Amerika'da Hamilelik

ilk aylar zor geciyor, stresin de var senin. ben de tutturmustum tr'ye gididcem, kendime bakamiyorum vb diye. sonra boyun egiyosun. ben olsam riske atmazdim, yol cok uzun. ama kendine guveniyosan sen bilirsin tabii ki. cok uzaktayiz ya soyle 3-4 saatlik bir yol olsaydi keske.

Cok sagol silgicim,Amin dualarin icin, allah sanada hayirlisi ile nasip etsin kolay bir sekilde ins, canim benim oglanin kafasi donmedigi icin sezeryanla dogum yaptim malasef ama oyle olmasa bile yine sezeryan olurdu herhalde cunku bende seker ve yuksek tansiyon cikti yani kismet cok sukur atlattik , burda sezeryan dogum gercekten gerek duyulmadan yapilmiyor asla, bu yuzden icim rahat yani en azindan bosuna kezmediler...
umarim kizlar sizin yavrular zamaninda kafalari donerde normal yaparsiniz, cunku sezeryanin dogum acisi sonradan oluyor ve cok negatif durumlari var

E hani kucuktu? Yok kucucuk yok yuzu kirmizi diye fotograf koymadin, fistik gibi de delikanliymis :) Masallah Mahir'e. Daha nice guzel fotograflarini goruruz insallah :)

Tsk ederiz kokopelli teyzesi..
hehehe yaw benim oglan halan kucuk , yasitlarinin altindayiz ..daha 5 kiloya gelemedik ki iki aylikken normal olan 5 kilo olmak ,3 aylikkende 6 kilo olmak ki biz nerde ise uc aylik olcaz , gerci 2430 dogduk bu yuzden takibimiz yavastan gidiyor...saglikli olsunda kilo alinir nede olsa

msallah ,masallah 41 kere masallah mahır bebıse :) nasılda tatlısın guzelsın allahım korusun senı .

Esracim cok sagolasin guzel dileklerin icin..

Selam Arkadaşlar,

Ben girmeyeli foruma güzel güzel fotolar yüklenmiş, şenlenmiş ortalık:)) Öncelikle meleğim Mahir paşayı tatlı yanaklarından öp benim için,maşallah çok tatlı yavrum.İnşallah bizlerde o günleri görürüz fotolarını paylaşırız.

Silgicim sen koko ve beni geçmissin göbekte:)) Çok şeker duruyorsun, ilerleyen dönemlerde bakalım nasıl olacak göbişler...Merakla bekliyoruz
Kokocum bu white bilmem ne olayı her yerde karşımıza çıkıyor,bizde white diyoruz.Gerçi benim eşim tam white:) anne-baba göçmenler, sarı kafa mavi göz aile hepsi,zaten nereye gitsek eşimi muhatap alıp konuşuyorlar,kendilerinden sanıyorlar.Beni hispanic sanıyorlar,koyu saç koyu göz olunca başlıyorlar ispanyolca konuşmaya:))ingilizcemi ilerletemiyorum yahu:))
Test sonuçları bu kadar mı değişken oluyor, ama inşallah çok güzel çıkacak 4lü,amniyo olsan bile Esra gibi hem güzel haber hem bebeğinin cinsiyeti öğreneceksin inşallah.

Ztar, çok bunaldıysan sana iyi geleceğini düşünüyorsan, uzun yolculuğu da göze alıyorsan yine bir doktoruna danış istersen.Burda kalmak senin için işkence gibi olacaksa,sen kendini daha iyi tanır bilirsin.İnşallah bebeğinle sağlıklı bir dönem geçirirsiniz.

Nurayı bende merak ediyorum.Oğluşunun telaşından giremiyor demek,inşallah iyilerdir.

Marlimcim cok tsk ederiz, ins allahin izni ile sizlerde saglicakla kavusursunuz bebeciklerinize ...o zamanlar hemen gelsede hep beraber artik bebekleri cekistirsek , hadi bakalim az kaldi sayilir zaman hemen gecer , gelsin bebisler oh oh

Bugun kulagim icin uzman doktora gittim.Test sonuclarimi diger doktor fakslamis.Bakti.Muayene etti.Sorular sordu.Daha sonra bana resimli anlatti problemi.Problem hamillikten kaynaklaniyormus.Hamilelikte vucuttaki kan dolasimi fazla olugundan kulak icindeki kanallar sisiyor ve icleri daraliyormus.icindeki havada kanal daraldigi icin pit pit sesi yapiormus.Bu yuzden ben surekli kulagimda kalp atisi gibi ses duyuyormusum.
Yani obur sapsal doktorun dedigi meniere's hastaligi ile uzaktan yakindan ilgisi yokmus.Test sonuclarina bakti.Sayet meniere's olsaydin duyma problemin,bas donmen olurdu dedi.Ilac yazdi ama dogum doktoruna bu ilaci sormalisin onaylamayan doktorda var dedi.Icmezsem ne olur dedim.Birsey olmaz dogum yapana kadar problem devam eder dedi.
Icmicem.Cok rahatsiz edici sinir bozucu bir durum hatta bazi gunler islerimi bile akstiyor ama yinede icmicem.Cekicez artik naplim.Ilac ictigim zaman kendimi cok suclu hissediyorum.
Yarin sabahta detayli ultrasonum var.Insallah guzel seyler duyarim.Insallah kizlar izinde test sonuclariniz iyi cikar.

Canim cok gecmis olsun, cok sukur oyle buyuk bir sorun degilmis, su ilac konusunda bir kac sey soylemek istedim , bende ilac kullanma meraklisi degildim ama oyle rahatsizliklar geciriyorsun ki mecbur kaliyorsun. demem su ki eger ilacin bebege kesin zarari yoksa bence kullanmalisin , ben duyuyorum bazi formlarda ilac alip iyilesmedigi icin sorunlarin bebekte daha sonra cikan bu yuzden doktor sana kullan diyorsa bence kullan, hatta kendin de ilaci aratirip zarari varmi yokmu diye bakabilirsin ...belki bu rahatsizlik simdilik sana cok dokunmuya bilir ama enfeksiyonel durumlarda mutlaka kullan inan cok onemli , sana acil sifalar dilerim ins. bu sorun kendiliginden giderde hicbirseye gerek kalmaz...

Esracım, geçmiş olsun.Hamilelikle birlikte geçecek olması süper,benim de tıkanıklık oluyordu,demek senin bahsettiğin durumdan kaynaklanıyormuş.Bebişlerimiz için 3-4 ay daha dişimizi sıkacağız.Allahım başka sorun vermesin.Hepimiz sağlıkla bu süreci bitirelim...Yarın da Lara'yı görecekmişsin, oh oh inşallah kızınla güzel vakit geçirirsiz,iyi haberlerini alırsın:)) Bize de gelince anlatırsın canım

gecmis olsun canim, onemli bisey degilmis neyseki. dayanilir gibiyse kullanmasan iyi olur gibi ama bilemiyorum. bana da bulanti icin ilac vermisti dr., 2 kez kullandim sonra biraktim vicdan azabindan. cok zor gunlerimde gecti icmedim. Allah yardimcin olsun, rahat bir sekilde atlatirsin umarim.. ultrsaon nasil gecti, bebisimiz iyi mi? :)

koko sen ne yaptin 4'lu testi hallettin mi? kani nerden cekiyolar? sacma bir soru oldu ama :)

Son düzenleme:

Melegim bu kulak probleminde enfeksiyon soz konusu degilmis.Dogumdan sonra gececekmis.Onun icin ilac kullanmak istemiyorum.Dun doktorada sordum kullanmazsam ne olur dedim.Birsey olmaz.Dogumdan sonra gecer dedi.O yuzden kullanmak istemiyorum.

Evar Marlincim sebep buymus.Neyse ogrenmis olduk.Icim rahatladi.Dedigin gibi cekicez artik :)

Gun icinde bazi saatler cok zorluyor Silgicim ama yinede icmicem.Pamuk tikiyorum sol kulagima :) biraz ise yariyor.Birde doktor burnunu tika nefes ver dedi o da ise yariyor :) Marlincim soylemeyi unuttum sana.Sen de dene burnunu tikayip nefes vermeyi.

Gelelim detayli ultrason haberlerimize :) Bu yasima kadar heyecani,sevinmeyi ,aglamayi,gulmeyi bir arada hic bu kadar yogun yasamamistim.Minnosumu yarim saat seyrettik.Cok guzeldi kizlar darisi sizin basiniza insallah.Hersey iyi cikti Allahima binlerce sukur.Cok guzeldi.Biraksalar aksama kadar kalirdim monitorun karsisinda :) MASALLAH BIZE 8 gun onden gidiyormusuz.Buyumusuz kizimin teyzeleri :)
Allah sizlerede bu duyguyu tattirsin.Insallah hepimiz saglikla kavusuruz bebislerimize.

Maşallah Lara'ya:)) Bir de önden gidiyormuş kuzucuk,çok sevindim Esracım.

Neyse ki uzmana gorunmussun de adam gibi teshis koymus. Meniere's falan o hastalik hakkinda duyduklarima dayanarak cok abarti bir teshisti. Senin kulak, benim de burun -bu artan kan dolasimi burnumda ufak kanamalara, "stuffiness"a sebep oluyor. Fiziksel rahatsizliklardan sikayet bile etmiyorum artik :)

Ultrason nasildi, bol bol baktin mi Lara hanima?

Pt gunu kan verdik iste 4lu icin, bu cumaya kadar aramalarini bekleyecegim. Aramazlarsa ben bizim danismani ararim dayanamayip herhalde :)) Kani koldan (dirsek ici) aliyorlar her zamanki gibi, siradan bir kan alimindan farksiz. Bir tupcuk. Korkulacak hicbir sey yok. Yalniz hamilelikte kan arttigi icin aziccik morarma oldu kolda, kan alanin beceriksizligi de olabilir bilemiyorum :) Merakla ikili ile dortlu arasinda nasil bir fark cikacak onu bekliyoruz simdi. Marlin'in sonuclar cok guzeldi, seninkiler de onunkilere benzesin insallah.

Ben mesaji yazarken sen siralamissin haberleri :) Cok sevindim, darisi basimiza :)

Bu arada silikon kulak tikaclari oluyor, ben gece onlar olmadan uyuyamiyorum, onlari denesen pamuk yerine? Daha rahat olabilirler :)

Kokocum senin 4lü sonuçlar dört dörtlük çıkacak inşallah.Ne kadar zamanda öğrenebileceksin? İnşallah hepimizin sonuçları çok çok güzel olur
Silgicim sana da 4lü yapacaklar değil mi? ne zaman yaptırıyorsun? inşallah sen de güzel sonuçlar alırsın.
Ben de haftaya afp için kan testi vereceğim(3lü nün içinde olan birşeymiş,anlamıyorum:)

Insallah :) Bu cuma gunune kadar haber cikmasini bekliyoruz iste, arayan soran olmazsa ben cuma gunu ararim. Danisman pt gunu ararsin ses cikmazsa dedi ama ben sansimi deneyip cumadan ararim, araya haftasonu girmeden :)

Ben mesaji yazarken sen siralamissin haberleri :) Cok sevindim, darisi basimiza :)

Bu arada silikon kulak tikaclari oluyor, ben gece onlar olmadan uyuyamiyorum, onlari denesen pamuk yerine? Daha rahat olabilirler :)

Onlardan rengarenk cesit cesit var evde esim kullaniyor :) Ben kullanamiyorum onlari rahatsizlik veriyor.Kulak deliklerimde biraz kucuk benim galiba :) telefon icin kulaklikta kullanamiyorum kulagimdan pirtliyiveriyor :) Pamikla rahat ediyorum.Eski usul :) Sagol kokocum darisi basina.

masallah diyelim o zaman. hersey guzelmis de zaten, artik rahat rahat hamileliginin tadini cikar. bizlerden onde gidiyosun, ilk senin haberlerinle moral buluyoruz :) darisi bizim basimiza..

insallah kokocum sagol, senin de umarim guzel cikar sonuclar. bir yerde parmakdan vb diye okumustum ama baska test olabilir o..

bu arada gebelik giysileri aliyo musnuz? ben dun ilk kez bir jean aldim, valla cok rahatmis. tarzi da normalde giydiklerim gibi, sadece ust kisim lastikli o da gozukmuyo :) daha da almam ya diyorum ama bakalim, kisin kaban maban napicaz koca gobegi nasil kapiycaz sogukta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…