• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH 0.53 Bilgi lütfen

gunesligunlere

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
66
Puanlar
13
Ablalarım öncelikle iyi aksamlar 1 sorum olacakta yaklasik 1 yıl önce adet gecikmesi sebebiyle kadın doğum doktoruna gitmistim özel hastaneye ve doktorum kanlara da bakmak istedi öncelikle bekarim ve 21 yasindayim neyse sonuclar geldi doktor amhın çok düsük oldugunu (amh 0.53 geldi ) cocuk istiyorsam biran önce tüp bebek yaptırmamı yada yumurta dondurmamı söyleyip tanidigi birine yönlendirdi bekar olduğum icin pek üstüne düsmedim ama devamlı aklımin bir kösesinde rahatsiz ediyor beni ve hata mi yapiyorum diye düsünüyorum yakin bir zamanda evlenme düsüncemde yok tabi nasip kısmet ama bilmiyorum ya bilgilerinize ihtiyacim var önerilerinize ihtiyacim var

Son düzenleme:
ben de dusuk amh ile hamile kaldim ama senin yasin cok kucuk oldugu icin yumurta dondur diyecegim. bu yas icin bu rakam cook dusuk, ustelik evlilik icin uygun yasta / durumda da degilsin
devletten rapor cikartip yumurta dondurup saklamak yapacagin tek akillica hamle olur
kafani kuma gömmek cozum degil.
bilgi jcin guncel rakamlari paylasiyorum - yakin zamanda bu web sitesinde bir arkadas atmisti zeynep kamilden
1000142369.webp

13.000 tl + ilaclar rapor cikartinca fiyati.
verilmeyecek rakamlar degil, ailenle konus kac kere hakkin varsa toplat yumurtalarini

ben de dusuk amh ile hamile kaldim ama senin yasin cok kucuk oldugu icin yumurta dondur diyecegim. bu yas icin bu rakam cook dusuk, ustelik evlilik icin uygun yasta / durumda da degilsin
devletten rapor cikartip yumurta dondurup saklamak yapacagin tek akillica hamle olur
kafani kuma gömmek cozum degil.
bilgi jcin guncel rakamlari paylasiyorum - yakin zamanda bu web sitesinde bir arkadas atmisti

Tesekkür ederim abla annemin haberi var bu durumumdan ama iste daha evli değilsin belki evlenince hemen olur bu testlerin kesinliği yok diyip durdu haliyle bende öyle diyince üstüne pek düsmedim ama yakın zmanda bir gidip bilgi alacagim doktordan

Tesekkür ederim abla annemin haberi var bu durumumdan ama iste daha evli değilsin belki evlenince hemen olur bu testlerin kesinliği yok diyip durdu haliyle bende öyle diyince üstüne pek düsmedim ama yakın zmanda bir gidip bilgi alacagim doktordan
annen bilmediginden oyle konusuyordur. konuyla ilgili birkac yazi bul hatta doktora beraber gidin, anlasin bu amhnin geri dönüssüz birsey oldugunu.
ömur boyu cocuksuz kalacagin birsey oldugunu bile o da önayak olur.
bu arada kac cikmisti?
1in alti devlette rapor alabiliyor

annen bilmediginden oyle konusuyordur. konuyla ilgili birkac yazi bul hatta doktora beraber gidin, anlasin bu amhnin geri dönüssüz birsey oldugunu.
ömur boyu cocuksuz kalacagin birsey oldugunu bile o da önayak olur.
bu arada kac cikmisti?
1in alti devlette rapor alabiliyor
0.53

Bu yaşta doktorların beklediği 3.5 gibi çıkması. Yumurta dondurmayı iyice araştırıp yapmanı öneririm.

Bu yaşta doktorların beklediği 3.5 gibi çıkması. Yumurta dondurmayı iyice araştırıp yapmanı öneririm.
Anladım tesekkür ederim özel hastane olunca bir tereddüt ettim hani doktorun öyle bir tavrı vardı ki biran önce git dediğim yerde yumurta dondur falan diyince ama ben birde farkli yerde testi tekrarlayıp dediğiniz gibi araştırıp yaptırayım bir an önce

Bir sonraki reglinizin 2. veya 3.gününde üniversite ya da devlet hastanesinden randevu oluşturup durumu anlatın. Sonuçlar belki farklı gelir

Yumurta dondur bence de

Yumurta dondur bence de
Bugün anneme konusunu actim böyle böyle biliyorsun benimki düsüktü ben biraz arastırdım doktora gidip yumurta dondurma hakkında bilgi alacağim dedim ve bana dediği şu "amh tek basina kriter degilmis amhı düsük olanlarda hamile kaliyormuş önemli olan yumurta kalitesiymis hem ben daha evli değilmişim denememisim bile ne biliyorsun belki evlensen hemen olur cocuğun diyor

Instegramda doktorun biri amh önemli değil yumurtanın kalitesi önemli diyormuş bende dedim yumurtamın kaliteli olduğunu da bilmiyorum ki dedim onada haklısın diyor ama hani ne bi gidip bakalım öğrenelim ne de bir tekrar test yaptır ne olmus fln hicbir atak yok asla birde sey diyor senin yumurtalarinda benimki gibiyse ben evlendim aynı ay hamile kaldım diyor hayır yumurtanin kalitesi fln anneden kıza aktarılıyorda benim mi haberim yok

Bugün anneme konusunu actim böyle böyle biliyorsun benimki düsüktü ben biraz arastırdım doktora gidip yumurta dondurma hakkında bilgi alacağim dedim ve bana dediği şu "amh tek basina kriter degilmis amhı düsük olanlarda hamile kaliyormuş önemli olan yumurta kalitesiymis hem ben daha evli değilmişim denememisim bile ne biliyorsun belki evlensen hemen olur cocuğun diyor
Bak güzel kızım her amh konusuna yazmaya çalışıyorum hikayemi birilerine faydam olsun istiyorum. Benim amh 0,64 idi 27 yaşında iken folikül sayımı yapıldığında 1 2 tane gözüktü. Yani 40 yas üstü gibi. Doktor bana annemi sordu 40 45 arası menopoza girdi dedim senin 40ı bulmaz belki 35 dedi. Şu an yaşım 34 ve yüreğim ağzımda bekliyorum. Evet ben anneyim ama ne tedaviler ne takviyerlerden sonra...

Gerçekleri bil. Belki de anne olmak istemeyeceksin ve çocuk istemeyen bir eşin olacak. Ama belki de isteyeceksin bilemiyoruz.

Instegramda doktorun biri amh önemli değil yumurtanın kalitesi önemli diyormuş bende dedim yumurtamın kaliteli olduğunu da bilmiyorum ki dedim onada haklısın diyor ama hani ne bi gidip bakalım öğrenelim ne de bir tekrar test yaptır ne olmus fln hicbir atak yok asla birde sey diyor senin yumurtalarinda benimki gibiyse ben evlendim aynı ay hamile kaldım diyor hayır yumurtanin kalitesi fln anneden kıza aktarılıyorda benim mi haberim yok
Hiç ilgisi yok teyzelerimden 55e kadar regl olanlar vardı e aynı anadanlar

Bak güzel kızım her amh konusuna yazmaya çalışıyorum hikayemi birilerine faydam olsun istiyorum. Benim amh 0,64 idi 27 yaşında iken folikül sayımı yapıldığında 1 2 tane gözüktü. Yani 40 yas üstü gibi. Doktor bana annemi sordu 40 45 arası menopoza girdi dedim senin 40ı bulmaz belki 35 dedi. Şu an yaşım 34 ve yüreğim ağzımda bekliyorum. Evet ben anneyim ama ne tedaviler ne takviyerlerden sonra...

Gerçekleri bil. Belki de anne olmak istemeyeceksin ve çocuk istemeyen bir eşin olacak. Ama belki de isteyeceksin bilemiyoruz.
Teşekkür ederim ablacım benimde annem 43 44 yasinda menepoza girdi ve son belki 4 5 senesi cok düzensizdi 3 ayda bir 4 ayda bir regl oluyorda ve ona ramen ben menepoza erken girdim ne olur ne olmaz yumurta dondur fln asla demiyor ama yok anladım insan kendisi dısında diğer kisileri o kadar düsünmüyor o yüzden ne yapılmalıysa ben yapmalıyım

Hiç ilgisi yok teyzelerimden 55e kadar regl olanlar vardı e aynı anadanlar
İste kendi düsüncesi ama tabi anlatamıyorum suan ne evliyim ne nisanliyim ne de sevgilim var ki olsa bile yasim daha kücük o yüzden testi tekrarlayip doktor ile görüsüp dondurmak gerekiyorsa yada ne gerekiyorsa onu yapacağım

Teşekkür ederim ablacım benimde annem 43 44 yasinda menepoza girdi ve son belki 4 5 senesi cok düzensizdi 3 ayda bir 4 ayda bir regl oluyorda ve ona ramen ben menepoza erken girdim ne olur ne olmaz yumurta dondur fln asla demiyor ama yok anladım insan kendisi dısında diğer kisileri o kadar düsünmüyor o yüzden ne yapılmalıysa ben yapmalıyım
Mevzu sadece çocuk da değil erken yaşlandıran bir şey bu. Kemik erimesi filan. Güzelce git sen doktorlara onlar ne derse onu yap.

Ablalarım öncelikle iyi aksamlar 1 sorum olacakta yaklasik 1 yıl önce adet gecikmesi sebebiyle kadın doğum doktoruna gitmistim özel hastaneye ve doktorum kanlara da bakmak istedi öncelikle bekarim ve 21 yasindayim neyse sonuclar geldi doktor amhın çok düsük oldugunu (amh 0.53 geldi ) cocuk istiyorsam biran önce tüp bebek yaptırmamı yada yumurta dondurmamı söyleyip tanidigi birine yönlendirdi bekar olduğum icin pek üstüne düsmedim ama devamlı aklımin bir kösesinde rahatsiz ediyor beni ve hata mi yapiyorum diye düsünüyorum yakin bir zamanda evlenme düsüncemde yok tabi nasip kısmet ama bilmiyorum ya bilgilerinize ihtiyacim var önerilerinize ihtiyacim var

Cnm merhaba sana tavsiyem yumurta dondurman evet bu değerle sen kalırsın Allahın izniyle hamile ama şu an evli değilsin o yüzden kaç sene sonra evleneceğin belli değil hadi siyelim 5-6 sene sonra evlendin o zaman değerin çok düşebilir çok zorlanırsın bak ben 34 yaşındayım 3,5 sene oldu gebe kalamıyorum perisan oldum inan 003 Amh olduğunu öğrendim benim bir çocuğum var çok şükür ama ikinci olmuyor benimde durumumu bilmiyordum sen ne güzel haberin var tedbirini al döndür köşede dursun artık karından da topluyorlar bekarlar için bilgin olsun illa alttan almak zorunda değiller ayrıca şu an yaşın genç olduğu içim kalite bakımından da şanslı olabilirsin bu yumurtaların boş çıkma ihtimali büyümeme durumu bir sürü sorun oluyor İnan bir abla tavsiyesi lütfen dondur yumurtalarını

Şuan evli olsan ve çocuk yapmaya çalışsan annen haklı olabilir. Ama amh yıllara göre düşen bir şey sen evlenene kadar iyice düşebilir. Doktora anneni de götür bence.

Beni dinle cnm bak başına gelmiş biri olarak sana söylüyorum inan şu an adet bile olamıyorum ilaçla oluyorum tüp bebek bile olmuyor bilmiyormusun şu an ? Tedbirini al cnm yaşın çok genç tedbirini al kafan rahat olsun beklesin kenarda yumurtalar güzelce İlerde ağlayıp üzülmektense hiç gereği yok kafan rahat olsun ısrarla toplattırmanı söylüyorum

Back
X