fsh ın biraz düşük ama çok üzülmemerhaba, benimde amh değerim 0,27 çıktı fsh 3 lerde.. dr yanlışlık var dedi. tekrar amh baktırdım 0,17 çıktı. şimdi adet olmayı bekliyorum. 2. günü hormon tekrar bakılacak. çok üzgünüm çokkk
inşallah canım. jinemede gitmeye başladım. inşallah herşey yolunda gider.fsh ın biraz düşük ama çok üzülme
bir dahaki ay bir bakmışsın herşey istediğin gibi olmuş
amh benimde düşük ama 0.1 ile hamile kalan çok
değerlere kafanı takıp da stres e girme hakkımızda hayırlısı inşallah
Canım amh değerin düşük ama umutsuz olma ben 36 yaşında iken değerim 0.69 idi. FSH ise 10.9 du. Ilk tüp bebek denememde Oğluma kavustum. Şimdide doğal yoldan kızıma hamileyim. ALLAH sizede nasip etsin. Umutsuz olmayın dua edinMerhaba kizlar.cok caresizim.umarim benimle birkaciniz deneyimini paylasir. Benim iki tüpüm de kapali. Iki hafta önce tüp bebege basladik. Fakat maalesef gecen hafta persembe yarida birkma zorunda kaldikcok üzgünüm. Transefere bile gelemeden birakmakda cok aci. Hic yumurtam büyümemis..Yasim 28. Amh degerim düsü 0,8. FSH normal dediler. Her ay normalde yumurtlamam oluyor. Fakat neden birtane bile büyümedi anlam veremedi doktor. Ilgilenmedi bile. 1 ay sonrasina randevu verdi. Artik oraya gitmek istemiyorum
merhaba,Canım amh değerin düşük ama umutsuz olma ben 36 yaşında iken değerim 0.69 idi. FSH ise 10.9 du. Ilk tüp bebek denememde Oğluma kavustum. Şimdide doğal yoldan kızıma hamileyim. ALLAH sizede nasip etsin. Umutsuz olmayın dua edin
Prof dr sedat kadanalı yaptı. O zaman medical park hastanesinde çalışıyordu. Şimdi kendi kliniği var Bağdat Caddesi üzerindemerhaba,
nerede tüp bebek yaptırdınız oğlunuza kavuşmak için?
inşallah canım. jinemede gitmeye başladım. inşallah herşey yolunda gider.
merhaba amh değerimiz çok yakın siz şu an hamilesiniz tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. Tedaviniz nerede nasıl bir protokolle yapıldı? Ayıp olmazsa eşinizde bi sorun varmıydı? Bizim morfoloji de sıfır o nedenle sordum...biraz bilgi verirseniz çok sevinirimmerhaba, benimde amh değerim 0,27 çıktı fsh 3 lerde.. dr yanlışlık var dedi. tekrar amh baktırdım 0,17 çıktı. şimdi adet olmayı bekliyorum. 2. günü hormon tekrar bakılacak. çok üzgünüm çokkk
Allah yardımcın olsun bende 26 yaşındayım. 23 yaşımda tüp bebekle kızım oldu. şimdi bir tane daha olsun dedim ama 2 tane yumurtam oluştu. 1 tanesi döllendi. oda 2. kalite 6 hücreli oldu. doktor transfer yapalım mı iptal edelim mi diye bana sordu. çok üzüldüm. şuan umutsuzca test günümü bekliyorum. bugün 9. günüm. hiç birşey hissetmiyorum. olmazsa tekrar denemeye düşünüyorum. Rabbim en az 1 evlat nasip etsin sana da. benim de sağ kanalım tıkalı ve sağ yumurtalığım küçük. bu tedavide sağdan hiç yumurta oluşmadı. soldan 2 tane oluştuMerhaba kizlar.cok caresizim.umarim benimle birkaciniz deneyimini paylasir. Benim iki tüpüm de kapali. Iki hafta önce tüp bebege basladik. Fakat maalesef gecen hafta persembe yarida birkma zorunda kaldikcok üzgünüm. Transefere bile gelemeden birakmakda cok aci. Hic yumurtam büyümemis..Yasim 28. Amh degerim düsü 0,8. FSH normal dediler. Her ay normalde yumurtlamam oluyor. Fakat neden birtane bile büyümedi anlam veremedi doktor. Ilgilenmedi bile. 1 ay sonrasina randevu verdi. Artik oraya gitmek istemiyorum
ama hamilesiniz. doğal mı oldu.merhaba, benimde amh değerim 0,27 çıktı fsh 3 lerde.. dr yanlışlık var dedi. tekrar amh baktırdım 0,17 çıktı. şimdi adet olmayı bekliyorum. 2. günü hormon tekrar bakılacak. çok üzgünüm çokkk
Merhaba cok tesekkur ederim esimde morfoloji 2 idi sayi 39 milyon du 3 ay boyunca keciboynuzu pekmezi ace plus selenyum ve cinko hapi e vitamini hapi icirdim o sirada ota jinemed besiktas da bir doktora basladim amh ve esimden dolayi hemen tup bebek dedi o sirada kendiliginden 2 yumurtam olusmustu araya bayram girdiginden herhangi bir tedavi yapmadik bayram sonrasi yumurtalarin olgunlasmis isterseniz catlatma ignesi yapip asilama yapalim bosa gitmesin dedi ve kabul ettik. ASİLAMA Sirasinda esimde 72 milyon civarinda sperm bulundu ictigi seyler ise yaramisti ve cok sukur asilama tuttu. Darisi basinizamerhaba amh değerimiz çok yakın siz şu an hamilesiniz tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. Tedaviniz nerede nasıl bir protokolle yapıldı? Ayıp olmazsa eşinizde bi sorun varmıydı? Bizim morfoloji de sıfır o nedenle sordum...biraz bilgi verirseniz çok sevinirim
Asilama ile oldu canim ama yumurta tedavisi yapilamadi araya bayram girmisti bayram sonrasi iki adet kendiliginden yumurtam olustugu goruldu catlatma ignesi olup asilama yapildi. Yani bu is icin bir yumurya bile yeter amh nin dusuk olmasi herseyin sonu demek degilmis dua edin ve sakin olup elinizden geleni yapin iyi haberlerinizi belliyorum sadece inaninama hamilesiniz. doğal mı oldu.
Tekrar tekrar tebrikler. Doktorunuz çok iyiymiş ayrıca o yumurtaları heba etmemiş ve size evlat olarak dönmüş. Eşinizin kullandığı vitaminleri not ediyorum gerçi durumuda oldukça iyiymiş.sağlıkla kucağınıza alın :)Merhaba cok tesekkur ederim esimde morfoloji 2 idi sayi 39 milyon du 3 ay boyunca keciboynuzu pekmezi ace plus selenyum ve cinko hapi e vitamini hapi icirdim o sirada ota jinemed besiktas da bir doktora basladim amh ve esimden dolayi hemen tup bebek dedi o sirada kendiliginden 2 yumurtam olusmustu araya bayram girdiginden herhangi bir tedavi yapmadik bayram sonrasi yumurtalarin olgunlasmis isterseniz catlatma ignesi yapip asilama yapalim bosa gitmesin dedi ve kabul ettik. ASİLAMA Sirasinda esimde 72 milyon civarinda sperm bulundu ictigi seyler ise yaramisti ve cok sukur asilama tuttu. Darisi basiniza
Tekrar tekrar tebrikler. Doktorunuz çok iyiymiş ayrıca o yumurtaları heba etmemiş ve size evlat olarak dönmüş. Eşinizin kullandığı vitaminleri not ediyorum gerçi durumuda oldukça iyiymiş.sağlıkla kucağınıza alın :)
ARKADAŞLAR AMH DEĞERİ NEDİR DEVLET HASTANELERİNDE YAPILMIYOR MU ??[/
AMH ölçümleri kadının doğurganlık potansiyelini ve tedaviye vereceği yanıtı belirlemede kullanılabilir.Serum AMH düzeyleri yumurtalıktaki yumurta sayısıyla bağlantılıdır , düşük AMH seviyeleri olan bir kadın büyük ihtimalle tedaviye kötü yanıt verecektir. Ayrıca düşük AMH düzeyleri azalmış yumurtalık reservi hakkında da uyarı verecektir.
Polikistik yumurtalığı olan kadınlarda artmış yumurta hücreleri (granülosa) ile AMH arasında ilişki vardır PCO li kadınlarda AMH değerleri 6.8 ng/ml bulunmuştur , bu değer polikistik yumurtalık tanısı konmasında ve tedavi sırasında gelişebilecek aşırı uyarılma (OHSS) tehlikesini önceden haber verme konusunda yardımcı olmaktadır.
Alıntı yaptım.kısacası biz kadınların doğurganlığını gösterir yani ne kadar düşükse o kadar kötü... Bildiğim kadarıyla devlet hastanesinde yapılıyor. Eğer çocukla ilgili bir sıkıntın varsa ilk yaptırman gereken testlerdendir sakın ihmal etme arkadaşım..bunun yanında FSH LH ve prolaktin testlerini de yaptır adetin 2 veya 3. Günü inşallah bir sıkıntın olmaz bol şanslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?