Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim 2.deneme ilkinde maalesef sonuç hüsran simdi ikincide kismet bende 5 embriyo oluştu 2 tiransfer yapildi oda tutundu ama gelişmediği için düştü Rabbim isteyen herkesi sevindirsin çocuk varmi sizin ilkmi olucak
Amin canim benim cocuğum yok ( özel hastanedemı yaptirdiniz ?devlet hastanesinde bi embriyo transfer ediliyor .ben normal yoldan bikere gebe kaldim gelişmemis bebek ve düşük ile sonuçlandı o yüzden coraspirin kullanacağım
Amin canim benim cocuğum yok ( özel hastanedemı yaptirdiniz ?devlet hastanesinde bi embriyo transfer ediliyor .ben normal yoldan bikere gebe kaldim gelişmemis bebek ve düşük ile sonuçlandı o yüzden coraspirin kullanacağım
Benim bitane oğlum var yedi yasinda kardeş istiyoruz olmuyor normal yoldan bizde tüp bebek yaptirdik ilki olmadi ikinciye nasip ben birinciyi Memorial de taptirdim şimdide umut tüp bebek merkezinde düşünüyorum hayirlisi olur insallah herkes icin
Benim bitane oğlum var yedi yasinda kardeş istiyoruz olmuyor normal yoldan bizde tüp bebek yaptirdik ilki olmadi ikinciye nasip ben birinciyi Memorial de taptirdim şimdide umut tüp bebek merkezinde düşünüyorum hayirlisi olur insallah herkes icin
Merhaba.benim amh değerin 2016 ekiminde 0.50 ve 0.40 idi.iki kez ölçüldü.1 tüp bebek tedavisi başarısız oldu.fakat 2 ay sonra doğal yolla hamile kaldım.geçen yıl internette forum okuyup araştırmaktan strese girmiştim.bence psikolojik olarak rahat olun .inşallah allah isteyen herkese bebek verir.