Amerika'da Hamilelik

valla ben cok rahat ediyorum onlarla ama iste kulak yapisina gore degisiyor, herkes kolay alisamiyor. annemler falan nasil uyuyorsun kulaginda su seylerle diye hayret ediyorlar hep :)

Sagol silgicim darisi sana.Insallah tek tek hepiniz guzel haberler vereceksiniz.

Parmaktan olan acaba glukoz testi olan mi? Hani sekerli bir sey iciyorsun sonra kaninda seker oranina bakiyorlar falan. Diyabetikler kanda sekeri parmaktan bir damla kan alip olcuyorlar ya? Bilemedim vallahi, ama 4lu icin 1 tup koldan :))

Bana bir arkadasim bir suru hamile pantolonlari falan vermisti, ben de bol etek ve elbiselerimden giymedigimde onlari giymeye basladim, kendi pantolonlarimla olmuyor artik. Arkadasin verdigi kotlardan biri mavi jeans hatta :) Tek sorun su ki o bunlari en son giydiginde gobegi bayagi buyuk oldugu icin esnemis biraz lastigi, benim gobis de hala kucuk, azicik dusuyor, cekistiriyorum :) birkac haftaya daha rahat olur herhalde. Bu arkadas ve diger bir arkadas bana hamile hirkalari da verdiler. Burasi kisin cok soguk olmadigi icin (heyo!) boyle idare edebilirim herhalde, hamile kabani falan almam :) Bence siz en azindan 1-2 kalin hamile hirkasi alin kabanin onunu kapatamazsaniz onlar korur.

Ben henuz bir sey almiyorum, su testleri falan atlatmayi bekliyorum. Sonrasinda bir H&M yapmayi dusunuyorum. Pantolon degil de evde giymelik tayt ve ustume bluzumsu bir seyler alacagim, onlar eksik.

Ben hamilelik adına hiçbişe almadım:) eski giysilere devam,ama işyerinde pantolonumu düğmeleyemiyorum, 4 beden pantolon artık sıkıyor göbeği,üniformanın üstü uzunda kapatıyor:))
1-2 haftaya heralde bir beden büyük isterim

herkese merhaba

biz artik atlantadayiz. internetimizi dun baglattik. aslinda telefondan sizleri takip ettim ama yazamadim.evimiz cok guzel umdugumuzdan kucuk cikti ama ben burayi sevdim. mutfak dlaplari eski musluklardan su incecik aksada sevdim burayi .onemli olanda bu sanirim.

kokopelli dort gozle senin sonuclarini bekliyorum inanki. su cuma gunu bir gelse hepimiz rahatliycaz sanirim. iyi haberler alcagimiza inaniyorum cani gonulden.sen kendini cok uzmemeye calis.

esracim kizinin yuzu nasildi ? kime benzettiniz bebeginizi (cok erken biliyorum ama benim kizi bana benzetmistik biz :))))) sonuclarin guzel cikmasina cok sevindim. ins boyle rahat ve sorunsuz sekilde hamileligini sonlandirirsin.

boyle guzel haberleri basta kokadan daha sonra marlin silgi ve diger arkadalardanda almak umidigyle diyorum

bebek cinsiyeti tahminleri icin daha sonra yazcam azcikdaha dusunme payi istiyorum. sezilerim sanki cok kuvvetlide iyice konstre olmam gerekiyor :))

Canan cim cok sevindigim Atlanta'yi yeni evini sevdigine.Ultrason uzmani kadin kafa seklini babamiza benzetti.Gercekten benziyor :) dudaklarda baba :) ama burun ben :) Aman babamiz duyunca kadindan sana benziyor lafini agizi kulaklarina vardi zor kapatti agzini :))) Babasina da benzesin ehh fena degildir o da :)))

canan mutlu ve huzurlu bir sekilde oturursunuz ins yeni evinizde. cinsiyet tahminlerini bekliyoruz :)

benim kiyafetler de sıkıyor, o yuzden ilk acilisi mecburen yaptim. ustler zaten bir sekilde idare eder. bende kaban almam kisin hamilelik icin, sal mal biseyler yapariz artik. zaten cok gezemem sanirim son aylarda placenta yukari cikmazsa.

Cok sevindim evde mutlu olmana, riskli bir is gormeden etmeden ev kiralamak ama neyse ki sizde sonuc iyi olmus. Mutfak dolaplari icin sey tavsiye ederim: target'ta falan satilan "self adhesive liner"lar var, onlardan al, dolabin raf boylarina gore kes (arkasi cetvel gibi cizgili oluyor kesmek kolay olsun diye), arkasindaki kagidi cikartip hoop yapistir. Musamba gibi oluyor bunlar, ben kiralik evlerde hep mutfak dolaplarimi kapladim bunlarla, daha temiz, temizlemesi de daha kolay. Bir de desenli mesenli oluyorlar, daha bir guzel gorunuyor dolaplar. Nasil merak ediyorsan dolap fotografi cekip post edeyim sana. Ama bunlari kocan yapistirsin, sen oyle sandalye tepelerine cikip uzanma. Cekmeceleri sen yaparsin :)

canim ya, benim test sonuclari size dert olmasin, bebelerinize kiyamam. Insallah guzel olacak, Ocak ayinda buralar bebelerle dolmus olacak :) Bir haber alir almaz yazacagim, sizleri merakta birakmam.

Son düzenleme:
Esra Cok sevimdim Laranin iyi olmasina, allah daim etsin saglicakla ins. canim..
Canan Hayirlis olsun yeni eviniz, gule gule oturun , cok sukur sevmissin allah yuzunu gulmus ne guzel..yeni evinizin bereketli olmasini dilerim
KokopelliBen yurekten inaniyorum ki dortlu testin guzel cikacak ve bebeginde hicbir sorun olmuyacak, kalbini ferah tut ..sabirsizlikla bekliyoruz hayirli haberlerini ..
Bu arada seker testi icinde koldan kan aliyo, iki saat ara ile sonra tekrar koldan aliyor ve arada sekerli icecek veriyorlar ...parmaktan alinma durumu eger seker cikarsa; size bir seker olcme aleti veriyorlar onu gunde belli defa parmaginizdan ince bir igne batirarak kan alip kontrol ediyorsunuz bunu kendiniz yapiyorsunuz, hamileligim boyunca tum kanlar koldan alindi benden, bir kere son zamanlarda kollarim cok sistigi icin elimden almislardi...

Silgi:) Hayirli olsun hamilelik pantolonun, gerci benim kotlarim dusuk bel oldugunu icin almamistim, alttan gobegimi saracak sekilde kisa tayt giyerek idare ettim ..hamileligin boyunca malum burasi hep kis gibi bu yuzden bol onu tam kapanmayan panco vari bir kaban aldim ve beni cok idare etti, dediginiz gibi hirkada buundugunuz bolgeye gore yeterli gelebilir...

Tesekkur ederim Melegim.Amin insallah hepimizin bebeklerinin sagligini Allah daim etsin.
Seker testi ne zaman yapiliyor?
Bende henuz hamile kiyafeti almadim.Benimde kotlarim dusuk bel oldugu icin kapaniyor simdilik sIkmIyorda.Gobek yukarda oldugu icin.Kumaslarda oluyor.Bir iki tane tayt aldim is disinda gunduzleri giyiyorum rahat oluyor.
Gecen sene arkadastan biliyorum kabaninin onu kapanmiyordu gobusunden .Inat etti almadida panco vari birsey.
Bizim burasi cok soguk olur.Cokta kar yagar.Cogu zaman yollar kapanir evlerde mahsur kaliriz .Bakalim ne kadar buyucek gobek ona gore bende birseyler bakicam.Eskilerin olma ihtimali sifir cunku butun kabanlarim bele oturan turden.

tesekkurler :) benim de dusuk bel genelde ama dugme acik cok rahat edemedim. buralarda da esra'nin oldugu bolgedeki gibi hirka yetmez :) gerci cok kalin giyinmeyi sevmiyorum. o donem gelsinde inssss buluruz biseyler :) ingiltere havasi tama bana gore, sonbahari/kisi seviyorum.

koko & esra catlak kremi almistiniz nasil ise yariyor mu? ben iki gundur inanilmaz kasinmaya basladim. dustan sonra bebe yagi ya da josie maran argan oil kullaniyorum ama yetmiyo mudur acaba diye de dusunuyorum. cildim cok kurudu. bio oil ya da palmers cocoa oil var piyasada, bilginiz var mi?

tavsiyen iicn tesekkurler. guzel fikir. fotoyu musait oldugunda gormek isterim fikir acisindan.

ben biotherm onermistim o zaman ama aldiktan sonra baktigimda hep out of stock dedi (hala oyle mi bilmiyorum bakmak lazim)!!! bir de lierac diye bir markayi pek oneriyorlar. sonradan farkettim ki biotherm'de de lierac'ta da parabenler var, bu yuzden iskillenmedim degil. ama dogal urunler genelde 'yag' oluyor, ben yag istemiyorum, vicik vicik krize girerim oyle! biothermden memnunum aslinda, cok kullanisli, sur yedir yat. ama catlaklara etkisi konusunda bir sey diyemem, gobis daha buyuyemedi oyle catlatacak kadar :)))

Silgicim bende palmers cocoa vardi o bitsin sonra kokonun tavsiye ettigi kremi alayim diye dusunmustum ama palmers o kadar hosuma gitti ki ondan kullanmaya devam ettim.cok nemli tutuyor gerilme gitti bende.Simdilik catlakta olmadi.

4. aydan sonra kullanmak gerekiyomus. aslinda ben de cok dikkat etmedim su ana dek ama dehset kasinmaya basladi gobek ve gogus cevresi. argan oil iyi absorbe ediyor aslinda, bebe yagi da fena degil. krem surumu evet daha kolaydir, paraben olayi da ayri zaten.

Silgicim bende palmers cocoa vardi o bitsin sonra kokonun tavsiye ettigi kremi alayim diye dusunmustum ama palmers o kadar hosuma gitti ki ondan kullanmaya devam ettim.cok nemli tutuyor gerilme gitti bende.Simdilik catlakta olmadi.

sunu mu kullaniyosun ve nereden satin aldin? simdiden geriliyo benim de, cildim zaten cok kuru normal sartlarda da.

Amazon.com: Palmer's Skin Therapy Oil, Cocoa Butter Formula, with Vitamin E, 5.1 oz.: Beauty

dun biri bana cok ovdu palmers oil'i. fiyati da uygun hem.

of bugun de gundemimde catlaklar var, daha bebek bakimina gecemedim :) aa bi de gobek deligi altindan asagi dogru uzanan hafif bir cizgi cikmis, bugun farkettim. dogumdan sonra geciyomus gerci o.

Son düzenleme:

Amazon.com: Palmers Cocoa Butter Massage Stretch Mark Cream 4.4 oz.: Beauty

Bundan kullaniyorum ben.Wallgrens,Cvs ve butun marketlerde var.Dedigin gibi cokta uygun fiyati.Amazonda alip bosuna shipping parasida odeme.Ben 3.75 filan aliyorum.Bana doktorun verdigi butun bebek dergilerinde bunun sample ni koymuslardi.Once onu kullandim hsuma gidince almistim.Doktorda onermisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…