AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Benim merak ettiğim birşey var...Hani antral folikül kaç tane baktırıyoruz? Peki bu sayı sadece o adet döneminde var olan sayı mı? mesela 2 tane gördü diyelim bu o adet dönemi için mi? Peki rezervimiz düşükse eğer toplam kaç folikül veya yumurta olduğunu bilmiyorlar mı?

Sabah bende verdim hastaneye gidemedim sağlık ocağına verdim. Hepsine bakilmiyormus ama genede verdim bakalım fsh kaç oldu? 6 aydır falan baktirmiyordum
Sonucu aldım canım çok sıkıldı...FSH = 25, E2= 29, Lh= 5 çıkmış. Ben daha iyi sonuçlar bekliyordum açıkçası...Önceki ay iyiydi sonuçlarım ve ben malesef başlamadım vitamin vs kullanayım daha kaliteli olsun yumoşlar istedim...Bir de yorgun hissediyordum kendimi..Çok yanlış yaptım geçen seferki sonucuma göre keşke başlasaydım...Şimdi bu sonuçla başlanmaz...Omepam Q10 kullanmaya başladım gerçi sadece 2 haftadır ama etkisi olmaz mı olumlu anlamda?

Kızlar gerçekten çok üzgünüm...Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince..Zaten çok yogunum iş güç moral bozmaya fırsatım da kalmıyor...Ama inanın bugün çok üzüldüm...İşyerimden 1-2 arkadaşın hamile haberlerini aldım...Benim yaşlarımdalar...Hatta biri benden 1 yaş kadar büyük...Yeni evlenmişti..Hemen hamile kalmış..Diğer arkadaş da 2. çocuğunu doğurmuş, doğum iznindeymiş..Yeni haberim oluyor..Zaten birçok yeni evlenenin daha önceden çocuğu oldu..3 yıldır evliyim ben de tık yok..Kimse de sorun yok, bir tek ben yaşıyorum bu sorunu diye düşünüyorum. Çalıştığım yer küçük bir yer de değil üstelik, epey kalabalık çalışan sayısı çok. Çalıştığım yerde bu kadar kadın arasında benim bu sorunu yaşayan sadece ben...

Benim fsh 78 ve e2 5 ten küçük çıkmış başka değerede bakmamış sağlık ocağı bugün adette 4. Günüm ben omepayi 32 gündür kullanıyorum saraçoğlu kürlerini 5 ay kullandım 1 ay falan olsun ara vereli

Sağlık ocağına güvenebiliyor musun? Laboratuvar olanakları nasıl? Ben artık kürlere de vitaminlere de inanmamaya başladım...5 ay kullanıyorsun ve FSH=78...Adetin 2. günü yaptır bence daha uygun gibi...4. gün geç değil mi?
Benim bir de başımın belası çikolata kistleri azmış...Şu anda CA125 değerim 430...Çok yüksek...

Üzüldüm canım aynı sorun bende de var bütün sülalede bir tek bende sorun var hemen toparla kendini bizler stres ve üzüntüye gelemiyoruz

Doktorun ne dedi canım ?

Saraçoğlu hangi kürü canım civanperçemi ,incir kürü mü

Bende en son eylül ayında regli oldum Doğum kontrol ilacının bitmesine 3 gün kaldı bakalım reglim gelecek mi birde babam tekrar felç geçirdi stres tavan şuanda

Başın sağolsun canım bebeğiniz niye öldü sebebi belli mi peki

Arkadaşın dediğin gibi amh takılı kalmayın bende takıyordum artık takmıyorum tek yumurtayla bile hamile kalan var rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Senin fsh öncedhafta
Hafta sonuna geldi canım yoksa 3.gün gidecektim.Birazda ondan yüksek çıktı galiba. Sağlık ocağına öylesine gittim bence kötü laboratuvarları. Bu kurleri ben 5 ay ve düzenli kullandım. Evdekileride ara ara içerim keyfi gibi bide dünyanın parasini verdim omepa ya falab.
Bide kan değerim felaket ferittin demir
Çikolata kisti ya bari 1 hafta şu karbonatli suyu bi dene ne kaybedersin. Sonuçlarını gösterdinmi dr. Ne dedi?

Bu Demir ,b12 ve d vitamini gerçekten hamile kalmayı etkiliyor bende de çok düşük maalesef

Şimdi telefonla bilgi verdim...Birşey demiyor ki...Çikolata kistini önemseyen yok...Ben yaptırıyorum baktırıyorum sürekli tahlil falan...Peki nasıl karbonatlı su? her gün 1 su bardağı karbonatlı su mu içmeliyim? Peki doktor tavsiyesi mi?

Doktorun mu önemsemiyor ? Karbonatlı su yüne Saraçoğlu kürü sanırım burada okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…