Amerika'da Hamilelik

Canim, Rabbim sana ve isteyen herkese bu guzel duyguyu yasatsin. Umudunu yitirme olur ins hayirlisiyla.

Kizlar kar altinda kaldiniz mi ? New york tarafindakiler ezoemo, Eminegul ? Cok guzel kar yagiyor burada ve ben bayilirim kara :)

Hanifecim gördüm şimdi okudum allahım isteyen herkeze içinde sanada nasip etsin inşallah tez zamanda allah sanada göstersin canım dua ettim şimdi yine ederiz sen hiç metak etme içini ferah tut umudunu kesme rabbim istedikten sonra hersey olur alllah sanada bu gunleri göstersin inşallah canım

Sen nasilsin canim kasilmalar oluyordur karninda ?

Canım ıyıyım ama evet hele dun bıldıgın sancı geldı:) kasılıyo karnım tas gıbı oluyo dun walmarta gıtmıstık allahım regli sancısı bıldıgın bıde gaz olmuş karnımda baya bi surdu 10 dk falam panık yapmadım ama. Cunkı yalancı sancılar olabılcegını bılıyprum bu aylar ayakta olırsa oturun dınlenın dıyodu oturdum ınanırmısın o an gectı sancılar ama baya terletyı benı antreman yapıyorum yanı şimdiden ama bidaha olmadı dınlenıyorum zaten ama karnım sertlesıyo arada dedıgın gıbı haftaya kontrol var bakalım daha 38 gırmıs olcaz acılma olmaz galıba sımdıden ama bılmıyom bızımki erken gelırse bı hafta falan cok yoruldum cunkı bıde kız erken gelebılır dıyo annem bende oyle olmustu dıyo bakalım hayırlısı saglıkla gelsınde ne dıyım

Kizlar kar altinda kaldiniz mi ? New york tarafindakiler ezoemo, Eminegul ? Cok guzel kar yagiyor burada ve ben bayilirim kara :)
evet canım çok fena kar yağıyor lapa lapa buraya ben de çok severim karı :) ve ben bu karda arkadaşıma kahvaltıya gittim yeni geldim eve hem de arabayla arabaya oğlumu koyup binene kadar heryer kar oldu.hangi akla hizmet gittim bilmiyorum ama sağsalim geldim :)

Aminn nnnnnnnnnnn inşallah cnm yasatsin umudumu yitirmiyorum cnm ama insanlarin bu laf lari boguyo artik sende yokmu bisi sen dogurmuyomusun yoksa olmuyo diye iste insanlarin soyledigi laflar bazen insani boguyor

Insallah kucagina sag salim alir yavrusunu gormus cnm allah razı olsun. Aminnnnnnnnnnnnnn inşallah cumlemizieinsanlarin laflari olmasa sabirla beklicemde cnm bu insanlar varya neyse tekrardan allah razı olsun senide allah tez zamanda kurtarsin inşallah o hastane koselerinde hic bekletmesin tez zamanda kurtulursunuz inşallah yavrularinizi alirsiniz. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Selam kızlar.

Eşimle 2 aydır Amerika'dayız. Ben de 6 haftalık hamileyim. Haziran sonunda ise Türkiye'ye geri döneceğiz. Amerika'da SSN (Social Security Number) sahibi değiliz. Türkiye'den buraya gelirken de sadece seyahat ve sağlık sigortası yaptırdık. O da sadece acil durumları karşılıyor. Bebeğin rutin kontrolleri ve gerekli testleri (ikili test - dörtlü test vs.) için burada ne yapabilirim? Acayip paniklemiş durumdayım. Bunun bir kolayı var mı bildiğiniz? North Carolina'dayım.

İyi akşamlar.

Aminnn canım. Sagol ii dileklerin için allah razı olsun hiç canını sıkma kimseyede kulak asma milletın agzı torba dıyılkı büzesın konusuyolar boş boş işte herkez kendıne baksın kimseye kulak asma canınısa sıkma morel ve ınanmak cok önemli unutma duamıda ettim allah kabul etsın nerde varsa içşnde sanada tez vakıtte ıı haberler al inşallah:)

Arkadaslar merhaba, hepinizi takip ediyorum ama cok yazamiyorum... Kafama birsey takildi... Su anki doktorumdan gayet memnunum ve degistirmek istemiyorum, ama bu sehirdeki iki hastanede de NICU -yeni dogan yogun bakim unitesi yok... Benimki riskli gebelik kategorisinde degil ama yine de kafam cok karisik.. Evimizden yarim saat-40 dakika kadar uzaktaki baska bir sehirde var yogun bakim unitesi... Ama orada da hicbir doktoru tanimiyorum. Benim doktorum kafan rahat edecekse oraya sek edebilirim seni dedi ama su anda dogumla ilgili bir problem gormuyor. Yine de karari bana birakti. Ne yapmaliyim sizce? Sizin dogum yaptiginiz ya da yapacaginiz hastanelerde NICU var mi? Benim su anda gidecegim yer level 2. :44: Bu arada nakil soz konusu olursa diye iki hastane arasindaki mesafeye baktim; 30.7 mil; 29 dakika gorunuyor... Tabi ambulansla vs daha kisa olur... Allah korusun tabi:/

Son düzenleme:
Amin cnm guzel dileklerin icin sikiliyo iste cnm yaa moralim de iyi ama insanlarin konusmalari sikiyo canimi inaniyorum sabirla bekliyorum amin cnm aliriz inşallah hepimiz o guzel haberleri rabbim senide kurtarsin inşallah tez vakitte yavrun ne olucak bu arada kiz mi erkekmi

Rica ederim canım sagol amin inşallah bı avazda gelir kolay olur doğum bakalım beklıyoruz kız olucak kısmetse saglıklı olsunlarda önemli diyil

İnşallah cnm oyyy maşallah tabiki en onemlisi saglik gerisi teferruat once saglik sihatli olsun. İnşallah rabbim yardimcin olsun.

Amin canım cok sagol :) dun bı haber izledim belki sende izlemişsindir ama yinede söylemek istedim bi çiftinde 9 senedır olmuyomus bebeklerı herseyı denemısler halbuki kadının tüplerının bırınde sıvı bırıkmesı oluyomus kac sene anlammaıs doktorlar 5 doktor 10 hastane dolasmıslar ve bi doktor fark etmıs bunu ve bu sık goruluyomus tupte sıvı bırıkmesı sen geldım aklıma canım belki faydası olur dedım kadın tupunden bı operasyon olmus ve normal yolla hemen hamıle kalmıs sende arastır mutlaka sor danıs doktora kedınde arastır cok allah buyuk canım bılgın olsun ıstedım saglıkla kal

Yok cnm gormedim olabilir aaa olabilir bakalim bende bidahaki aya gidecem bi dr solim ona baksin bana saolasin cnm allah razi olsun. Tabiki neyin nerden olacagi belli olmaz rabbim buyuk dedigin gibi ben bi arastirim bakalim sende saglikla kal allaha emanet ol.

Kizlar merhaba
Yazamadim size Bu haftasonu annem dondu Turkiyeye Iyiydik valla 3 ay her isimizi yapiyordu. Simdi kayinvalidem geldi. Sizler nasilsiniz ?

Ezoemo ne durumdasin canim , soyledigin o kasilmalar agrilar hepsi normal e dogum yaklasti artik.

Hanifecim kimsenin dedigine kulak asma, bizde boyle bosbogaz insanlar cok malesef. Rabbim bilir uygun zamani, sen iste yeterki.

Eminegul sen nasilsin canim sana bisey sormak istiyorum. Kayinvalidemden rezene cayi istemistim, sut yapiyormus diye. Dogadan marka getirmis ama sadece rezene degil anasonda varmis meger icinde. Anason dokunur mu acaba bebege bi bilgin var mi ?

Swancigim sen nasilsin, annelik nasil gidiyor ?Yusuf bebek nasil alistinizmi birbirinize ?

Tabi canım mutlaka arastır sor doktora allah buyuktur ıyı haberlerını beklıyoruz sende allaha emanet ol sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…