Amerika'da Hamilelik

Bizim kiz gibi gununde dogar belki. Nasil merak ediyorsundur simdi bebegi. Nasil, kime benziyor diye :) Saglicakla al ins kucagina.

Aynen canım merak heycan korku hepsi dorukta:)) olumlu doğum hıkayelerı aklımda sızınkı gıbı rahat olur ınsallah hergun nasıl olcak nasıl ıkıncam agrıcakmı saglıkla dogdun dıye hep aklımda bıyandanda saglıkla gelsın hayırlusı bı sekılde gelıcek dıyorum öyle yanı:) belkıde gununde gelıcek bakalım 28 ınde bakıcaklar ne dıcekler amin ınsallah saglıkla alalım da dua edın

Internetten dogum hikayeleri okuyup kendini korkutma bence, benim cok yaptigim seydi annem hep kizardi bana korkutma kendini diye. Dogum denilen hadise Allahin kadinlara vermis oldugu esi benzeri olmayan bir nimet. Sonunda da ins. kavusacagin dunyalar tatlisi , hic bir seye degisemeyecegin minicik bir yavru. Boyle dusun rahatlat kendini, her sey yolunda gidecek ins ben inaniyorum

canım doymuyor mu emin değilim ama her uyandığında emziriyorum hiç hayır demiyor. o gün cereal verdim mamayla karıştırıp 4 çorba kaşığı kadar yedi ama oğluma alerji yaptı. burnundan altı kızardı şişti 1 saat sonrada çok fazla kustu. bi fayda göremedik tabi. neyseki alerji mamaya oldu sanırım çünkü geçen gün suyla yapıp verdim cerealı hiçbişey olmadı. neyse bu ara biraz daha iyi uykusu en azından saat başı kalkmıyor:)
sütüm azaldı bi göğsümde demişsin, niye ki canını mı sıktın? bide normale döndü mü canım inşallah geçmiştir.

canım maşallah size eşinle beraber ne güzel başetmişsiniz. yalnız olmak çok zor olsa gerek ilk zamanlar ama neyseki eşin yardımcı olmuş sana.. nasıl yusuf bey inşallah iyisinizdir. zaman çok hızlı geçiyor dimi anlamıyorsundur şimdi:)
bizde iyiyiz sagol canım benim yaramazla günler geçiyor. havayı güzel bulduk mu dışarı çıkıyoruz hemencik. evde gün geçirmek çok zor. sen nerdeydin hatırlamıyorum ama çok soğuk olmadığı zaman sende çık dışarı havan değişir emin ol sütün bile etkilenir iyi yönde tabi ki:) ben yaşadığım için söylüyorum. dışarı çıkıp bir iki insan gördüğümde sütüm artıyor hemen.. gaz probleminiz için ben daha öncede yazmıştım "little remedies" markalı gaz ilacı kullandım ben 2 kutu bitirdik. çok faydasını gördüm. burda bi arkadaşım Türkiye ye yeğenine gönderdi fayda görmüş onlarda. denemediysen bi dene inşallah fayda görürsünüz sizde.öpüyorum o küçük kuşu:)

Son düzenleme:
canımmmm çok az vaktin kalmış hadi bakalım. inşallah tez zamanda hayırlı haberlerini alırız.. annesini çok bekletmeden vaktinde gelsin minik prenses:) olumlu düşün canım, hep aklımdasın....

Aynen canım yok zaten hep olumlu okudum suan bakmıyorum zaten olumlu dusunuyorum olumlu olsun dıyelım zaten onu duusunuyorum rahatlıyorum vaktınde saglıkla gelsın dıye dua edıyorum güzel dıleklerınız ıcın tesekkur ederım ınsallah guzel habeler verıcez:)

canımmmm çok az vaktin kalmış hadi bakalım. inşallah tez zamanda hayırlı haberlerini alırız.. annesini çok bekletmeden vaktinde gelsin minik prenses:) olumlu düşün canım, hep aklımdasın....

Amin. Canım ınsallah ınsallah beklıyoruz bakalım cokta sancı. Yok arada oluyo gecıyo karnım cok sertlesıyo ama hazırlanıyo artık olumlu dusunuyorum ınsallah olumlu olsun güzel habeler verıcez ınsallah :)

Daha iyi olmaniza sevindim canim. Hangi mamayi yedirmistin ? Annem gittikten sonra haliyle uzuldum tabi ama ondan mi oldu yoksa olacagi vardi da ona mi denk geldi bilemiyorum. Malesef normale donmedi hala az

Daha iyi olmaniza sevindim canim. Hangi mamayi yedirmistin ? Annem gittikten sonra haliyle uzuldum tabi ama ondan mi oldu yoksa olacagi vardi da ona mi denk geldi bilemiyorum. Malesef normale donmedi hala az

İrmik bulabilirsen irmik tatlisi ye canim resmen fiskirtiyor.
1 lt sute 8 kasik irmik ve 8 kasik toz seker koyulasana kadar kaynatilip karistiriliyor sonra ister sicak ye hemen ister dolaba koy donsun. Tadi da guzel :)
Dene denersen sonucu da haber ver merak ederim :)) bebisi de optumm

Kızlar ben bişey sormak istıyorum size kontrolumuz cuma beklıyorum ama benim her gün her gün böyle kasık ağrım yok karnım sertlesıyo arada aksam belim ağrıyo yatakta hafif sızı oluyo ama bazı günler hiç olmuyo szidede böylemiydi bizim kızın rahatı yerindemi yoksa anlamadım bi yandanda hafıf hafıf olsunda bıraz açılsa bari diyorum gerçi belki oluyo fark etmıyorum öylesye daha güzel tabi ama anlamadım bakalım cuma ne dıcek doktor cok az kaldı barı en azından 2 cm acılmıs falam dese bari sizin nasıl olmuştu mesela swam ın bı ay öncesınden berı oluyo dıyodu sancılar bendemi bi acayiplik var azda olsa hergün biraz sancısı olan varmıydı son bır haftasında artık yoksa normalmi?

Canim onceden smilac mamayla 3-4 cay kasigi yedirmistim bisey olmadi. Ama kizariklik oldugunda enfamille yapmistim ona alerji yapti.
Canim pompan vardi sanirim emzirdikten sonra pompayla bi 10 dk sag gogsunu. Emzirme hemsiresi sagarsan sutun cogalir demisti ben pek yapamadim ama. Bide kayinvalidene soyle asure yapsin sana(hamislerin cani cekmez insallah) guzel sut yapiyor. Swan a da yazmistim disari cikmaya calis onda da farkediyor. Insallah gecer canim merak etme.

Canim bunlarin hepsi cok normal artik gunun cok yakin. Adet agrisi gibi agrilar olabilir karnin sertlesir. Insallah acilman baslamistir. Benim gunumden 2 hafta once acilmam yoktu ben bi gaza geldim hergun 1-2 saat yurudum 5 gun oncesi 3 cm acilmisti. onun etkisi oldu mu bilmem ama. Havalarda cok soguk ama imkanin olur mu acaba icerde falan. Canim allah yardincin olsun guzel haberlerle bekliyoruz:))

Ay canım vallaha benımde yoktu en son kontrolde yurumeye calısıyprum cok yuruyodum ama aynen hava cok soguk bıde asagıda ıyıce sureklı sıkısıyorum belım agrıyo cokta yuremıyorum yani cuma bakalım ne dıcek doktor yuruyebıldogom kadar azda olsa yuruyım barıde ınsallah öyle 3 cm falam dese banada sevınırım ıkı yede razyım sonrasında zaten agrıyı hossedınce 4 gelmıs olur hastaneye gıderız gerısı inşallah epıduralle raht olur dıye dua edıyorum amin canım ınsallah guzel haberler verırım sagol cok:)

cok tesekkur ederim canim, evet zorlaniyoruz ama bir sekilde geciyor gunler :) Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin canim bu arada hangi eyalettesn?

cok tesekkur ederim canim. son durumlar nasilll gunun de kalmamis son gunleer :)) ayy cook heyecanlandim Ezoemo Allah evladini saglikla kucagina almayi nasip etsin. pompa vermediler canim ya... belki sana ihtiyac olmaz. biz floridaya gelemeden siz baska sehre gittiniz canim neyse olsun gittiginiz yerde mutlu olun :) dogum seertifikasina esim elden gidip alacak daha frsat bulup gidemedi

canim humana burada bulabilir miyim bilmiyorum ama ben kendim rezene kimyon anason karstirip emleyip iciyorum hem stumu artirdi hem de gaz sorunumuzu cozuyor gerci dun 2 saat inledi kuzum arada oluyor malesef senin kuzucuk nasil, ee artik seninki kocaman oldu :)

iyiyiz canimm daha iyi olduk sukur :) biz de bugun disari ciktik ogluma da bana da iyi geldi gunes gordu arabada da hemen uyudu canim, ayneeen sutum de artti temiz hava iyi geliyor valla :) evet little remedies i duydum canim, hatta esim alalim dedi ama doktor 2 aylik olana kadar hicbirsey vermeyin dedi ben de arada cay kasiginin ucuyla rezene iciriyorum iyi oluyor, bikac kez de sutumu kasiga sagip icine azicik k imyon koydum icirdim o da iyi oldu kndim de rezene kimyon anason karistirip demleyip iciyorum, sutumle gecsin diye canim.
siz nasilsiniz bebisin adi neydi canim ya hep unutuyorum? kuzucuk iyi demi annesi? biz de optuk kuzuyu

caniim benim 1ay onceden basladiydi ama ben cok yordum kendimi biliyorsun turkiyeye gittim geldim filan derken erkenden agrilarim baslamisti, yalanci sancilar hergun olmaz canim ya arada girer ama tarifine gore (karin serrtlesmesi)artik yavastan yavastan acilmalarin da baslar canim. Ayy minik kuzu saglikla gelsin annesi gec erken farketmezz kiii :)

beaden canim rezene kimyon anason karisiminin cayini sana da tavsiye ederim insallah gaz probleminize iyi gelir, bir de az kaldi canim bebisler 3 ayi doldurunca gaz sorunu geciyormus gerci 3 aydan sonra da yavas yavas dis cikarma problemlerimiz baslar :) bu bebisler hayatimizin merkezi oldu yav

kizllaaar ben geldiiimmm :) biz dogali 30 kacaman gun gecmiisss.. oglusum buyuyor hepinizin ellerinden opuyor arkadaslarinin da yanaklarindan opuyor... pazar gunu biraz hastalandik doktora gittik burnumuz tikanmis atesmiz yukselmis doktor burnunu temizledi oglumun bize de verdi burun temizleme aletinden evde 4-5 saate bir temizliyoruz terini de koruyorum sukur daha iyi olduk... kizlar sanirim evimizin ici cok sicak ve ben oglumu sicakttan hasta ettim annem her telefonda aman evi sicak tut oglani 3 kat giydir diye tembihleyip duruyo onu dinledim oglan durduk yere hasta oldu.. sizin evleriniz kac derece, bir de neler giydiriyrsunuz bebislere acaba ben fazla mi kalin giydiriyorum?
bu arada burada havalar coook guzel oglumun sansina kar filan yagmadi, gunlerdir gunluk guneslik, bugun disari bile ciktik babamiz bizi gezdirdi oglum da sevdi gezmeyi :) sari pasam gunesi gorunce gozlerini kisiyor etrafa cipil cipil baiyor teyzeleri bir gorseniz. kizlar bu araada hepinizin bebislerini merk ediyorum keske site herkese acik olmasa da resim koyabilsek
sizler nasilsiniz kizlar umarim herkes iyidir...

bu arada kizlar sut mevzusu konusulmus, Hnseli Eminegul canim sut konusunda hiiic olumsuz dusunmeyin, bebislerin bazi buyume donemleri oluyormus o donemlerde sut ihtiyaclari artiyormus ve surekli memede kalmak isityorlarmis memede kalsinlar ki salgilanan sut miktari artsin... hem bu sut meselesi arz talep isi bebek ne kadar cok emerse ssut o kadar cogaliyor, hnseli sen bir gogsum azaldi diye canini skma aksine o gogsunu daha cok ver ki bebis zaten emme gucuyle sutu cekecektir pompalar bebisin cektigi kadar sutu cekemiyor malesef... baslarda ben de coook uzuluyordum bebisim doymuyor mu surekli emmek istiyor falan diye, ama ne zaman olumlu dusunmeye basladim sutum daha bi artti, bir de kizlar bulgur bulabilirseniz bulgur pilavi acayip sut yapiyor, bir de ben 7-8kuru inciri ortalarindan ikiye bolup hemen 2 su bardagi suda hasliyorum sicak sicak iciyorum sutu artiriyor, son olarak rezene anason kimyon aldim kendim karistirip sicak suda demliyorum gunluk 1 bardak da ondan iciyorum... herseyden once bol su ve uyku... gunduz uykusu sutu artiriyor ama ben malesef gunduz uyuyamiyorum oglan surekli kucagimda gunduzleri. huzursuz degil ama kucakta durmaya ve uyumaya alisti kucagimdan inmiyor

bizden haberer bu kadar kizlarr herkesi optuuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…