- Konu Sahibi crocus7919
-
- #3.101
Karbonatlı su kürü Saraçoğluna mı ait? Sadece soğan kürü öneriyor diye biliyorum...İnternette araştırıyorum ama nasıl kullanıldığı hakkında kimse net bilgi vermemiş...Doktorun mu önemsemiyor ? Karbonatlı su yüne Saraçoğlu kürü sanırım burada okumuştum
Sana link attım yukarıda okudun muKarbonatlı su kürü Saraçoğluna mı ait? Sadece soğan kürü öneriyor diye biliyorum...İnternette araştırıyorum ama nasıl kullanıldığı hakkında kimse net bilgi vermemiş...
Canım benim sogan kurunun çikolata kisti ne etkisi falan yok ben geçen sene 15 gün +15 gün içtim hiçbir faydası olmadı. Karbonatli su içtim ya ondan yada adet söktürücü den 1 cm küçülmustü saraçoğlundan falan duymadım sadece 1 hafta içtim ama bu aralar gene içeceğim marketten değil eczaneden al ingiliz karbonatiniŞimdi telefonla bilgi verdim...Birşey demiyor ki...Çikolata kistini önemseyen yok...Ben yaptırıyorum baktırıyorum sürekli tahlil falan...Peki nasıl karbonatlı su? her gün 1 su bardağı karbonatlı su mu içmeliyim? Peki doktor tavsiyesi mi?
İngiliz karbonatını sanırım Migros'ta görmüştüm bugün bende bakayım olmazsa soğan kürü ile bunuda yaparımCanım benim sogan kurunun çikolata kisti ne etkisi falan yok ben geçen sene 15 gün +15 gün içtim hiçbir faydası olmadı. Karbonatli su içtim ya ondan yada adet söktürücü den 1 cm küçülmustü saraçoğlundan falan duymadım sadece 1 hafta içtim ama bu aralar gene içeceğim marketten değil eczaneden al ingiliz karbonatini
Ben demir ilacı içiyorum ama fayda etmiyor endoskopi yaptı dr. Bakalım ona göre tedavi uygulayacak.Bu Demir ,b12 ve d vitamini gerçekten hamile kalmayı etkiliyor bende de çok düşük maalesef
İkisini bir arada yapma eczaneden al canım ingiliz karbonatıniİngiliz karbonatını sanırım Migros'ta görmüştüm bugün bende bakayım olmazsa soğan kürü ile bunuda yaparım
Demir ilacı içerken canım kafein ve gluten tüketmeyeceksin birde hemen kana karışsın diye limon yada mandalin ile birlikte kullan ben biraz etkisini gördümBen demir ilacı içiyorum ama fayda etmiyor endoskopi yaptı dr. Bakalım ona göre tedavi uygulayacak.
Tamam canım şu reglim gelsin önce soğan kürü sonrada İngiliz karbonatını denerimİkisini bir arada yapma eczaneden al canım ingiliz karbonatıni
Denedim canım bi ara çayi bile tamamen kestim azcik yükseldi hoop geri düştü.kahve zaten içmem pek. Pekmez falan yerdim portakalla tüketirdim bakalım sonuç ne çıkacak. Dr. Kan naklide yapabiliriz dediDemir ilacı içerken canım kafein ve gluten tüketmeyeceksin birde hemen kana karışsın diye limon yada mandalin ile birlikte kullan ben biraz etkisini gördüm
O kadar düşük senin peki saçlarım döküldü müArtik kaybedecek bir şeyimiz
Denedim canım bi ara çayi bile tamamen kestim azcik yükseldi hoop geri düştü.kahve zaten içmem pek. Pekmez falan yerdim portakalla tüketirdim bakalım sonuç ne çıkacak. Dr. Kan naklide yapabiliriz dedi
Benim anladığım şu Canım. Doktora adetimin ikinci günü gittim. Muayenede sol yumurtalığımda iki yumurta gördü. Fsh lh ve e2 istedi. Değerler normal çıkınca göbekten iğneye başladık varolan yumurtaları büyütmek için. Çarşamba kontrole gideceğim. Duruma görene tamam yada devam der. Yani her adet dönemi yumurta durumun değişebiliyor.Benim merak ettiğim birşey var...Hani antral folikül kaç tane baktırıyoruz? Peki bu sayı sadece o adet döneminde var olan sayı mı? mesela 2 tane gördü diyelim bu o adet dönemi için mi? Peki rezervimiz düşükse eğer toplam kaç folikül veya yumurta olduğunu bilmiyorlar mı?
D Vitamini eksikliği mi saç döküyor. Ben saçlarımın dökülmesinden dolayı ağlatacak duruma geliyorum.O kadar düşük senin peki saçlarım döküldü mübirde dalak ve ciğer tüket ben haftada iki gün yiyorum
Yapıyor canım hele bu aralar kendi kendime büyüdü galiba diyorum. Dr. Lar bir şey yapmıyor bende gitmiştim eskidenM Mevsimyaz06 canım bu kist kaşık ağrısıda yapıyor mu benim çok oluyor önceden olmazdı
D vitamini değil canım Demir eksikliğiD Vitamini eksikliği mi saç döküyor. Ben saçlarımın dökülmesinden dolayı ağlatacak duruma geliyorum.
Kist için hiçbir ilaç kullanmadım, kullanmıyorum. Geçen adet döneminde kontrol bizde olsun diye doktor Yasmin verdi...21 gün boyunca içtim..Sonra adet oldum. Bugün 2. günü. Her adet döneminde mutlaka kan tahlili yaptırıyorum, Ca125 her seferinde baktırırım. Birşey uygulamıyorum ama bilmek gerek diye baktırıyorum...İlk defa bu kadar yükseldi CA125 değerim. Doktoruma telefon açtım...Yarın beni mutlaka görmek istiyormuş. Tekrar Yasmine başla dedi...
Olabilir canım..Çünkü ya 2. ya da 3. günü derler...Arkadaslar benim bu fsh 3. Gün baktirsaydim biraz daha düşük çıkardı değil mi
Benim anladığımla kadarıyla fsh çok değişik canım çok farklı çıkıyormuş ve yaşadığımız stresle doğru orantılıArkadaslar benim bu fsh 3. Gün baktirsaydim biraz daha düşük çıkardı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?