- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi citaknuray
-
Sen benden de kidemlisin burda masallah:)
Bebek oldugu zamn ne yapmayi dusunuyosun cnm. isine ara mi vericeksin?
Turkiyeden birileri gelicekmi yanina dogum icin ve sobrasi icin?
Rabbim hepimizi zamani gelince yavrularimiza kolaylikla kavustursun ins.
Canim cok sevindim senin adina bak ne guzel haberler almissin:)
Bende yillardir cekiyorum kabizlik bi ara cok kotu olmustum ama simdilerde fena degil cok ilac icmek istemiyorum,bende troid ve mide problemi de var bunlarin ilaclariyla vitamin ve omega3 iciyorum hergun onlar bile fazla geliyo:))
Rabbim diger tahlillerinden de temiz haberler aldirsin ins.
Haziranda Sen tahlillerini biz dogumlari paylasicaz heralde:))
Senin due date ne zmn cnm?
Amiin insallah.Benim dogumdan sonra 8 hafta iznim var daha sonra calismayi dusunuyorum.Annem yada ablam gelecek Ekim de.Buyuk bir ihtimalle annem.Annem gittikten sonra.Benim calisma saatlerim sabah 8 aksam 4 .4.30 evde oluyorum.Esim aksam 5 ile 11.30 arasi calisyor.Donusumlu bakicaz insallah bebisi :)) Plan bu Allah tan bir mani cikmazsa.
evet esracim seninli tam sukran gunune denk geliyor.. Hayirlisiyla saglikla kucagina al insallah
ben bugun 36 haftalik oldum toplamda 13 kilo aldim..
annisler gunaydin, bugun baya bi erkenciyim. gece saat 2:30 da uyuduktan sonra sabah 8 gibi kalktim. babamiz uyuyor , kahvaltiyi hazirladim uyandirayimda kahvalti yapalim. bugun niyeyse cok aciktim :)))
evet esracim seninli tam sukran gunune denk geliyor.. Hayirlisiyla saglikla kucagina al insallah
ben bugun 36 haftalik oldum toplamda 13 kilo aldim..
annisler gunaydin, bugun baya bi erkenciyim. gece saat 2:30 da uyuduktan sonra sabah 8 gibi kalktim. babamiz uyuyor , kahvaltiyi hazirladim uyandirayimda kahvalti yapalim. bugun niyeyse cok aciktim :)))
Cok sevindim gelebilcek birilerinin olmasina buralarda cok zor olur yoksa heleki ilk bebek insan cok acemi oluyo:))
Burda calisma imkanlari daha rahat hic zorlanmadan buyutursun bebisini ins.
Kis bebegi olucak ayni zmnda senin bebis,benim diger 3 cocuk kis bebegi ilk yaz bebegi bu olucak,kisin bakmaya aliskindim bu bebiste zorlanmam ins.:))
Ben toplamda 14 kilo aldim cnm, ama bu kilo sadece gobekte:)))cok komik duruyo burda arkadaslarin bebisleri karnimin icinde top var saniyolar:)))
Gunaydin cnm, ya bende cok gec yattim ve sabah 8:30 da gozler acildi,yattigim yerden topikleri okudum maillerime baktim,karnim acikti ama cnm hicbisey yemek istemiyor
Bebis kalk diyor annesi direniyor bakalim ne zmna kadar direnebilcem:))
Nu guzel gobekte olmasi bebis cikinca butun kilolar gidecek :))
bebisin karni acikmistir annesi, ben yedim rahatladim valla :))
ama dunden beri hareketleri az az yine, oynuyor ama az.. arada yapiyor boyle korkutuyor beni
eve yeni geldim, arkadasa kahvaltiya diye gittik ama bu saate kadar ordaydik valla. Turk tv de vardi diizimizi izledik yedik ictik, iyi oldu... ama yorulmusum ..
evde yemekte yok bakalim ne yicez aksama :))) biraz dinleneyim
sizlerden naber kizlar..
ablacim ondan mi dersin acaba hareketleri bugunde az , tabi oynuyor ama cokcok degil.. yarin bi sorayim bakalim ne dicekk..
aa super bi topic bu. neyseki yalniz degilmisim :)
kandiliniz kutlu olsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?