- Konu Sahibi citaknuray
-
- #1.501
Kokocum supersin ve sabrina hayranim:)butun resimler tellerimizde simdi acayim once resimleri yukleyim sonra da bikac resim yolliyim ins.
Yukardada yazdim sutum yariyoda o da 2 yasina kadar malesef sonra benimkiler pek bi fit oluyolar:))
Guzel dusun cnm hicbisey cikmiycak ins.ben inaniyorum guzel haberlerini dort gozle bekliyoruz.
Sana ilk gittiginde sormadimi doktorun,mide problemin var mi diye?gerci yeni cikmis sorsaydi da yok dicektin.
Benim dr ilk gittigimde sordu ve hemen pirolosec ve vitamin-omega3 verdi.
Ama kesinlikle soyle ben onunla rahatladim 9 ay bosuna cekme cnm cunku mide kotu oldumu yemen icmende dogru duzgun olmuyo,valla hayattan zevk alamiyo insan:)
Simdi anneeeee diye agliyo resmen:))kucuk annesinin kucaginda:))
Cananlar tasiniyor east coasta herhalde, persembe demisti. Tasin, yerles, internet baglat, bir sure ortalikta gorunmez kizcagiz. Umalim ki her sey yolunda gitmis olsun, internetten ayarladiklari evi begenmis olsunlar.
Cemrecik doktora yapiyordu, belki almis basini tatile turkiye'ye gitmistir :)))
Bu arada silgi'cim, kazinma sormussun. Var arkadasim o da var :) Bulantilar azaldiktan sonra bir kazinma basladi. Bazen yemekten yarim saat sonra basladigi bile oluyor! Iste az az ve sık sık yeme ile onu alinabilir ancak. Yaz geldi ya, artik ders vermiyorum, bitti dersler. Simdi cogunlukla evdeyim, yazmaya calisiyorum. O da iyi oluyor kazinma oldukca mutfaga gidiveriyorum bir seyler bulmaya.
marlin, sana masallah vallahi. Ben veya silgi senin temponda asla idare edemezdik. Cok seviniyorum sende bitkinlik ve mide sorunlari olmadigina. Boyle enerjik devam et insallah.
Tesekkurler Melegim,benimkiler anne sutu alirken iyi de emmeyi birakinca Afrikali cocuklardan beter oluyolar
Canim tabi biz butun yasananlari bilmedigimiz icin disardan kendimize gore yorum yapiyoruz,hakkini helal et bu yuzden.
Allah yardimcin olsun evlilik zor,karsilikli saygi sevgi ve guvenle yuruyor.
Ama cocuk olunca arada, evliliklerin bitmesine ben cok uzuluyorum.
Rabbim size evliliginizi kurtarabilceginiz hayirli kapilar acsin ins.
Acilar paylastikca azalir ne zmn icini dokmek rahatlamak istersen topige yaz cnm.uzaktan bisey yapamayiz ama en azindan manevi acidan destek olmaya calisiriz kizlarla.
Canimcim, sagol verdigin guzel telkinler icin inan bana cok yarariniz oluyor asil sen hakkini helal et,sizleri dertlerimle mesgul ediyorum sanki az derdiniz var gibibende arada ciban misali gibi ciktim valla..Yaptigin dualara sadece amin diyebiliyorum ins benim ve oglum icin en hayirlisi olur
Merhaba Arkadaşlar,
Ben de birkaç gündür yazamıyorum, forum sayfamıza bakmayı ihmal etmiyorum ama yazmaya fırsat olmuyor,çıkmak zorunda kalıyorum.Ama gördüğüm kadarıyla herkesler çok iyi şükür:)
1 hafta evde dinlenmiştim söylenerek, şimdi haftada 6 gün çalışıyorum,o yüzden zaman olmuyor.Yarın izinliyim,bol bol dinlenmeyi planlıyorum:)) Allahım bir güç veriyor, eskiden olsa bu kadar saat ayakta kalamazdım genelde enerjim yüksek oluyor, ama uyuyamadığım günler, işyerinde esneyerek gezdiğim oluyor) Yemek yapma ruhu bende de yok ama dışarıdan yemeyi de sevmiyorum, mutlaka ben veya eşim giriyoruz mutfağa.Benim açlık durumum hamilelikten önceki gibi ama uzun süre aç kalabiliyorum.Zaten işyerinde mola 3-4 saatte bir oluyor.Ancak acıkmış oluyorum.
Bu arada ben de bazı haftalar şişkinlik çok oluyor, kilo alıyorum diye düşünüyorum sonra bir bakıyorum neredeyse 1 kilo gitmiş.Kilo takibi yapamıyorum:))şimdiden böyle şişkinlikler olacaksa aylar sonrasını düşünemiyorum:))
Uzun zamandir topige hic yazamiyorum.. Muhabbet baya ilerlemis masallah, cok sayfa olunca okuyamadim tek tek ama insallah herkes iyidir ve hersey yolundadir..
Benim bebisin suyu azalmis kizlar galiba dogum yakin.. Doktor bu pazartesi gel ultrasonla bakalim dedi.. Suyun azalmasi da tehlikeli oluyomus :18: Bilmiyorum belki acil doguma falan alirlar.. Insallah bisey olmaz bebegime. Dua edin kizlar...
Crazymom beni sormussun son sayfada gordum cok tesekkur ederim ilgin icin. Dogum yapar yapmaz sizi haberdar ederim insallah. Bebis mesaneye asiri baski yapiyo bazen ciddi canim yaniyo insallah bi taraftan rahimde aciliyodur diyorum :))) Ramazandan once olur benim dogum buyuk ihtimal oyle hissediyorum :) Senin kuzucukta iyidir insallah...
Yarinda amerikali misafirlerim gelicek. Bitaraftanda onlara turk kulturumuzden biseyler hazirlamaya caliyorum karnim burnumda :) Firsat buldukca girmeye calisirim insallah.. Hepiniz Allaha emanet olun...
Ya ilk gittigim zamanlarda bulantilar neyler vardi ama oyle devamli kusma falan yoktu, bunlari soyleyince normal dediler. Bu reflu 1-2 gun oyle geldi gecti, simdi daha cok kazinma falan oluyor. 24unde muayenede soyleyecegim bunlari, bakalim ne diyecek ne verecek. simdi pt. gunku 4lu test icin kan verecegim, onu bekliyoruz.
Ayyy nolur oyle dusunme burda bizi uzen sadece sana cok faydamiz olamamasi olur.
Ayrica dedigim gibi dertler paylastikca azalir hafifler.
Dedigin gibi su mubarek gunlerde Rabbim oglusun ve senin icin en hayirlisi neyse onu nasip etsin ins.
Eki Görüntüle 464966 Eki Görüntüle 464967
Bu hafta ki gobusum :) Kizlaaar e hadi ama sizde koyun fotolarinizi :)
Esracim gobusunden kiz geldigi belli oluyo:))
Benim gobus sipsivriydi:)seninki daha genis gozukuyo.
Masallah nazar degmesin cok tatli bi hamissin,kiz bebek annenin guzelligini alir derler ama masallah sen guzelligini hala koruyorsun:)
esracim gobek buyumus biraz daha ve yakisiyo hamilelik sana :)
disarida koca gobuslu hamileler gorunce cok incelemeye basladim ya, onceden hic bakmazdim. sonumuz boyle olucak diye bakiyorum :) bu arada 2-3 gundur sabah sirt agrisiyla uyaniyorum, hamilelikten midir sizce? crazymom bak takilacak bisey daha buldum:)
Canim o siskinlikler ayakta cok kalmaktan oluyordur buyuk ihtimal, hamilelikte oluyor normalde ama sen yine dikkat etmeye calis cunku cok erken siskinlik icin bende de oluyordu, bunun asmanin en guzel yolu sabit kalmamak yerinde surekli hareket edip yarim saatte bir kisa dinlenmeler lazim, biliyorum isin cok zor allahim ins sana o minik yavrunun yuzu suyu hurmetine sifa olur
Sen nasıl güzel bir hamilesin öyle esra:)) göbiş her hafta daha da büyüyor sanırım.Maşallah size...Sen doğum anına kadar güzelliğini koruyacaksın kesin,darısı bize:)) Bu arada kulak ağrın ne durumda, benim de tıkanıklık yeniden başladı, sağ kulağım bazen gün boyu tıkanık oluyor,şu an yazarken bile tıkanık
Ben de sırt ağrıları daha başlamadı ama sürekli sırt üstü yatıyorum bu aralar nedense.Yan yatmak daha iyi sanırım ama kendiliğinden gece sırt üstü yatıveriyorum:)
Crazymom, biz bekleriz Yusuf beyin yakışıklı pozlarını:)
Sagol silgicim:) 7 aya gelelim hepimiz Allah in izniyle gor bak biz de nasil koca gobus olucaz:) Ben o kadar cok sirt ve bel agrisi cekiyorumki haftalardir.Ablama sordum gececekmi diye."yok uzuuun bir sure gecmeyecek.Iyi gecin o agrilarla" dedi. :))
evet evet gobusumuz bizden onde gidicek filan :) insallah o gunleride goruruz. benim de yeni basladi, klimadan mi acaba diye dusundum erkendir diye sabah ama bir suredir hergun var..
marlincim bende yuzustu ve sirt ustu yatmayi o kadar cok seviyorumki, yatiyorum simdi oyle ama hep sola yatin diye de okuyorum. vicdan azabi ceke ceke yatiyorum. doktor da bisey demedi acikcasi.
Canım güzel dileklerin ve tavsiyen için teşekkürler.Sürekli dolaşma halindeyim işyerinde zaten alıştık artık:)) ama göbek büyümeye başlayınca nasıl olacak bakalım.Senin oğluşunun adı ne, yerime gıdısından koklayarak öp annesi sevgiler
Masallah bu ne guzellik, oglan annesi gibi hamilelik seni guzellestiriyor ..ama kiz karni oldugu belli ...oyy benim gobegim de suan seninki kadar ben koymuyum ama :)
Canim benim minigin adi Mahir, annesi ona`cok isimle itap ediyor gerci yaa..sevgi sozcukleri bitmiyor itapta.) merak etme senin icin her yerinden operim , bugunlerde opucuk delisi yaptim oglani , gorsen ne cok mutlu oluyor anliyor esek sipasi sevildigini hehhe
Gobekler buyudukce, bebeklerde buyuyor ve inanin alinan haz daha da cok buyuyor ...herseye ragmen guzelufak tepek agrilar ve sikintilar sadece tuzu ve biberi o kadar, hepsi gelip gecici , sonundaki hediye buyuk di mi bu yuzden deger
Ayy ben Canan demisim Nuray dicektim.Ne oluyor bana :)) Dunde tama 1 saat bir evrak aradim o kadar alakasiz bir yere koymusum ki.Evdede tuzu buzdolabina koyup sonra saatlerce ariyorum :)
evet evet gobusumuz bizden onde gidicek filan :) insallah o gunleride goruruz. benim de yeni basladi, klimadan mi acaba diye dusundum erkendir diye sabah ama bir suredir hergun var..
marlincim bende yuzustu ve sirt ustu yatmayi o kadar cok seviyorumki, yatiyorum simdi oyle ama hep sola yatin diye de okuyorum. vicdan azabi ceke ceke yatiyorum. doktor da bisey demedi acikcasi.
Canim benim minigin adi Mahir, annesi ona`cok isimle itap ediyor gerci yaa..sevgi sozcukleri bitmiyor itapta.) merak etme senin icin her yerinden operim , bugunlerde opucuk delisi yaptim oglani , gorsen ne cok mutlu oluyor anliyor esek sipasi sevildigini hehhe
Gobekler buyudukce, bebeklerde buyuyor ve inanin alinan haz daha da cok buyuyor ...herseye ragmen guzelufak tepek agrilar ve sikintilar sadece tuzu ve biberi o kadar, hepsi gelip gecici , sonundaki hediye buyuk di mi bu yuzden deger
faydali bir yazi.
Amazon.com: Boppy Prenatal Total Body Pillow: Baby
hamilelik ilerleyince su yastiktan almayi dusunuyorum. normalde de kucak yastigiyla uyurum zaten, bu cok rahattir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?