- Konu Sahibi citaknuray
-
- #1.601
Maşallah Lara'ya:)) Bir de önden gidiyormuş kuzucuk,çok sevindim Esracım.
Onlardan rengarenk cesit cesit var evde esim kullaniyor :) Ben kullanamiyorum onlari rahatsizlik veriyor.Kulak deliklerimde biraz kucuk benim galiba :) telefon icin kulaklikta kullanamiyorum kulagimdan pirtliyiveriyor :) Pamikla rahat ediyorum.Eski usul :) Sagol kokocum darisi basina.
masallah diyelim o zaman. hersey guzelmis de zaten, artik rahat rahat hamileliginin tadini cikar. bizlerden onde gidiyosun, ilk senin haberlerinle moral buluyoruz :) darisi bizim basimiza..
insallah kokocum sagol, senin de umarim guzel cikar sonuclar. bir yerde parmakdan vb diye okumustum ama baska test olabilir o..
bu arada gebelik giysileri aliyo musnuz? ben dun ilk kez bir jean aldim, valla cok rahatmis. tarzi da normalde giydiklerim gibi, sadece ust kisim lastikli o da gozukmuyo :) daha da almam ya diyorum ama bakalim, kisin kaban maban napicaz koca gobegi nasil kapiycaz sogukta.
insallah kokocum sagol, senin de umarim guzel cikar sonuclar. bir yerde parmakdan vb diye okumustum ama baska test olabilir o..
bu arada gebelik giysileri aliyo musnuz? ben dun ilk kez bir jean aldim, valla cok rahatmis. tarzi da normalde giydiklerim gibi, sadece ust kisim lastikli o da gozukmuyo :) daha da almam ya diyorum ama bakalim, kisin kaban maban napicaz koca gobegi nasil kapiycaz sogukta.
herkese merhaba
biz artik atlantadayiz. internetimizi dun baglattik. aslinda telefondan sizleri takip ettim ama yazamadim.evimiz cok guzel umdugumuzdan kucuk cikti ama ben burayi sevdim. mutfak dlaplari eski musluklardan su incecik aksada sevdim burayi .onemli olanda bu sanirim.
kokopelli dort gozle senin sonuclarini bekliyorum inanki. su cuma gunu bir gelse hepimiz rahatliycaz sanirim. iyi haberler alcagimiza inaniyorum cani gonulden.sen kendini cok uzmemeye calis.
esracim kizinin yuzu nasildi ? kime benzettiniz bebeginizi (cok erken biliyorum ama benim kizi bana benzetmistik biz :))))) sonuclarin guzel cikmasina cok sevindim. ins boyle rahat ve sorunsuz sekilde hamileligini sonlandirirsin.
boyle guzel haberleri basta kokadan daha sonra marlin silgi ve diger arkadalardanda almak umidigyle diyorum
bebek cinsiyeti tahminleri icin daha sonra yazcam azcikdaha dusunme payi istiyorum. sezilerim sanki cok kuvvetlide iyice konstre olmam gerekiyor :))
herkese merhaba
biz artik atlantadayiz. internetimizi dun baglattik. aslinda telefondan sizleri takip ettim ama yazamadim.evimiz cok guzel umdugumuzdan kucuk cikti ama ben burayi sevdim. mutfak dlaplari eski musluklardan su incecik aksada sevdim burayi .onemli olanda bu sanirim.
kokopelli dort gozle senin sonuclarini bekliyorum inanki. su cuma gunu bir gelse hepimiz rahatliycaz sanirim. iyi haberler alcagimiza inaniyorum cani gonulden.sen kendini cok uzmemeye calis.
esracim kizinin yuzu nasildi ? kime benzettiniz bebeginizi (cok erken biliyorum ama benim kizi bana benzetmistik biz :))))) sonuclarin guzel cikmasina cok sevindim. ins boyle rahat ve sorunsuz sekilde hamileligini sonlandirirsin.
boyle guzel haberleri basta kokadan daha sonra marlin silgi ve diger arkadalardanda almak umidigyle diyorum
bebek cinsiyeti tahminleri icin daha sonra yazcam azcikdaha dusunme payi istiyorum. sezilerim sanki cok kuvvetlide iyice konstre olmam gerekiyor :))
Esra Cok sevimdim Laranin iyi olmasina, allah daim etsin saglicakla ins. canim..
Canan Hayirlis olsun yeni eviniz, gule gule oturun , cok sukur sevmissin allah yuzunu gulmus ne guzel..yeni evinizin bereketli olmasini dilerim
KokopelliBen yurekten inaniyorum ki dortlu testin guzel cikacak ve bebeginde hicbir sorun olmuyacak, kalbini ferah tut ..sabirsizlikla bekliyoruz hayirli haberlerini ..
Bu arada seker testi icinde koldan kan aliyo, iki saat ara ile sonra tekrar koldan aliyor ve arada sekerli icecek veriyorlar ...parmaktan alinma durumu eger seker cikarsa; size bir seker olcme aleti veriyorlar onu gunde belli defa parmaginizdan ince bir igne batirarak kan alip kontrol ediyorsunuz bunu kendiniz yapiyorsunuz, hamileligim boyunca tum kanlar koldan alindi benden, bir kere son zamanlarda kollarim cok sistigi icin elimden almislardi...
Silgi:) Hayirli olsun hamilelik pantolonun, gerci benim kotlarim dusuk bel oldugunu icin almamistim, alttan gobegimi saracak sekilde kisa tayt giyerek idare ettim ..hamileligin boyunca malum burasi hep kis gibi bu yuzden bol onu tam kapanmayan panco vari bir kaban aldim ve beni cok idare etti, dediginiz gibi hirkada buundugunuz bolgeye gore yeterli gelebilir...
Silgi:) Hayirli olsun hamilelik pantolonun, gerci benim kotlarim dusuk bel oldugunu icin almamistim, alttan gobegimi saracak sekilde kisa tayt giyerek idare ettim ..hamileligin boyunca malum burasi hep kis gibi bu yuzden bol onu tam kapanmayan panco vari bir kaban aldim ve beni cok idare etti, dediginiz gibi hirkada buundugunuz bolgeye gore yeterli gelebilir...
Cok sevindim evde mutlu olmana, riskli bir is gormeden etmeden ev kiralamak ama neyse ki sizde sonuc iyi olmus. Mutfak dolaplari icin sey tavsiye ederim: target'ta falan satilan "self adhesive liner"lar var, onlardan al, dolabin raf boylarina gore kes (arkasi cetvel gibi cizgili oluyor kesmek kolay olsun diye), arkasindaki kagidi cikartip hoop yapistir. Musamba gibi oluyor bunlar, ben kiralik evlerde hep mutfak dolaplarimi kapladim bunlarla, daha temiz, temizlemesi de daha kolay. Bir de desenli mesenli oluyorlar, daha bir guzel gorunuyor dolaplar. Nasil merak ediyorsan dolap fotografi cekip post edeyim sana. Ama bunlari kocan yapistirsin, sen oyle sandalye tepelerine cikip uzanma. Cekmeceleri sen yaparsin :)
canim ya, benim test sonuclari size dert olmasin, bebelerinize kiyamam. Insallah guzel olacak, Ocak ayinda buralar bebelerle dolmus olacak :) Bir haber alir almaz yazacagim, sizleri merakta birakmam.
koko & esra catlak kremi almistiniz nasil ise yariyor mu? ben iki gundur inanilmaz kasinmaya basladim. dustan sonra bebe yagi ya da josie maran argan oil kullaniyorum ama yetmiyo mudur acaba diye de dusunuyorum. cildim cok kurudu. bio oil ya da palmers cocoa oil var piyasada, bilginiz var mi?
koko & esra catlak kremi almistiniz nasil ise yariyor mu? ben iki gundur inanilmaz kasinmaya basladim. dustan sonra bebe yagi ya da josie maran argan oil kullaniyorum ama yetmiyo mudur acaba diye de dusunuyorum. cildim cok kurudu. bio oil ya da palmers cocoa oil var piyasada, bilginiz var mi?
ben biotherm onermistim o zaman ama aldiktan sonra baktigimda hep out of stock dedi (hala oyle mi bilmiyorum bakmak lazim)!!! bir de lierac diye bir markayi pek oneriyorlar. sonradan farkettim ki biotherm'de de lierac'ta da parabenler var, bu yuzden iskillenmedim degil. ama dogal urunler genelde 'yag' oluyor, ben yag istemiyorum, vicik vicik krize girerim oyle! biothermden memnunum aslinda, cok kullanisli, sur yedir yat. ama catlaklara etkisi konusunda bir sey diyemem, gobis daha buyuyemedi oyle catlatacak kadar :)))
Silgicim bende palmers cocoa vardi o bitsin sonra kokonun tavsiye ettigi kremi alayim diye dusunmustum ama palmers o kadar hosuma gitti ki ondan kullanmaya devam ettim.cok nemli tutuyor gerilme gitti bende.Simdilik catlakta olmadi.
4. aydan sonra kullanmak gerekiyomus. aslinda ben de cok dikkat etmedim su ana dek ama dehset kasinmaya basladi gobek ve gogus cevresi. argan oil iyi absorbe ediyor aslinda, bebe yagi da fena degil. krem surumu evet daha kolaydir, paraben olayi da ayri zaten.
sunu mu kullaniyosun ve nereden satin aldin? simdiden geriliyo benim de, cildim zaten cok kuru normal sartlarda da.
Amazon.com: Palmer's Skin Therapy Oil, Cocoa Butter Formula, with Vitamin E, 5.1 oz.: Beauty
dun biri bana cok ovdu palmers oil'i. fiyati da uygun hem.
of bugun de gundemimde catlaklar var, daha bebek bakimina gecemedim :) aa bi de gobek deligi altindan asagi dogru uzanan hafif bir cizgi cikmis, bugun farkettim. dogumdan sonra geciyomus gerci o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?