Amerikadaki 2011 Nisan anneleri

canim merhaba nasilsin.az once okudum.tesekkur ederim dusunup yazdigin icin.bende sana yazacagim.herseyi anlatirim mesajimda.esim ewt turk canm.ayni memleketliyiz.
bende iyiyim iste bugun biraz tedirgindim bebek hic kipirdamadi sanki aklim hep ondaydi isten gelince yemek yedim benim prenses basladi oynamaya cok $ükür.ben 13 haftalik bundan önceki bebegimi icimde öldügü icin kaybetmistimde simdi cok tedirgin oluyorum(

merhaba arkadaslar aksam saatlerinde bebis uyuynca giriyorum buralara ama pek issiz oluyor malum saat farki dedim belki sizden birilieri vardir ama sizde yoksunuz:)) bende hamilelik doneminde neler yasadigimi paylasayim aklima gelenlereden dedim catlaklar icin palmers butter krem yazmis sueylul evet bende onu kullandim iki kutu gercekten harika ve ise yariyor .. simdi siz 20. haftadasiniz sanirim ortalama.. 3-4 haftaya kadar bebklerinizin kulaklari disariyi algilamaya baslayacak ben amazondan baby bally diye bisey almistim mp3 nu icine koyuyosun beline sariyosun muzik dinliyor bebek evde siz is yaparken yada kitap okurken oda muzik dinler harika olur mutlaka oneririm ben 24. haftadan son haftaya kadar kullandim ve simdi ondanmidir bilemiyorum cok sakin bir bebek hala mozart dinliyor ve bayiliyor ayrica yine amazondon bebek kalp atislarini dinlemek icin dobler aldim sanirim 20 dolardi ve cok isime yaradi kendimi tedirgin hissetigim her an kullandim bazen oluyor diyosun neden hareket etmedi acaba bebek cok korkuyosun iste o anlarda cok ise yariyor ha bi tavsiye daha eger dobler alirsaniz kremi var onun once surup sonra dinliyorsun baktik pahali bide kargo parasiyla astari yuzunden pahaliya gelecek oyuzden biz el yikama jelleri varya antibakteriyel iste onlarla yaptik ayni vazifei goruyor deneybilirsiniz
baska aklima gelenlerden ayzayim size:) hamilelikte beslenme cok onemli esim cok takmisti kafaya ve haftada bir balik et tavuk sebze ispanak her sabah yumurta her gece sut cok saglikli ve dengeli beslendim ama cok siyan ettim o donem cokm soylendim simdi ne kadar iyi etmsim diyorum sadece 12 kilo aldim ustelik hic hareket edemedim hamielligim hep kis aylarina denk geldi bebegimde cok saglkli dogdu 3450 gr 51 cm bunda esimin payi cok buyuk size market olarak whole foods u oneririm biraz pahali ama sadece kendiz icin alabilirsiniz meyve ve et balik tavuk farki aninda farkedeceksiniz bizde pahali oldugu icin yalnizca beni icin alirdik simdide sadece kzim icin aliyoruz malesef(( bide bebek kiyafetleri icin marshall gayet uygun ben oradan emzirme yastigi ziin corap biberon pek cok sey aldim piyasadaki fiyatin cok altinda ustelikte hepsi marka .. hamile kiyafetlerimide motherhood tan almistim babysras in icinde de bulabilirsiniz .. aklima gelenler bunlar.... sormak istediginiz birsey olursa mutlaka yazin ..

hamileligin tadini cikarin harika zamanlardi benim icin bolca simarin uyuyun ve gezin cunku bebek dogunca hic biri olmuyor

fiztac verdigin bilgiler icin tesekkur ederim.hamile kiyafeti almiycam ben.cunku taytlar ve esofmanlarla idare ediyorum.bana hamile kiyafeti komik geliyo.yalniz lohusa icin gecelik ic camasiri emzirme sutyeni nerden alabiliriz.birde bebek icin besik siz nerden aldiniz.burdaki modeller cok cirkin ve klasik.bilgi verebilirsen sevinirim.

sueylul cum emzirme sutyeni gecelik vs onlarinda hepsini motherhood tan bulabilirsin ama babysrus da daha uygun hamile bolumu var orda da bulabilrisin birde burlington coat factory diye bir magaza var fiyatlari uygun ama cok kalabalik ve karman corman biyer arada uygun seyler dusurebiloyosun... bu sabamedneyle ilgili ?? ampuan krem filan mi?? biz sampuan olarak butter bee kulllaniyoruz uzerinde ari resmi varmukemmel bisey krem olarakta doktor tavsiyesi Eucerin diye bisey emin ol sabamed den iyidir egzema sorunu varsa onun icinde kullaniliyor bizim kizin kollarinda dokuntuler oluyordu o yuzden bunu tercih ettik.. wallgreen de bulabilrisin ...pisik kremide desitin diye bisey aldik vazelin zaten ayni isimle satiliyor aklima gelenler bunlar ...

besik olayina gelince esimin calistigi sirket bize bir besik vermisti o nedenden hic bakmadik yatak filan ama park yatagi begenenler var amazondan yorumlari okuyup karar verebilrisin..

BurlingtonCoatFactory.com

buda dedigim magazanin linki fiyatlar piyasaya gore biraz daha uygun burada..

Fiztac verdigin bilgiler icin cok tesekkurler.. Ben hamileligimi cok yogun oldugum icin yasayamiyorum sabah 9da evden cikiyoruz aksam 8 gibi geliyoruz. sonra gene isimizin basina taki yatana kadar. cok basit yemekler yiyorum o yuzden annemi cagirdik. Haftada 3-4 kez yumurta, bir kez filan sebze yemegi birer kez beyaz ve kirmizi et. Meyve hergun yiyorum. Su icmeye calisiyorum. Ama dogru duzgun yemek yapamiyorum disaridan aliyoruz biz(((
Kara kara dusunmeye basladim ne yapacagim diye. Okumayi da yarida kesemem(( Gelgelelim ocak sonu yeterlilik sinavi var cok buyuk bir stres olacak. Onu almazsam beni atarlar diye dusunuyorum okuldan, cunku kurallara gore 13 ay icinde almam gerekiyor tam 13. ay da bu ocak.... Iste boyle...

Selamlar kizlar ben de annemle gorusuyorum bi yandan diger topiklere bakiyorum. Dogum gunun kutlu olsun bu arada Skorpion...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…