• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amerikan sevgilim evlenmeden önce bir yıl birlikte yaşamak istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vizyonda yok sizde 5 yılda yüz yüze 2 kere görüştüğünüz adamla ne evliliği? Telefonda ,kamera önünde havadan sudan konuşunca tanıdınız mı gerçekten? O çok dindar aileniz Amerikalı damat deyince dini kuralları unuttu 5 yıl sustular evde 1 yıl birliktelik lafını duyunca minnoş kalpleri kırıldı.Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol Saçma sapan ilişkiler.
 
Millette iyi cesaret var ha. Bakın başka şehir değil, başka ülke değil, başka bir KITADA olan bir adamla 1 değil 2 değil tam BEEEŞŞ sene uzak mesafe ilişkisi yaşamış kız. :KK53:
Bu BEEEŞ senede adam sadece 2 yazıyla "iki" kere buraya gelmiş. Dolar kurunu hesaba katarsak onun gelmesi daha mantıklı, konu sahibi hiç gitmemiş olabilir. Yani sadece İKİ kere görüştüğü birine BEŞ senesini vermiş. Auuuv beş yıl ne kadar büyük, kocaman, uzun bir süre. Ortalama insan ömrü için hele aşırı uzun bir süre. Üzücü ya, zamanın hiç kıymeti yok bazıları için.
Konu sahibi cidden önce konunu sonra cevapları bir okur musun? Aşırı saçma sapan bir durumun içinde olduğunu fark etmiş olman lazım ya. :110:
 
Bu ara adet o aşkım bdvde artık neden takılmadığımı hatırlamış oluyorum böylelikle kendi kendimize yaziyoruz 5 konu var 5inede cevap veren yok
Sorma yav vallahi hee moda oldu
Yazıp yazıp çekip gidiyorlar gel iki tartış et azcık heyecan olsun :işsiz: :KK14:
 
annene niye anlattin ki? anneye anlatilacak olay mi?
adam da haksiz sayilmaz, sen de haksiz sayilmazsin. ben de benzer bir durumu yasamistim konusa konusa çözdük.
herseye bir orta yol bulunur ama sen her yaşadığını annene gidip anlatirsan bir orta yol bulunamaz o iliskiden de hayir gelmez
 
Sünnetle beraber düğünü de aradan çıkarırlar işte. Konu sahibi gelnlikle göbek atarken salonun bir köşesinde kurulmuş saten örtülü yatakta ç*küne fes takılmış şekilde taze sünnetli damat yatar. Bir taşla iki kuş.
Aa olmaz. O zaman tek seferde altin takilir. Once sunnet dugunu olsun, orada bir parti altin takılsın. Sonra normal dugun.
Ayrica sunnetli sunnetli gerdek olmaz. Gerci konu sahibi o isi halletmis ama olsun :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X