Amerika'da Hamilelik

ablacim nasilsin? ne yaptiniz merak ettim ..
aldiniz mi cicileri..
bende evde yalnizim esim gelmisti ama bi isi cikti yine gitti.. sen ne yapiyorsun?

Amiin insallah.Benim dogumdan sonra 8 hafta iznim var daha sonra calismayi dusunuyorum.Annem yada ablam gelecek Ekim de.Buyuk bir ihtimalle annem.Annem gittikten sonra.Benim calisma saatlerim sabah 8 aksam 4 .4.30 evde oluyorum.Esim aksam 5 ile 11.30 arasi calisyor.Donusumlu bakicaz insallah bebisi :)) Plan bu Allah tan bir mani cikmazsa.

Insallah caniim hepimiz hep guzel haberler verelim .Bebeklerimiz saglikli olsun insallah.Benim due date 25 Kasim.Thanksgiving bebisi doguracam insallah :)))

evet esracim seninli tam sukran gunune denk geliyor.. Hayirlisiyla saglikla kucagina al insallah

ben bugun 36 haftalik oldum toplamda 13 kilo aldim..

annisler gunaydin, bugun baya bi erkenciyim. gece saat 2:30 da uyuduktan sonra sabah 8 gibi kalktim. babamiz uyuyor , kahvaltiyi hazirladim uyandirayimda kahvalti yapalim. bugun niyeyse cok aciktim :)))

Cok sevindim gelebilcek birilerinin olmasina buralarda cok zor olur yoksa heleki ilk bebek insan cok acemi oluyo:))
Burda calisma imkanlari daha rahat hic zorlanmadan buyutursun bebisini ins.
Kis bebegi olucak ayni zmnda senin bebis,benim diger 3 cocuk kis bebegi ilk yaz bebegi bu olucak,kisin bakmaya aliskindim bu bebiste zorlanmam ins.:))

Ben toplamda 14 kilo aldim cnm, ama bu kilo sadece gobekte:)))cok komik duruyo burda arkadaslarin bebisleri karnimin icinde top var saniyolar:)))

Gunaydin cnm, ya bende cok gec yattim ve sabah 8:30 da gozler acildi,yattigim yerden topikleri okudum maillerime baktim,karnim acikti ama cnm hicbisey yemek istemiyor
Bebis kalk diyor annesi direniyor bakalim ne zmna kadar direnebilcem:))

13-14 kilo cok ideal.Ne guzel.

Nu guzel gobekte olmasi bebis cikinca butun kilolar gidecek :))

Gunaydin cnm, ya bende cok gec yattim ve sabah 8:30 da gozler acildi,yattigim yerden topikleri okudum maillerime baktim,karnim acikti ama cnm hicbisey yemek istemiyor
Bebis kalk diyor annesi direniyor bakalim ne zmna kadar direnebilcem:))

bebisin karni acikmistir annesi, ben yedim rahatladim valla :))
ama dunden beri hareketleri az az yine, oynuyor ama az.. arada yapiyor boyle korkutuyor beni

Nu guzel gobekte olmasi bebis cikinca butun kilolar gidecek :))

Evt cnm cok sukur hepsinde oyle oldu,dogum olduktan 1 hafta sonra ben gene eski halime donmus oluyorum:))
Kilolu bi insan hic olmadim 55-57 arasi bu bebisede hamile kaldim,zaten herkes ilk bebis saniyo:)))tabi buda cok hosuma gidiyo:)))

bebisin karni acikmistir annesi, ben yedim rahatladim valla :))
ama dunden beri hareketleri az az yine, oynuyor ama az.. arada yapiyor boyle korkutuyor beni

Bende simdi hazirladim sofrayi bi istahla yiycem:))
Ah bu bebisler illa arada bi annelerini tedirgin edicekler,korkma cnm yerleri daraldi bi de seninki kanala girmis ya artik oyle cok hareket edemiyebilir yarin sorarsin doktoruna da icin rahatlar.
Benimki tam gaz valla cikmak icin yol ariyo kendine diyorum:)))

eve yeni geldim, arkadasa kahvaltiya diye gittik ama bu saate kadar ordaydik valla. Turk tv de vardi diizimizi izledik yedik ictik, iyi oldu... ama yorulmusum ..
evde yemekte yok bakalim ne yicez aksama :))) biraz dinleneyim

sizlerden naber kizlar..

ablacim ondan mi dersin acaba hareketleri bugunde az , tabi oynuyor ama cokcok degil.. yarin bi sorayim bakalim ne dicekk..

Ohhh ne guzel gez gezebildigin kadar daha sonra bebisle cikmak zor geliyo insana
Tok karnina da hic yemek yapasi gelmiyo insanin ya:))
Bence oyledir Nuraycim,tabi iyice tosunlasti da normal annesi:))yarin sor gene de icin rahat etsin

herkesin Regaip kandili mubarek olsun... Rabbim bu seneyi hakkimizda hayirlara vesile eylesin insallah...

annisler gunaydin..
biz kahvaltimizi yaptik.. bugun dr randevum var . gelince gelismeleri yazarim..

Herkesin kandilini kutlarım...Bugün dualarım bütün hamişlere gelecek:) inşallah Allahım hepimizin dilekleriniz kabul eder...
İnşallah doktordan güzel haberler getirirsin bizlere..

Sevgiler

Kizlaaarrrr Regaib Kandiliniz sizlerinde mubarek olsun ins.
Rabbim uc aylara ulastirdi Ramazan'a ve Bayram'a da saglikla ve tum gunahlarimizdan arinmis olarak
hepimizi ulastirsin ins. Bu gece hepiniz dualarimdasiniz Rabbim herseyi gonlunuze gore versin,tum istediklerinizi
hakkinizda hayirli eylesin ins.

Nuraycim merakla dr'den donmeni bekliyorum bizi habersiz birakma.

aa super bi topic bu. neyseki yalniz degilmisim :)
kandiliniz kutlu olsun!

cok tsk ederim guzel annisler hepimizin dualarini Rabbim bu gecenin yuzu suyu hurmetine kabul etsin insallah

doktor randevumuz guzel gecti cok sukur , zaten 15 dk suruyor..:))) ama cok sukur kilomuzu ogrendik. tosunum 2800 gr olmus..
kilosu normal gorunuyor. dr tam gununde dogarsa 3200- 3500 arasi dogar dedi.. gecen haftadan bu yanada hic kilo almamisim.
simdi dr herhafta bebegin kilo alimini takip edicek..
sali gunu ultrason, persembede dr randevumuz var yine. haftaya tekrar alttan muayene edecekmis..
birde ben burda yazmamistim galiba. dr bir kultur aliminda bende bakteri gormustu. dogum sirasinda antibiyotik alacakmisim..
butun evraklar kagitlar hastaneye gonderilmis.. yani heran doguma hazirlar , ben hazir degilim ama yaaa:18::18:

insallah hersey yolunda gider hepimiz icin. bu gece benimde butun dualarim hamislere gidecek. RAbbim saglikli bir hamilelik, ve saglikli, hayirli evlatlar nasip etsin hepimize. Amin..

aa super bi topic bu. neyseki yalniz degilmisim :)
kandiliniz kutlu olsun!

silgi hosgeldin, biraz bahsetseydin kendinden. nerde yasiyorsun, hamilemisin? oyleyse kac haftalik ? bekliyoruz senide topigimize bolbol yaz bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…