fsh biraz yüksek ama yine imkansız değil amh şu manada önemli ne kadar süre kaldığını ne kadar yumurta kaldığını gösteriyor ama hamilelik ihtimalini etkilemiyor hamile kalmak için bir yumurta bir sperm yeter. kimyasal gebelik yaşadğına göre yumurtanın döllenme yeteneği var ve tüplerden en az biri mutlaka açık demek. bence şansınız var benim 4 gebeliğim de hep kimyasalın peşinden geldi kimyasaldan sonra 3 ay içinde. bu süreçte stresten uzak durmanı beslenmene dikkat etmeni ve sigara kullanıyorsanız karı koca bırakmanızı öneririm. imkansız gibi bir durum yok yani ortadaMerhaba arkadaslar Yasim 34 bi cocugum var ve 10 yil aradan sinra tekrar bebek istedim ve temmuz ayinda ilk kez denedim ve kimyasal gebelik yasadim bende bunun sonucunda dr gideyim acaba neden bole oldu dedim. Adetin 3. Gunu gittim
Fsh 16 cikdi
Lh
Prolaktin
E2 ve bazi hormonlar normal cikdi . Ve dr bana duphaston kullan dier adetinde tekrar gel dedi bakalim tekrar menapoza girion dedi moralimi bozdu . Bende baska dr gittim o da amh onemli dedi ve malesef amh : 0.16 cikdi . Uzatmadan bole olup dogal yolla kalan var mi . İkinci dr hic umut vermedi cunku tup bebek dedi o da cocum oldu icin devlet karsilamiyormis . Benim gibi olup takvie kullanip ve ya dogal yolla hamile kalan var mi? Buradan bazi yazilari gordum umut doldum. Tesekkurler
Sakin ol öncelikle canım aynı süreçten geçtim yaşım 34 6.5 yaşında bir çocuğum var ikinci bebeğimi düşündüğümde yıllık rutin kontrolüme gittim ve bebek istediğimizi söyledim hani eksik meksik birşey varsa kan değerlerinde tamamlayalım diye. Doktor testlerde amh ta istedi ve 0.2 çıktı. Direk beni tüp bebeğe yolladı :) biz daha ne denemişiz ne birşey ama doğal olarak panik yaptım. Tüp bebek doktoru bulduk prof görüştük fikir aldık bize bir tane çocuğumuz doğal yolla olduğu için ikincinin olmama ihtimali yok dedi ama yine de yaştan dolayı 6 ay sonra olmazsa gel dedi. Bende o ay arı sütü ve hayıt tohumu kullandım. Ve gebe kaldım. Kimyasal gebelik olması da olumlu bir etki umut verici genelde kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik oluyor yani gebe kalabiliyorsun öyle düşün.
Not: amh düşüklüğü menapoz hakkında fikir vermiyormuş yani 5 yılda olabilir 10 yılda olabilirmiş 000.1 le menapoza girmeyenler var çok araştırdım ben hemşireyim araştırma hastanesinde çalışıyorum türkiyenin sayılı tüp bebek merkezinden biri bizim hastanede ordaki proflara kadar danıştım amh doğurganlık hakkında tek başına bir kriter değil bizim için dediler.
Lütfen üzme kendini elimizden geleni yapıp akışına bırakmaktan başka çaremiz yok insanız biz. Çocuğumuz olduğu için tüp bebeği bile karşılamıyor bir kere olmuş çocuğu diyor devlet ordan pay biç:) çok tecrübeli tüp bebek hemşireleri ile tanıştım onlar bile amh konusunda aynı fikirdeler insanları strese sokmaktan başka işe yaramıyor çoğu doktor bu testi istemiyormuş bile önemli olan ultrasonda adet döneminde görülen folikül sayısı. Baktığında amh 0.2 ama benim o ay arı sütüyle 7 folikülüm oldu. Rabbim ol derse herşey vesiledir. Onun dışında ocean mummy ve dvit kullanmıştım başka birşey kullanmadım canım. Birde hergün avokado yumurta ceviz kuru incir ye yemişti doktor eşimle birlikte yemiştik. Arı sütü ve hayıt tohumu ekstratını da arifoğlundan almıştımAyyy yüregime su serptin Allah razi olsun bana dun direk senin cocugum bu degerler le olmaz zaten 1 tane var yeter falan dedi dr . Takvie alaimmi dedim e al sen bilirsin dedi bunun uzerine artik birsey kinusulmayacagini anladim. Eve gelince esim de sis gozlerle gorunce sacmalama gecen sene olmazdi olmasaydi bu ay da kimyasal gebelik olmazdi falan dedi bu amh yildan yila dususunu de arastirinca olaylar biraz mantiksiz geldi ama isde bilime doktorlara saglik sisteminde calisanlara inan guvenen bi insanim herkes birsey de uzmanlastigi icin vardir bunlarin bu degerlere bole konusmasinda bisey dedim cok kahroldum moralim tekrar sifirlandi. Bakalim bende ari sutu alayim ozaman . Onu da kullanauim bide bazi takviyeler arastircam kullanip memnun kaldiniz varsa yazar misiniz.
Lütfen üzme kendini elimizden geleni yapıp akışına bırakmaktan başka çaremiz yok insanız biz. Çocuğumuz olduğu için tüp bebeği bile karşılamıyor bir kere olmuş çocuğu diyor devlet ordan pay biç:) çok tecrübeli tüp bebek hemşireleri ile tanıştım onlar bile amh konusunda aynı fikirdeler insanları strese sokmaktan başka işe yaramıyor çoğu doktor bu testi istemiyormuş bile önemli olan ultrasonda adet döneminde görülen folikül sayısı. Baktığında amh 0.2 ama benim o ay arı sütüyle 7 folikülüm oldu. Rabbim ol derse herşey vesiledir. Onun dışında ocean mummy ve dvit kullanmıştım başka birşey kullanmadım canım. Birde hergün avokado yumurta ceviz kuru incir ye yemişti doktor eşimle birlikte yemiştik. Arı sütü ve hayıt tohumu ekstratını da arifoğlundan almıştım
Merhaba ben de aynısı oldu oğlum 5 yaşında 4 yıldır spiralliydim cıkardım sonraki ay kimyasal genelik oldu 5aydır denioruz henüz bişey olması neyse doktora gittik degerlere baktı amh 0.2 ve 0.4 cıktı farklı yerlerde benim de devletteki doktor direkt tüp bebek dedi ağladım takmadı bile ozele gidiorum şimdi 3 ay daha bekle doğal yoldan dene dedi sonrasında bakarız dedi ama her dakika aklımda nasıl aniden düştğ bu kadr diye doktorlarım şok yaşım 29Merhaba arkadaslar Yasim 34 bi cocugum var ve 10 yil aradan sinra tekrar bebek istedim ve temmuz ayinda ilk kez denedim ve kimyasal gebelik yasadim bende bunun sonucunda dr gideyim acaba neden bole oldu dedim. Adetin 3. Gunu gittim
Fsh 16 cikdi
Lh
Prolaktin
E2 ve bazi hormonlar normal cikdi . Ve dr bana duphaston kullan dier adetinde tekrar gel dedi bakalim tekrar menapoza girion dedi moralimi bozdu . Bende baska dr gittim o da amh onemli dedi ve malesef amh : 0.16 cikdi . Uzatmadan bole olup dogal yolla kalan var mi . İkinci dr hic umut vermedi cunku tup bebek dedi o da cocum oldu icin devlet karsilamiyormis . Benim gibi olup takvie kullanip ve ya dogal yolla hamile kalan var mi? Buradan bazi yazilari gordum umut doldum. Tesekkurler
Allah razı olsun ümit oldunuz gercekten aynı şeyler birebir yaşıorum suan şoktayım halen deLütfen üzme kendini elimizden geleni yapıp akışına bırakmaktan başka çaremiz yok insanız biz. Çocuğumuz olduğu için tüp bebeği bile karşılamıyor bir kere olmuş çocuğu diyor devlet ordan pay biç:) çok tecrübeli tüp bebek hemşireleri ile tanıştım onlar bile amh konusunda aynı fikirdeler insanları strese sokmaktan başka işe yaramıyor çoğu doktor bu testi istemiyormuş bile önemli olan ultrasonda adet döneminde görülen folikül sayısı. Baktığında amh 0.2 ama benim o ay arı sütüyle 7 folikülüm oldu. Rabbim ol derse herşey vesiledir. Onun dışında ocean mummy ve dvit kullanmıştım başka birşey kullanmadım canım. Birde hergün avokado yumurta ceviz kuru incir ye yemişti doktor eşimle birlikte yemiştik. Arı sütü ve hayıt tohumu ekstratını da arifoğlundan almıştım
Merhaba ben de aynısı oldu oğlum 5 yaşında 4 yıldır spiralliydim cıkardım sonraki ay kimyasal genelik oldu 5aydır denioruz henüz bişey olması neyse doktora gittik degerlere baktı amh 0.2 ve 0.4 cıktı farklı yerlerde benim de devletteki doktor direkt tüp bebek dedi ağladım takmadı bile ozele gidiorum şimdi 3 ay daha bekle doğal yoldan dene dedi sonrasında bakarız dedi ama her dakika aklımda nasıl aniden düştğ bu kadr diye doktorlarım şok yaşım 29özeldeki dokrorum doğurgan birisin hem düşüğün hem cocugun var az daha kafanı rahat bırakıp deneyin dedi bakalm sürec ne gösterir yazarım buraya
Merhaba ben de aynısı oldu oğlum 5 yaşında 4 yıldır spiralliydim cıkardım sonraki ay kimyasal genelik oldu 5aydır denioruz henüz bişey olması neyse doktora gittik degerlere baktı amh 0.2 ve 0.4 cıktı farklı yerlerde benim de devletteki doktor direkt tüp bebek dedi ağladım takmadı bile ozele gidiorum şimdi 3 ay daha bekle doğal yoldan dene dedi sonrasında bakarız dedi ama her dakika aklımda nasıl aniden düştğ bu kadr diye doktorlarım şok yaşım 29özeldeki dokrorum doğurgan birisin hem düşüğün hem cocugun var az daha kafanı rahat bırakıp deneyin dedi bakalm sürec ne gösterir yazarım buraya
Arifoğlundan almıştım ben canım genelde heryerde şubeleri var trendyolda da varAllah razı olsun ümit oldunuz gercekten aynı şeyler birebir yaşıorum suan şoktayım halen dearı sütü dediniz nerden nasıl almalıyım hic kullanmadım hayıt tohumu ekstresi vs nerde var trnyoldan bulur muym ki
Evt ben de ondan gordum ama bilmiom bakalım yaa senin doktorlar femara ya da klomen vs kullanalım dedi mi? Evt geecekten konduramıpr nasip tabi böyle işler ne zaman nasip olup olmayacagını bilemior insanAslinda insan bir yerde kendine konduramiyor cok uzucu bir durum ama moral olarak daha iyiyim sende bi kimyasa yasamissin benimde kimyasal ile 3. Oluyor aslinda bakarsak. O yuzden denicem bende dogal yoldan bide instagramda docmfk dr var onun es paketini ve ek olarak rezerve paketini alacagim ona danisdim bana bu urunleri inerdi . Bide onun urunlwrini kullanip cok kalan var gercekden dogal yoldan hemen onumuzdeki ay eylulde alcam ve baslicam . İnsalah Allah olmayanlara da bekleyenlere de saglik li bebek versin
Evt ben de ondan gordum ama bilmiom bakalım yaa senin doktorlar femara ya da klomen vs kullanalım dedi mi? Evt geecekten konduramıpr nasip tabi böyle işler ne zaman nasip olup olmayacagını bilemior insan4yıldır spiralliydim 6önce cıkardım cıkardıgım gibi kimyasal yaşadım 5yasında da oğlum var o yuzden beklicem dr un dediği gibi 3 ay daha doğal yoldan denicem bakalım inşallah Rabbim buraya gebeyim demeyi nasip etsin
Aynen canım denioruz bakalım nasip olur da buraya yzarız Allah ümidimizi artırsınFemara , klomen ne bilmiyorum bilde postumda da yazdim bilmiyorum ama 2. Gittigim dr benim umudumu yerle bir etti . Direk deneme cocugun olmayacak dedi aslinda sevdigim bi dr da ama kestirip atti , soledim takvie falan alayimmi biseyler kullanayim mi dedim sen bilirsin dedi kisacasi umut yok dedi ama ben o ay kimyasal gecirdim gecen sene hamileydim bayada ilerlemisdi o yuzden umudumu kirmadim bide ben yumurtluyorum hissediyorumda oyuzden umudum var . Ama bu ay tekrar denicem olmazssa dier ay baska bi dr a gidecegim. Sende dene canm sonucda kimyasal demek sperm ve yumurta var dollenmis fakat rahme tutunamadan ssessiz dusuk gibi oluo bu da bir umut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?