AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Insallah olacak Allahin izniyle.. icini frwah tut.simdi bir guzel uyku cerk..guzel gunler seni bekliyor Allahin izniyle
İnşallah canım darısı sizlerinde başına olmaz diyordum doktor sağolsun daha dün gece buralardayım umut arıyordum rabbim isteyen herkese versin

3 haftalık gebeliğin testte çıkması imkansız gibi bir şey. 15000 ise eğer değeriniz bu olması gerekenden çok yüksek. İyi araştırmanızı öneririm.

Hamile arkadaşımıza çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben şimdi opudan çıktım. Durum negatif. Dün çok ağrım vardı. Yumurtam erken çatlamış. O yüzden iptal edildi. Bu durum hakkında bilgisi olan var mı? Niye erken çatlamış olabilir?

E
Hamile arkadaşımıza çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben şimdi opudan çıktım. Durum negatif. Dün çok ağrım vardı. Yumurtam erken çatlamış. O yüzden iptal edildi. Bu durum hakkında bilgisi olan var mı? Niye erken çatlamış olabilir?
doktor gormedi mi bunu en son kontrolde... catlamamasi icin herhangi bir ilac, igne vermedi mi?

E

doktor gormedi mi bunu en son kontrolde... catlamamasi icin herhangi bir ilac, igne vermedi mi?
Salı gördü 18 mm idi biri. Salı akşamı çatlatma iğnesi yaptım. Çarşamba çok ağrım oldu. Bugünde toplamada çatladığını gördük. Dünkü ağrı çatlamaymış. Bişey anlamadım.

Çatlatma iğnesini erken saatte vurdurmuş olabilirler mi? Doktorların folikülün ölçüsü ile çatlatma iğnesini ne zaman yaptırmaları gerektiğini iyi hesaplamaları gerekir...Çok olgunsa eğer erken çatlamış olabilir..Sen söyledikleri saatte çatlatma iğnesini yaptın değil mi canım?

Salı gördü 18 mm idi biri. Salı akşamı çatlatma iğnesi yaptım. Çarşamba çok ağrım oldu. Bugünde toplamada çatladığını gördük. Dünkü ağrı çatlamaymış. Bişey anlamadım.
Erken catlamis evet keske dunde dr gitseydiniz diyecegim ama kismet nasip canim. Simdi ne onerdi doktor ne yapacaksiniz?

Çatlatma iğnesini erken saatte vurdurmuş olabilirler mi? Doktorların folikülün ölçüsü ile çatlatma iğnesini ne zaman yaptırmaları gerektiğini iyi hesaplamaları gerekir...Çok olgunsa eğer erken çatlamış olabilir..Sen söyledikleri saatte çatlatma iğnesini yaptın değil mi canım?
Acaba doktor dogru olcmedi mi? 18 mml den buyukmuyduki?

Acaba doktor dogru olcmedi mi? 18 mml den buyukmuyduki?
Belki bir ihtimal olabilir, ya da çatlatıcı iğne çok erken yapılmış olabilir. Mesela benim doktor genelde gece 12'de yaptırır...sen kaçta yaptırdın canım? Bir de ağır birşey kaldırdın mı? ya da stres yaşadın mı?

Back
X