- 28 Aralık 2007
- 1.257
- 1
- 116
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #1.581
kizlar gecen hafta doktora soyledigimde hayir gitme dinlenmen lazim ikinci trimester da gidersin dedi.. ve bunu oyle bir tavirla dedi ki kendimi gerizekali gibi hissettim.. ben psikolojik olarak burda cok bunaldigimdan tr ye gitmek istiyorum.. cevremin kalabalik olmasi, kafamin dagilmasi, huzur bulmam gerek.. ve bu da bebek icin cok onemli sonucta.. ultrasonu da bu carsambaya aldirdim.. kafamda kur kur.. nereye kadar.. ne var ne yok belli olur bu asamada zaten.. yine sormayi istiyorum doktoruma yolculuk isini..
aslinda okulum basliyor agustosta ama ne gozumde okul var ne de bir sey.. okadar cok bunaldim ki.. tr de en azindan psikologa falan giderim ne bilim yani.. bakalim dr ne derse ona talip tabii
koko cum bana simdilik tahmin ekleme dursun bakalim.. tesekkurler
yaa masallahh masallah ne tatli olsa da burada isirsak birazz. kilosu falanda iyi gibi gozukuyor, tekrar masallah diyim :)
Allah anali babali, saglikla ve mutlu bir sekilde buyutsun ins. cok guzel bir bebek.
bu arada guzel dileklerin icin tesekkurler. artik agustos gibi ogrenicez. ins. sorunlarla karsilasmadan ilerleriz bu surecte ve sonrasinda hepimiz.
melegim sen normal dogum mu yapmistin? nasil gecti dogumun?
bu arada citaknuray'dan da haber yok, hersey nasil gidiyor acaba.
E hani kucuktu? Yok kucucuk yok yuzu kirmizi diye fotograf koymadin, fistik gibi de delikanliymis :) Masallah Mahir'e. Daha nice guzel fotograflarini goruruz insallah :)
msallah ,masallah 41 kere masallah mahır bebıse :) nasılda tatlısın guzelsın allahım korusun senı .
Bugun kulagim icin uzman doktora gittim.Test sonuclarimi diger doktor fakslamis.Bakti.Muayene etti.Sorular sordu.Daha sonra bana resimli anlatti problemi.Problem hamillikten kaynaklaniyormus.Hamilelikte vucuttaki kan dolasimi fazla olugundan kulak icindeki kanallar sisiyor ve icleri daraliyormus.icindeki havada kanal daraldigi icin pit pit sesi yapiormus.Bu yuzden ben surekli kulagimda kalp atisi gibi ses duyuyormusum.
Yani obur sapsal doktorun dedigi meniere's hastaligi ile uzaktan yakindan ilgisi yokmus.Test sonuclarina bakti.Sayet meniere's olsaydin duyma problemin,bas donmen olurdu dedi.Ilac yazdi ama dogum doktoruna bu ilaci sormalisin onaylamayan doktorda var dedi.Icmezsem ne olur dedim.Birsey olmaz dogum yapana kadar problem devam eder dedi.
Icmicem.Cok rahatsiz edici sinir bozucu bir durum hatta bazi gunler islerimi bile akstiyor ama yinede icmicem.Cekicez artik naplim.Ilac ictigim zaman kendimi cok suclu hissediyorum.
Yarin sabahta detayli ultrasonum var.Insallah guzel seyler duyarim.Insallah kizlar izinde test sonuclariniz iyi cikar.
Canim cok gecmis olsun, cok sukur oyle buyuk bir sorun degilmis, su ilac konusunda bir kac sey soylemek istedim , bende ilac kullanma meraklisi degildim ama oyle rahatsizliklar geciriyorsun ki mecbur kaliyorsun. demem su ki eger ilacin bebege kesin zarari yoksa bence kullanmalisin , ben duyuyorum bazi formlarda ilac alip iyilesmedigi icin sorunlarin bebekte daha sonra cikan bu yuzden doktor sana kullan diyorsa bence kullan, hatta kendin de ilaci aratirip zarari varmi yokmu diye bakabilirsin ...belki bu rahatsizlik simdilik sana cok dokunmuya bilir ama enfeksiyonel durumlarda mutlaka kullan inan cok onemli , sana acil sifalar dilerim ins. bu sorun kendiliginden giderde hicbirseye gerek kalmaz...
Esracım, geçmiş olsun.Hamilelikle birlikte geçecek olması süper,benim de tıkanıklık oluyordu,demek senin bahsettiğin durumdan kaynaklanıyormuş.Bebişlerimiz için 3-4 ay daha dişimizi sıkacağız.Allahım başka sorun vermesin.Hepimiz sağlıkla bu süreci bitirelim...Yarın da Lara'yı görecekmişsin, oh oh inşallah kızınla güzel vakit geçirirsiz,iyi haberlerini alırsın:)) Bize de gelince anlatırsın canım
gecmis olsun canim, onemli bisey degilmis neyseki. dayanilir gibiyse kullanmasan iyi olur gibi ama bilemiyorum. bana da bulanti icin ilac vermisti dr., 2 kez kullandim sonra biraktim vicdan azabindan. cok zor gunlerimde gecti icmedim. Allah yardimcin olsun, rahat bir sekilde atlatirsin umarim.. ultrsaon nasil gecti, bebisimiz iyi mi? :)
koko sen ne yaptin 4'lu testi hallettin mi? kani nerden cekiyolar? sacma bir soru oldu ama :)
Gelelim detayli ultrason haberlerimize :) Bu yasima kadar heyecani,sevinmeyi ,aglamayi,gulmeyi bir arada hic bu kadar yogun yasamamistim.Minnosumu yarim saat seyrettik.Cok guzeldi kizlar darisi sizin basiniza insallah.Hersey iyi cikti Allahima binlerce sukur.Cok guzeldi.Biraksalar aksama kadar kalirdim monitorun karsisinda :) MASALLAH BIZE 8 gun onden gidiyormusuz.Buyumusuz kizimin teyzeleri :)
Allah sizlerede bu duyguyu tattirsin.Insallah hepimiz saglikla kavusuruz bebislerimize.
Bugun kulagim icin uzman doktora gittim.Test sonuclarimi diger doktor fakslamis.Bakti.Muayene etti.Sorular sordu.Daha sonra bana resimli anlatti problemi.Problem hamillikten kaynaklaniyormus.Hamilelikte vucuttaki kan dolasimi fazla olugundan kulak icindeki kanallar sisiyor ve icleri daraliyormus.icindeki havada kanal daraldigi icin pit pit sesi yapiormus.Bu yuzden ben surekli kulagimda kalp atisi gibi ses duyuyormusum.
Yani obur sapsal doktorun dedigi meniere's hastaligi ile uzaktan yakindan ilgisi yokmus.Test sonuclarina bakti.Sayet meniere's olsaydin duyma problemin,bas donmen olurdu dedi.Ilac yazdi ama dogum doktoruna bu ilaci sormalisin onaylamayan doktorda var dedi.Icmezsem ne olur dedim.Birsey olmaz dogum yapana kadar problem devam eder dedi.
Icmicem.Cok rahatsiz edici sinir bozucu bir durum hatta bazi gunler islerimi bile akstiyor ama yinede icmicem.Cekicez artik naplim.Ilac ictigim zaman kendimi cok suclu hissediyorum.
Yarin sabahta detayli ultrasonum var.Insallah guzel seyler duyarim.Insallah kizlar izinde test sonuclariniz iyi cikar.
gecmis olsun canim, onemli bisey degilmis neyseki. dayanilir gibiyse kullanmasan iyi olur gibi ama bilemiyorum. bana da bulanti icin ilac vermisti dr., 2 kez kullandim sonra biraktim vicdan azabindan. cok zor gunlerimde gecti icmedim. Allah yardimcin olsun, rahat bir sekilde atlatirsin umarim.. ultrsaon nasil gecti, bebisimiz iyi mi? :)
koko sen ne yaptin 4'lu testi hallettin mi? kani nerden cekiyolar? sacma bir soru oldu ama :)
Gelelim detayli ultrason haberlerimize :) Bu yasima kadar heyecani,sevinmeyi ,aglamayi,gulmeyi bir arada hic bu kadar yogun yasamamistim.Minnosumu yarim saat seyrettik.Cok guzeldi kizlar darisi sizin basiniza insallah.Hersey iyi cikti Allahima binlerce sukur.Cok guzeldi.Biraksalar aksama kadar kalirdim monitorun karsisinda :) MASALLAH BIZE 8 gun onden gidiyormusuz.Buyumusuz kizimin teyzeleri :)
Allah sizlerede bu duyguyu tattirsin.Insallah hepimiz saglikla kavusuruz bebislerimize.
Kokocum senin 4lü sonuçlar dört dörtlük çıkacak inşallah.Ne kadar zamanda öğrenebileceksin? İnşallah hepimizin sonuçları çok çok güzel olur
Silgicim sana da 4lü yapacaklar değil mi? ne zaman yaptırıyorsun? inşallah sen de güzel sonuçlar alırsın.
Ben de haftaya afp için kan testi vereceğim(3lü nün içinde olan birşeymiş,anlamıyorum:)
Ben mesaji yazarken sen siralamissin haberleri :) Cok sevindim, darisi basimiza :)
Bu arada silikon kulak tikaclari oluyor, ben gece onlar olmadan uyuyamiyorum, onlari denesen pamuk yerine? Daha rahat olabilirler :)
Pt gunu kan verdik iste 4lu icin, bu cumaya kadar aramalarini bekleyecegim. Aramazlarsa ben bizim danismani ararim dayanamayip herhalde :)) Kani koldan (dirsek ici) aliyorlar her zamanki gibi, siradan bir kan alimindan farksiz. Bir tupcuk. Korkulacak hicbir sey yok. Yalniz hamilelikte kan arttigi icin aziccik morarma oldu kolda, kan alanin beceriksizligi de olabilir bilemiyorum :) Merakla ikili ile dortlu arasinda nasil bir fark cikacak onu bekliyoruz simdi. Marlin'in sonuclar cok guzeldi, seninkiler de onunkilere benzesin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?