- Konu Sahibi crocus7919
-
- #3.681
Kizlar 12. Degerim 990 cikti ay hamile miyim ben simdi Allahımmmmm cok sukurrr
Ay çok mutlu oldum canım tebrikler ikizler yolda sanırım
Merhaba arkadaşım aramıza hoş geldin zaten rezerv azlığı kendini belli eden bir durum değil ben de senin gibi düzenli adet görürüm.açık ameliyat kesinlikle en son yapılmalı hatta birçok doktor tavsiye etmez ameliyatı çünkü var olan rezervlere ciddi manada zarar veriyor. Bu dediğimi araştır birçok iyi doktor da aynısını diyecektir sana.eğer bebek sahibi olmak istiyorsanız iyi bir doktorla tüp bebek sürecine başlamanızı tavsiye ederim.Merhabalar ;1 yıllık evli 10 yıllık endo hastasıyım.34 yaşındayım.24 günde 1 düzenli regl oluyorum.reglin ilk 2 günü ağrılarım dışında başkaca sorunum yok.sağ ve sol overde kistlerim var.7,5 cm ve 4 cm.çocuk istediğimiz için hormon testine bakıldı.adetimin 3.gunu fsh 16.70 prolaktin 20.31.e2 30 lh 4.99. adetimin 4.gunu bir baska doktor amh ve tekrar fsh istedi.bu kez fsh 21.50 cıktı.amh 0,17.bu değerler ne anlam ifade ediyo.gittiğim doktorlardan sağlıklı cevaplar alamıyorum. öncelikle kistleri alalım açık ameliyatla sonra 3 aylık tedavi uygular doğal yollardan gebe kalmanı bekleriz dedi Antalya da özel bir hastanede çalışan prof bi doktor. sormak istediğim açık ameliyat sizce olmalımıyım .rezerv düşecek ee zaten kalmamış yada hiç ameliyat olmayıp tüp bebek denesek rezervler iyice düşmeden mi acaba diyorum.Ne yapacağım ben.hayatım boyunca hiç sekmeden adet olduğum için rezervimin kötü olacağı aklımın ucundan bile geçmezdi
Ta nerelerden konuştuklarımızı hatırladım tanıştığımızda daha doktor araştırıyordun bilmem hatırladın mıTesekkur ederim canim Allahim bu mutlulugu en kisa zamanda sana da tattirsin insallah.
Ikizdir dimi ya yuksek geldi bana da. Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin de ikiz tek ucuz falan farketmez :)
:) tebrik ederim. Hayırlı bir hamilelik dilerimKizlar 12. Degerim 990 cikti ay hamile miyim ben simdi Allahımmmmm cok sukurrr
Ama rezervi azaltacağından önce birkaç tane embriyo biriktirilir sonra temizleme yapılması mantıklıamaliyat olmadan tüp bebek tedavisi uygulaniyormu? ben yurtdisinda kaliyorum ve kistli sekilde tüp bebege baslamiyorlar, o yüzden bende tüp bebek öncesi temizleme gecirdim...
Ama rezervi azaltacağından önce birkaç tane embriyo biriktirilir sonra temizleme yapılması mantıklı
Siz neredesiniz? Ben Türkiye'de olduğunuzu sanıyordumyapilabiliyorsa ne güzel, kesinlikle öyle yapilsin, burda yasalar malesef ona karsibebegi bile yasalara göre yapiyoruz, ne diyeyim...
Bahsettiğiniz hoca kim benim durumumda sizin gibi ve hiç kendiliğimden hamile kalamadım kistlerin eğer ki gebeliğe gebe kalmaya zararı yoksa tabiki tüp bebeğe başlayın ama doktorunuza sorun güvenmiyorsanız başka bir doktora da gidinMerhabalar ;1 yıllık evli 10 yıllık endo hastasıyım.34 yaşındayım.24 günde 1 düzenli regl oluyorum.reglin ilk 2 günü ağrılarım dışında başkaca sorunum yok.sağ ve sol overde kistlerim var.7,5 cm ve 4 cm.çocuk istediğimiz için hormon testine bakıldı.adetimin 3.gunu fsh 16.70 prolaktin 20.31.e2 30 lh 4.99. adetimin 4.gunu bir baska doktor amh ve tekrar fsh istedi.bu kez fsh 21.50 cıktı.amh 0,17.bu değerler ne anlam ifade ediyo.gittiğim doktorlardan sağlıklı cevaplar alamıyorum. öncelikle kistleri alalım açık ameliyatla sonra 3 aylık tedavi uygular doğal yollardan gebe kalmanı bekleriz dedi Antalya da özel bir hastanede çalışan prof bi doktor. sormak istediğim açık ameliyat sizce olmalımıyım .rezerv düşecek ee zaten kalmamış yada hiç ameliyat olmayıp tüp bebek denesek rezervler iyice düşmeden mi acaba diyorum.Ne yapacağım ben.hayatım boyunca hiç sekmeden adet olduğum için rezervimin kötü olacağı aklımın ucundan bile geçmezdi
Mehmet murat inal antalya memorial da prof.ameliyat sonrası 3 ay gecici menopoz dedi sonrasında bekicez olmazsa tup bebek dedi.ama rezerv zaten bitik gecici menpopz sonrası bı daha adey goremezsem ya.bi soru işareti.baska bi profa daha danıscam.Allahım saglıkla bi kucagıma alsam kuzumu o gunler var mı onu da bilmiyorumBahsettiğiniz hoca kim benim durumumda sizin gibi ve hiç kendiliğimden hamile kalamadım kistlerin eğer ki gebeliğe gebe kalmaya zararı yoksa tabiki tüp bebeğe başlayın ama doktorunuza sorun güvenmiyorsanız başka bir doktora da gidin
Bende antalya memorial da Mehmet Öztürkmen e gittim bugün birde onunla görüşme yapın benceMehmet murat inal antalya memorial da prof.ameliyat sonrası 3 ay gecici menopoz dedi sonrasında bekicez olmazsa tup bebek dedi.ama rezerv zaten bitik gecici menpopz sonrası bı daha adey goremezsem ya.bi soru işareti.baska bi profa daha danıscam.Allahım saglıkla bi kucagıma alsam kuzumu o gunler var mı onu da bilmiyorum
Siz neredesiniz? Ben Türkiye'de olduğunuzu sanıyordum
HamilesinnnñKizlar 12. Degerim 990 cikti ay hamile miyim ben simdi Allahımmmmm cok sukurrr
Endo hastasi kisti olana mı deniyor?Geçmiş olsun size ameliyat olmayın rezerviniz iyice azalır ben de endo hastasıyım peki size yıllar önce size tedavi uygulandı mı hiç
Endometriozis hastasıyım çikolata kistlerim varEndo hastasi kisti olana mı deniyor?
Hayırlısı olsun sizin çocuğunuz var mı geçmiş olsun tekrarMerhaba bayanlar. Bugün bana opu yapıldı ama sonuç yine negatif. Doktor spontane gebeliğe bakalım. İğneler yumurtayı olumsuz etkiliyor dedi. Bende zaten bu süreçlerden çok yoruldum ve yıprandım. Bu saatten sonra beslenmeme ve kendime dikkat edip doğal yoldan olmasını bekleyeceğim. Hepimiz için hayırlısı. Herkes nasibini yaşarmış. Allah herkesin kalbine göre versin , kucağınızı boş bırakmasın.
Merhaba bayanlar. Bugün bana opu yapıldı ama sonuç yine negatif. Doktor spontane gebeliğe bakalım. İğneler yumurtayı olumsuz etkiliyor dedi. Bende zaten bu süreçlerden çok yoruldum ve yıprandım. Bu saatten sonra beslenmeme ve kendime dikkat edip doğal yoldan olmasını bekleyeceğim. Hepimiz için hayırlısı. Herkes nasibini yaşarmış. Allah herkesin kalbine göre versin , kucağınızı boş bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?