Amerika'da Hamilelik

Ya ilk gittigim zamanlarda bulantilar neyler vardi ama oyle devamli kusma falan yoktu, bunlari soyleyince normal dediler. Bu reflu 1-2 gun oyle geldi gecti, simdi daha cok kazinma falan oluyor. 24unde muayenede soyleyecegim bunlari, bakalim ne diyecek ne verecek. simdi pt. gunku 4lu test icin kan verecegim, onu bekliyoruz.

Ayy ben Canan demisim Nuray dicektim.Ne oluyor bana :)) Dunde tama 1 saat bir evrak aradim o kadar alakasiz bir yere koymusum ki.Evdede tuzu buzdolabina koyup sonra saatlerce ariyorum :)

Canim o siskinlikler ayakta cok kalmaktan oluyordur buyuk ihtimal, hamilelikte oluyor normalde ama sen yine dikkat etmeye calis cunku cok erken siskinlik icin bende de oluyordu, bunun asmanin en guzel yolu sabit kalmamak yerinde surekli hareket edip yarim saatte bir kisa dinlenmeler lazim, biliyorum isin cok zor allahim ins sana o minik yavrunun yuzu suyu hurmetine sifa olur

Canim senden haber almak guzel,demek dogum yakin Rabbim bir nefeste kurtarsin ins.
Hayirli haberlerini bekliyoruz.
Bizim bebis iyi misil misil uyuyo bende topige girebiliyorum o uyuyunca:)

Su 4'lu testide hayirlisiyla bi atlat ve guzel haberleri al da icin rahatlasin Kokocum.
Hepimiz bekliyoruz merakla guzel haberlerini ins.
Bu arada dun oturdum pc'nin basina artik su fotolari koyayim dedim ama sokkk pc bozulmus ekran acilmiyo
Kac yillik fotolar var icinde dunden beri moralim cok bozuk bakalim esim goturcek tamire resimleri kurtarir ins.
Yani resim koyma isi biraz daha ertelendi hakkinizi helal edin

esracim gobek buyumus biraz daha ve yakisiyo hamilelik sana :)

disarida koca gobuslu hamileler gorunce cok incelemeye basladim ya, onceden hic bakmazdim. sonumuz boyle olucak diye bakiyorum :) bu arada 2-3 gundur sabah sirt agrisiyla uyaniyorum, hamilelikten midir sizce? crazymom bak takilacak bisey daha buldum:)

Sagol silgicim:) 7 aya gelelim hepimiz Allah in izniyle gor bak biz de nasil koca gobus olucaz:) Ben o kadar cok sirt ve bel agrisi cekiyorumki haftalardir.Ablama sordum gececekmi diye."yok uzuuun bir sure gecmeyecek.Iyi gecin o agrilarla" dedi. :))

Canım güzel dileklerin ve tavsiyen için teşekkürler.Sürekli dolaşma halindeyim işyerinde zaten alıştık artık:)) ama göbek büyümeye başlayınca nasıl olacak bakalım.Senin oğluşunun adı ne, yerime gıdısından koklayarak öp annesi sevgiler

Eki Görüntüle 464966 Eki Görüntüle 464967

Bu hafta ki gobusum :) Kizlaaar e hadi ama sizde koyun fotolarinizi :)

Sen nasıl güzel bir hamilesin öyle esra:)) göbiş her hafta daha da büyüyor sanırım.Maşallah size...Sen doğum anına kadar güzelliğini koruyacaksın kesin,darısı bize:)) Bu arada kulak ağrın ne durumda, benim de tıkanıklık yeniden başladı, sağ kulağım bazen gün boyu tıkanık oluyor,şu an yazarken bile tıkanık

Ben de sırt ağrıları daha başlamadı ama sürekli sırt üstü yatıyorum bu aralar nedense.Yan yatmak daha iyi sanırım ama kendiliğinden gece sırt üstü yatıveriyorum:)

Crazymom, biz bekleriz Yusuf beyin yakışıklı pozlarını:)

Cok tesekkur ederim Marlin cim cok tatlisin :) kulak tikaniklik cinlama devam.Sali gunu randevum var.Insallah onemli birsey degildir.Dogum doktorum normal dedi gecen hafta.Ben de cogu zaman sirt ustu yatitorum.Bosver keyfini cikaralim ileride yatamiyacaz sirt ustu :)

Sagol silgicim:) 7 aya gelelim hepimiz Allah in izniyle gor bak biz de nasil koca gobus olucaz:) Ben o kadar cok sirt ve bel agrisi cekiyorumki haftalardir.Ablama sordum gececekmi diye."yok uzuuun bir sure gecmeyecek.Iyi gecin o agrilarla" dedi. :))

evet evet gobusumuz bizden onde gidicek filan :) insallah o gunleride goruruz. benim de yeni basladi, klimadan mi acaba diye dusundum erkendir diye sabah ama bir suredir hergun var..

marlincim bende yuzustu ve sirt ustu yatmayi o kadar cok seviyorumki, yatiyorum simdi oyle ama hep sola yatin diye de okuyorum. vicdan azabi ceke ceke yatiyorum. doktor da bisey demedi acikcasi.

Hamilelik ve uyku-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

Silgi cim bende simdi okudum.Son aylarda sola yatmak iyiymis.Simdi icimiz rahat yatabiliriz sirt ustu :)

Masallah bu ne guzellik, oglan annesi gibi hamilelik seni guzellestiriyor ..ama kiz karni oldugu belli ...oyy benim gobegim de suan seninki kadar ben koymuyum ama :)

Canim benim minigin adi Mahir, annesi ona`cok isimle itap ediyor gerci yaa..sevgi sozcukleri bitmiyor itapta.) merak etme senin icin her yerinden operim , bugunlerde opucuk delisi yaptim oglani , gorsen ne cok mutlu oluyor anliyor esek sipasi sevildigini hehhe
Gobekler buyudukce, bebeklerde buyuyor ve inanin alinan haz daha da cok buyuyor ...herseye ragmen guzel ufak tepek agrilar ve sikintilar sadece tuzu ve biberi o kadar, hepsi gelip gecici , sonundaki hediye buyuk di mi bu yuzden deger

Tesekkur ederim Melegim:) Bekliyorum diger annelerin gobuleri buyusun fotograf koyarlar diye :)) Benim icinde op bebisini bal kaymak gidigindan :)

Ayy ya marlincim itap yazmisim hitap yazacagima, Turkce kaydi bizde hamile olmadan da saskin unutkan olunabiliyor ,malum kafam surekli oglanda iste oyle..

Ayy ben Canan demisim Nuray dicektim.Ne oluyor bana :)) Dunde tama 1 saat bir evrak aradim o kadar alakasiz bir yere koymusum ki.Evdede tuzu buzdolabina koyup sonra saatlerce ariyorum :)

Ya sorma yaaaa, benim aklim bir degil on karis havada, oyle leylayim ki anlatamam. Hic oyle biri olmadigim icin zorlaniyorum bu leyla kafayla.

Ne guzel gobis :) Ben koymustum ya gecen hafta, cok bir ilerleme yok ondan beri. Birkac haftaya belli olur herhalde, simdi hala -dar seyler giysem de- yemegi fazla kacirmisim gibi duruyor :)

Esra icin nasil yattigi artik onemli olmaya baslayacak da bizim daha vaktimiz var, cok kasma. Bir sure sonra zaten yuzustu yatamaz olacaksin. Sirtustu yatmak da bebegin agirligi bogrune binecegi icin rahat gelmeyecek. You having a baby kitabinda rahat sirtustu yatis icin nasil yastiklarla destek koyabilecegini gosteren bir illustrasyon vardi. Hastane yataklarinin arkasinin egimini ayarlayabiliyorsun ya, basi hafif yukari kaldiriyor, bir nevi oyle yapmak lazimmis yastiklarla. Reflu icin falan da iyi gelir herhalde bu pozisyon. Ben sirtustu hic yatamiyorum, yuzustu yatarim hep ama oyle yatmakta zorlanmaya basladim bile, daha kalin bir yastiga gectim, yan yatiyorum, sansima sol yana yatmayi seviyorum zaten :) Bildigim kadariyla bu kan gitmesi vs. olayi da bebe buyudukce daha onemli olmaya basliyor.

Bizim icin de op annesi, bu kokopelli teyzenden diye op. :)

faydali bir yazi.
Amazon.com: Boppy Prenatal Total Body Pillow: Baby

hamilelik ilerleyince su yastiktan almayi dusunuyorum. normalde de kucak yastigiyla uyurum zaten, bu cok rahattir :)

bu yastiklari gorunce aklima hep sey geliyor: bir film vardi b plan mi neydi ismi. hamile bir kadin var, bu yastikla uyuyor falan. sevgilisi de yastigi kiskaniyor kendisine kicini donup yastiga sarilip yatiyor diye, cope atiyor. kadin fittiriyor, gidip copten yastigi ariyor adam mecburi. oyle kalmis aklimda. aman kocan kiskanmasin yastigi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…