AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Recai pabuçcu mu öyle alıyor ben fiyat sormak için aramıştım onun merkezini sekreteri peşime düşmüştü bize gelin diye 4 kere aradılar size tüp bebek şart yumurtalık rezervininiz kötü
Bak sennn adamlara.. paragözler...Artısını eksisini söylersin hastaya karar yine hastaya aittir. Sürekli gel diye aranır mı? Recai hoca çok iyi olabilir ama orada çalışan diğer hemşire vs çalışanlar hoşuma gitmedi açıkçası...Hele muhasebecisinden rahatsız olmuştum ben...

Bak sennn adamlara.. paragözler...Artısını eksisini söylersin hastaya karar yine hastaya aittir. Sürekli gel diye aranır mı? Recai hoca çok iyi olabilir ama orada çalışan diğer hemşire vs çalışanlar hoşuma gitmedi açıkçası...Hele muhasebecisinden rahatsız olmuştum ben...
Bi de asistanıyım diye bir kadın aradı ben histereskopi oldum başka yere başladım dedim bana diyor ki çikolata kistlerin varken histereskopi mi oldun ben de poliplerim varmış ne yapsın adam dedim beni vazgeçirmeye çalışmıştı kadın

Bu gün usg yaptırdım kese gözüktü hamilelik sağlıklı ilerlese tabi Allah bilir soldaki kist rahim büyümesinden rahmin arkasına gitmiş dr çok dikkatli ol dedi yumurtalığını döndürüp kanama yapabilir dedi Allah ım inşaallah korur

Bence bakılmamış, Sanırım 1 kasıma direk randevu vermişler...Adet günü gel dememiş...Ama önceki doktoru baktı mı bilmiyorum...Neyse araya girdim özür dilerim :)
hulusi bey ilk randevuyu adet günü olması şart değil diyormuş asistabı öle söledi adetli gelmeniz şart değil ilk randevuya dedi önceki doktor sadece amh baktı ultrasonda baktı o kadar

Yok malesef bebeğim olmadı...Tüp bebek yaptırdım. doğal yolla denemedim açıkçası...Eylülde evlendim zaman kaybetmemek için hemen Ekim ayında başladık tedaviye. Çünkü yaşım ileriydi doğalı deneyecek zaman yoktu...Zaten birkaç deneme yaptım ama çoğunda yumurta gelişmedi...Gelişse bile en fazla 1 ya da 2 yumurta oluyordu...Yalnız doktoruma çok kızgınım...Keşke ilk başladığımızda embriyo pooling yöntemini deneseydi...1 yumurta oluyor örneğin embriyo olunca hemen transfere gidiyordu...oysa birkaç yumurta toplama sonrası birkaç embriyo transfere gitseydi şansım daha fazla olurdu...
Bu bahsettiğiniz yöntem nasıl birşey embriyo pooling her yer yapıyor mu belli merkezler mi yapıyor

Bir de unutmadan söyleyim. FSH testi adetin 2. veya 3. günü yapılmalı...Diğer günler yapılan FSH testinin anlamı yoktur yanıltır sizi ve doktoru..hangi gün yaptırdınız mesela? AMH ise adet gününden bağımsız istediğin zaman yaptırabilirsin...Zaten AMH testini güçlü kılan sebeplerden biri de budur...Adet döneminden bağımsız bir sonuç verir...
Adetimde yaptirdim 3.gunu idi. En son doktorun asistani 11 gorunce ooo cok yuksek dedi.

Bu bahsettiğiniz yöntem nasıl birşey embriyo pooling her yer yapıyor mu belli merkezler mi yapıyor
Embriyo pooling. Emrbiyo havuzlama...Her yer yapabilir...Biz özelliği yok sadece birkaç defa sadece opu yapılıp yumurtalar döllenirse embriyolar donduruluyor...Sonra aralarında en iyisi seçiliyor. 2-3 tane yaşınız 35 den büyükse transfer edilebiliyor

Ben kullanmak istemedim hormon diye yan etkilerini hiç bilmiyorum
Cikolata kistini bastiran bir ilacmis bir cok doktordan cok iyi bir ilac diye duymustum.Ben 6 falan kullandim sonra biraktim.Keske devam etseymisim. Cunku kistim rezervime cok zarar vermis

Cikolata kistini bastiran bir ilacmis bir cok doktordan cok iyi bir ilac diye duymustum.Ben 6 falan kullandim sonra biraktim.Keske devam etseymisim. Cunku kistim rezervime cok zarar vermis
Şimdi alsam faydası olur...Bende hiç kullanmadım..Daha doğrusu öneren bir doktor karşıma çıkmadı....

Peki faydasını gördünüz mü? benim çi,kolata kistlerim hala var...geçen CA değerim 239 idi
O donem gitmedim doktora 6 ay kullamdim. Adet gormuyordum sormutum bu senin icin iyi bisi demisti. Benimde bir ara yuksek cikti.. ilac kullandim en son 24 oldu degerim.

Back
X