- Konu Sahibi crocus7919
-
- #3.081
Bende yazacağım. Yumurtalar adetten adete değişiklik gösteriyor diye biliyorum.Sonucu almadım henüz.. alır almaz söyleyeceğim...Sizin kaç çıktı?
Sonucu aldım canım çok sıkıldı...FSH = 25, E2= 29, Lh= 5 çıkmış. Ben daha iyi sonuçlar bekliyordum açıkçası...Önceki ay iyiydi sonuçlarım ve ben malesef başlamadım vitamin vs kullanayım daha kaliteli olsun yumoşlar istedim...Bir de yorgun hissediyordum kendimi..Çok yanlış yaptım geçen seferki sonucuma göre keşke başlasaydım...Şimdi bu sonuçla başlanmaz...Omepam Q10 kullanmaya başladım gerçi sadece 2 haftadır ama etkisi olmaz mı olumlu anlamda?Sabah bende verdim hastaneye gidemedim sağlık ocağına verdim. Hepsine bakilmiyormus ama genede verdim bakalım fsh kaç oldu? 6 aydır falan baktirmiyordum
Benim fsh 78 ve e2 5 ten küçük çıkmış başka değerede bakmamış sağlık ocağı bugün adette 4. Günüm ben omepayi 32 gündür kullanıyorum saraçoğlu kürlerini 5 ay kullandım 1 ay falan olsun ara vereliSonucu aldım canım çok sıkıldı...FSH = 25, E2= 29, Lh= 5 çıkmış. Ben daha iyi sonuçlar bekliyordum açıkçası...Önceki ay iyiydi sonuçlarım ve ben malesef başlamadım vitamin vs kullanayım daha kaliteli olsun yumoşlar istedim...Bir de yorgun hissediyordum kendimi..Çok yanlış yaptım geçen seferki sonucuma göre keşke başlasaydım...Şimdi bu sonuçla başlanmaz...Omepam Q10 kullanmaya başladım gerçi sadece 2 haftadır ama etkisi olmaz mı olumlu anlamda?
Sağlık ocağına güvenebiliyor musun? Laboratuvar olanakları nasıl? Ben artık kürlere de vitaminlere de inanmamaya başladım...5 ay kullanıyorsun ve FSH=78...Adetin 2. günü yaptır bence daha uygun gibi...4. gün geç değil mi?Benim fsh 78 ve e2 5 ten küçük çıkmış başka değerede bakmamış sağlık ocağı bugün adette 4. Günüm ben omepayi 32 gündür kullanıyorum saraçoğlu kürlerini 5 ay kullandım 1 ay falan olsun ara vereli
Üzüldüm canım aynı sorun bende de var bütün sülalede bir tek bende sorun var hemen toparla kendini bizler stres ve üzüntüye gelemiyoruzKızlar gerçekten çok üzgünüm...Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince..Zaten çok yogunum iş güç moral bozmaya fırsatım da kalmıyor...Ama inanın bugün çok üzüldüm...İşyerimden 1-2 arkadaşın hamile haberlerini aldım...Benim yaşlarımdalar...Hatta biri benden 1 yaş kadar büyük...Yeni evlenmişti..Hemen hamile kalmış..Diğer arkadaş da 2. çocuğunu doğurmuş, doğum iznindeymiş..Yeni haberim oluyor..Zaten birçok yeni evlenenin daha önceden çocuğu oldu..3 yıldır evliyim ben de tık yok..Kimse de sorun yok, bir tek ben yaşıyorum bu sorunu diye düşünüyorum. Çalıştığım yer küçük bir yer de değil üstelik, epey kalabalık çalışan sayısı çok. Çalıştığım yerde bu kadar kadın arasında benim bu sorunu yaşayan sadece ben...
Doktorun ne dedi canım ?Sonucu aldım canım çok sıkıldı...FSH = 25, E2= 29, Lh= 5 çıkmış. Ben daha iyi sonuçlar bekliyordum açıkçası...Önceki ay iyiydi sonuçlarım ve ben malesef başlamadım vitamin vs kullanayım daha kaliteli olsun yumoşlar istedim...Bir de yorgun hissediyordum kendimi..Çok yanlış yaptım geçen seferki sonucuma göre keşke başlasaydım...Şimdi bu sonuçla başlanmaz...Omepam Q10 kullanmaya başladım gerçi sadece 2 haftadır ama etkisi olmaz mı olumlu anlamda?
Saraçoğlu hangi kürü canım civanperçemi ,incir kürü müBenim fsh 78 ve e2 5 ten küçük çıkmış başka değerede bakmamış sağlık ocağı bugün adette 4. Günüm ben omepayi 32 gündür kullanıyorum saraçoğlu kürlerini 5 ay kullandım 1 ay falan olsun ara vereli
Başın sağolsun canım bebeğiniz niye öldü sebebi belli mi pekiArkadaşlar merhaba,
Ben de bu hafta amh testi yaptırdım, 0.28 çıktı. Diğer tahlillerim adet döneminde olacak. 34 yaşındayım hiç çocuğum yok. Mayıs ayında yaklaşık altı aylık hamile iken bebeğimin kalbi durdu, ölü doğum yaptım. Adet dönemini bekliyorum şimdi, hem diğer tahliller hem de yumurta sayımı için. Doktora henüz amh sonucunu göstermedim.
Ne dersiniz, bu amh ile şansım nasıl sizce?
Arkadaşın dediğin gibi amh takılı kalmayın bende takıyordum artık takmıyorum tek yumurtayla bile hamile kalan var rabbim hepimizin yardımcısı olsunYok canım sebebi belli değil. Doğumdan sonra doktor bebeğin çok sağlıklı göründüğünü söyledi büyük ihtimalle bir sorunu yoktur dedi. Kan pıhtılaşması testi yaptırdım sorun çıkmadı.
İnşallah tekrar istiyoruz ama bu amh canımı sıktı. İnşallah yumurta sayımı iyi olur.
İyi dileklerin için sağol canım.
İnşallah canımBurada iki arkadaş tüp bebek tedavileri için gün sayarken hamile kaldıklarını öğrendiler..Üstelik AMH düzeyleri sizin gibiydi..İnşallah hepimizin yüzü güler..
Senin fsh öncedhaftaKızlar gerçekten çok üzgünüm...Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince..Zaten çok yogunum iş güç moral bozmaya fırsatım da kalmıyor...Ama inanın bugün çok üzüldüm...İşyerimden 1-2 arkadaşın hamile haberlerini aldım...Benim yaşlarımdalar...Hatta biri benden 1 yaş kadar büyük...Yeni evlenmişti..Hemen hamile kalmış..Diğer arkadaş da 2. çocuğunu doğurmuş, doğum iznindeymiş..Yeni haberim oluyor..Zaten birçok yeni evlenenin daha önceden çocuğu oldu..3 yıldır evliyim ben de tık yok..Kimse de sorun yok, bir tek ben yaşıyorum bu sorunu diye düşünüyorum. Çalıştığım yer küçük bir yer de değil üstelik, epey kalabalık çalışan sayısı çok. Çalıştığım yerde bu kadar kadın arasında benim bu sorunu yaşayan sadece ben...
Hafta sonuna geldi canım yoksa 3.gün gidecektim.Birazda ondan yüksek çıktı galiba. Sağlık ocağına öylesine gittim bence kötü laboratuvarları. Bu kurleri ben 5 ay ve düzenli kullandım. Evdekileride ara ara içerim keyfi gibi bide dünyanın parasini verdim omepa ya falab.Sağlık ocağına güvenebiliyor musun? Laboratuvar olanakları nasıl? Ben artık kürlere de vitaminlere de inanmamaya başladım...5 ay kullanıyorsun ve FSH=78...Adetin 2. günü yaptır bence daha uygun gibi...4. gün geç değil mi?
Benim bir de başımın belası çikolata kistleri azmış...Şu anda CA125 değerim 430...Çok yüksek...
Hadi hayırlı olsun canımBugün doktora gittim. Solda iki yumurta gördü. İğnelere başladık. Hayırlısı artık.
Bu Demir ,b12 ve d vitamini gerçekten hamile kalmayı etkiliyor bende de çok düşük maalesefSenin fsh öncedhafta
Hafta sonuna geldi canım yoksa 3.gün gidecektim.Birazda ondan yüksek çıktı galiba. Sağlık ocağına öylesine gittim bence kötü laboratuvarları. Bu kurleri ben 5 ay ve düzenli kullandım. Evdekileride ara ara içerim keyfi gibi bide dünyanın parasini verdim omepa ya falab.
Bide kan değerim felaket ferittin demir
Çikolata kisti ya bari 1 hafta şu karbonatli suyu bi dene ne kaybedersin. Sonuçlarını gösterdinmi dr. Ne dedi?
Şimdi telefonla bilgi verdim...Birşey demiyor ki...Çikolata kistini önemseyen yok...Ben yaptırıyorum baktırıyorum sürekli tahlil falan...Peki nasıl karbonatlı su? her gün 1 su bardağı karbonatlı su mu içmeliyim? Peki doktor tavsiyesi mi?Senin fsh öncedhafta
Hafta sonuna geldi canım yoksa 3.gün gidecektim.Birazda ondan yüksek çıktı galiba. Sağlık ocağına öylesine gittim bence kötü laboratuvarları. Bu kurleri ben 5 ay ve düzenli kullandım. Evdekileride ara ara içerim keyfi gibi bide dünyanın parasini verdim omepa ya falab.
Bide kan değerim felaket ferittin demir
Çikolata kisti ya bari 1 hafta şu karbonatli suyu bi dene ne kaybedersin. Sonuçlarını gösterdinmi dr. Ne dedi?
Doktorun mu önemsemiyor ? Karbonatlı su yüne Saraçoğlu kürü sanırım burada okumuştumŞimdi telefonla bilgi verdim...Birşey demiyor ki...Çikolata kistini önemseyen yok...Ben yaptırıyorum baktırıyorum sürekli tahlil falan...Peki nasıl karbonatlı su? her gün 1 su bardağı karbonatlı su mu içmeliyim? Peki doktor tavsiyesi mi?
Şimdi telefonla bilgi verdim...Birşey demiyor ki...Çikolata kistini önemseyen yok...Ben yaptırıyorum baktırıyorum sürekli tahlil falan...Peki nasıl karbonatlı su? her gün 1 su bardağı karbonatlı su mu içmeliyim? Peki doktor tavsiyesi mi?[/QUOTE
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cikolata-kisti-icin-karbonat.796116/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cikolata-kisti-icin-karbonat.796116/Şimdi telefonla bilgi verdim...Birşey demiyor ki...Çikolata kistini önemseyen yok...Ben yaptırıyorum baktırıyorum sürekli tahlil falan...Peki nasıl karbonatlı su? her gün 1 su bardağı karbonatlı su mu içmeliyim? Peki doktor tavsiyesi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?