- 8 Kasım 2016
- 885
- 641
- 103
- 41
- Konu Sahibi crocus7919
- #3.321
Kızlar hamilemiyim soktayim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AMH değerin düşük müydü canım? Tüp bebek tedavisi mi?Kızlar hamilemiyim soktayim Eki Görüntüle 2065769
Öyle düşünme tekrar git doktora...Ya da istersen başka bir doktora..Erken çatlama çoğu kişinin başına gelmiş bir durumdur...Ben de sen gibi ilk olumsuz denememde hayata küstüm, tekrar denemedim, koskoca 8 ay bekledim hiçbirşey yapmadım...Şu an çok pişmanım keşke vitamin takviyesi vs alsaydım diyorum...Evet maalesef boşa kürek çekmiş oldum. Ben bir daha düşünmüyorum ama doktorum adetin 3. günü gelsin demiş. Gideceğim ama ne olur bilemiyorum.
Amh geçen sene 1.18 fsh 10.30 çapa ve vakıf Gureba tüp bebek dedi yaptırdım ozele gittim ocakti heralde 2 kere klomen kullandım yumurtam oldu catladi ama olmadı birakmistim bu sefer hastalanayim tekrar gideyim diyordum adetim 5 gün geçti bu sabah test yaptım işte şimdi böyle hala inanamıyorumAMH değerin düşük müydü canım? Tüp bebek tedavisi mi?
AMH değerin çok iyi...Zaten bu değerle hamile kalmak çok normal geliyor. Bu değeri düşük mü kabul ediyor doktorlar? Sanki para koparmak maksadıyla tüp bebek demişler gibi.. İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsınAmh geçen sene 1.18 fsh 10.30 çapa ve vakıf Gureba tüp bebek dedi yaptırdım ozele gittim ocakti heralde 2 kere klomen kullandım yumurtam oldu catladi ama olmadı birakmistim bu sefer hastalanayim tekrar gideyim diyordum adetim 5 gün geçti bu sabah test yaptım işte şimdi böyle hala inanamıyorum
Ne icin tup bebek yaptirdiniz ki siz? Deger iyi..Amh geçen sene 1.18 fsh 10.30 çapa ve vakıf Gureba tüp bebek dedi yaptırdım ozele gittim ocakti heralde 2 kere klomen kullandım yumurtam oldu catladi ama olmadı birakmistim bu sefer hastalanayim tekrar gideyim diyordum adetim 5 gün geçti bu sabah test yaptım işte şimdi böyle hala inanamıyorum
Bir de kaç yaşındasın?Amh geçen sene 1.18 fsh 10.30 çapa ve vakıf Gureba tüp bebek dedi yaptırdım ozele gittim ocakti heralde 2 kere klomen kullandım yumurtam oldu catladi ama olmadı birakmistim bu sefer hastalanayim tekrar gideyim diyordum adetim 5 gün geçti bu sabah test yaptım işte şimdi böyle hala inanamıyorum
Ben de aynı şeyi düşündüm...Ne icin tup bebek yaptirdiniz ki siz? Deger iyi..
Git tabi, birakma bu isleri... gelsin dediyse git mutlakaEvet maalesef boşa kürek çekmiş oldum. Ben bir daha düşünmüyorum ama doktorum adetin 3. günü gelsin demiş. Gideceğim ama ne olur bilemiyorum.
Bunu diyenler ssk bide fsh yüksek miş çapa ilk aşılama sonra tüp bebek sırasına sokucaz seni demiştiAMH değerin çok iyi...Zaten bu değerle hamile kalmak çok normal geliyor. Bu değeri düşük mü kabul ediyor doktorlar? Sanki para koparmak maksadıyla tüp bebek demişler gibi.. İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın![]()
Bir de kaç yaşındasın?
Ben de aynı şeyi düşündüm...
FSH yüksek değil tamam normal sınırlar içinde de değil ama çok yüksek değil...Burada FSH30-40-50'lerden bahsediyoruz...Bunu diyenler ssk bide fsh yüksek miş çapa ilk aşılama sonra tüp bebek sırasına sokucaz seni demişti
Canim ne yaptin doktor gorusmen vardi?Yarın 10.30 aldım canım kendimi doktoruma ptesi eşimle gideceğiz adam ilgilenmedi dönmedi bile çok sinir oldum
Bende bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum 6 haftalık kızlar doktora anlattım bana asla hamile kalamayacağımı tüp bebek tedavisi için adetimi beklediğinizi sen dedi 10. Hastamsın böyle gelen dedi amh tüp bebek için önemli birşey ama insanlar normal yoldan 1 yumurta ile hamile kalabiliyor dediNe icin tup bebek yaptirdiniz ki siz? Deger iyi..
Hayirli olsun canim... cok sevindim cok guzel haber bu. Sen hic tup tedavisi gormusmydun?Bende bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum 6 haftalık kızlar doktora anlattım bana asla hamile kalamayacağımı tüp bebek tedavisi için adetimi beklediğinizi sen dedi 10. Hastamsın böyle gelen dedi amh tüp bebek için önemli birşey ama insanlar normal yoldan 1 yumurta ile hamile kalabiliyor dedi
Doktorum 6 haftalık hamile olduğumu söyledi canım kalp atışlarını duyduk bu fsh , amh tüp bebekte başarı kriteri olduğunu ama tek yumurta ile hamile kalınabileceğini söyledi boşuna kendimi üzmüşüm ağlamışım canım yumurta donasyonunu bile düşündüm hayatımı alt üst etti tüp bebek doktorumCanim ne yaptin doktor gorusmen vardi?
Ne demisti ki sana, en son d.kontrol hapi kullaniyordun sanirim nasil hamile kalmissin pekiDoktorum 6 haftalık hamile olduğumu söyledi canım kalp atışlarını duyduk bu fsh , amh tüp bebekte başarı kriteri olduğunu ama tek yumurta ile hamile kalınabileceğini söyledi boşuna kendimi üzmüşüm ağlamışım canım yumurta donasyonunu bile düşündüm hayatımı alt üst etti tüp bebek doktorum
Adetimi bekliyorduk canım doktor kist için yasmin vermişti onu kullanıyordum birde q10 , bioestron kullanıyordum bu ay reglim gelince tedaviye başlıyacaktımHayirli olsun canim... cok sevindim cok guzel haber bu. Sen hic tup tedavisi gormusmydun?
Kadın doğumcu Doğum kontrol hapı yapmıştır dediNe demisti ki sana, en son d.kontrol hapi kullaniyordun sanirim nasil hamile kalmissin peki
Şunu demek istemiş...Çok az hasta da bu durum gerçekleşir. Benim 10. hastamsın böyle olan dediğine göre, az sayıda kişiye bu nasip olur demek istemiş. Zaten dediği gibi kaliteli tek yumurta ve sperm yeterli...Benim şaşırdığım nokta doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalman...Hem AMH düşük, yumurta az ve de bu hapları kullanırken olman...Hani yumurtlaması çok iyi olan bir hasta evet doğum kontrol hapı kullansa da hamile kalabilir..Ben herhalde kalpten istemiyorum ki ben de böyle bir mucize olmuyor...Çünkü hayatım o kadar yoğunki bazen üzülmeye fırsatım olmuyor...Doktorum 6 haftalık hamile olduğumu söyledi canım kalp atışlarını duyduk bu fsh , amh tüp bebekte başarı kriteri olduğunu ama tek yumurta ile hamile kalınabileceğini söyledi boşuna kendimi üzmüşüm ağlamışım canım yumurta donasyonunu bile düşündüm hayatımı alt üst etti tüp bebek doktorum