AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Birbirmizin halinden birbirimiz anliyoruz dedigin gibi canim.. icimi rahatlattin Allah Razi olsun...sorma valla aynen oyle ilk tedavim olunca cok tecrubesiz oluyor insan
daha dun ayni seyi yasadim canim ve acaba yumurtam mi catladi noldu falan diye strese girdim. Allahtan bugun dr kontrolum vardi da bunun istenen bir durum oldugunu yumurtalarin olgunlastigini soyledi. Bir de bana ilginc geldi paylasayim; dr fazla yurume dedi opuya kadar cunku yuruyus yapmak yumurtalarin catlamasina sebep oluyormus. Aklinizda bulunsun sizin de. Sevgiler.

Ah ah bende çok tükettim onlardan son 4 yıldır bırakmıştım şükür 120 kg 65 kg düştüm tip 2 diyabetim var birde sabahları kemik suyu içtim içine dvit damlattım kızlar avokado, yumurta yiyorum sabahları birde herşey mevsiminde şuan domates ,salatalık yemiyorum ev yapımı zeytin ,marul yumurta ,meyve ,keçi peyniri inek yemiyorum çünkü inekleri sılaj ( gdolu Mısır yemi ile besliyorlar ) makyaj yapmayı ,deodanrant kullanmıyorum koltuk altı için sadece yves rocher kullanıyırum açıldıktan 3 ay sonra bozuluyor içinde aliminyım vb Yok deterjan olarak etimatik beyaz içinse etimatik ve soda matik kullanıyorum yüzey temizlik için Arap sabunu ve kendi yaptığım içine limon ,mandalin kabuklarından sirke kullanıyorum
Peki tuvalet ve banyo temizliği için ne kullanıyorsun? Çamaşır suyunu en çok tuvalet ve banyoda ihtiyaç duyuyorum

daha dun ayni seyi yasadim canim ve acaba yumurtam mi catladi noldu falan diye strese girdim. Allahtan bugun dr kontrolum vardi da bunun istenen bir durum oldugunu yumurtalarin olgunlastigini soyledi. Bir de bana ilginc geldi paylasayim; dr fazla yurume dedi opuya kadar cunku yuruyus yapmak yumurtalarin catlamasina sebep oluyormus. Aklinizda bulunsun sizin de. Sevgiler.
İyiki söyledin canım arkadaşım...

Aaa, ben her gun igne olmaya giderken cok yururum neyseki bitti igneler insallah

Hepimiz aynı duygulari paylaşiyoruz. Hepimiz aynı endişe ve korkuyu yaşıyoruz. bu topigi çok sevdim. Hepimiz canlı tutalım burayı, psikolojik açidan destek olalım birrbirimize :KK9:

Peki tuvalet ve banyo temizliği için ne kullanıyorsun? Çamaşır suyunu en çok tuvalet ve banyoda ihtiyaç duyuyorum
Kendi yaptığım sirke ve Arap sabunu canım alıştırdım kendime bazen normal elde yıkanan deterjanla temizliyorum alıştım

Sormak istediğin be varsa burdan yada özelden sor canım maalesef bu konuda iyice piştik artık
Bende klinige gidiyorum, bakalim ne diyecek doktor :) bugun 11.gunum ilaclari almaya baslayali.. hemen buyumedi yumurtam benim... gec gelisiyor :( sen ne durumdasin canim? Tedavi ?

Benimde amh değerim 0.01 iki ay önce öğrendim 2 aydır hergün ağlıyorum allahım yardım et:KK43:( yaş 32
Benimde amh değerim 0.01 iki ay önce öğrendim 2 aydır hergün ağlıyorum allahım yardım et:KK43:( yaş 32
iki aydır ilaclarla regli oluyorum 6 ay kullan bu ilaçları dedi dr tresequens kullanıyorum cok halsiz ve çok yorgunum fsh 41 su anda

Çok tesekkür ederim canım o kadar dua ediyorum ki göz yaşlarım kurudu streste yapmamam lazım biliyorum 6 ay oldu evleneli ben kabus gibi gerçekten Doktor araştırıyorum

Çok geçmiş olsun canım peki yumurta gözüküyor mu sende fsh kaç?
Bazen gözüküyor bazen gözükmüyor...birkaç deneme oldu tüp bebekte..bazılarında yumurta gelişimi olmadığı için iptal 2 tanesi de negatifle sonuçlandı...Yani transfer falan oldu ama malesef tutunmadılar bana...Şu an doğum kontrol hapı yasmin kullanıyorum...FSH en son 25 lerdeydi...Ama dönem dönem değişiyor mesela bir ara 59'a kadar çıktı...FSH vs çok takılma...İyi beslenmek daha doğrusu dengeli beslenmek ve bazı vitamin takviyeleri almak gerekir..Burada da herkes yazıyor okursun mesajlarında...Kimi kür uyguluyor kimi vitamin vs kullanıyor. Ağlamanın sana faydası yok...Ben de üzülüyorujm ama her gün ağlamıyorum..O şekilde hiç olmadım...Yeterince stresliyiz zaten..Film vs izle, alışveriş yap bir süre bebek fikrinden uzaklaş...İyi geliyor insana...Ben 8 ay boyunca boş boş durdum..O dönemde doğru düzgün adet de olmadım..Doğru değildi yaptığım ama rahattım psikolojik açıdan belki kendin kandırma...Ağlamadım, üzülmedim sadece 8 ay hiçbirşey yapmadım...Sen tedavini yap, kendine iyi bak ama sürekli bebek sahibi olma fikrini aklına getirme..Sanki bekarmışsın gibi hisset, düşün..

A Angel-08 bu arada mesajlarında hep kendini mi alıntıladın? bir ara iki kişi var kendi aralarında yazışıyorlar sandım...Bir baktım aynı kişi :)...Canım inan bizim durumumuz bu topiktekilerin arasında en zor olanı...Ama ağlamak daha çok stres yapar bunu biliyorsun değil mi? hem daha 6 ay olmuş evleneli..Senden hemen çocuk da beklemiyorlardır...Söylerlerse erken benim için der çıkarsın...Şimdi iyi bir doktor bul, vitamin takviyelerine de başla...Mesela Omega 3 ve Q10 al...

Ben kemdime o kadar kıZiyorum ki belki de buyuzdendir hiç mi hiç Sakinleşemiyorum! benim çok stresli bir iş hayatım vardı duzen yok beslenme yok gece yok gündüz yok adetlerimin 2015 e kadar hep düzenliydi 2016 yılında işi bırakma kararı aldım 13 yılın sonunda ve o yıl çok stres yaptım işi bırakmak çok radikal bi karardı benim için ve yurt dışına taşınma kararı aldım vize işlemleri ıvırı zıvırı derken 2 gecikmeli regli yasadım strestendir dedim 2016 nisan 7'si regli oldum o gun yurt dışına çıktım hazirana kadar regli olmadım dr ye gidemedim sağlık poliçesi yaptırmamıştım hava degisimidir dedim sonra türkiyeye geldim medikal park prof nida bayık a gittim hormon tahlilleri istedi ve bi tane de sktürücü yazdı bu arada düğünüm için de ayrica bi telas içindeyim o ilacı düğün günüme kadar ictim hormon tahlillerini ve semeari dugunden sonra yaparim dedim o zan reglide olurumndedim olmadim esimle balayi programimizi yapmistik ve iskocyaya gittik sonra agustosa kadar bise yok ates basmalari falan zehir oldu balayi turkiyeye geldik esimle dr ye gittik (ozel) dr bakti tahliller cikti fsh 95 amh 0.01 lh 81 prolaktin 12.46 diyerleri normal sayilirdi Ve dr o kadar rahatti ki bunu soylerken " siz dedi menepoza girmissiniz dedi sansiniz yok esim yanimda öluyorum zannettim o an kabustu ve hala kabus cok kotu kizlar cookk

A Angel-08 bu arada mesajlarında hep kendini mi alıntıladın? bir ara iki kişi var kendi aralarında yazışıyorlar sandım...Bir baktım aynı kişi :)...Canım inan bizim durumumuz bu topiktekilerin arasında en zor olanı...Ama ağlamak daha çok stres yapar bunu biliyorsun değil mi? hem daha 6 ay olmuş evleneli..Senden hemen çocuk da beklemiyorlardır...Söylerlerse erken benim için der çıkarsın...Şimdi iyi bir doktor bul, vitamin takviyelerine de başla...Mesela Omega 3 ve Q10 al...
Aliyorum canim vitaminleri redkrill diye bi ilac var aliyorum onun disinda corek otu yagi (hap) b vitamini ve sabah ac karinla bir bardak hayit iciyorum aslan pencesi civan percemi iciyorum incir kurunu de gunde bir bardak iciyorum duzenim bozuldu esim orada ben burda cok bunaliyorum cok ve henuz dogru duzgun bir doktorda bulmus degilim bakalim haftaya gidecegim randevu aldik birine

Back
X