Merhaba benimde amh 0,43 bende yeni başladım iğneye puregon ve menopur 150 kullanıyorum 4 gündür egedeki doktorunuz kim acabaKızlar merhabalar,
Ege üniversitesinde 4. Tedavime başladık. Amh 0.2 ilk tedavimde 4 sonrakilerde 2 yumurta toplandı. 1 kere transfer olabildim.o da olumsuz sonuçlandı. Bu tedavi de doktor Gonol f 300 ve Menopur 75 ml verdi. Benim gibi olan var mı içimizde. Menopur'u bi araştırdım. Yumurta olusmasında yardımcı olsun diye kullaniliyormus. Zaten yoktu yumurtam onlarda buyumuyor artık sanırım. Moralim bozuldu.
Anladım benimde 4 yumurtam toplanabildi maalesef 1 tanesi olgun geldi sadeceMerhaba, Ege de doktorum yok. Poliklinik hastasıyım ben
Merhaba. Ben de amh sorunu yok ama arkadaşlarımda vardı. Onlar antioksidan kullanarak yumurta sayı ve kalitesini arttırdılar. Doktorunuz takviye önermedi miKızlar merhabalar,
Ege üniversitesinde 4. Tedavime başladık. Amh 0.2 ilk tedavimde 4 sonrakilerde 2 yumurta toplandı. 1 kere transfer olabildim.o da olumsuz sonuçlandı. Bu tedavi de doktor Gonol f 300 ve Menopur 75 ml verdi. Benim gibi olan var mı içimizde. Menopur'u bi araştırdım. Yumurta olusmasında yardımcı olsun diye kullaniliyormus. Zaten yoktu yumurtam onlarda buyumuyor artık sanırım. Moralim bozuldu.
Bunu ilk defa duydum nasıl bi yol izlemişler kiMerhaba. Ben de amh sorunu yok ama arkadaşlarımda vardı. Onlar antioksidan kullanarak yumurta sayı ve kalitesini arttırdılar. Doktorunuz takviye önermedi mi
Transferin oldu muAnladım benimde 4 yumurtam toplanabildi maalesef 1 tanesi olgun geldi sadece
Yok henüzTransferin oldu mu
Olgun olan transfer edilmedi miYok henüz
Edilecek inşallah yarına kadar sorun olmazsaOlgun olan transfer edilmedi mi
Merhaba amh ve yasiniz kaçtı acaba?Canım ben de tüp bebek tedavisi gördüm oldukça uzun bir süre yumurtalıklarım yanıt vermediği için takviye kullandım ama hepsini doktor önerisiyle kullandım. Koenzim q10, biosteron, astaksantin, omega 3, inositol... bunların etki etmesi de en az 3 ay sürüyor bende 1.5 yıl sonra etki etmişti. Öncesinde hiç yumurta görünmezken 1.5 yıl sonra 4-5 tane görünmeye başladı. Bir doktora danış istersen
.Merhaba amh ve yasiniz kaçtı acaba?
İnşallah güzel haberler verirsiniz bizeEdilecek inşallah yarına kadar sorun olmazsa
Amin inşallah çok teşekkür ederim cümlemiz güzel hayırlı haberler alalım inşallahİnşallah güzel haberler verirsiniz bize
merhaba şuan yaşım 27 ama 19 yaşımda amh 0.01 gelmiştiMerhaba amh ve yasiniz kaçtı acaba?
Hakkınızda hayırlısı olsun. Benim bi önceki tedavimde genetik için bekletilirken embriyo gelişimi durmuştu ikinci tedavimde lh düşük olduğu için gonal f belki iyi gelmemiştir iğne değişikliği yapıldı pergoveris kullanıldı daha çok yumurtam büyüdü ve kaliteli oldu ama onun öncesinde 3 ay omega 3 en az 1500 mg olacak alfa lipoik asit d vitamini b12 q10 takviyelerini mutlaka kullanınKızlar merhabalar,
Sonradan mi yükseldi amh nasıl oldu sizin de benim gibi çok dusukmusmerhaba şuan yaşım 27 ama 19 yaşımda amh 0.01 gelmişti
amh tekrar bakılmadı, ben kanama şikayetiyle gittim 4 folikül gördü hoca fsh da 9 a düşmüştü ben sadece femara ve çatlatma iğnesi kullandım öyle opu oldum, biraz tedaviye ortadan girdik gibi oldu, 4 yumurtadan 3ü toplandı sadece biri dolu çıktı 3. gün donduruldu, daha sonraki aylar transferi beklerken yine adet göremedim yine yumurta görülemediSonradan mi yükseldi amh nasıl oldu sizin de benim gibi çok dusukmus
Şuanki durumunuz nediramh tekrar bakılmadı, ben kanama şikayetiyle gittim 4 folikül gördü hoca fsh da 9 a düşmüştü ben sadece femara ve çatlatma iğnesi kullandım öyle opu oldum, biraz tedaviye ortadan girdik gibi oldu, 4 yumurtadan 3ü toplandı sadece biri dolu çıktı 3. gün donduruldu, daha sonraki aylar transferi beklerken yine adet göremedim yine yumurta görülemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?