ıstedım saglıkla kal
Yok cnm gormedim olabilir aaa olabilir bakalim bende bidahaki aya gidecem bi dr solim ona baksin bana saolasin cnm allah razi olsun. Tabiki neyin nerden olacagi belli olmaz rabbim buyuk dedigin gibi ben bi arastirim bakalim sende saglikla kal allaha emanet ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?