• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH degeri 0,41 veya daha dusuk olup hamile kalan bayanlar.!

Miranda35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
15
2
1
47
Merhaba arkadaslar, 40 yasindayim. Amh degerim 0,41 fsh 11 lerde. Ilk tup bebek denedim 11.hafta solunumu durdu. Sonra 3 ay yumurta toplama oldu 7 embriyo olustu bunlar 3.gun embriyolari. Sonuc negatif. Simdi tekrar deniycem, umudum tumeniyor. Cocuk istiyoruz stresim cok, elimde degil. Dusuk amh ile hamile kalan varmi ? Nasil bir yol izlediniz neler kullandiniz?

Merhaba arkadaslar, 40 yasindayim. Amh degerim 0,41 fsh 11 lerde. Ilk tup bebek denedim 11.hafta solunumu durdu. Sonra 3 ay yumurta toplama oldu 7 embriyo olustu bunlar 3.gun embriyolari. Sonuc negatif. Simdi tekrar deniycem, umudum tumeniyor. Cocuk istiyoruz stresim cok, elimde degil. Dusuk amh ile hamile kalan varmi ? Nasil bir yol izlediniz neler kullandiniz?
3 ay toplanan yumurtalardan oluşan embriyoları genetiğe gönderdiniz mi 7 embriyodan kaçı transfer edildi

Psikoterapi alsanız bir yandan, yüksek stres de etkiliyor olabilir. Daha az stresle belki daha sağlıklı bir şekilde tüp bebek sürecine girersiniz.

Arkadaşım 35 yaşında 0.12 amh ile doğal yolla gebe kaldı.
Hiç stres yapmayın.

biraz aldim fakat hep dedigi sey,; unut diyor, iyide surekli isleme gidip ilac kullaniyorsun. Spor yapiyorsun butun gidam degisti nasil unutabilirsin.

[QUOTE="Chickennova,
Arkadasiniz icin sevindim, benim esimdede sperm hareketsizligi var. normal yolla zor diyorlar.

Benim 0.21 amh 20lerin üzerinde fsh ile tüp bebek denemem transfer aşamasına varamadan yarıda kalmıştı. 2 tane yumurta çıkmıştı ve döllenmediler. Ertesi ay doğal yolla hamile kaldım ve şu an oğlum 9 aylik . 34 yaşımda doğum yaptim. Umudumuzu yitirmeyin. Arı sütü kullanmıştım ben onun sifasina cok inandim. Ama bu benim tecrübem sadece . Allah yardimciniz olsun

Allah nasip etsin 1 hareketli sperm yeter.
Benim amh, fsh değerlerim iyi olduğu halde doktorların tüp bebek tüp bebek demesinden dolayı tüp bebek yaptım 2 defa.
Sonra aman boşver dediğim ay hamile kaldım.
Doktorlara bakarsan kimse doğal yolla çocuk sahibi olmayacak neredeyse.
Sizin embriyolarınızı genetiğe göndermeniz gerek.
9 haftalık kaybettiğiniz bir gebeliğiniz var.
Genetiğinde sorun olmayan embriyo transfer edilsin siz Allah'ın izniyle evlat sahibi olursunuz.
Stres yapmayın inanın olur. Benim gözlerim neler gördü neler, ne olmaz denilen kişiler Allah'ın izniyle hamile kaldı.
Eşiniz de sperm hareketliliği, ileri hareket ve yerinde hareket yüzde kaç ,ikisinin toplamı yüzde kaç?

[QUOTE="Serebra
Merhaba, çok mutlu oldum sizin adınıza. Tek olmadığımı bilmek rahatlatıyor teşekkür ederim yanıt verdiğiniz için. Kendimi çok kötü bir hastalık varmış gibi hissettirmeleri hiç beklentim olmaması gerektiği vs gibi yaklaşımla iyice umutsuz oldum. Dr etkisi çok önemli tabi moral önemli.

[QUOTE="Chickennova,
Merhaba bu tedavide göndericez genetik teste. Eşimin %65 yazıyor sadece başka bilgi yok.

Ben tup bebek yaptırdıgım merkezın yönlendirmesi ile psıkolojık destek, akupunktur, noral terapı, nefes egzersızı ve meditasyon yaptım. Sukur ben emeklerimın karsılıgını aldım. Cok streslıydım ve olumlu dusunmıyordum

[QUOTE="CuteMom,
Merhaba , akopunkturu bende düşünüyordum. Hangi zamanlarda yaptırdınız? Kaç seans gerekiyor ? Fiyatı nedir? Hiç fikrim yok, yaptıran tanıdığımda. Kasık bölgesinemi yapılıyor ?

ege de denicez cnm. asilama tutmadi. esimle alakali sorun. doktorun biri donasyon da olblr dedi. tup de tutmayabilir dedi cnm

Merhaba arkadaşlar Benin amh 0.50 yaş 29. Doktor aşılamayla zaman kaybetme direkt tüp bebek dedi. 2 tane yumurtam vardı 2 sini topladılar 2 Side döllendi ama 1.kalite değillerdi. Her 2 Side 3. Gün transfer edildi. 29 Ocak test günümdü ben 27 Ocak’ta adet oldum. Bende amh sı düşük olup doğal yolla hamile kalanları takip etmeye çalışıyorum belki faydalı bir bilgi edinebilirim diye. Eabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah
amh icin pro woman vitamin ve krill balik kapsulunu tavsiye ediyolar.

Tüp bebek tedavisine başlamadan önce 3 ay boyunca biesteron deha ve promotil woman kullanmıştım iğnelere başlayınca Vitamin olarak folat verdi doktor.
benimde amh 0.1 olan arkadasim vr o soyledi cnm. benm 4.70 bende kaliteli olsn die ugrasiorum folikuller

Back
X