- Konu Sahibi citaknuray
-
amniyo ile ilgili korkutucu tek sey bu dusuk olasiligi, sen onu da atlattin simdi :) bir de sonuc temiz cikinca ohhhh, dogurana kadar rahatsin :)
Canan sen ne yaptin, nasilsin? Tasiniyor musunuz Atlanta'ya? Daha once de soyledim, tekrarlayayim: Buradayken herhangi bir konuda (ozellikle ingilizce) yardima ihtiyacin olursa, gorusmek istersen haber et. Istersen doktora seninle gelir tercume yaparim vallahi, donem bitti rahatim, butun yaz buradayiz.
Merhaba ben de İrlanda'dayim.
Sanirim İrlanda'dan kimse yoktur forumda ben de burada hic Turke rastlamadim.
En azindan yurtdisinda gebelik ve cocuk buyutmenin zorluklarini paylasmak adina araniza gelebilir miyim ben de :)
hosgeldiniz...is nedeniyle mi yurtdisinda bulunuyorsunuz? cok gusel bir hamilelik donemi diliyorum...
En azindan yurtdisinda gebelik ve cocuk buyutmenin zorluklarini paylasmak adina araniza gelebilir miyim ben de :)
Hosbulduk :)
Esim İrlandali. İngiltere'de doktora yapiyordum ayni okuldaydik o universitede calisiyordu.
Tanisip birbirimizi sevip evlendikten sonra İrlanda'ya tasinma karari aldik. Ben de burada calisiyorum.
Tesekkurler bu arada hepimiz guzel bir hamilelik gecirir dogururuz insallah..
biraz once ocak annelerinde gordum mesajlarini kathleen, yurtdisinda oldugun belliydi de amerika'da mi acaba, soyleyelim gelsin diye dusundum! sen erken davranmissin, cok iyi yapmissin. zaten melegim de var (dogurdu o gerci), o da ingiltere'de bildigim kadariyla, degil mi? amerika'da diyor topic basligi ama yurtdisinda da olabilirdi yani. sanirim bizi biraraya getiren hamilelik boyunca icinden gectigimiz tibbi surecin (kontroller vs.) turkiye'dekinden cok farkli olmasi ve cogumuzun aile ve arkadaslarindan uzak, turkiye'de olabilecegine nazaran kisitli bir sosyal cevre icinde yasiyor olmasi. birbirimize yarenlik ediyoruz burada, hosgeldin sen de.
bu arada diger topic'ten dogru mu anladim, seninkiler ikiz mi? topigimize ikizler geliyor o zaman kizlar :) [duzeltme: ne saskinim, ticker'i da ikizli zaten :) ]
Melegim34 kusura bakma ben senin tatlis bebisini nasil unuttum.Hamileligime ver artik :)) Yedigimi unutuyorum :))
kizlar ben hala beslenmeme cok dikkat edemiyorum, vitamine basladim. meyve vb yiyorum (organik degil, normal supermarketlerde satilan) ama yumurta, sut hayirrbalik hic yemedim, et coookkk azzz. sizce zorlasam mi kendimi? cok mu dikkat etmek gerek, biraz okudumda yine panik oldum yaa
Esra merhaba canim nasil gidiyor hamilelik ..senin sonuclarin ne zaman cikicak? bu arada atlattin di mi dusuk yapma riskini allah ins tamamina erdirir dertsiz bir sekilde ..eminim ki cok guzel bir anne olucaksin bunu hissediyorum cunkuburdaki butun anne adaylari ve anneler cok duyarli ins mukafatini goruruz kizlar
kizlar ben hala beslenmeme cok dikkat edemiyorum, vitamine basladim. meyve vb yiyorum (organik degil, normal supermarketlerde satilan) ama yumurta, sut hayirrbalik hic yemedim, et coookkk azzz. sizce zorlasam mi kendimi? cok mu dikkat etmek gerek, biraz okudumda yine panik oldum yaa
Silgicim ilk 3 ay bulantilardan dolayi iyi beslenememen cok normal.Bazi hamileler ciddi kilo kaybi yasiyor ilk 3ay.Benim bulantim yoktu ama cogu seyden tiksinmistim.Doktorla konustugumda 12. Haftadan sonra duzelir dedi.Seninde oyle olacak icin rahat olsun.Ben hala sut icemiyorum ama peynir,yogurt,marul,muhallebi yiyorum kalsiyum icin.Yumurtayi cok seviyorum.Onda zorluk yasamadim.Balik ve et yemen gerekiyor.Cok zorlamadan azar azar bala inan bana kisa bir sure sonra hic bulantin kalmayacak.Hatta istahin acilacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?