AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

şekerden uzak durmak deniyor..peki bal polen ya da çörek otu, tarçın karışımıni tüketenler var...bal şeker ihtiva etmiyor mu? %100 doğal organik bal mi kullaniyorsunuz

Yumurta kalitesi için önerisi olan var mı sayı az bari kaliteli olsun
Canim, bal tarcin corek otu karisimi yap sabah aksam ac karnina bir kasik at agzina. Birde inciri dorde bolup zeytinyaginda 24 saat beklet. Sabahlari ac karnina ye. Ben bunlarin cok faydasi oldugunu okudum. Tavsiye ederim.

Canim, bal tarcin corek otu karisimi yap sabah aksam ac karnina bir kasik at agzina. Birde inciri dorde bolup zeytinyaginda 24 saat beklet. Sabahlari ac karnina ye. Ben bunlarin cok faydasi oldugunu okudum. Tavsiye ederim.
canım senin sonucun ne oldu? transferin olmuştu sanırım. 12 gün geçti mi?

Benim ikinci gün baktığında görülmemişti, onuncu gün 4 tane görüldu. Benimkiler de geç gelişiyor.

Yazmistim sanki buraya acaba yazmadim mi? Benim poztif cikti.ilk deger 311 ikinci deger 864 cikti. Yarin insallah keseyi gormeye gidecegiz. Insallah ici doludur canim. Ister istemez korkuyorum.. Dua et banada lutfen.
Hayırlı olsun senin ilk tedavi miydi nerde tedavi görmüştün canım

Ve 2.gun embriyosuydu canim
Belki de beşe bekletseydin olmayacaktı en iyi laboratuvar anne karnıdır derler ben de kaç opudur beşinci güne çıkmadığı için transfer olamıyorum ben de artık diyorum ikinci günde üçüncü günde transfer olayım . Senin doktor böyle mi tavsiye etti canım tek embriyo mu çift mi

Canim benim 3 yunurtam cikti 2 si olgun ama 1 tanesi dollendi. Ve oyle oldugu icinde riske atmak istemedi. Donduralimmi dedim hayir riske girmek istemiyorum dedi. Anne rahmi en iyi yer dedi senin dedigin gibi. Cok yumurya olusmuyorsa bencede fazla bekletmmek lazim. Varsa yunurtan canim 3. Gun de ideal. Aslinda hersey kismet nasip. Insallah senin bu sefee tutar canim. Ama illa 5.gun diye diretme derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…