- Konu Sahibi crocus7919
-
- #3.701
Evet şükür 8 yaşında bir kızım var. Ki ilk korunmadığım ay hamile kalmıştım. O yüzden bu durumu zor kabullenmiştim herkes gibi. Bundan sonrası nasip. Teşekkür ettim.Hayırlısı olsun sizin çocuğunuz var mı geçmiş olsun tekrar
Hayır yumurtayı alıyor ama iğneler yumurtayı kötü etkiliyor o yüzden dölleyemiyor. Yumurtalar çabuk gelişiyormuş.sonuç nasıl negatif anlayamadım ben :/ yumurtalar mı döllenmedi?
üzülme bak bir evladın var. ona sımsıkı sarıl sadece...Evet şükür 8 yaşında bir kızım var. Ki ilk korunmadığım ay hamile kalmıştım. O yüzden bu durumu zor kabullenmiştim herkes gibi. Bundan sonrası nasip. Teşekkür ettim.
Gecmis olsunEndometriozis hastasıyım çikolata kistlerim var
Teşekkür ettim canım. Hem şükür hem sabır sebebim zaten.üzülme bak bir evladın var. ona sımsıkı sarıl sadece...
SağolunGecmis olsun
İnşallah canım inşallah..Bir olumlu haber de senden alalım hadi hayırlısı :)Evet grubumuzun üyeleri dualarınıza talibim bugün tekrardan başladım hayırlısı ile inş bu sefer hayırlı vakidi tutturabiliriz
Yumurta kalitesi için önerisi olan var mı sayı az bari kaliteli olsun
Canim, bal tarcin corek otu karisimi yap sabah aksam ac karnina bir kasik at agzina. Birde inciri dorde bolup zeytinyaginda 24 saat beklet. Sabahlari ac karnina ye. Ben bunlarin cok faydasi oldugunu okudum. Tavsiye ederim.Yumurta kalitesi için önerisi olan var mı sayı az bari kaliteli olsun
canım senin sonucun ne oldu? transferin olmuştu sanırım. 12 gün geçti mi?Canim, bal tarcin corek otu karisimi yap sabah aksam ac karnina bir kasik at agzina. Birde inciri dorde bolup zeytinyaginda 24 saat beklet. Sabahlari ac karnina ye. Ben bunlarin cok faydasi oldugunu okudum. Tavsiye ederim.
Benim ikinci gün baktığında görülmemişti, onuncu gün 4 tane görüldu. Benimkiler de geç gelişiyor.Arkadaşlar amh 0.11 benim daha önce hep 4-5 yumurta görünüyordu ama bu ay küçük küçük 2 belki 3 yumurta göründü oda varla yok arasında yine de gonal f başlattı dün 4 gün kullan pazartesi bakalım deri duruma göre karar verecek şimdi benim gibi olan var mı yanı yumurtası küçük olup görülmeyip sonra ortaya çıkan var mı
Yazmistim sanki buraya acaba yazmadim mi? Benim poztif cikti.ilk deger 311 ikinci deger 864 cikti. Yarin insallah keseyi gormeye gidecegiz. Insallah ici doludur canim. Ister istemez korkuyorum.. Dua et banada lutfen.canım senin sonucun ne oldu? transferin olmuştu sanırım. 12 gün geçti mi?
Hayırlı olsun senin ilk tedavi miydi nerde tedavi görmüştün canımYazmistim sanki buraya acaba yazmadim mi? Benim poztif cikti.ilk deger 311 ikinci deger 864 cikti. Yarin insallah keseyi gormeye gidecegiz. Insallah ici doludur canim. Ister istemez korkuyorum.. Dua et banada lutfen.
Sagol canim. Ilk tedavimdi. Bursa Eurofertil de tedavi oldum canimHayırlı olsun senin ilk tedavi miydi nerde tedavi görmüştün canım
Ve 2.gun embriyosuydu canimHayırlı olsun senin ilk tedavi miydi nerde tedavi görmüştün canım
Belki de beşe bekletseydin olmayacaktı en iyi laboratuvar anne karnıdır derler ben de kaç opudur beşinci güne çıkmadığı için transfer olamıyorum ben de artık diyorum ikinci günde üçüncü günde transfer olayım . Senin doktor böyle mi tavsiye etti canım tek embriyo mu çift miVe 2.gun embriyosuydu canim
Canim benim 3 yunurtam cikti 2 si olgun ama 1 tanesi dollendi. Ve oyle oldugu icinde riske atmak istemedi. Donduralimmi dedim hayir riske girmek istemiyorum dedi. Anne rahmi en iyi yer dedi senin dedigin gibi. Cok yumurya olusmuyorsa bencede fazla bekletmmek lazim. Varsa yunurtan canim 3. Gun de ideal. Aslinda hersey kismet nasip. Insallah senin bu sefee tutar canim. Ama illa 5.gun diye diretme derim..Belki de beşe bekletseydin olmayacaktı en iyi laboratuvar anne karnıdır derler ben de kaç opudur beşinci güne çıkmadığı için transfer olamıyorum ben de artık diyorum ikinci günde üçüncü günde transfer olayım . Senin doktor böyle mi tavsiye etti canım tek embriyo mu çift mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?