AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Merhaba arkadaşım aramıza hoş geldin zaten rezerv azlığı kendini belli eden bir durum değil ben de senin gibi düzenli adet görürüm.açık ameliyat kesinlikle en son yapılmalı hatta birçok doktor tavsiye etmez ameliyatı çünkü var olan rezervlere ciddi manada zarar veriyor. Bu dediğimi araştır birçok iyi doktor da aynısını diyecektir sana.eğer bebek sahibi olmak istiyorsanız iyi bir doktorla tüp bebek sürecine başlamanızı tavsiye ederim.

Tesekkur ederim canim Allahim bu mutlulugu en kisa zamanda sana da tattirsin insallah.
Ikizdir dimi ya yuksek geldi bana da. Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin de ikiz tek ucuz falan farketmez :)
Ta nerelerden konuştuklarımızı hatırladım tanıştığımızda daha doktor araştırıyordun bilmem hatırladın mıBizim de geçer mi acaba bugünler? Artık dua sırasını bize yolladın gebe kaldım diye unutma bizi de Rabbim tamamına erdirsin inş keyfini çıkar. Değer yüksek ikiz gibi ama kese oluşmadan net bir şey söylenmez güzel haberlerinle arada ses ver

amaliyat olmadan tüp bebek tedavisi uygulaniyormu? ben yurtdisinda kaliyorum ve kistli sekilde tüp bebege baslamiyorlar, o yüzden bende tüp bebek öncesi temizleme gecirdim...
Ama rezervi azaltacağından önce birkaç tane embriyo biriktirilir sonra temizleme yapılması mantıklı

Bahsettiğiniz hoca kim benim durumumda sizin gibi ve hiç kendiliğimden hamile kalamadım kistlerin eğer ki gebeliğe gebe kalmaya zararı yoksa tabiki tüp bebeğe başlayın ama doktorunuza sorun güvenmiyorsanız başka bir doktora da gidin

Merhaba benim de amh 0.11 idi 4 ay önce bugün doktora gittim adetin 2. Günü doktor baktı sağda küçük 1 solda küçük 2 gördü rahim ve rahim duvarı çok İyi dedi ama rezervin baya azalmış dedi yine de gonalf e başladı 4 gün 300 ml kullan pazartesi yumurtaların gelişimine göre devam yada erteleme kararı alırız dedi

Mehmet murat inal antalya memorial da prof.ameliyat sonrası 3 ay gecici menopoz dedi sonrasında bekicez olmazsa tup bebek dedi.ama rezerv zaten bitik gecici menpopz sonrası bı daha adey goremezsem ya.bi soru işareti.baska bi profa daha danıscam.Allahım saglıkla bi kucagıma alsam kuzumu o gunler var mı onu da bilmiyorum

Bende antalya memorial da Mehmet Öztürkmen e gittim bugün birde onunla görüşme yapın bence

Arkadaşlar amh 0.11 benim daha önce hep 4-5 yumurta görünüyordu ama bu ay küçük küçük 2 belki 3 yumurta göründü oda varla yok arasında yine de gonal f başlattı dün 4 gün kullan pazartesi bakalım deri duruma göre karar verecek şimdi benim gibi olan var mı yanı yumurtası küçük olup görülmeyip sonra ortaya çıkan var mı

Merhaba bayanlar. Bugün bana opu yapıldı ama sonuç yine negatif. Doktor spontane gebeliğe bakalım. İğneler yumurtayı olumsuz etkiliyor dedi. Bende zaten bu süreçlerden çok yoruldum ve yıprandım. Bu saatten sonra beslenmeme ve kendime dikkat edip doğal yoldan olmasını bekleyeceğim. Hepimiz için hayırlısı. Herkes nasibini yaşarmış. Allah herkesin kalbine göre versin , kucağınızı boş bırakmasın.

Hayırlısı olsun sizin çocuğunuz var mı geçmiş olsun tekrar

sonuç nasıl negatif anlayamadım ben :/ yumurtalar mı döllenmedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…