- Konu Sahibi citaknuray
-
- #1.561
ayyy bu erkek vallahi :))))))) Kokocum ben degistiriyorum tahminimi :)
Masallah silgicim kocaman yapmissin.Cok seker :) Allah kucagina almayi nasip etsin canim.
Genellikle burada yasayan bircok kisi bu kriterleri goz onunde bulunduruyor.Ben kendi adima cocugum vatandasta olsa ingilizce bir gobekadi dusunmuyorum.Yanlis anlasilmasin ama ozenti gibi oluyor.Ha babasi Amerikali olsaydi okay :)
Ben kayinvalidemi iki aylik hamileykem kaybettim.Cok ani oldu.Heniz 61 yasindaydi ama tas catlasin 50 gosteriyordu.O kadar cok seviyordum ki onu birgun bile kayinvalide gozuyle bakmadim.O da bana gelini...O benim arkadasim,sirdasim ikinci annemdi.Beraber alisverise,club a,dans kurslarina,yemege,sinemaya gider elbiselerimizi degis tokus yapardik.Boyle bir iliskimiz vardi.Yani en yakin arkadasimi kaybettim.Bu yuzden gobek adini kayinvalidemin ismini koyacam.Esim hicbir sekilde benden boyle birsey talep etmedi.
Aslinda olmus aile bireylerimizin ismini koymayi istemedim hic .Yeni isim ,yeni hayat,uzun omurlu olsun diye.
Kayinbabam vefat ettiginde esimin kardesi oglunun gobek adini babasinin ismini koymus (esi ingiliz ingiltere de yasiyorlar) ilk ismi ingilizce gobek adi kayinbabamin ismi.Kayinvalidem hic kocasinin ismiyle cagirmadi.Birgun sordum niye diye.Oda aynen benim dusunduklerimi soyledi "Uzun omru olsun".
Bu yuzden karar verdik gobek adiyla cagirmicaz ama babannesinin ismini hep kutugunde tasiyacak.
Ooo bu gobek de pek guzelmis. Guzel guzel buyumeye devam etsin insallah :)
Ay herkesin gobegi benden buyuk, guduk kaldik yavrucum ittir biraz disari :)
Esra, degistireyim mi ciddi? hehehe. Dur bakalim digerleri de bu fotograftan sonra degistirecekse degistirsin sonra hepsini birden eklerim listeyi yenileriz! Su listede en cok fikir birligi silgi'nin kiz icindi ama hatun kendine erkek derken bir bildigi varmis :))))
Ooo bu gobek de pek guzelmis. Guzel guzel buyumeye devam etsin insallah :)
Ay herkesin gobegi benden buyuk, guduk kaldik yavrucum ittir biraz disari :)
Esra, degistireyim mi ciddi? hehehe. Dur bakalim digerleri de bu fotograftan sonra degistirecekse degistirsin sonra hepsini birden eklerim listeyi yenileriz! Su listede en cok fikir birligi silgi'nin kiz icindi ama hatun kendine erkek derken bir bildigi varmis :))))
Genellikle burada yasayan bircok kisi bu kriterleri goz onunde bulunduruyor.Ben kendi adima cocugum vatandasta olsa ingilizce bir gobekadi dusunmuyorum.Yanlis anlasilmasin ama ozenti gibi oluyor.Ha babasi Amerikali olsaydi okay :)
Ben kayinvalidemi iki aylik hamileykem kaybettim.Cok ani oldu.Heniz 61 yasindaydi ama tas catlasin 50 gosteriyordu.O kadar cok seviyordum ki onu birgun bile kayinvalide gozuyle bakmadim.O da bana gelini...O benim arkadasim,sirdasim ikinci annemdi.Beraber alisverise,club a,dans kurslarina,yemege,sinemaya gider elbiselerimizi degis tokus yapardik.Boyle bir iliskimiz vardi.Yani en yakin arkadasimi kaybettim.Bu yuzden gobek adini kayinvalidemin ismini koyacam.Esim hicbir sekilde benden boyle birsey talep etmedi.
Aslinda olmus aile bireylerimizin ismini koymayi istemedim hic .Yeni isim ,yeni hayat,uzun omurlu olsun diye.
Kayinbabam vefat ettiginde esimin kardesi oglunun gobek adini babasinin ismini koymus (esi ingiliz ingiltere de yasiyorlar) ilk ismi ingilizce gobek adi kayinbabamin ismi.Kayinvalidem hic kocasinin ismiyle cagirmadi.Birgun sordum niye diye.Oda aynen benim dusunduklerimi soyledi "Uzun omru olsun".
Bu yuzden karar verdik gobek adiyla cagirmicaz ama babannesinin ismini hep kutugunde tasiyacak.
amin tesekkurler, hepimiz ins saglikla kucagimiza aliriz:) bu arada annemle konustum da ruyasinda iki erkek bebek gormus, digeri kimin su an mechul :)
esra bu arada esinin annesiyle ilskini anlatmissinda, ne guzel ya.. bizde de oldukca resmi bir iliski var. ben tek isim istiyorum ya da ikinci olursa da kimlige yazdirmamayi dusunuyoruz.
Yok ben de aslinda ingilizce isim dusunmuyorum da, bazen turkce isimleri oyle katlediyorlar ki soylerken, o zaman bir "acaba?" diyorum!! Erkek olursa benim kizlik soyadimi gobekadi yapacagim, o kesin, ama kiz olursa bilmiyorum gobekadi isini.
Kayinvaliden icin de basiniz sagolsun, keske torununu gorebilseymis, kader kismet. Ismi Lara ile yasasin.
Bence 2.trimester i bekle. Yinede doktorun bilir en iyisi canim.Ultrason icin gittiginde sor istersen.Uzun yolun bir tehlikesi yok derse tr.seyahati sana iyi gelecek gibi.Sanirim ailen tr.de Onlari gormek sana moral olur.
senin icin de bir column acayim mi? yoksa hamileliginin biraz daha ilerlemesini mi beklemek istersin? tercihini soyle, halledeyim hemen :)
ben 1. trimestr'da ucak yolculugu yapmadim. eger cok bitkinligin bulantin yoksa, orada takiplerini yaptirabileceksen neden olmasin? ikili test nt screening falan yaptiracaksan onlari burada yaptirmani tavsiye ederim ama, onlarin zamanlamasina gore git gel.
Eki Görüntüle 466063
mahir pasanin iki gunluk hali ,anasindan ayak bas parmagini copy yapmis ,her altini degistiriken opmeden duramiyorum bezelye parmaklarini , cok balli doyamiyorumEki Görüntüle 466074 burda 10 haftalik olduk, pushchair icinde sikismis zavalli oglucum Eki Görüntüle 466077
emdikten sonra yuzdeki mutluluk :)
simdilik bu kadar kizlar ilerleyen zamanlarda buyudukce ekleriz sizlerde sahit olursunuz buyudugune , hadi bakalim sizde dogurunda akranlari cogalsin oglusumun, masallah demeyi unutmayin teyzeleri
Eki Görüntüle 466063
Mahir pasanin iki gunluk hali ,anasindan ayak bas parmagini copy yapmis ,her altini degistiriken opmeden duramiyorum bezelye parmaklarini , cok balli doyamiyorumEki Görüntüle 466074 Burda 10 haftalik olduk, pushchair icinde sikismis zavalli oglucum Eki Görüntüle 466077
emdikten sonra yuzdeki mutluluk :)
simdilik bu kadar kizlar ilerleyen zamanlarda buyudukce ekleriz sizlerde sahit olursunuz buyudugune , hadi bakalim sizde dogurunda akranlari cogalsin oglusumun, Masallah demeyi unutmayin teyzeleri
Genetik danisman bize "ben sizi white olarak yazmistim ama test merkezi (eyalet inceliyor kan testlerini) middle eastern olarak yazmis, ona gore hesaplamis" dedi. Bize kendimizi ne olarak gordugumuzu sordu. E ne bileyim, ikisi de? Balkan gocmeni de var, orta anadolulu da var guneydogulu da var bizde. Middle east ve beyaz arasinda ne secim yapabilirim ki? Beyaz dedim, daha cok balkan oldugu icin, genelde beyaz tenli oldugumuz icin. 1-2 saat sonra aradi, ben bu koken bilgisini update ettirdim, buna gore down riskiniz 1/95 oluyormus dedi! 1/110 ile avunmaya calisirken simdi de 1/95 oldu. Diger yandan middle eastern'dan white'a gecince bu kadar oynayan bir orani olan bir teste ne kadar guvenebilirim bilmiyorum. 4lu test icin kan verdim, bakalim 1 hafta icinde alacagiz sonucu, umarim guzel olur. Boyle 1/95 falan devam ederse kesin amniyo. Eh, bebenin cinsiyetini daha erken ogreniriz bu vesileyle (pollyanna modu).
Baban mi balkan gocmeni yoksa anne tarafinmi? Gercekten oranlar ne cok oynamis.4 test insallah cok iyi cikar amniyoya gerek kalmaz.
Genetik danisman bize "ben sizi white olarak yazmistim ama test merkezi (eyalet inceliyor kan testlerini) middle eastern olarak yazmis, ona gore hesaplamis" dedi. Bize kendimizi ne olarak gordugumuzu sordu. E ne bileyim, ikisi de? Balkan gocmeni de var, orta anadolulu da var guneydogulu da var bizde. Middle east ve beyaz arasinda ne secim yapabilirim ki? Beyaz dedim, daha cok balkan oldugu icin, genelde beyaz tenli oldugumuz icin. 1-2 saat sonra aradi, ben bu koken bilgisini update ettirdim, buna gore down riskiniz 1/95 oluyormus dedi! 1/110 ile avunmaya calisirken simdi de 1/95 oldu. Diger yandan middle eastern'dan white'a gecince bu kadar oynayan bir orani olan bir teste ne kadar guvenebilirim bilmiyorum. 4lu test icin kan verdim, bakalim 1 hafta icinde alacagiz sonucu, umarim guzel olur. Boyle 1/95 falan devam ederse kesin amniyo. Eh, bebenin cinsiyetini daha erken ogreniriz bu vesileyle (pollyanna modu).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?