- 6 Temmuz 2020
- 141
- 235
- 103
- Konu Sahibi laytralaylom
-
İş bulup çalışma kısmı çok mantıklı ama sahte evlilik yapma filan bana çok eski usul geliyor artık
E vizem var dedi ya ne bileyim çok düz insan gibi düşündüm benİş bulma derken kaçak çalışmaktan bahsediyor arkadaşlar. Yakalanırsa sınır dışı edilir yani.. Türkiyede iyi bir maaşla işin olmasa kaybedicek bişeyin olmaz derdimde iyi ölçüp tartman gerekiyor.
çocuğum olmasa hiçç düşünmez giderdimMerhaba, yaşım 31 ve bekarım. 18 yaşımdan beri çalışıyorum ve şu an çalıştığım işyerinde psikolojik tacize uğruyorum. İşime odaklanamıyorum, psikolojik tedavi görmeye başladım. Yüksek lisans mezunuyum, iyi sayılacak bir pozisyonda iyi bir maaş ile çalışıyorum. Fakat Türkiye’de çalışmaktan, insanıyla uğraşmaktan çok yoruldum. Bir ev kredim var ödenmesi gereken. Pasaportumda da 10 yıllık Amerika vizem... İşimi bırakıp Amerika’ya gitmek, garsonluk gibi işler yapmak, sahte evlilik için uğraşmak (vatandaşlık için) gibi fikirlerim var. Yakın bir arkadaşım orada, bu şekilde yaşıyor. Ben de şansımı denemek istiyorum yani... çok mu fantastik bir fikir? Yapanınız ya da yapanı duyanınız var mı? Pişman olan? Olmayan?
Vize seyahat için gerekli yani şuan vize almakla uğraşmadan biletini alıp gidebilir ama orda yaşayıp, çalışamaz.E vizem var dedi ya ne bileyim çok düz insan gibi düşündüm ben
maceraaa doluuu amerikaaa amerikaaaaa.bu şarkı geldi aklıma birdenGit git, arkana bile bakma lütfen git.
Her zaman dönüp aynı şartlarla yaşayabilirsin ne de olsa.
İmkan varken mutlaka deneyin, belki çok daha iyi olur.
Bugün de gerçekleşmeyecek bir hayale düştük, şükür olsunmaceraaa doluuu amerikaaa amerikaaaaa.bu şarkı geldi aklıma birden
Bu şartlar altında ben olsam gitmezdim sanırım. Karışık güvensiz işleri hiç sevmem.Vize seyahat için gerekli yani şuan vize almakla uğraşmadan biletini alıp gidebilir ama orda yaşayıp, çalışamaz.
green card bi bana çıkmadı gitti...Benim arkadaşım memur green karta başvurdu ve çıktı memuriyeti bıraktı 3 çocuğunu aldı eşiyle gittiler hiç düşünmediler bile 1 sene ücretsiz izin aldı orda yapamaz tutunamazsak döneriz diye bir sene geçti dönmediler herkes deli cesareti diyordu ama o çocuklarının geleceği için gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?