Amerika'da Hamilelik

Eki Görüntüle 465998

yukleyebildim mi bilmiyorum, bu da benim ufaklik :)

Ooo bu gobek de pek guzelmis. Guzel guzel buyumeye devam etsin insallah :)

Ay herkesin gobegi benden buyuk, guduk kaldik yavrucum ittir biraz disari :)

Esra, degistireyim mi ciddi? hehehe. Dur bakalim digerleri de bu fotograftan sonra degistirecekse degistirsin sonra hepsini birden eklerim listeyi yenileriz! Su listede en cok fikir birligi silgi'nin kiz icindi ama hatun kendine erkek derken bir bildigi varmis :))))

ayyy bu erkek vallahi :))))))) Kokocum ben degistiriyorum tahminimi :)
Masallah silgicim kocaman yapmissin.Cok seker :) Allah kucagina almayi nasip etsin canim.

amin tesekkurler, hepimiz ins saglikla kucagimiza aliriz:) bu arada annemle konustum da ruyasinda iki erkek bebek gormus, digeri kimin su an mechul :)

esra bu arada esinin annesiyle ilskini anlatmissinda, ne guzel ya.. bizde de oldukca resmi bir iliski var. ben tek isim istiyorum ya da ikinci olursa da kimlige yazdirmamayi dusunuyoruz.

Yok ben de aslinda ingilizce isim dusunmuyorum da, bazen turkce isimleri oyle katlediyorlar ki soylerken, o zaman bir "acaba?" diyorum!! Erkek olursa benim kizlik soyadimi gobekadi yapacagim, o kesin, ama kiz olursa bilmiyorum gobekadi isini.

Kayinvaliden icin de basiniz sagolsun, keske torununu gorebilseymis, kader kismet. Ismi Lara ile yasasin.

Sana zahmet degistir koko.Bu seker gobus sivri :) pipican bu :)))

haha ya abdala malum olurmus oyle de mubarek bir insanim buyumustur senin gobek biraz daha, ittirmesin bebisi yorma :)

Yok ben de aslinda ingilizce isim dusunmuyorum da, bazen turkce isimleri oyle katlediyorlar ki soylerken, o zaman bir "acaba?" diyorum!! Erkek olursa benim kizlik soyadimi gobekadi yapacagim, o kesin, ama kiz olursa bilmiyorum gobekadi isini.

Kayinvaliden icin de basiniz sagolsun, keske torununu gorebilseymis, kader kismet. Ismi Lara ile yasasin.

keske hayatta olsaydi gorseydi torununu Cok ozluyorum onu.

Sagol kokocum.Keske...

Eki Görüntüle 465998

yukleyebildim mi bilmiyorum, bu da benim ufaklik :)

Oooo masallah burda herkes citir anne adayi yaa , ne guzel gobek masallah Canim insallah saglikcakla buyutur tamamina erdirirsin,erkek bebek annesi kilo alirken sadece gobekten alir yani guzel gosterir vucudu , toparlar ..sizlerin gobekleri cok erken kiz veya erkek gobegi demek icin bu yuzden ben tahminlerinde daha cok hislerime dayanarak yaptim ehuehu ,,bakalim tutacakmi

Mahir pasanin iki gunluk hali ,anasindan ayak bas parmagini copy yapmis ,her altini degistiriken opmeden duramiyorum bezelye parmaklarini , cok balli doyamiyorum Burda 10 haftalik olduk, pushchair icinde sikismis zavalli oglucum
emdikten sonra yuzdeki mutluluk :)

simdilik bu kadar kizlar ilerleyen zamanlarda buyudukce ekleriz sizlerde sahit olursunuz buyudugune , hadi bakalim sizde dogurunda akranlari cogalsin oglusumun, Masallah demeyi unutmayin teyzeleri

yaa masallahh masallah ne tatli olsa da burada isirsak birazz. kilosu falanda iyi gibi gozukuyor, tekrar masallah diyim :)
Allah anali babali, saglikla ve mutlu bir sekilde buyutsun ins. cok guzel bir bebek.

bu arada guzel dileklerin icin tesekkurler. artik agustos gibi ogrenicez. ins. sorunlarla karsilasmadan ilerleriz bu surecte ve sonrasinda hepimiz.

melegim sen normal dogum mu yapmistin? nasil gecti dogumun?

bu arada citaknuray'dan da haber yok, hersey nasil gidiyor acaba.

Son düzenleme:
Bence 2.trimester i bekle. Yinede doktorun bilir en iyisi canim.Ultrason icin gittiginde sor istersen.Uzun yolun bir tehlikesi yok derse tr.seyahati sana iyi gelecek gibi.Sanirim ailen tr.de Onlari gormek sana moral olur.

kizlar gecen hafta doktora soyledigimde hayir gitme dinlenmen lazim ikinci trimester da gidersin dedi.. ve bunu oyle bir tavirla dedi ki kendimi gerizekali gibi hissettim.. ben psikolojik olarak burda cok bunaldigimdan tr ye gitmek istiyorum.. cevremin kalabalik olmasi, kafamin dagilmasi, huzur bulmam gerek.. ve bu da bebek icin cok onemli sonucta.. ultrasonu da bu carsambaya aldirdim.. kafamda kur kur.. nereye kadar.. ne var ne yok belli olur bu asamada zaten.. yine sormayi istiyorum doktoruma yolculuk isini..

aslinda okulum basliyor agustosta ama ne gozumde okul var ne de bir sey.. okadar cok bunaldim ki.. tr de en azindan psikologa falan giderim ne bilim yani.. bakalim dr ne derse ona talip tabii

koko cum bana simdilik tahmin ekleme dursun bakalim.. tesekkurler

msallah ,masallah 41 kere masallah mahır bebıse :) nasılda tatlısın guzelsın allahım korusun senı .

E hani kucuktu? Yok kucucuk yok yuzu kirmizi diye fotograf koymadin, fistik gibi de delikanliymis :) Masallah Mahir'e. Daha nice guzel fotograflarini goruruz insallah :)

Esra'nin silgi tahminini degistirdim. Ben kendi tahminimi de degistirsem mi dedim ama gobek sivri mivri yine de bence kiz diye biraktim :)

[table="class: grid, align: center"]

[tr]
[td]tahmini yapan[/td]
[td]MarlinT[/td]
[td]silgi[/td]
[td]kokopelli[/td]

[/tr]

[tr]
[td]cananveirfan[/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]Crazymom[/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]

[/tr]
[tr]
[td]Esra [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]kkbr[/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kokopelli[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Kiz :) [/td]

[/tr]
[tr]
[td]MarlinT[/td]
[td] Kiz :) [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]Melegim[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Kiz [/td]

[/tr]

[tr]
[td]nuray[/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]

[/tr]

[tr]
[td]silgi [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek :) [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]ztar[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]SONUÇ![/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]

[/tr]

[/table]

Genetik danisman bize "ben sizi white olarak yazmistim ama test merkezi (eyalet inceliyor kan testlerini) middle eastern olarak yazmis, ona gore hesaplamis" dedi. Bize kendimizi ne olarak gordugumuzu sordu. E ne bileyim, ikisi de? Balkan gocmeni de var, orta anadolulu da var guneydogulu da var bizde. Middle east ve beyaz arasinda ne secim yapabilirim ki? Beyaz dedim, daha cok balkan oldugu icin, genelde beyaz tenli oldugumuz icin. 1-2 saat sonra aradi, ben bu koken bilgisini update ettirdim, buna gore down riskiniz 1/95 oluyormus dedi! 1/110 ile avunmaya calisirken simdi de 1/95 oldu. Diger yandan middle eastern'dan white'a gecince bu kadar oynayan bir orani olan bir teste ne kadar guvenebilirim bilmiyorum. 4lu test icin kan verdim, bakalim 1 hafta icinde alacagiz sonucu, umarim guzel olur. Boyle 1/95 falan devam ederse kesin amniyo. Eh, bebenin cinsiyetini daha erken ogreniriz bu vesileyle (pollyanna modu).

Baban mi balkan gocmeni yoksa anne tarafinmi? Gercekten oranlar ne cok oynamis.4 test insallah cok iyi cikar amniyoya gerek kalmaz.

benim doktora kalsa bu testlere hic gerek yok, zar zor 4'luyu receteledi. guvenilir degil tabii ki ama hepimiz icimiz rahat etsin istiyoruz. bu durumda anliyorum seni, ben de cok garanticiyimdir mesela. insallah 4lu temiz cikar, uzme kendini. asyaliyim deseydin acaba nasil oynardi, hakikaten sacma. ben de persembe vericem kan, sorunsuz su asamayi da atlatalim ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…