AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Merhaba biley sorabilir miyim Doğum kontrol hapını neden kullanıyorsunuz

Bugün adetin 2. günü Fsh değerim yükselmiş önceye nazaran..fsh: 32 çıktı...yarın ki görüşmelerimden umutlu değilim..
Benim doktorum tedaviye baslamadan ve tedavi sirasinda hic test istemedi. Sifir yani. Ne fsh bakti ne progesteron ne bisey. sadece transferden 5 gun sonra progesteron testi istedi o da bebislerin tutunmasi hakkinda fikri olmasi amacli. Oncesinde hicbisey yok. Ilaclari verdi ve ultrasonda gozuken duruma gore tedavi uyguladi. Rakamlara takilma hic. O hormonlar bir iner bi cikar zaten verdigi ignelerle onlari duzene sokuyor. Kafan rahat olsun.

Anladım canım ama tedavi Fsh düzeyine göre belirlenmiyor mu? mesela belli bir değerin üzerindeki Fsh tedaviye başlanırken olumsuz etkiliyor diye biliyorum. benim doktorum ise tam tersi her zaman istemiştir..hatta bir başka doktor da istemişti. Doktorunuz progesteron düzeyinize çok geç bakmış bence. Ben progesteron testini transfer günü yaptırdım hep

Yok canim hic bakmadi. Ben daha once yaptirdigim testleri goturdum ona sadece bi fikri oldu ne zorlukta bir hasta oldugum konusunda. Transferimin 5. Gunu progesteron 60 dan buyuk cikti. Normal dedi sorun yok. Sen bilirsin bu deger nasil?

Yok canim hic bakmadi. Ben daha once yaptirdigim testleri goturdum ona sadece bi fikri oldu ne zorlukta bir hasta oldugum konusunda. Transferimin 5. Gunu progesteron 60 dan buyuk cikti. Normal dedi sorun yok. Sen bilirsin bu deger nasil?
Gayet iyi bir değer. benim transfer günü 32 çıkmışti değerim. Doktor çok iyi demişti...başka bir hastasının düşük çıkmıştı. onun ilaç tedavisini ona göre planladı mesela. o nedenle dedim doktorunuz progesterona geç bakmış diye...

Nedenini bilmiyorum. sanırım düzenli adet görmem için bir de kistlerin baskilanmasi için. Kullan dedi kullanıyorum 2 aydır
Günaydın canım inşaallah tedavin başlar benim adet miktarım çok fazlaydı ama bu adette o kadar azaldı ki senin böyle şeyler oldu mu hiç

Günaydın canım inşaallah tedavin başlar benim adet miktarım çok fazlaydı ama bu adette o kadar azaldı ki senin böyle şeyler oldu mu hiç
inşallah canım. başlamasa bile olumlu şeyler duyarim inşallah...şu an yoldayım...Ancak gece veya yarın bilgilendiririm sizi. Benim geçen ve ondan önceki adet miktarım çok fazlaydi. bu sefer benim ki de azaldı sanki..dün çok geldi ama bugun az gibi. Bugün 3. günü..Içimde çok pişmanliklarim var. Ben sorunlarımi çok önceden biliyordum. yani bekarken biliyordum. Ama kendime hiçbir tedavi uygulamadim. Bu vitaminleri keşke uzun suredir kullaniyor olsaydım. hatta evlendiğim zaman baslasam bile olurdu.

Nedenini bilmiyorum. sanırım düzenli adet görmem için bir de kistlerin baskilanmasi için. Kullan dedi kullanıyorum 2 aydır
Arkadasinda dedigi gibi kulfet gorme bu beslenme isini. Bu hayatta sen cok onemlisin ve teksin. Allah seni en guzel sekilde yaratmis baska senden yok. Ilk once kendin icin yasamalisin.. ve wn guzel sekilde beslenmelisin. Sadece bebek icin degil kendi bunyen icin bunu yaomalisin.guzel saglikli hayat icin saglikli beden tasimaliyiz. Ve bu da beslenmeden geciyor. "Ilk once kendin icin" bunu unutma canim

Stres yapma canım bu çikolata kistinin çaresi YÖK ki erken evlenmek dışında vitaminleri bilmiyorum o gün dr arkadaşım yararı kanıtlanmadı dedi ben de hiç kullanmadım hayırlısı olsun elimizde olan biley değil bu durumumuz

Sarjim az ama dayanamadım yazıyorum arkadaşlar. Bahçeciye gittim, Dr. Berfu hanımla görüştüm. Şimdi dönüş yolundayim..Berfu hanım güven verdi bana. Ön görüşme uzun sürdü. Sonra muayene etti, o da çok uzundu. Ama çok çok zor bir hasta olduğumu söyledi. Zor değil çok zor bir hastasınız dedi. Şansım %10 ve bu da herşey yolunda gittiği takdirde verdiği değer...Büyüme hormonu uygulayacagini söyledi.sonrasında yumurta toplayacagini söyledi. kaliteli 2-3 embriyo elde edince transfer edecegini ve bunun için rahmimi önce temizleyecegini söyledi...

İnsallah hersey yoluna girer birseyler yapilacak olmasi bile bir gelisme ve umut verici bir durum lutfen sende pozitif bak hayata basil bi meslekte calisiyorsun bilmiyorum ama yanina kuru incir al arada atistir bahsettigimiz kurlerin miktari zamani degil onemli olan vucuda girmesi koy bi posete aslan pencesi civan percemi otunu bi bardaga birer tutam koy ustunede sicak su ekle 10dk sonra ic bunlar zor degil lutfen herseyden once sen inanmalisin

Büyüme hormonu ile daha fazlasını elde edecektir sen tedaviye bahçecide mi devam edeceksin canım. Rahiminin temizlenmesi ne demek

Sana %10 verdiyse bana sıfır şans verir gibi. Adet olamiyorum ya. Nasıl biraz bahseder misin canım? Değerlere çok mu önem veriyor yoksa yumurtanin var olmasimi önemli?

Büyüme hormonu ile daha fazlasını elde edecektir sen tedaviye bahçecide mi devam edeceksin canım. Rahiminin temizlenmesi ne demek
Onu şu şekilde açıkladı: bazı şeyleri kaçırmak olmakla birlikte, beni geçici menapoza sokacakmiş. 2 ay kadar o süre içerisinde dışarıdan ilaclarla rahmi hazırlayacaklarmiş. Eğer Berfu hanimda devam edersem: Çok uzun ve meşakatli bir süreç olacak dedi bana..sabırlı olmalısınız dedi..tabi bu demek degil ki şansımiz yüksek. Avantajin yaşının 36 olması ve sigara içmiyor olman dedi. Ama avantajdan çok dezavantajin var dedi...Sağ yumurtaligimi hiç Göremedi...kocaman bir miyom var dedi...rahmin büyük bölümünü kaplamış. sol yumurtaligim da karışık bir yapi gördü. adetli oldugumdan tam net göremedigi için. 15 gün sonraya tekrar gel dedi ..

Sana %10 verdiyse bana sıfır şans verir gibi. Adet olamiyorum ya. Nasıl biraz bahseder misin canım? Değerlere çok mu önem veriyor yoksa yumurtanin var olmasimi önemli?
canım benim başka sorunlarım da var..Amh biliyorsunuz zaten 0,01. miyom var kocaman. Sağ yumurtalık görülmüyor. Ki bircok doktor göremedi. rahmin sağa dönmüş vs bir sürü şey dedi..@umuda hasrete de yanıt verdim..Sen Bahçeciye mi gideceksin?

Karışık yapı ne Canım çikolata kisti YÖK mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…