AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Allah dan adet sancım çok olmuyor bana doktor ağrı kesici yasakladı çok şiddetli ağrın bile olsa içme dedi

anladım canım. Teşekkürler bilgiler için...

ben hayatta duramam ağrı kesici almadan. böyle söyledigine göre bildigi birşeyler var. Demekki yumurtaları olumsuz etkiliyor. şiddetli ağrıyı yaşasın bakalım alıyor mu almıyor mu?.
Ben geçen çok şiddetli yaşadım sabaha kadar uykusuz kaldım 2 gün çektim başım ağrıdı onun içinde almadım

Arkadaşım fsh değişken bir değer ona bakma düşer yükselir . Ayrıca tekrardan hormon tahliline hiç gerek YÖK zaten tüptesin bana da bir doktor söylemişti değerler hiç önemli değil biz de en gerçek şey ultrasonda görülendir diye.. vitaminlerine devam et omepanın o değerlere iyi gelme gibi bir ihtimali Yok sadece seni omega anlamında dolduracak daha sağlıklı olacaksın belki bir tık daha kaliteli yumoşlar vereceksin

Ben geçen çok şiddetli yaşadım sabaha kadar uykusuz kaldım 2 gün çektim başım ağrıdı onun içinde almadım
Anladım bir şekilde dayanmaya çalışmışsın...Baş ağrısına hiç ağrı kesici almam, almadım bugüne kadar. Başı ağrıyanlar bilir belki de o kadar şiddetli değildi. Ama gel görki kasık ağrısına dayanamıyorum. Ne uyutur, ne hareket ettirir. Adet sancısı çektim bugün de. Biraz önce ağrı kesici aldım öyle geçti. Dayanmaya çalışsam kendime boşuna eziyet etmiş oluyorum kısaca.

Biliyorum aslında gerginliğimin nedeni biraz da başka...umutlarım tükeniyor olmasından canım sıkıldı..Ya FSH hiçbir zaman istenilen değerde olmaz ve hep yükselirse..Menapoz benim için kapıda, az kaldı içeri girmesine...

yasiniz kac amh degeriniz kac cocugunuz var mu

Canım streslenirse değerlerimiz artıyor biliyorsun daha önceden de konuştuk elimizden geleni yapıcaz başka çaremiz Yok üzülmek gibi bir alternatifimiz Yok

Canım sana bir şey sorcam sen omepa yi nerden aldin netten mi eczaneden mi ve kaça aldin?
Ben en son eczaneden aldım 110 tl ve çok pahalı sağlıklı yaşıyoruz sayfası var orada indirime giriyor yanlış hatırlamıyorsam 55 tl bundan sonra oradan temin edeceğim kızlar

Ben en son eczaneden aldım 110 tl ve çok pahalı sağlıklı yaşıyoruz sayfası var orada indirime giriyor yanlış hatırlamıyorsam 55 tl bundan sonra oradan temin edeceğim kızlar
Bende eczaneden 116 tl ye aldım. Bide netten 73tlye ama kutu farklı idi karşılaştırdim eczanenin kutu renk belli idi hapta daha parlakti ama Nette ki bunun zitti bide arkasında bilmem ödül alan damga yada onaylayanlarin damga mi nedir eksikti acaba sahtemi netteki

Benim dediğim sağlıklı yaşıyoruz Karatay beslenen insanların sayfası ve zeytinyağından tut herşey indirimli oluyor ben oraya güveniyorum dediğin gibi gittigidiyorda bile 53 tl gördüm banada inandırıcı gelmedi ama eczanelerde gerçekten çok pahalı mecbur alıyoruz

Senin dedigin sayfaya bakcam bende n11 den almıştım.

Hanımlar doktordan geliyorum şimdi. CA 125 değerine tekrar bakalım dedi. güvenemedi tahlil yaptirdigim hastaneye...ultrasonda 2,5 cm lik çikolata kisti gördü. bu boyut CA 125 i artıracak kadar büyük değil dedi...karbonatli sudan bahsettim...çok güldü..biz onlara kocakari ilacı muamelesi yapıyoruz dedi..ben yine de kullanacagimi söyledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…