- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim FSH yüksek olunca dahada zorlaşıyor biliyorsun embiryolarin kalitesi bozuluyor bide rezerv az olunca yumurta da çıkmıyor ama gerçekten benim cevremde çok var amh düşüklüğüyle hamile kalan benim FSH 18 di 6.8 e kadar dustu şükür ben zeytinyağlı incir yedim hep sende dene belki düşer ALLAH in izniyleBen varım amh düşük fsh yüksek 2 tüp denemem var transfere bile gelemedik hep yarım kaldı olmuyor daha yaşım 27 bekarken 3 kez olduğum kist ameliyatları yüzünden rezervim azalmış. Olmuyor malesef doktorum bide aşılamayı deneyelim dedi dün aşılama yapıldı bekliyorum pek umudum olmasada![]()
Amh 1.20 çok çok iyi inan benim 0.42 benden daha dusuk olanlarda var bu amh yle normal yolla hamile kalmanız muhtemel ama imkânınız varsa tüp bebek deneyin derim sizin bize gore yumurta sayisiniz daha fazla çıkar belki 3 4 tane embiryo nuz olur ama benim en fazla 2 oda kalitesiz oluyor artık ne diyelim herşeyin hayırlısıBenimde amh 1.20 hala umutla bekliyorum.RABBİM tez zamanda yüzümüzü guldurur insallah.
amh değerin çok düşük değil ben 0.9 amh değeri ve 2 olumsuz tüp bebek deneyiminden sonra normal yollarla hamile kaldım.ümidini yitirme ama çok rahatta davranma .(Amh) degeri düşük olanlar ahm degeri düşük olupta hamile kalan varmı ? benim degerim 1.27 morelim çok bozuk ya hiç anne olamazsam![]()
Bize umut oluyor siz ve sizin gibi zor hastalar canm Rabbim kucağına da almayı nasip eder inşallah..Görünce yazayım dedim.amh 0.48 3. Tüp bebek denemem de hamile kaldım. Tabi buraya gelene kadar bir çok sıkintidan geçtim. Rabbim ol derse olur. Allah yardımcınız olsun.
Ay muize resmen..Rabbim bizlere deböyle mucizeler yaşatsın sizde yavrunuza kavuşup bütün yaşadıklarınızı unutursunuz inşallah...Merhaba, yeni üye oldum. 37 yaşındayım 3 senedir uğraşıyordum. FSH 18, amh ise 0.01'den az çıktı.Gittiğim doktorlardan biri hiç deneme asla olmaz dedi. Yumurta rezervim çok azalmış. Bir başka doktorla aşı denedim olmadı. sonra 2 tüp denemesi yaptım ilkinde 2 embriyo oluştu ama tutmadı maalesef. İkinci denemede 1 yumurta çıktı onda da DNA çıkmadı. Kaç gece ağladım. Tek destekçim sevgili kocamdı ve beni hiç bırakmadı. Asla bırakmayalım hep normal yoldan deneyelim dedi. Sonrası ise mucize şu an 14w+3 hamileyim. Benim durumumda olan var mı? Moralinizi asla bozmayın ve başarısız tedavi sonrası mutlaka kendiniz deneyin. Doktorların dediğine inanıp bırakmayın herşeyi