- Konu Sahibi citaknuray
-
dOktordan geldim kizlar cok sukur hersey yolunda.Gecen randevuda 5tup kan alinmisti.Demir eksikligi varmi hepatit ve diger hastaliklara baktilar cok sukur hepsi temiz cikmis.Bugun bebisimi goremedim ama kalp atislarini dinledim cok guzeldi :)) karin muayenesi oldum.Kabizlik cekiyordum metamucil diye naturel suya karistirilip icilen bir toz verdi.Recetesiz kesinlikle hamilelik icin guvenilir bir icecek.Walgreens,Wallmart lardan bulabilirsiniz kabizlik probleminiz varsa:)COk hafif idrarimda yanma vardi bol su ic onemli degil dedi.Kizlar herseyi yaziyorum ayni seyleri yasarsaniz belki yardimci olurum diye. HAziran 16 da down sendromu testi yapilacak.ALlahin izniyle temiz cikar insallah.BIzden haberler guzel bugun kizlar:)INsallah hepimiz hep mutlu haberleri paylasiriz burada
Çok güzel çok sevindim.İnşallah hep güzel haberlerle doktordan dönersin:) Down sendromu testi dediğin 3lü test mi? Bazı doktorlar 2li test yaptırıyorlarmış ardından 3lü test.Bazıları 2li teste gerek duymuyormuş.Ama sanırım 2li testi her sigorta karşılamıyormuş,doğruluğundan emin değilim ama 2li test sen istersen kendin yaptırıyormuşsun.Yanlışım varsa düzeltin lütfen:)
Ayrıca sizler her iki testi de yaptırdınız mı? Ben daha o aşamalara gelmedim ama şimdiden öğrenmek istedim.Cinsiyeti de 20.haftadan önce öğrenemiyoruz burda sanırım,ultrason olayı kısıtlı.Bazı yerlerde idrar testiyle cinsiyet öğrenme testleri gördüm:) Sabredip beklemek lazım sanırım.Öneli olan hepimizinde dediği gibi sağlıklı olması.16 Haziranda güzel haberlerini bekliyoruz Esracım.
Sevgiler
Marlin
evet canim gerekiyo. esimin isyerinden boyle bordro gibi bisi goturmustuk. zaten baska gelirimizde yok, sigortamizda yok gelirde dusuk gorunuyor o yuzden hemen cikti. esin kendi isini yapacaksa hic bilmiyorum nasil bi prosedur olur acaba?nuray, medicaid'e basvurmak icin financial hardship gerekiyo mu? esimin kendi isini yapmak gibi bir dusuncesi var, oyle olursa sigortamiz da bitecek...medicaid icin sigortasiz olmak yeterli mi acaba?
cok sevindim esracim masallahdOktordan geldim kizlar cok sukur hersey yolunda.Gecen randevuda 5tup kan alinmisti.Demir eksikligi varmi hepatit ve diger hastaliklara baktilar cok sukur hepsi temiz cikmis.Bugun bebisimi goremedim ama kalp atislarini dinledim cok guzeldi :)) karin muayenesi oldum.Kabizlik cekiyordum metamucil diye naturel suya karistirilip icilen bir toz verdi.Recetesiz kesinlikle hamilelik icin guvenilir bir icecek.Walgreens,Wallmart lardan bulabilirsiniz kabizlik probleminiz varsa:)COk hafif idrarimda yanma vardi bol su ic onemli degil dedi.Kizlar herseyi yaziyorum ayni seyleri yasarsaniz belki yardimci olurum diye. HAziran 16 da down sendromu testi yapilacak.ALlahin izniyle temiz cikar insallah.BIzden haberler guzel bugun kizlar:)INsallah hepimiz hep mutlu haberleri paylasiriz burada
Çok güzel çok sevindim.İnşallah hep güzel haberlerle doktordan dönersin:) Down sendromu testi dediğin 3lü test mi? Bazı doktorlar 2li test yaptırıyorlarmış ardından 3lü test.Bazıları 2li teste gerek duymuyormuş.Ama sanırım 2li testi her sigorta karşılamıyormuş,doğruluğundan emin değilim ama 2li test sen istersen kendin yaptırıyormuşsun.Yanlışım varsa düzeltin lütfen:)
Ayrıca sizler her iki testi de yaptırdınız mı? Ben daha o aşamalara gelmedim ama şimdiden öğrenmek istedim.Cinsiyeti de 20.haftadan önce öğrenemiyoruz burda sanırım,ultrason olayı kısıtlı.Bazı yerlerde idrar testiyle cinsiyet öğrenme testleri gördüm:) Sabredip beklemek lazım sanırım.Öneli olan hepimizinde dediği gibi sağlıklı olması.16 Haziranda güzel haberlerini bekliyoruz Esracım.
Sevgiler
Marlin
Cok tesekkur ederim insallah hepimiz hep guzel haberler aliriz.Ben amniyosentez olucam 35 yas icin amniyosentez oneriyorlar yada 2li testle ulturasonu.Benim sigortam hepsini karsiliyor ama diger sigortalar hakkinda malesef bilgim yok.Amniyosentez icin cok dusunduk ve bugun tekrar doktorumla konusunca olmaya karar verdim.Icim rahatladi.ONce RAbbime sonra doktora emanet .Bana 2li testi olursam kesin cevap veremeyecegini ama amniyosentesi olursam %100 net cevap verecegini bu testen sonra down sendromu ve diger hastaliklar varmi sonucunu alabilecegimi soyledi.Bebek icinde riskinin cok dusuk oldugunu simdiye kadar yuzlerce yaptigini hic dusukle karsilasmadiini soyledi.Yasimdan dolayi tedirgenim ve ilk bebegim.DOktor 30 yas alti icin bu riskin cok dusuk oldugunu ve 2li testin yeterli oldugunu soyledi.Insallah kolay bir sekilde atlaticam.iyi dusunuyorum iyi olsun.
evet canim gerekiyo. esimin isyerinden boyle bordro gibi bisi goturmustuk. zaten baska gelirimizde yok, sigortamizda yok gelirde dusuk gorunuyor o yuzden hemen cikti. esin kendi isini yapacaksa hic bilmiyorum nasil bi prosedur olur acaba?
cok sevindim esracim masallahhersey ne guzel yolunda..
bendende almislardi 6 tuptu galiba...insallah diger testinde temiz cikar canim.. doktorum direk bana 5li test yapmisti. ne 2'li nede 3lu.. demistim hatta 5li testte hic duymadim. bu testin sayisi arttikca fiyatida artiyomus o yuzden bana en yukseginden yapicam demisti..
benim tum yaptirdigim testleri sigorta karsiladi. hic ucret odemedik.. ama ozel sigorta varsa belki karsilamayabilir.. bende yukarda yazdim direk 5li test oldu benim..
cinsiyetide tam olarak 20. haftada ogrendim..
ins kolaylikla atlatirsin Esracim. ama 2li de yada 3lude bi risk goruldugu zaman amniyosentez yapiliyo diye biliyorim. direk bu testi niye istedi anlamadim. sadece yastan dolayimi? ama icin rahat edecekse doktorunda uygun gorduyse yaptir derim tabiki..
5 li testi bende hic duymamistim.
Cok tesekkur ederim ALlahin izniyle atlaticam insallah.Bana once 2li testi yapalim ama hic bir kan testinde sonuc kesin degildir dedi .AMniyosentezde kesinmi diye sordum .Evet %100 dedi.Aslinda risk almamak icin direk amniyosentezi yaptir demiyorlar ama konusmalarini hep sonuc amniosentezde kesine bagliyorlar.YAni ustu kapali yaptirman lazima getiriyorlar.
SUrekli 35 yas ve ustu daha cok risk tasir diyor.Boyle konusunca bende amniyosentezi kabul ettim.ALlaha emanet insallah iyi olacak.
ben de en yuksek 4'lu diye biliyordum...ama o da bir cesit istatistik testi herhalde, kesin tani degil di mi?
BUgun doktor bana amniyosentezin disinda hic bir kan testinin kesin sonuc vermedigini ama bu riskin 20 yaslarda daha az oldugunu soyledi.BIliyorsunuz amniyosentezde kromozonlara bakildigi icin kesin sonuc aliyormus.
BUgun doktor bana amniyosentezin disinda hic bir kan testinin kesin sonuc vermedigini ama bu riskin 20 yaslarda daha az oldugunu soyledi.BIliyorsunuz amniyosentezde kromozonlara bakildigi icin kesin sonuc aliyormus.
benim de yas 33 ama ben de amniyo yaptiracagim(ilerde gebe kalirsam). operasyondan sonra uc gun surekli dinlenirsen hicbir risk icermiyormus...
Cok tesekkur ederim.Sizlerinde bebisleri hayirli olsun insallah.Benim 8 sene olacak.Ben 7 senedir bir sirkette shipping supervisor olarak calisyorum.Yani sirketin gumruk ve tasimacilikla ilgili evraklari duzenliyorum birde sizler gibi anne olmaya hazirlaniyorum :)) Allahin izniyle.
Ayy ben ensure aldim gecen sene Sam's club tan hic icemedim.Hepsini esim icti :)) Meyveli yogurt denicem bugun.
3 Sene once Orlando ya Disney World a gelmistim.1 hafta kaldik.Cocuklar gibi eglenmistik esimle su parklarinda,disney world de :))) Bayildim oralara ,aklimiz kaldi.Insallah bebisi biraz buyutelim bu sefer onun icin gelicez.
Yok canım henüz hamile değilim en kısa zamanda olurum inş nasip... Henüz Türkiye deyim ama doğumu orada istiyorum nasip öyleyse geliriz oralara inş... Çok sallasın Allah razı olsun :)
dOktordan geldim kizlar cok sukur hersey yolunda.Gecen randevuda 5tup kan alinmisti.Demir eksikligi varmi hepatit ve diger hastaliklara baktilar cok sukur hepsi temiz cikmis.Bugun bebisimi goremedim ama kalp atislarini dinledim cok guzeldi :)) karin muayenesi oldum.Kabizlik cekiyordum metamucil diye naturel suya karistirilip icilen bir toz verdi.Recetesiz kesinlikle hamilelik icin guvenilir bir icecek.Walgreens,Wallmart lardan bulabilirsiniz kabizlik probleminiz varsa:)COk hafif idrarimda yanma vardi bol su ic onemli degil dedi.Kizlar herseyi yaziyorum ayni seyleri yasarsaniz belki yardimci olurum diye. HAziran 16 da down sendromu testi yapilacak.ALlahin izniyle temiz cikar insallah.BIzden haberler guzel bugun kizlar:)INsallah hepimiz hep mutlu haberleri paylasiriz burada
Sevgiler
Marlin
Cok tesekkur ederim insallah hepimiz hep guzel haberler aliriz.Ben amniyosentez olucam 35 yas icin amniyosentez oneriyorlar yada 2li testle ulturasonu.Benim sigortam hepsini karsiliyor ama diger sigortalar hakkinda malesef bilgim yok.Amniyosentez icin cok dusunduk ve bugun tekrar doktorumla konusunca olmaya karar verdim.Icim rahatladi.ONce RAbbime sonra doktora emanet .Bana 2li testi olursam kesin cevap veremeyecegini ama amniyosentesi olursam %100 net cevap verecegini bu testen sonra down sendromu ve diger hastaliklar varmi sonucunu alabilecegimi soyledi.Bebek icinde riskinin cok dusuk oldugunu simdiye kadar yuzlerce yaptigini hic dusukle karsilasmadiini soyledi.Yasimdan dolayi tedirgenim ve ilk bebegim.DOktor 30 yas alti icin bu riskin cok dusuk oldugunu ve 2li testin yeterli oldugunu soyledi.Insallah kolay bir sekilde atlaticam.iyi dusunuyorum iyi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?